-
Μολις το ειδα. Κριμα ρε σεις... ειναι δυνατον με το βραδυ να σταματουν τα συστήματα;;; Δηλαδη δεν καταλαβαινω αυτην την λογικη.
-
Μολις το ειδα. Κριμα ρε σεις... ειναι δυνατον με το βραδυ να σταματουν τα συστήματα;;; Δηλαδη δεν καταλαβαινω αυτην την λογικη.
Κι όμως δεν είναι τρικ της Peugeot τελικά που έτσι πίστευα και γω.Σκέψου ότι αναγνωρίζει και ποδήλατα η allure ενώ η active όχι. Λογικά αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αστέρια ανάμεσα στις εκδόσεις μιας εταιρίας.
-
Lap wrote:
Κι όμως δεν είναι τρικ της Peugeot τελικά που έτσι πίστευα και γω.Σκέψου ότι αναγνωρίζει και ποδήλατα η allure ενώ η active όχι. Λογικά αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αστέρια ανάμεσα στις εκδόσεις μιας εταιρίας.
Έχει, 4 αστέρια από Allure και κάτω, και Allure Plus και πάνω 5 αστέρια (αν ισχύουν αυτά που λέει ο κατάλογος).
Σε κάποιες εταιρίες υπάρχει ο διαχωρισμός απλού με advanced συστήματος.
Παίζει ρόλο ο τρόπος λειτουργίας, στη δεύτερη περίπτωση έχεις παραπάνω και ακριβότερους αισθητήρες.
Και εγώ φυσικά δεν το επικροτώ αυτό, αυτό έλειπε, αλλά οι βιομηχανικοί αισθητήρες μπορούν να κοστίζουν πολλά. Έπαιξε και ένα μικρό ρόλο στην απόφασή μου για Active vs Allure τότε. Με τίποτα δεν ήθελα αυτοκίνητο με 4 αστέρια το 2020.
Νομίζω ότι τα 4 αστέρια, έστω και για τον συγκεκριμένο ρόλο, είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα των 'Φθηνότερων' εκδόσεων. Έστω και ψυχολογικά δεν περιμένεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο να χάνει αστέρι το 2020.
Αυτό που κοστίζει πολύ λιγότερο, είναι ο αισθητήρας κάμερας στο πίσω μέρος, που πραγματικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι μία γενιά πίσω. Ένας καλούτσικος αισθητήρας κοστίζει γύρω στα 20euro, πιστεύω αυτός που έχει ο PSA μέχρι τώρα πρέπει να είναι κάτω από 10euro, μπορεί και 5euro, να είχε κάνει παραγγελία κάνα κατομύριο! Για το 2016-17 ήταν εντάξει, και μόνο που είχε κάμερα ήταν εντυπωσιακό τότε, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι ο ίδιος μέχρι τώρα (τουλάχιστον σε Aircross και παλιό 2008 που είδα μου φάνηκε ίδιο με το τωρινό).
@lap εντάξει λοιπόν, η επίθεση συμπάθειας έπιασε. Επανερχόμαστε στα νορμάλ μας,και ελπίζω σε μη επιθετικό διάλογο από εδώ και πέρα, εγώ ποτέ δεν είχα τέτοια πρόθεση, νομίζω το κατάλαβες.
Τεράστιο selling point το 3D i-cockpit (μαζί με το τιμόνι), αλλά και οδηγικά το αυτοκίνητο έχει εξαιρετική ισσοροπία για την κατηγορία. Δεν ξέρω αν το έκανες test drive, θα με ενδιέφερε η άποψή σου.
-
Από χθες ειμαι κι εγώ στην αναμονή για το Pegeuot 2008 active plus με τον ντίζελ κινητήρα σε γκρι artense.μου είπανε ότι αν το χρώμα είναι στην παρτιδα που περιμένουν για τέλη Γενάρη θα παραλαβω τότε. Αλλιώς Φλεβάρη με Μάρτη.οταν θα βρω χρόνο θα γραψω τι με οδήγησε στο Pegeuot και τι εμπειρίες αποκόμισα από τα αυτοκίνητα που έκανα td.
-
Από χθες ειμαι κι εγώ στην αναμονή για το Pegeuot 2008 active plus με τον ντίζελ κινητήρα σε γκρι artense.μου είπανε ότι αν το χρώμα είναι στην παρτιδα που περιμένουν για τέλη Γενάρη θα παραλαβω τότε. Αλλιώς Φλεβάρη με Μάρτη.οταν θα βρω χρόνο θα γραψω τι με οδήγησε στο Pegeuot και τι εμπειρίες αποκόμισα από τα αυτοκίνητα που έκανα td.
Πολύ καλή επιλογή! Πόσο πήγε το μαλλί;
Για τα WLTP και τέλη κυκλοφορίας και τέτοια σου είπαν κάτι;
Σίγουρα θα έχει gris Artense, αρκεί να επαρκούν τα αυτοκίνητα.
-
Argosxolos wrote:
Πολύ καλή επιλογή! Πόσο πήγε το μαλλί;
Για τα WLTP και τέλη κυκλοφορίας και τέτοια σου είπαν κάτι;
Σίγουρα θα έχει gris Artense, αρκεί να επαρκούν τα αυτοκίνητα.
