-
Εγώ από το ατμοσφαιρικό 1400 των 90 ιππων όταν μπήκα στο 2008 είδα μια μικρή διαφορά στις επιδόσεις, μιλάω για το 100αρι 2008 diesel. Είχα εκφράσει στο νήμα τις αμφιβολίες μου για την δύναμη του κινητηρα, σαν φιμωμενος μου φαινόταν. Είδα μεγάλη διαφορά όμως στην ποιότητα κύλισης καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα. Το αυτοκίνητο διατηρεί την ταχύτητα πιο άνετα και δεν είναι θορυβώδες. Τον 130αρι diesel τον δοκίμασα στο 3008 και είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Οριακα θα σε ικανοποιούσε πιστευω ο 130αρης + eat8 στο ελαφρύτερο 2008 αλλά είναι στα 30κ η τιμη. Πάντως στα 22 κάτι δίνανε το 3008 πριν 2-3 εβδομάδες, σίγουρα ευκαιριαρα, δεν ξέρω αν πήρες χαμπάρι. Να προσθέσω ότι ούτε ο βενζίνης 130 με ενθουσίασε.
-
Εγώ από το ατμοσφαιρικό 1400 των 90 ιππων όταν μπήκα στο 2008 είδα μια μικρή διαφορά στις επιδόσεις, μιλάω για το 100αρι 2008 diesel. Είχα εκφράσει στο νήμα τις αμφιβολίες μου για την δύναμη του κινητηρα, σαν φιμωμενος μου φαινόταν. Είδα μεγάλη διαφορά όμως στην ποιότητα κύλισης καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα. Το αυτοκίνητο διατηρεί την ταχύτητα πιο άνετα και δεν είναι θορυβώδες. Τον 130αρι diesel τον δοκίμασα στο 3008 και είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Οριακα θα σε ικανοποιούσε πιστευω ο 130αρης + eat8 στο ελαφρύτερο 2008 αλλά είναι στα 30κ η τιμη. Πάντως στα 22 κάτι δίνανε το 3008 πριν 2-3 εβδομάδες, σίγουρα ευκαιριαρα, δεν ξέρω αν πήρες χαμπάρι.
Δεν πήρα χαμπάρι αλλά ακόμη και έτσι να ήταν, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις αυτή τη στιγμή.
Αν θα υπάρξουν θα είναι από το Φθινόπωρο και μετά. -
Για περίμενε λίγο καιρό το νέο crossland ....Έχω την αίσθηση θα γίνει χαμός με αυτο το μοντέλο, θα έχει ότι και το 2008 με 2 με 3 χιλιάρικα κάτω
Πότε έρχεται? Δεν έχω διαβάσει κάτι , στο υπάρχον πάντως που είχα μπει έβρισκαν τα πόδια μου στο τιμόνι
-
Ούτε εγώ έχω ακούσει/διαβάσει κάτι για νέο Crossland.
Μόνο για το νέο Mokka X ξέρω. -
Σωστά μοκκα, ολο τα μπερδεύω αυτά τα δύο.
Ποια η διαφορά τους δεν έχω καταλάβει, ίδια κατηγορία δεν ειναι;
https://www.in.gr/2020/03/12/auto/opel-mokka-x-2021-propompos-exeliksis-2/
https://www.drive.gr/news/nea-montela/zygonei-i-ora-toy-neoy-opel-mokka-x
-
Από τα καμουφλαρισμένα που είδα μου φαίνεται πιο κοφτό πίσω το νέο μόκα από το 2008, χώρια που θα το κάνουν λιγότερο όμορφο και προσεγμένο μεσα-εξω για να είναι υποδεεστερο αλλά και φθηνότερο. Είπαμε Όπελ η νέα Σκόντα....
-
@Katafractos17: Οδήγησε και το Puma με τα 155 άλογα. ΔΕΝ είναι αυτόματο, οπότε σίγουρα δεν σε καλύπτει σε αυτό το κομμάτι. Αλλά ίσως να σου είναι ικανοποιητικό σε επιδόσεις. .Ομως ζήτα από τον πωλητή να στο δώσει μόνος σου ή και να πάτε παρέα να οδγήσεις καμια ώρα, να το δείς σε διάφορες συνθήκες εαν σε καλύπτει.
-
Για το Μόκκα ίσως είναι καλό να περιμένει .
