-
με ποιο κινητήρα το n line? 1,6 134? διαφορετικα αμάξια άλλα θα πήγαινα στο χαμηλό. καλύτερο βαλιου το κορεάτικο, πιο φρου φρου ο γαλλος
-
Καλησπέρα, αύριο πάω για την αλλαγή στο πλαστικό του καντράν 3d όπως σας είχα πει. Έχω αναρτήσει (σωστά πιστευω) και δύο φώτο για να δείτε πως φαίνεται η αλλοίωση.
https://ibb.co/M7Lw7t0
https://ibb.co/qF2h1ptΓια Ιταλία που είπα έχει αναφερθεί το θέμα στο facebook γκρουπ του 2008. Θα δω αν με αφήσουν αύριο να βγάλω καμία φώτο το παλιό πλαστικό.
-
με ποιο κινητήρα το n line? 1,6 134? διαφορετικα αμάξια άλλα θα πήγαινα στο χαμηλό. καλύτερο βαλιου το κορεάτικο, πιο φρου φρου ο γαλλος
Ναι αυτό φίλε bolt γιατί κάνω το ελάχιστο 23000χλμ το χρόνο οπότε βενζινη δεν λέει, επαρχία είμαι χωρίς ανηφόρες κάμπος Άρτας. Τώρα έχω κανονίσει ή μες την εβδομάδα (έχω και κλαδέματα) ή από βδομάδα να πάω από κοντά να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε σε τιμή και επιτόκιο τιμή με έκπτωση με χρώμα αυτό που διαφημίζεται η n line 25800, ο Γάλλος είναι 24 με την έκπτωση και 25 η allure plus με την έκπτωση. Άλλη μια επιλογή που είχα ήταν cx30 1.8 d αλλά σταματήσανε να το φέρνουν πετρελαιο
-
Βαλιου ως προς τι;επειδή έχεις γαλλικό και μετράει η γνώμη σου
-
Λοιπόν πήρα προσφορά και για allure plus από 26600 μου είπαν 25,για allure από 25 μου είπαν 24 με. 8% επιτόκιο. Περιμένω τώρα και για το fastback n line diesel mh (ξέρω καμμια σχέση μεταξύ τους). Και οι δύο μου είπαν έλα από δω και όλο και κάτι θα κανουμε.
Να τολμήσω να βάλω ψηφοφορία μεταξύ των 2 ή θα φάω κραξιμο μάλλον θα ανοίξω καινούργιο γιατί εδώ ξέρω την απάντηση.
Στα Γιάννενα;και να σε ρωτησω έτσι από περιεργεια μπορείς να παρεις προσφορα και για active plus;
Εγώ Γιάννενα δεν ρώτησα, ρώτησα όμως μέσω γνωστου Ηγουμενίτσα και η προσφορα δεν διέφερε με αυτή που πηρα Θεσσαλονίκη. Συγγνωμη κιόλας
-
alex mix wrote:
Λοιπόν πήρα προσφορά και για allure plus από 26600 μου είπαν 25,για allure από 25 μου είπαν 24 με. 8% επιτόκιο. Περιμένω τώρα και για το fastback n line diesel mh (ξέρω καμμια σχέση μεταξύ τους). Και οι δύο μου είπαν έλα από δω και όλο και κάτι θα κανουμε.
Να τολμήσω να βάλω ψηφοφορία μεταξύ των 2 ή θα φάω κραξιμο μάλλον θα ανοίξω καινούργιο γιατί εδώ ξέρω την απάντηση.
