-
Ο 1.4 έχει θέμα με τις φλάντζες . Ο 1.6 όχι ο ΤΗΡ ο TU είναι αθάνατος , όπως και οι 1.8 και 2.0 λίτρα .
θες να πεις σε καποιον με πρινς 156 οτι δεν ειχε προβληματα? μονο με τις φλατζες δεν ειχε, αλλα να σε ειχα σε κατηφορα χειμωνα να τουρτουριζεις γιατι επεφτε η θερμοκρασια ακατασχετα και καλοκαιρι να ανηφoριζεις με τη βελονα κολλημενη τερμα στα κοκκινα την ιδια ωρα που σου λεγανε στη λάιον 'ετσι πρεπει να ειναι΄
-
Οσο για την θερμοκρασια ετσι ειναι σε ολα τα psa, δεν εχουν θεμα, το ξαναειοαμε νομιζω.
Αλλα για τα αλλα ισχυουν οτι λες.
Οχι αν τα πεις στον κυριο που εχει σηκωσει ψηλα τον αμανε.....
Εκει που εισασταν....... ημανε.
-
criuser wrote:
Ο 1.4 έχει θέμα με τις φλάντζες . Ο 1.6 όχι ο ΤΗΡ ο TU είναι αθάνατος , όπως και οι 1.8 και 2.0 λίτρα .
θες να πεις σε καποιον με πρινς 156 οτι δεν ειχε προβληματα? μονο με τις φλατζες δεν ειχε,
Το ίδιο λέτε Τεό, αλλά ξέχασε τα κόμματα ο Cruiser.*
Η σωστή σύνταξη είναι: <em>Ο 1.6, όχι ο ΤΗΡ, ο TU είναι αθάνατος , όπως και οι 1.8 και 2.0 λίτρα*.
Δηλαδή, ο 1.6 ο ΤU (οχι όμως ο ΤΗΡ) είναι αθάνατος. -
Καλησπέρα friends,
Ύστερα από 3000 χλμ και δύο φορές ανεβοκατεβασμα στον Αγιο ( οι ευβοιωτες ξέρουν), είμαι πολύ ενθουσιασμενος για την αγορά μου. 4 άτομα με μπαγκάζια, αρκουδισιον και πήγα άνετα. Για τον σκοπό που το πήρα το έχω κατάευχαριστηθεί.
Μιας και λέτε για προβλήματα, έχω να πω το εξής :
Παρασκευή απόγευμα παρέλαβα. Αφού έβαλα βενζίνη, λέμε με τη γυναίκα Παρασκευή βράδυ να πάμε μια βόλτα Χαλάνδρι για φαγητό. Όταν το έβαλα μπρος για να φύγουμε, ανάβει λαμπάκι μηχανής, σέρβις και κάνει έντονο θόρυβο ο κινητήρας, αλλά έπαιρνε μπρος. Γυρνάμε σπίτι και πρωί πρωί στην αντιπροσωπεία. (το πρωί το αμάξι λειτουργούσε κανονικά, ούτε λαμπάκια, ούτε θόρυβος)
Μετά από λίγο κράξιμο, το βάζουν στο διαγνωστικό και μου είπαν ότι διάβασε κάτι στο καύσιμο. Αυτό μπορεί να σημαινει είτε νοθευμένο, είτε κάποιο σκουπίδι. Τέλος καλό όλα καλά ελπίζω. Πηρα και το χαρτί του διαγνωστικού ότι στα 39 χλμ διάβασε αυτό και προχωράμε
-
gatoz wrote:
criuser wrote:
θες να πεις σε καποιον με πρινς 156 οτι δεν ειχε προβληματα? μονο με τις φλατζες δεν ειχε,
Το ίδιο λέτε Τεό, αλλά ξέχασε τα κόμματα ο Cruiser.*
Η σωστή σύνταξη είναι: <em>Ο 1.6, όχι ο ΤΗΡ, ο TU είναι αθάνατος , όπως και οι 1.8 και 2.0 λίτρα*.
