-
alex mix wrote:
Πανό θα το κοιτάξω φίλε όταν έρθει η ώρα.
Φανη μετά από μια 5ετια τουλάχιστον θα το σκεφτώ για αυτοματο(αν και μέχρι τότε όλα αυτόματα θα εινα)
Μαζί σου! Έχω ακυρώσει 3 φορές την αγορά scooter μέσα στο 2020 για τον ίδιο λόγο!
Μόνο όταν με αναγκάσουν.
Πω πω δουβλι τι μου είπες τώρα, είχα στην κατοχή μου χτχ660, crm, στην οικογένεια gpz, vfr 750,οποτε πήγαινε να οδηγήσω σκούτερ αυτόματο έλεγα ακόμα να φτάσω?
-
Εγώ πάντως παρήγγειλα τέλος Γενάρη του 20 και παρέλαβα 2 Ιουλίου ενώ κανονικά μου είχαν πει αρχές Μαΐου.Πεσαμε στο ξεκίνημα της κορονας.
Πάντως σε βίντεο που είδα πρόσφατα το παλικάρι είπε 4 μήνες αναμονή είχε. Πήρε το 1.2 100ps allure plus.
Δες Δουβλη τις διαφορές με το δικό μας στο εσωτερικό.
-
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...ΔΕΝ έχουν σχέση τα αυτόματα σκούτερ με τα αυτόματα αυτοκίνητα! Τα αυτόματα κατά 99% είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα χειροκίνητα...!! Έκανα το λάθος να πάρω 2-3 φορές χειροκίνητο, κάθε μέρα που οδηγώ βρίζω! Εκτός του οικονομικού θέματος, δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο για χειροκίνητο...ειδικά σε Γαλλικά και δη Σιτροέν...φτιαγμένα για αυτόματα και μόνο!! Ρωτήστε και τον Περιπλανώμενο.
-
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...ΔΕΝ έχουν σχέση τα αυτόματα σκούτερ με τα αυτόματα αυτοκίνητα! Τα αυτόματα κατά 99% είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα χειροκίνητα...!! Έκανα το λάθος να πάρω 2-3 φορές χειροκίνητο, κάθε μέρα που οδηγώ βρίζω! Εκτός του οικονομικού θέματος, δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο για χειροκίνητο...ειδικά σε Γαλλικά και δη Σιτροέν...φτιαγμένα για αυτόματα και μόνο!! Ρωτήστε και τον Περιπλανώμενο.
Ναι βρε Φανή εννοείται καμμια σχέση, απλά ο Δουβλις μου θυμησε εποχές που το μυαλό ήταν πάνω από το κεφαλι. Τώρα για τα αυτοκίνητα δεν είμαι αρνητικός δεν έχω οδηγήσει άλλωστε εκτός από το chr εξαιτίας σου και είπα πως μου άρεσε, απλά μου αρέσει περισσότερο το χειροκινητο
-
Εγώ πάντως παρήγγειλα τέλος Γενάρη του 20 και παρέλαβα 2 Ιουλίου ενώ κανονικά μου είχαν πει αρχές Μαΐου.Πεσαμε στο ξεκίνημα της κορονας.
Πάντως σε βίντεο που είδα πρόσφατα το παλικάρι είπε 4 μήνες αναμονή είχε. Πήρε το 1.2 100ps allure plus.
Δες Δουβλη τις διαφορές με το δικό μας στο εσωτερικό.
Μα καταπληκτικό που εν μέσω πανδημίας τελικά ήρθε Ιούλιο, άλλες μάρκες έκαναν πολύ περισσότερο. Σκέψου ότι άνοιξαν τέλη Μαϊου τα εργοστάσια αν θυμάμαι καλά. Και εγώ τέλος Ιανουαρίου που πήρα ετοιμοπαραδοτο, μου είχαν πει Μάιο για παραγγελία (ήθελα το grip control).
Έχουμε συλλεκτικό αυτοκίνητο;! Αναρωτιέμαι γιατί άλλαξαν τις εκδόσεις. Μάλλον είναι φθηνότερο να βγαίνουν με έναν χρωματισμό από το εργοστάσιο, αντί για 2 διαφορετικούς, και τα καθίσματα μου φαίνονται με λιγότερο δερματινη αυτά, θα κατέβω μετά να το δω γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς.
