-
Εν τω μεταξύ και στο βίντεο του Σαλονικιου ο tkin73 το κράζει δεν είναι μόνο εδώ. Και να σου πω την αλήθεια εγώ θα αγόραζα την corolla HB αν μου έκαναν τέτοια έκπτωση όπως η Peugeot.Μου είχε αρέσει πολύ το αμάξι και ας το εκραζαν όλοι εδώ.Και εκείνο έχει τεράστιο προφυλακτήρα πίσω άνευ λόγου και με πορτ μπαγκαζ που πέφτει πιο χαμηλά από το 2008.Και μη σου πω ότι θα το έπαιρνα και υβριδικό που το κράζουν πάλι όλοι για τις επιδόσεις. Αν ήθελα αμάξι για επιδόσεις θα αγόραζα Ι30Ν ή κάνα ceed gt. Οικογενειακό και γρήγορο.
-
Και εγώ τώρα που κατάλαβα τι μεγάλη προσωπικότητα ειναι ο τύπος το μετάνιωσα.
Έχει απόλυτο δίκιο. Απορώ 2 χρόνια που κοίταγα πως την πάτησα.
Οποιος το θέλει εδω μέσα το σκοτώνω, είναι κ launch pack κ καλοστρωμενο. Αλλά να ξέρετε οτι έχει μικρό τιμόνι, δεν φταίω εγώ, νόμιζα οτι θα μεγάλωνε.
Εν το μεταξύ ο τύπος κορόιδεψε ολόκληρη πολυεθνική, όχι αστεία. Σίγουρα μεγάλη ανερχόμενη δύναμη στην εξωτερική πολιτική. Αν πάρει κ τον Lap μαζί θα κάνουν μαζί έναν Κίσινγκερ.
-
Εεεε;
Εγώ είπα με παράδειγμα ότι πέρα από το εντυπωσιακο σχεδιασμο να κοιτάμε και την αίσθηση ευρυχωρίας;
Δεν το έλεγα σε εσένα dublin που προφανώς ο σωματοτυπος σου ή η θεση οδηγησης σε βοηθά αλλα στον tkin.
Να σου πω πως χωράω και εγώ στο 208 και θα το αγόραζα γιατί είναι πενταμορφο. Αλλά πήγα να του κάνω τεστ με το suzuki, και οταν εφυγα είδα ότι ναι μεν είναι μια γενιά μπροστά στην αισθηση ο χώρος όμως είναι καπως περιορισμένος, το suzukin ήταν σαν μια κατηγορία μεγαλύτερο ενώ ήταν πολύ μικρότερο.
Αυτός ο σχεδιασμός με την μεγάλη κεντρική κονσόλα εντυπωσιάζει στις φώτο αλλα θα ταίριαζε σε ένα αυτοκίνητο σαν το 308 και όχι μικρο της Β κατηγοριας
Και για να δεις πόσο το έψαξα πήγα 5 φορές να το δω.
Και διαπίστωσα ότι το 2008 είναι ελαφρώς πιο άνετο από το 208 μπροστά και μάλιστα έχει πιο κάθετη εμπροσθια κολώνα κάτι που βοηθά να μην σκύβεις το κεφάλι πολυ
-
Εεεε;
Εγώ είπα με παράδειγμα ότι πέρα από το εντυπωσιακο σχεδιασμο να κοιτάμε και την αίσθηση ευρυχωρίας;
Δεν το έλεγα σε εσένα dublin που προφανώς ο σωματοτυπος σου ή η θεση οδηγησης σε βοηθά αλλα στον tkin.
Να σου πω πως χωράω και εγώ στο 208 και θα το αγόραζα γιατί είναι πενταμορφο. Αλλά πήγα να του κάνω τεστ με το suzuki, και οταν εφυγα είδα ότι ναι μεν είναι μια γενιά μπροστά στην αισθηση ο χώρος όμως είναι καπως περιορισμένος, το suzukin ήταν σαν μια κατηγορία μεγαλύτερο ενώ ήταν πολύ μικρότερο.