Δηλαδή, ο 1.6 ο ΤU (οχι όμως ο ΤΗΡ) είναι αθάνατος.Ήξεις αφήξεις ού εν το πολεμώ θνήξεις
-
Καλησπέρα friends,
Ύστερα από 3000 χλμ και δύο φορές ανεβοκατεβασμα στον Αγιο ( οι ευβοιωτες ξέρουν), είμαι πολύ ενθουσιασμενος για την αγορά μου. 4 άτομα με μπαγκάζια, αρκουδισιον και πήγα άνετα. Για τον σκοπό που το πήρα το έχω κατάευχαριστηθεί.
Μιας και λέτε για προβλήματα, έχω να πω το εξής :
Παρασκευή απόγευμα παρέλαβα. Αφού έβαλα βενζίνη, λέμε με τη γυναίκα Παρασκευή βράδυ να πάμε μια βόλτα Χαλάνδρι για φαγητό. Όταν το έβαλα μπρος για να φύγουμε, ανάβει λαμπάκι μηχανής, σέρβις και κάνει έντονο θόρυβο ο κινητήρας, αλλά έπαιρνε μπρος. Γυρνάμε σπίτι και πρωί πρωί στην αντιπροσωπεία. (το πρωί το αμάξι λειτουργούσε κανονικά, ούτε λαμπάκια, ούτε θόρυβος)
Μετά από λίγο κράξιμο, το βάζουν στο διαγνωστικό και μου είπαν ότι διάβασε κάτι στο καύσιμο. Αυτό μπορεί να σημαινει είτε νοθευμένο, είτε κάποιο σκουπίδι. Τέλος καλό όλα καλά ελπίζω. Πηρα και το χαρτί του διαγνωστικού ότι στα 39 χλμ διάβασε αυτό και προχωράμε
Εκανα Αγκάλη, Ροβιες και τα λοιπά πριν 2 μήνες. Το ευχαριστήθηκα και εγώ! Ίσως υπερβολικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είχα την οικογένεια μέσα.
Το τιμονακι φοβερό στα στροφιλικια, έτσι; κ τα φρένα σούπερ.
Ποιό βενζινάδικο έβαλες για να ξέρουμε;
-
Τιμονακι απίστευτο. Όταν γράφανε εδώ μέσα πριν από μήνες για τιμόνι selling point ομολογώ ότι μου φαινόταν υπερβολικό αλλά όντως ισχύει.
Ροβιές πηγαίνω τα τελευταία 10 χρόνια κάθε καλοκαίρι και έχω φάει φρίκες με τις στροφές αλλά φέτος ήταν απόλαυση.
Shell Μελίσσια, στην Πεντέλης. Ήθελα και power.... Τεσπα μου είπε ο μηχανικός ότι το αμάξι θέλει απλή 95αρα.
Και το συνεργείο της πεζω που πήγαινα το 206 μου είπε ότι έχει ξανακούσει παράπονα για το συγκεκριμένο. Επομένως και να έτυχε να μπήκε σκουπίδι, blacklist
-
Σκουπιδι δυσκολα να περασε απο το φιλτρο.Κακη ποιοτητα βενζινης πολυ πιθανο
Εταιρικο ή ιδιωτικο ειναι το πρατηριο?
-
Εταιρικό, και αυτό μου έκανε εντύπωση
-
Ρε παιδιά μιας και διάβασα τα παραπάνω post , εδώ και μήνες βάζω πλέον BP σε εταιρικά , πριν έβαζα Ελιν, πριν μια εβδομάδα έβαλα shell επίσης εταιρικό...άλλο αυτοκίνητο ! Βογγηξε με το aircondition , μου έβγαλε κάνα δυο φορές check engine . Με BP ξανά την επόμενη μέρα και μέχρι σήμερα κανένα λαμπάκι, ίσως να είναι τυχαίο , απλά το αναφέρω.