Αλλά μια και είπε για 21-21 , αυτόματο και 130 άλογα , ας πάει να πάρει ένα από τα μαύρα - ασπρα Σάιν 3 αιρκρος που είχαν .
Θα το βρει κάτω από 21000 με πινακίδες και έχει όσα ζητάει και σε χώρους δεν υστερεί από κανένα . Στην απτή ποιότητα είναι λιγότερο ποιοτικό από ΑΛΟΥΡ 2008 , αλλά έχει και γκριπ και αυτόματο και 130 άλογα που στο 2008 θα πάνε 5000 παραπάνω .
Εγώ κάθε μέρα που περνάει ανακαλύπτω χαρίσματα στο 3 αιρκρος με κύριο καλό ότι η κατανάλωση του ως αυτόματο , είναι καλή.
-
Γνωρίζετε περίπου πόσο διάστημα θέλει το αμάξι αφού φτάσει Πειραιά για να το έχω στα χέρια μου;2 βδομάδες είναι πολύ σύντομα;
-
Γνωρίζετε περίπου πόσο διάστημα θέλει το αμάξι αφού φτάσει Πειραιά για να το έχω στα χέρια μου;2 βδομάδες είναι πολύ σύντομα;
Πότε το παρήγγειλες; εγώ το παρήγγειλα τέλος Μάη και μου είπαν ότι αρχές Ιουλίου θα το έχω γιατί τότε μπήκε σε παραγωγή
-
Πότε το παρήγγειλες; εγώ το παρήγγειλα τέλος Μάη και μου είπαν ότι αρχές Ιουλίου θα το έχω γιατί τότε μπήκε σε παραγωγή
27 Μαΐου ενημερώθηκα ότι το αμάξι ήταν έτοιμο και πλέον βρίσκεται στο πλοίο.Η παραγγελία είχε γίνει Ιανουάριο.Ήταν να μπει παραγωγή Μαρτίου κανονικά.Αν σου είπαν κάτι τέτοιο θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις αριθμό πλαισίου.
-
kakos lykos wrote:
27 Μαΐου ενημερώθηκα ότι το αμάξι ήταν έτοιμο και πλέον βρίσκεται στο πλοίο.Η παραγγελία είχε γίνει Ιανουάριο.Ήταν να μπει παραγωγή Μαρτίου κανονικά.Αν σου είπαν κάτι τέτοιο θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις αριθμό πλαισίου.
Θα το ρωτήσω αύριο. Αν ισχύουν αυτά που είπαν σε μένα, τότε θα το πάρεις νωρίτερα από δύο βδομάδες πιστεύω
-
Το C3 Aircross δεν αρέσει καθόλου στη γυναίκα αλλά ούτε και σε εμένα τόσο.
Αντίθετα το C5 Aircross μου έχει κάνει αρκετή εντύπωση και σε ένα πιο αυξημένο μπάτζετ νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι μέσα στις επιλογές.
Διαβάζω βέβαια ότι αν θες λίγο πιο σπορτίβ καταστάσεις, πρέπει να τις ξεχάσεις και να αρκεστείς στην άνεση και την ηρεμία (εντάξει δεν με χαλάει τόσο αυτό).
Αρκετό σκληρό πλαστικό παίζει πάντως στη Citroen. Προφανώς κάτι πρέπει να μείνει για την DS.Το Puma, ούτε αυτό αρέσει τόσο στη γυναίκα αλλά όταν είδε το πηγάδι με τα έξτρα 50 λίτρα στο χώρο αποσκευών γλυκάθηκε λίγο.
Της είπα ότι μοιάζει και λίγο με Porsche Macan αλλά το προσπέρασε αδιάφορα.
Κρίμα, δεν καταλαβαίνω το λόγο έλλειψης αυτόματου κιβωτίου.Προς το παρόν πάντως, οι προτιμήσεις κλείνουν προς Peugeot, αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι να δούμε αν θα μπορέσουμε τελικά να προβούμε στη κίνηση αντικατάστασης του Golf.
Στη γυναίκα αρέσουν και τα Skoda αλλά δεν θα ήθελα να πάω ξανά σε αυτοκίνητο του Group. -
Περί ορέξεως που λένε...
Αφού της αρέσουν τα σκόντα , το κάμικ είναι μία καλή λύση...
Δες και το Αρόνα ή το μεγαλύτερο μήπως έχουν κάποια προσφορά .