Αυτός ο σχεδιασμός με την μεγάλη κεντρική κονσόλα εντυπωσιάζει στις φώτο αλλα θα ταίριαζε σε ένα αυτοκίνητο σαν το 308 και όχι μικρο της Β κατηγοριας
Και για να δεις πόσο το έψαξα πήγα 5 φορές να το δω.
Και διαπίστωσα ότι το 2008 είναι ελαφρώς πιο άνετο από το 208 μπροστά και μάλιστα έχει πιο κάθετη εμπροσθια κολώνα κάτι που βοηθά να μην σκύβεις το κεφάλι πολυ
Εσένα θα σε παίρνει πάντα η μπάλα μαζί με τα πάντα όλα!
Ειναι κάπως σαν να τρίβεις το κεφάλι ενός Ευχουλη..!!
-
Καλησπέρα..παρακολουθω το τοπικ αρκετο καιρο κ τελικα εγινα κατοχος του 2008 πριν μια εβδομαδα.
Πηρα σε προσφορα το Ative 1.2 100hp κ το οδηγω ηδη μια εβδομαδα. προλαβα κ εκανα ταξιδι το τριημερο κ εχω ηδη 800χλμ.
Ειμαι 1,90 και χωραω...ανετα. κ πισω απο την θεση μου. Δεν ειναι δυσκολο, ρυθμιζεις την θεση κ το τιμονι. στην αρχη εβρισκε το γονατο. επαιξα λιγο με ολες τις θεσεις τιμονιου κ καθισματος, μπρος πισω, πανω κατω κ μπαινω ορθιος, δεν σκυβω, δε βρισκω πουθενα κ στην οδηγηση δε πιανονται τα χερια μου.
Καταναλωση με ενα ολοκληρο αδειασμα ρεζερβουαρ μετα τα πρωτα λιτρα που ειχε μεσα, 6,1/100χλμ με αρκετη κινηση στην Αθηνα κ μποτιλιαρισμα στην Αττικη την παρασκευη.
Το μονο που εχω να πω, ειναι οτι στις γρηγορες στροφες πρεπει να συνηθισω να οδηγω διαφορετικα. Κατα τα αλλα, το πιο ξεκουραστο αυτοκινητο που ειχα.
-
-
Το μονο που εχω να πω, ειναι οτι στις γρηγορες στροφες πρεπει να συνηθισω να οδηγω διαφορετικα.
Τι εννοεις?
Καλοταξιδο
-
Εν τω μεταξύ και στο βίντεο του Σαλονικιου ο tkin73 το κράζει δεν είναι μόνο εδώ.
Δλδ φίλε paparikon διάβασες και τα 359 σχόλια στο βίντεο μέχρι να με βρεις; Μπράβο κόλλημα!
Και το ....κράξιμο που γράφω για το αμάξι!!!! Απορώ πως δεν μου έχει στείλει φουσκωτους ο Σ. στο σπίτι!
Για αυτούς που δεν είναι τόσο βιτσιοζοι αντιγράφω το σχόλιο μου ολόκληρο.
'Τους ψηλούς οδηγούς άνω του 1.85 θα τους βολεύει να περνούν εύκολα σχετικά το βλέμμα τους πάνω από το τιμόνι; Το μήκος 4.30 που το τοποθετεί στο ανω άκρο της b suv είναι εικονικό. Δείτε από το πλάι το προφυλακτήρα πρόβολο που προσδίδει 8-9 εικονικούς πόντους. Δεν είναι το μόνο μοντέλο που το κάνει αλλά εδώ είναι πολύ έντονο. Δλδ το αμάξι θα μπορούσε να έχει τους ίδιους χώρους και να είχε μήκος 4.21μ ή να είχε κοντύτερο πρόβολο και να τον έκανε χώρο οφελειμο. Ο χώρος αποσκευών πάντως που τον είδα από κοντά δεν μου γεμίζει το μάτι για τα λτ που λέει. Το αμάξι μου εχει αυτά τα λίτρα αλλά είναι μεγαλύτερο νομίζω'
Πω πω μεγάλο κραξιμο....