Στα Γιάννενα;και να σε ρωτησω έτσι από περιεργεια μπορείς να παρεις προσφορα και για active plus;
Εγώ Γιάννενα δεν ρώτησα, ρώτησα όμως μέσω γνωστου Ηγουμενίτσα και η προσφορα δεν διέφερε με αυτή που πηρα Θεσσαλονίκη. Συγγνωμη κιόλας
Τι συγνώμη ρε φίλε θα κοιτάξω να πάω μες την εβδομάδα και θα ρωτήσω. Πάντως ένα φιλαράκι που ψάχνει και αυτός αλλά βενζινη για την active του είπαν 1χιλιαρικο Αθήνα +φιμε + κάτι άλλο που δεν θυμάμαι ενώ Κρήτη μόνο το χιλιάρικο.
-
Πω ρε αλεξ..... Πεζακιας.....καλη επιλογη... Ακριβουτσικη να τα λεμε αυτα για να θυμώνουν οι γνωστοι ..... αλλα πολυ καλη
Παντως πανε δες και την c4.... Μη φυγεις απο τον ομιλο
-
λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται για αλλαγή λαδιού απο μόνος του πριν τον χρόνο του service στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά το λάδι που ζητάει η peugeot αλλα μόνο στην αντιπροσωπείες.Μιλησα με την total Ελλάδος και με ενημέρωσαν.
-
Πω ρε αλεξ..... Πεζακιας.....καλη επιλογη... Ακριβουτσικη να τα λεμε αυτα για να θυμώνουν οι γνωστοι ..... αλλα πολυ καλη
Παντως πανε δες και την c4.... Μη φυγεις απο τον ομιλο
Φίλε Lap Γιάννενα που θα πάω είναι μαζί citroen και πεζω οπότε εννοείται θα τα δω και θα τα συγκρίνω επί τόπου. Μου αρέσει το c4 απλά με χαλάει η 18αρα ζάντα και στο fastback αυτό με χαλάει.
-
λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται για αλλαγή λαδιού απο μόνος του πριν τον χρόνο του service στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά το λάδι που ζητάει η peugeot αλλα μόνο στην αντιπροσωπείες.Μιλησα με την total Ελλάδος και με ενημέρωσαν.
Για το 0W-20 λες;
-
thodorisls wrote:
Για το 0W-20 λες;
σωστά για το total quartz ineo xtra first 0w20.ρωτησα και για το total quartz ineo first 0w20 αλλα με ενημέρωσαν οτι είναι καταργημενο και μου πρότειναν ότι εκτός απο τις αντιπροσωπείες peugeot να ρωτήσω και σε εναν επίσημο συνεργάτη τους που φέρνει ανταλλακτικά στην Μεταμόρφωση.
-
Σε άλλο forum (FB) αναφέρθηκε ότι το σωστό λάδι για τους τρικύλινδρους κινητήρες είναι το 0W 30 με προδιαγραφές PSA B71 2312
-
το manual για τα λάδια αναγράφει αυτό.
-
Τελικά μου άλλαξαν όλοκληρο το 3d cockpit και όχι μόνο το 'χαλασμένο' τζαμάκι.
Ελπίζω τώρα μην ξανα συμβεί παρόμοιο πρόβλημα γιατί μου 'έγδαραν' ελαφρών το ανθρακόνημα κάτω από το καντράν. Δεν φαίνεται μόνο αν είσαι σε γωνία οπότε δεν με πειράζει. Είναι ανεπαισθητο δηλαδη
-
το manual για τα λάδια αναγράφει αυτό.
Επομένως, αναγράφονται και οι 2 τύποι λαδιού, αλλά και 3ος.
-
Γιατί να αλλάξει κάποιος μόνος του λάδια; Δίνεις 20-25-30κ για αμάξι και λυπάσαι το εικοσαρικάκι που θα πάρουν πέρα από το κόστος των λαδιών; Πας κανονικά και αλλάζεις έστω και πρόωρα λάδια στην αντιπροσωπεία και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα σου πουν δεν χρειάζεται, θα τους πεις ότι εσύ θες και θα το κάνουν.