Τα έχουμε ξαναπεί, τα πρώτα Allure έχουν blue theme μέσα, καθίσματα με περισσότερο μπλε δερματινη, και μπλε κονσόλα κάτω, εκεί που πιάνεις συνέχεια, και δεν λερώνει με τίποτα! Και το πλαστικουλι στην πόρτα που είναι άλλο χρώμα. Τι άλλες διαφορές υπάρχουν;
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ έτσι, ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να πάω σε Allure από Active, φαινόταν πολύ πιο upmarket μέσα (και τα καθίσματα είναι σαν μισή κατηγορία πάνω) και δεν είχε αυτή τη μαυρίλα (ουρανός/piano black παντού) της GT, αλλά πολύ πιο ευχάριστο και φωτεινό εσωτερικό.
-
Ναι όταν θα τα πουλήσουμε θα λέμε ήταν από τα πρώτα allure της πανδημίας.Άλλες διαφορές δεν πρόσεξα.
Πάντως τα καθίσματα είναι ολόιδια φτιαγμένα απλά με άλλους χρωματισμούς.
Έχει βάση αυτό που είπες για τη γραμμή παραγωγής γιατί το gt line είχε piano black εκεί οπότε το έκαναν παντού ίδιο.
-
Ναι όταν θα τα πουλήσουμε θα λέμε ήταν από τα πρώτα allure της πανδημίας.Άλλες διαφορές δεν πρόσεξα.
Πάντως τα καθίσματα είναι ολόιδια φτιαγμένα απλά με άλλους χρωματισμούς.
Έχει βάση αυτό που είπες για τη γραμμή παραγωγής γιατί το gt line είχε piano black εκεί οπότε το έκαναν παντού ίδιο.
Ολόιδια τα καθίσματα; Είχα την εντύπωση ότι το δικό μας έχει λίγο παραπάνω δερματινη; τώρα μου φαίνεται ότι μοιάζουν περισσότερο στην Active, δηλαδή πήραν το piano black της GT και τα καθίσματα της Active.
Θα το δω το βράδυ γιατί τώρα είμαι εκτός.
Κάπου βρήκα και έβαλα και ένα κάλυμμα τιμονιού επίσης, γιατί από τα αντισηπτικά δεν θα έβγαζε άλλο χρόνο.. μία χαρά έχει κάτσει.
-
Πριν από λίγα λεπτά είδα στην τηλεόραση διαφήμιση της Peugeot για νέα εξοπλιστική έκδοση Smart diversion (ή κάπως έτσι) για 208,2008 και 3008, που έγραφε επιπλέον: - 3D ψηφιακό καντράν,-κάμερα οπισθοπ.,-adaptive C.C -κι άλλον έναν εξοπλισμό που δεν πρόλαβα να συγκρατήσω.
Για ψάξτε το ,όσοι ενδιαφέρεστε.
-
Πριν από λίγα λεπτά είδα στην τηλεόραση διαφήμιση της Peugeot για νέα εξοπλιστική έκδοση Smart diversion (ή κάπως έτσι) για 208,2008 και 3008, που έγραφε επιπλέον: - 3D ψηφιακό καντράν,-κάμερα οπισθοπ.,-adaptive C.C -κι άλλον έναν εξοπλισμό που δεν πρόλαβα να συγκρατήσω.
Για ψάξτε το ,όσοι ενδιαφέρεστε.
Το είδα και γω γιατρέ αλλά δεν λέει τίποτα στην σελίδα. Θα πάρω Τρίτη τηλ αλλά απ ότι κατάλαβα μάλλον θα μπορείς να βάζεις κάποια πράγματα έξτρα στην έκδοση που έχεις πληρώνοντας παντα
-
ρε γαλλαιοι. βλεπω σε ενα γκρουπ με τριο χιλιαρικα οχτω οτι μπαινουν διαφορα πραματα αφτερ μαρκετ και μαλιστα απο αντιπροσωπειαι και γνησια και τιμαι φοβεραι. κατι μουλτιμιντια, κατι ναβι, κατι φωτιζμοι, κατι καμερες κλπ. μηπως να τη ψαχνατε περισσοτερο μαζι με αλλους δυοοχτωχιλιαρικους για πραματακια?