-
Πενταμορφο. Ειναι το ομορφοτερο suv, ενω σε αυτο το χρωμα φαινονται οι σχεδιαστικες του λεπτομερειες
-
drgeri wrote:
Το μονο που εχω να πω, ειναι οτι στις γρηγορες στροφες πρεπει να συνηθισω να οδηγω διαφορετικα.
Τι εννοεις?
Καλοταξιδο
Ευχαριστω!! δε νιωθω την σιγουρια οτι θα με κρατησει σε γρηγορη στροφη, δλδ στις ιδιες στροφες με το punto που ειχα πριν, πιο χαμηλο κ πολλα χρονια οδηγησης ενιωθα πιο σιγουρος, δεν ειναι οτι με πεταει εξω, απλα ισως κ λογω υψους δεν εχω βρει ακομα τα 'ορια' του. αλλα το πηρα για πιο ησυχα ταξιδια
-
Καλησπέρα..παρακολουθω το τοπικ αρκετο καιρο κ τελικα εγινα κατοχος του 2008 πριν μια εβδομαδα.
Πηρα σε προσφορα το Ative 1.2 100hp κ το οδηγω ηδη μια εβδομαδα. προλαβα κ εκανα ταξιδι το τριημερο κ εχω ηδη 800χλμ.
Ειμαι 1,90 και χωραω...ανετα. κ πισω απο την θεση μου. Δεν ειναι δυσκολο, ρυθμιζεις την θεση κ το τιμονι. στην αρχη εβρισκε το γονατο. επαιξα λιγο με ολες τις θεσεις τιμονιου κ καθισματος, μπρος πισω, πανω κατω κ μπαινω ορθιος, δεν σκυβω, δε βρισκω πουθενα κ στην οδηγηση δε πιανονται τα χερια μου.
Καταναλωση με ενα ολοκληρο αδειασμα ρεζερβουαρ μετα τα πρωτα λιτρα που ειχε μεσα, 6,1/100χλμ με αρκετη κινηση στην Αθηνα κ μποτιλιαρισμα στην Αττικη την παρασκευη.
Το μονο που εχω να πω, ειναι οτι στις γρηγορες στροφες πρεπει να συνηθισω να οδηγω διαφορετικα. Κατα τα αλλα, το πιο ξεκουραστο αυτοκινητο που ειχα.
Καλοταξιδο φιλε! Πολύ καλή κατανάλωση θα πέσει και άλλο είναι ελαφρύ το αμάξι και βοηθείται. Πολύ όμορφο ειναι !
-
Ευχαριστω!! δε νιωθω την σιγουρια οτι θα με κρατησει σε γρηγορη στροφη, δλδ στις ιδιες στροφες με το punto που ειχα πριν, πιο χαμηλο κ πολλα χρονια οδηγησης ενιωθα πιο σιγουρος, δεν ειναι οτι με πεταει εξω, απλα ισως κ λογω υψους δεν εχω βρει ακομα τα 'ορια' του. αλλα το πηρα για πιο ησυχα ταξιδια
Μαλλον λογω υψους οπως ειπες και ψηλου προφιλ ελαστικων
@Tkin73 , το οδηγησες στο δρομο? Λες να ειναι και στις στροφες προβληματικο ?
(ριχνω λαδι στην φωτια...μονο εγω θα τσακωνομαι εδω μεσα ? )
-
Κοίτα όπως το βλέπω από τις φωτογραφίες λογικά δεν στρίβει καθόλου! Αλλά για το χαιλικι δεν το παίρνουν όλοι , να φορτώνουμε κάνα γκομενάκι κλπ!; Θα το οδηγεις κιόλας;
-
Καλοτάξιδο. Βενζίνη ή πετρέλαιο;
-
Καλοτάξιδο. Βενζίνη ή πετρέλαιο;
Eυχαριστώ!! Βενζινη. οτι ειχε ετοιμοπαραδοτο. Πιστευω αυτην την προσφορα δεν επρεπε να τη χασω. Ιδανικα θα ηθελα την Allure με 130hp, αλλα με τον τροπο οδηγησης μου δε νομιζω να μου αλλαζε πολυ τα +30 αλογα. Επιπλεον μου εβαλαν καμερα κ πλοηγο κ εδωσα 70€ για το καπακι για το κινητο μπροστα στην κονσολα.