-
Ιδιωτικό; γενικά σε αυτά πετυχαίνεις το νοθευμένο νομίζω.
Εγώ πιο πολύ shell και μετά revoil έβαζα. Ευχαριστημένος είμαι -
Δεν ήταν το θέμα τα κόμματα . Απλά ο γάτος είναι τόσο φτιαγμένος τελευταία με το σουζούκι , που μόλις γράψουμε καλό λόγο για γαλλικό , πηδάει γρανάζι....
Πέρασα τα 10000 χλμ με το αιρκρος ... Καλά είναι . Κατανάλωση γύρω στα 7,5 μέση , πόλη με καθημερινό γρήγορο ανέβασμα Κατεχάκη , λίγο Α.Ο. , ταξίδια το ΣΚ στο εξοχικό , όπου ανεβοκατεβαίνουμε βουνό και πάντα εκτός πόλης κλιματισμό και συχνά και εντός πόλης .
Θεωρώ ότι χωρίς τον κλιματισμό θα πέσει η κατανάλωση , όπως και χωρίς τις ανηφόρες γύρω στα 7 λίτρα . Νομίζω καλά είναι για αυτόματο βενζίνη .
-
Μόλις πέρασα από αυτή τη Shell και σκεφτόμουν να βάλω!! αλλά έχω αρχή να αποφεύγω τις Shell.
Shell έχω ακούσει διάφορα σε πολλά βενζινάδικα σε διαφορετικές πόλεις και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι, απλά δεν μπορώ να παρακολουθώ εταιρικά ή μη και τα λοιπά!
Γενικά βάζω μόνο σε ένα άσχετο εδώ κοντά στο σπίτι μου (Silk Oil φάση) που βάζω αιώνες και δεν είχα κανένα παράπονο (όχι ότι τον εμπιστεύομαι, απλά είναι τρελά βολικός ο άτιμος), και BP/EKO, τίποτα άλλο.
-
Λοιπον το εψαξα acc μπαινει μονο απο την allure ως εξτρα με 750 ευρω μαζι με πακετο φρεναρισματος.
Γενικα για να το παρεις με ολα μεσα (σχετικο το με ολα) θες 27000 ευρω για το diesel 100hp.
Πολλα, οχι τοσο για αυτο που ειναι αλλα για την αγοραστικη μας δυναμη.
Μακαρι να πανε ολα καλα να εχουμε φραγκα να μπορουμε.
Ασχετο το γαλαζιο χρωμα με τριπλη επιστρωση ειναι χωρις χρεωση....καλοοοοο
-
Όπως ήταν αναμενομένο η Peugeot όπως και άλλοι προσαρμοσαν τους τιμοκαταλόγους ώστε οποιο κέρδος έβγαινε από την αλλάγη των ΤΤ να απορροφηθεί από τους ίδιους και οι τιμες να ξαναγυρίσουν στα επίπεδα που ήταν πριν.
Είναι που θα γίνονταν οι αλλαγές για να φέρνουν οι αντιπρόσωποι αυτοκίνητα με πλουσιότερο εξοπλισμό όπως αρθρογραφούσαν μερικοί.
Στη υγειά των κορόιδων !
-
Όπως ήταν αναμενομένο η Peugeot όπως και άλλοι προσαρμοσαν τους τιμοκαταλόγους ώστε οποιο κέρδος έβγαινε από την αλλάγη των ΤΤ να απορροφηθεί από τους ίδιους και οι τιμες να ξαναγυρίσουν στα επίπεδα που ήταν πριν.
Είναι που θα γίνονταν οι αλλαγές για να φέρνουν οι αντιπρόσωποι αυτοκίνητα με πλουσιότερο εξοπλισμό όπως αρθρογραφούσαν μερικοί.
Στη υγειά των κορόιδων !