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα με πήρε ο αντιπρόσωπος και με ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο που έχω παραγγείλει από τις 27/2/20 μπαίνει σε πλοίο και θα είναι στα χέρια μου (μέτα από έλεγχο) σε 15 περίπου μέρες. Αυτό το λέω σαν ενημέρωση για τα παιδιά που παραγγείλαν μετά από εμένα για να δείτε στο περίπου πόσο αργοπορία έχει. Η αρχική παραγγελία μίλαγε για 3-4 μήνες και πραγματικά πιστεύω ότι και μετά το κλείσιμο λόγω κορωνοιού δεν καθυστέρησε όσο υπολόγιζα.- Η παραγγελία έχει να κάνει με Λευκό Πέρλα, Allure 130hp, βενζίνη, χειροκίνητο.
-
Τι να πουμε και εμεις που εχουμε παραγγειλει το ιδιο σε gtline απο 7-01 και ακομα περιμενουμε το τηλεφωνημα οτι μπηκε στο πλοιο.
-
Άρα παίζει ρόλο το επίπεδο εξοπλισμού ισως και ο κινητήρας γιατί λογικά ο φίλος από πάνω θα έπρεπε ήδη να έχει παραλάβει. Έχει αρκετά active γενικά τώρα που έκανα και ταξιδακι εδω βόρεια Ελλαδα, αυτά τα τριπλής επίστρωσης κόκκινο, μπλε ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα. Επίσης ένα Kia xceed σε κοκκινομπορντω με βουλγαρικές πινακιδες και αυτό εντυπωσιακο, αυτα τα 2 μοντέλα μακράν τα ομορφότερα αυτή τη στιγμη.
-
Άρα παίζει ρόλο το επίπεδο εξοπλισμού ισως και ο κινητήρας γιατί λογικά ο φίλος από πάνω θα έπρεπε ήδη να έχει παραλάβει. Έχει αρκετά active γενικά τώρα που έκανα και ταξιδακι εδω βόρεια Ελλαδα, αυτά τα τριπλής επίστρωσης κόκκινο, μπλε ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα. Επίσης ένα Kia xceed σε κοκκινομπορντω με βουλγαρικές πινακιδες και αυτό εντυπωσιακο, αυτα τα 2 μοντέλα μακράν τα ομορφότερα αυτή τη στιγμη.
Το μπλε ήθελα. Δεν έχω δει όμως ποτέ από κοντά. Έχεις δει πολλά; Γενικά μου είχε κάτσει οτι θα ήθελα μπλε με αυτή την αγορά, αλλά πάλι πήρα ετοιμοπαραδοτο ότι είχαν. Μάλλον καλύτερα γιατί ακόμη θα περίμενα, κ σε λίγο φτάνω τα 5.000χλμ. Τουλάχιστον το B-Max είναι μπλε (το φθηνό μπλε της Ford!) κ λίγο παρηγορουμαι!
Δεν μου αρέσουν τα Crossover που coupe-διζουν. Και Kia που κοίταξα το προσπέρασα αμέσως το Xceed. Θεωρητικά ψηλότερο από το έδαφος από το Sportage (17 με 18cm) αλλά θέση οδήγησης μου φάνηκε ότι άγγιζε το πάτωμα! Κ άλλη κατηγορία βέβαια, μακρύτερο. Sportage κ πάλι Sportage από Kia.
Κόκκινο αυτοκίνητο δεν θα έπαιρνα πότε, ακόμη και Ferrari άλλο χρώμα θα την έπαιρνα!
-
Το μπλε ήθελα.
Το είδα σήμερα που πήγα κάποια χαρτιά.Δεν του πάει το μπλε σκέψου μου φαινόταν ότι είναι απλό χρώμα και όχι μεταλλικό. Επίσης το άλλο που με παραξένεψε είναι ότι δεν έχουν manual και θα μου το στείλει σε pdf.
-
Dublin wrote:
Το μπλε ήθελα.
Το είδα σήμερα που πήγα κάποια χαρτιά.Δεν του πάει το μπλε σκέψου μου φαινόταν ότι είναι απλό χρώμα και όχι μεταλλικό. Επίσης το άλλο που με παραξένεψε είναι ότι δεν έχουν manual και θα μου το στείλει σε pdf.
Δεν το εχω δει από κοντά. Θεωρητική προτίμηση!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)