Κοίτα όπως το βλέπω από τις φωτογραφίες λογικά δεν στρίβει καθόλου! Αλλά για το χαιλικι δεν το παίρνουν όλοι , να φορτώνουμε κάνα γκομενάκι κλπ!; Θα το οδηγεις κιόλας;
χαχαχα...καμια μα καμια σχεση! 800χλμ σε 6 μερες σου λενε οτι το κοιταω? τωρα, αν τραβαει κ γκομενακι, ακομα καλυτερα
-
Καλά το σχόλιο δεν πήγαινε σε εσένα!
-
Καλοτάξιδο, drgeri!
Ωραίο διακριτικό χρωματάκι, αν κι εμένα προσωπικά από τότε που το είδα σε μπλε μεταλλ. μου έχει κολλήσει με αυτό (εκτός από το Punto του 2001 που το είχα σε μπλε μεταλλ., δεν μπόρεσα να έχω άλλο σε μπλε και στο επόμενο αμάξι όποτε έρθει θα βγάλω το άχτι μου! χαχαχα..)
-
Καλοταξιδο φιλε, ωραιο χρωμα! Το ακεφτομουνα και εγω. Αν επιτρεπεται ποσο πηγε κλειδι στο χερι με αυτα τα εξτρα που περιγραφεις;
-
Καλοταξιδο φιλε, ωραιο χρωμα! Το ακεφτομουνα και εγω. Αν επιτρεπεται ποσο πηγε κλειδι στο χερι με αυτα τα εξτρα που περιγραφεις;
Eυχαριστώ!! ειχα εναν γνωστο που συνεργαζεται με την Peugeot κ μου εδωσαν αυτα τα εξτρα. Βασικα μονο καμερα θα εβαζαν, αλλα μου ειπαν δεν ειχαν διαθεσιμη την απλη κ μου προσθεσαν κ το gps, οποτε εχει κ πλοηγο τωρα, αλλα με το android auto δε μου χρειαζοταν ιδιαιτερα.
18,5k κλειδι στο χερι. Για το χρωμα, αν κ δεν μου αρεσαν τα ασημι/γκρι αυτοκινητα, σε αυτο επειδη εχει τις μαυρες λεπτομερειες μου εκανε κλικ..κ με τα λιγο πιο σκουρα τζαμια πισω(και αυτα προσφορα) του δινει κατι
-
Καλά τα λέτε αλλά αυτό το πολυδιαφημισμένο i-cockpit πιστεύω λόγω μάρκετινγκ το έχουν εκεί ψηλά γιατί σαν σύνολο σε ορισμένους όπως και εγώ μου επιβάλλουν να φτιάξω την θέση σε διαφορετική θέση από αυτή που γουστάρω.
Φυσικά θα το συνηθίσω και δεν το θεωρώ μεγάλο deal braker.
Αλλά γιατί να μην είχαν την επάνω στεφάνη 'κλασσικά' με καμπύλη? Αν ήταν έτσι κανείς δεν θα είχε θέμα.
Θυμάμαι πριν μερικές σελίδες που είχαμε πιάσει αυτή την κουβέντα της εργονομίας και ανέφεραν μερικοί εκείνη την κόρνα που ήταν στα φλας....!
Γενικά προσφέρει σόου το φόρουμ, αλλά και χωρίς αυτό τι θα ήμασταν? Γερμαναράδες σοβαροί ή Άγγλοι νερόβραστοι?
Ετοιμάζω και την λίστα με τα διάφορα ψιλο θεματάκια και κάνω ποστ!
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)