Έχουμε κάποιο λινκ
-
costasar wrote:
Στη υγειά των κορόιδων !
Έχουμε κάποιο λινκ.
-
Μαμάτοι! Εχω τον τιμοκατάλογο Φεβρουαρίου 2020 , και με μια γρήγορη ματιά έχουν όλα μα όλα τα μοντέλα αύξηση της ΛΤΠΦ. Μάλιστα στο 208 που κοίταξα λίγο περισσότερο έχουν και αύξηση σχεδόν όλα και στην τελική τιμή τους. Στο 2008 κάποιες εκδόσεις έχουν μικρές αυξήσεις στις τελικές τιμές . Στο 308 όλα έχουν αυξήσεις και στην τελική τιμή αλλά τώρα γράφουν δίπλα στην έκδοση του μοντέλου και το χρώμα με το οποίο προσφέρεται για να θολώσουν λίγο τα νερά.
Εύγε!
Edit :τωρα που κοιτάζω καλύτερα στο 308 δεν ισχύει τόσο αυτό που έγραψα, δεν έχει μεγαλύτερες τελικές τιμές αλλά είναι και δυσκολότερη η σύγκριση γιατι λείπουν τα tech edition , κάποια eat 8 , και αυτό που έκαναν με το χρώμα μπερδεύει λίγο τις ΛΤΠΦ.
Πάντως και στα 3008 και 5008 που κοίταξα μετά το αρχικό σχόλιο όλα έχουν ακριβότερες τελικές τιμές από τον Φεβρουάριο όπως τα 208 . Τώρα να έχει μεσολαβήσει κάποιος ενδιάμεσος τιμοκατάλογος δεν ξέρω , βλέπω πως τον είχα κατεβάσει στις 6/7/2020.
Edit 2 : Και βλέπω πως υπήρχαν καλές εκδόσεις στο 208 πέριξ των 17.000 ΛΤΠΦ που θα υπήρχε σημαντικό όφελος , και το απόλυτα τραγικό είναι πως οι βενζίνες 100 άλογα του 2008 που επίσης θα υπήρχε κάποιο όφελος -active 100 και 130 και allure 100 - τσίμπησαν ένα 500ακι επάνω τελικές τιμές!
-
Έχουν διαφορά στο 2008; παρόμοιες μου φαίνονται εμένα.
Το χρώμα το χρεώνουν πλέον ή όχι, γιατί είναι σημαντικό ποσό, επίσης έχουν κάποια μόνιμη ή ημιμόνιμη έκπτωση όπως το 500άρικο που έκαναν;
208 από 14.000, τι άλλο θέλεις?!
-
100 active από 20.500 σε 20.900
100 allure από 22.400 σε 22.900
130 active από 21.900 σε 22.400
130 eat8 active από 25.500 σε 25.900
130 eat8 allure από 27.900 σε 28.300
130 eat8 gt line από 32.900 σε σε 33.300
Δεν βλέπω πουθενά την έκδοση GT με τα 155
Πετρέλαια όλα ίδιες τελικές τιμές.
Ναι το 208 παρα τις αυξήσεις έχει και εκδόσεις εκεί στα 14.200 μια έκδοση με 75 άλογα και εξοπλισμό νοικιαρικου και μετά για την allure με 18.000 περίπου χιλιαρικακια είσαι καλυμμένος με το κορυφαίο σούπερ μίνι της αγοράς.
Ποια corsa και ποια clio , το λιονταράκι στο καπό αξίζει τα επιπλέον χιλιάρικα , πάντως εγώ βλέπω ευκαιρία για bmw - mercedes να χωθούν κάπου ανάμεσα στο premium supermini και την πλεμπα.
Το επόμενο βήμα είναι τώρα να δούμε το νέο 308 1.2 130 allure eat 8 στα 28.700 , να κονταροχτυπηθει με τον αντίστοιχο άσσο ... Ρε σαν δεν ντρεπόμαστε τελείως λέω εγώ.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)