κανονικά πρέπει να έχει μηδενικά γιατί με βάση το τελευταίο προσπέκτους εχει 114-119wltp ρύπους. αρα και το 100 βενζίνη που παρήγγειλα πρέπει να έχει απο 0 εως 80 ευρώ ανώτατο με 122-126 ρύπους
-
alex mix wrote:
Dublin wrote:
alex mix wrote:
Νεα πριν 1 ώρα. Πήγε ο κολλητός μου να παραγγείλει το 2008 allure 1.2 και του είπαν πως 1ον αν παραγγείλει τώρα και δεν πάρει ετοιμοπαραδοτο θα έρθει τον Απρίλιο και 2ον από το 21 πέφτει η τιμή allure στα 800ευρω αλλά δεν θα έχει στάνταρ 3d πίνακα οργάνων θα είναι έξτρα.
Από πέρυσι (σχεδόν) λέμε ότι η Allure εδώ ήταν η Allure Plus του εξωτερικού.
Μόνο ο πίνακας αλλάζει; τίποτα άλλο;
Δουβλι και Χρήστο δεν ξέρω κάτι άλλο, ξέρω για τον πίνακα που θα είναι αναλογικός θα έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο και κάμερα οπισθοπορειας διπλό πάτο πίσω και ρεζερβα. Τα υπόλοιπα αύριο που θα περάσει λογικά για τα χαρτια(περιμένει έγκριση από τράπεζα). Αλλά Δουβλι εσύ ξέρεις καλύτερα λόγω κάτοχος πολύ μεγάλο επιτόκιο 8.5%?
εγω πήρα με 8.1% επιτόκιο.
εδώ είναι οι καινούργιες εκδόσεις
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/05/7/neo-suv-peugeot-2008-p24-amc0-2020-12-.747057.pdf
Πολύ μεγάλο επιτόκιο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.... Άλλες εταιρείες πριν από ένα 6μηνο που κοίταγα, είχαν από 1.7( Ford) μέχρι 6.7. Δεν θυμάμαι ποια εταιρία. Αλλά χαλάλι. Αν και λόγω καραντίνας έχω κάνει από τον Ιούλιο 3800 χλμ, είμαι πολύ ενθουσιασμενος.
-
Επιτόκια που είναι μέχρι 4% στο περίπου είναι έως 60 δόσεις οπότε εάν θες παραπάνω δόσεις πληρώνεις κανονικά το επιτόκιο.
-
Παίδες μια βοήθεια για το φιλαράκι μου. Το active όταν λέει air-condition με ρύθμιση από οθόνη τι εννοεί. Δουβλις ακούει?
-
Παίδες μια βοήθεια για το φιλαράκι μου. Το active όταν λέει air-condition με ρύθμιση από οθόνη τι εννοεί. Δουβλις ακούει?
Eννοεί ότι δεν έχει κλιματισμό (με ρύθμιση θερμοκρασίας),αλλά απλό air condition που ρυθμίζεται από το infotainment της οθόνης,χωρίς κουμπιά (όπως σε όλα τα σύγχρονα PSA).
-
alex mix wrote:
Eννοεί ότι δεν έχει κλιματισμό (με ρύθμιση θερμοκρασίας),αλλά απλό air condition που ρυθμίζεται από το infotainment της οθόνης,χωρίς κουμπιά (όπως σε όλα τα σύγχρονα PSA).
οκ ευχαριστώ πολυ
-
Γνωρίζουμε τιμή για το active + 1.2 130;
-
Τιμή δεν γνωρίζω αλλά η συμβουλή που θα σου δώσω είναι ψαξτο σε πολλές αντιπροσωπείες γιατί το φιλαράκι μου Κρήτη πήρε προσφορά από εκεί και μετά πήρε και από Αθήνα και η τιμή ήταν 800 κάτω για active μιλάω. Στην Κρήτη του έβαλαν κάτι μεταφορικά, αποκερωμα(παρεμπιπτόντως αν γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό?) και κάτι άλλα
-
Ολα τα νεα αυτοκινητα εχουν κερι πανω τους σαν φυστικοβουτυρο για προστασια καθως και αυτοκολλητα
-
Ολα τα νεα αυτοκινητα εχουν κερι πανω τους σαν φυστικοβουτυρο για προστασια καθως και αυτοκολλητα
Ωραία φίλε Lap και ευχαριστώ δεν το γνώριζα. Αλλά 1.5 χρόνο τώρα που ψάχνω και παίρνω προσφορές δεν μου το είπε και χρέωσε κανενας
-
Και προφανώς δεν αφήνεις καμία αντιπροσωπεία να το κάνει αυτό.Το κάνεις μόνος και γλυτώνεις τις πρώτες αράχνες.
-
Πολλές το έχουν αυτό με τα έξοδα προετοιμασίας. Νομίζω pdi το λένε. Συνήθως στο κάνουν δώρο... Γενικά όταν κλείνεις αμάξι πέφτει το σχετικό παζάρι, όπου σε πιάσουν είναι..
-
21600
-
Ευχαριστω
-
Καλησπέρα. Χθες εκεί που άκουγα μουσική μέσω Bluetooth με σβηστή μηχανή και πάω να βάλω μπρος, ακούω ένα μπραφ και δεν υπήρχε ο ήχος από το δεξί ηχείο. Σβήνω τη μηχανή και μετά από 2 λεπτά παίζει το ηχείο κανονικά αλλά δεν πιάνω καθόλου fm.
Σήμερα που το έβαλα μπρος, όλα καλά. Όλα παίζουν κανονικά. Είχε κανείς παρόμοιο θέμα;
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)