-
ρε γαλλαιοι. βλεπω σε ενα γκρουπ με τριο χιλιαρικα οχτω οτι μπαινουν διαφορα πραματα αφτερ μαρκετ και μαλιστα απο αντιπροσωπειαι και γνησια και τιμαι φοβεραι. κατι μουλτιμιντια, κατι ναβι, κατι φωτιζμοι, κατι καμερες κλπ. μηπως να τη ψαχνατε περισσοτερο μαζι με αλλους δυοοχτωχιλιαρικους για πραματακια?
Γάτε έμαθες τίποτα για το δικό σου ποτέ έρχεται?
-
23/4 ειναι η παραδοση. μαζι με αλλα 165 χιμπριντια. σοου φαρ αυτη ειναι η ενημερωσις.
αλλα επειδης απο οτι βλεπω τα εχει τα παντα ολα πανω, δεν αξιζει να κανω κατι αφτερ.
εσεις ομως με τα δυοχτω1000 που δεν ειναι πχ τζιτι μπορειτε να χωσετε πολλα ομορφα πραγματακια, κριμα να ειναι τοσο κουκλι ανεξοπλιστο
-
23/4 ειναι η παραδοση. μαζι με αλλα 165 χιμπριντια. σοου φαρ αυτη ειναι η ενημερωσις.
αλλα επειδης απο οτι βλεπω τα εχει τα παντα ολα πανω, δεν αξιζει να κανω κατι αφτερ.
εσεις ομως με τα δυοχτω1000 που δεν ειναι πχ τζιτι μπορειτε να χωσετε πολλα ομορφα πραγματακια, κριμα να ειναι τοσο κουκλι ανεξοπλιστο
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, αντε με το καλό
-
Γάτε το 3008 είναι για να το πηγαίνεις σε κόσμο για να το βλέπουν , όχι να το κρύβεις στα βουνά και στις ρεματιές , όπως κάνεις με το τετρακούνητο...
-
Κανά τιούνινγκ για το 130άρι το μαζουτοκίνητο κυκλοφορεί τίποτα ?
-
Εγώ όπου ρώτησα για να βάλω αφτερμαρκετ γνήσιο έφαγα άκυρο είτε στην αντιπροσωπεία είτε σε μαγαζί που ασχολείται με βελτιώσεις.Μου είπάν ότι μόνο για τα ομίχλης μπορεί να έχουν αφήσει αναμονές.
-
Grip Control θέλω αλλά δεν μπαίνει, πρέπει να έχει διαφορετική μονάδα ESP.
Επίσης τα led strips στην καμπίνα θα τα ήθελα.
-
Εγώ όπου ρώτησα για να βάλω αφτερμαρκετ γνήσιο έφαγα άκυρο είτε στην αντιπροσωπεία είτε σε μαγαζί που ασχολείται με βελτιώσεις.Μου είπάν ότι μόνο για τα ομίχλης μπορεί να έχουν αφήσει αναμονές.
Θεσσαλονίκη που ρώτησα για τις αναμονές δεν ήξεραν!!!!
Στα πόδια οδηγού συνοδηγού πάντως στο allure που δεν εχει φως, έβαλα led από aliebaba και είχε αναμονές επάνω στο πλαστικό. Οικονομία από τα φώτα ποδιών....
-
Σήμερα έψαχνα για αξεσουάρ κυρίως για λεβιε ταχυτητων και μπήκα στην peugeot cz μάλλον Τσεχία ή κάνω λάθος διορθώστε με. Βρήκα έναν πολύ ωραίο 50 κάτι όμως και άλλα πολλά έξτρα, δεν μπορώ να καταλάβω εδώ για ποιο λόγο δεν τα εχουν
Υ. Γ μέχρι και ρεζερβα που έψαχνα εχει.
-
Σήμερα έψαχνα για αξεσουάρ κυρίως για λεβιε ταχυτητων και μπήκα στην peugeot cz μάλλον Τσεχία ή κάνω λάθος διορθώστε με. Βρήκα έναν πολύ ωραίο 50 κάτι όμως και άλλα πολλά έξτρα, δεν μπορώ να καταλάβω εδώ για ποιο λόγο δεν τα εχουν
Υ. Γ μέχρι και ρεζερβα που έψαχνα εχει.
Και 18 ευρώ μεταφορικά με γενική ταχυδρομική.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)