Και αν θες να έχεις ένα μπουκάλι καβατζα προληπτικά πεστους να σου δώσουν ένα και πλήρωσε το κανονικά. Από το να πάρεις από το βενζινάδικο πιο φτηνό θα σου βγει και σίγουρα θα είναι το κατάλληλο. Όπου κατάλληλο αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής, ούτε το forum, ούτε ο κολλητός, ούτε ο μάστορας της γειτονιάς.
Άσε που σε μια σωστή αντιπροσωπεία το αμάξι κάθε φορά που μπαίνει ελέγχεται για updates, ανακλήσεις κλπ. Έτυχε σε εμένα. Πρόωρη αλλαγή λάδια φίλτρο λαδιού στα 5000χλμ περίπου μετά από ταξίδι, κόστος 60€. Ζήτησα έξτρα μπουκάλι λάδι προληπτικά, μου το έκαναν δώρο και το αμάξι είχε update για το Infoteinment που δεν το ήξερα (πως θα μπορούσα άλλωστε) και το πέρασαν. Σαν το προτελευταίο Όσκαρ του Jack Nicholson, 'as good as it gets'. Μην παίρνετε περιττά ρίσκα για 20 φράγκα. Κάνεις δεν σώθηκε με 20€, χωρίς παρεξήγηση.
-
Συμφωνώ με τον Sabas!! Δεν είναι μεγάλο το ποσό που χρεώνουν και σε πολλέ ςαντιπροσωπείες σου κάνουν και δώρο το έξτρα μπουκάλι λάδι. Και εμένα στην Βελμάρ μου το έδωσαν δώρο το μπουκάλι και πάντα όταν πέρναγα για συμπλήρωμα, το έκαναν δωρεάν.
-
Μα, η κουβέντα δεν γίνεται για να αγοράσει καποιος λάδι από το βενζινά ή το περίπτερο της Άνω-Κάτω Πετρογούλας, αλλά για το σωστό λάδι που βάζει η Peugeot.
Kαι μόλις διαπιστώθηκε ότι και οι δύο τύποι που αναφέρθηκαν αναγράφονται στο manual.
-
Στο ιδιο μοτερ η Οπελ βαζει τα δικα της λαδια GM dexos1 Gen2 SAE 5W-30
-
Γιατί να αλλάξει κάποιος μόνος του λάδια; Δίνεις 20-25-30κ για αμάξι και λυπάσαι το εικοσαρικάκι που θα πάρουν πέρα από το κόστος των λαδιών; Πας κανονικά και αλλάζεις έστω και πρόωρα λάδια στην αντιπροσωπεία και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα σου πουν δεν χρειάζεται, θα τους πεις ότι εσύ θες και θα το κάνουν.
Και αν θες να έχεις ένα μπουκάλι καβατζα προληπτικά πεστους να σου δώσουν ένα και πλήρωσε το κανονικά. Από το να πάρεις από το βενζινάδικο πιο φτηνό θα σου βγει και σίγουρα θα είναι το κατάλληλο. Όπου κατάλληλο αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής, ούτε το forum, ούτε ο κολλητός, ούτε ο μάστορας της γειτονιάς.
Άσε που σε μια σωστή αντιπροσωπεία το αμάξι κάθε φορά που μπαίνει ελέγχεται για updates, ανακλήσεις κλπ. Έτυχε σε εμένα. Πρόωρη αλλαγή λάδια φίλτρο λαδιού στα 5000χλμ περίπου μετά από ταξίδι, κόστος 60€. Ζήτησα έξτρα μπουκάλι λάδι προληπτικά, μου το έκαναν δώρο και το αμάξι είχε update για το Infoteinment που δεν το ήξερα (πως θα μπορούσα άλλωστε) και το πέρασαν. Σαν το προτελευταίο Όσκαρ του Jack Nicholson, 'as good as it gets'. Μην παίρνετε περιττά ρίσκα για 20 φράγκα. Κάνεις δεν σώθηκε με 20€, χωρίς παρεξήγηση.
Σωστός ο Χρηστος
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)