-
Έξω ζελατίνες είναι αρκετά ακριβότερα και θα προτιμούσα τα κρύσταλλα!
Απλά να ξέρεις ότι κατά 99% τα κρύσταλλα είναι απλά φυμέ και δεν κόβουν UV. Οπότε εαν το θές για ομορφία είναι ΟΚ, εαν το θές για προστασία θα χρειαστεί να βάλεις και μεμβράνες.
-
hountalas wrote:
Έξω ζελατίνες είναι αρκετά ακριβότερα και θα προτιμούσα τα κρύσταλλα!
Απλά να ξέρεις ότι κατά 99% τα κρύσταλλα είναι απλά φυμέ και δεν κόβουν UV. Οπότε εαν το θές για ομορφία είναι ΟΚ, εαν το θές για προστασία θα χρειαστεί να βάλεις και μεμβράνες.
Δεν το ήξερα αυτο γιατί δεν το είχα ψάξει τόσο.Τα θέλω και για το αισθητικο κομματι αλλά και για το μωρό πίσω να μην χτυπάει πολύ
-
Τα εργοστασιακά φυμέ κρύσταλλα προσφέρουν πολύ λιγότερη προστασία από τις αντηλιακές μεμβράνες.
-
Το summer sales (βασικά το active sales!) τελείωσε ή είναι για όλο το καλοκαίρι? Επειδή κάποιος είχε αναφέρει ότι από εχθές θα είχανε νέους τιμοκαταλόγους
edit
Βλέπω στο configurator του 2008 επιλέγοντας στην allure 1.2 100hp την προσθήκη φιμέ και προβολείς ομίχλης η τιμή πάει στα 22.700. Δηλαδή +300 ευρώ έξοπλισμό. Κάνει λάθος το σύστημα? Γιατί από την αντιπροσωπεία λένε ότι δεν μπορώ να βάλω τίποτα λόγω λιανικής τιμής λίγο πριν τα 17κ
-
Ομορφο δειχνει.. το χαζεψα αρκετά από έξω στη μεγάλη αντιπροσωπεία κατω από το δαχτυλιδι μεσα στην καραντίνα φτάνοντας εκεί κατά τον προαυλισμό μου!
-
Ειναι καπου 25 ευρω η τιμη του κατω απο το οριο των 17000 ευρω, οποτε, μονο με τα προβολακια, κοστιζει καπου 1500-1600 ευρω επιπλεον. Ετσι μου ειχαν πει και εμενα.
Οσο για τις νεες τιμες, ακομη δε γνωριζει κανεις κατι... πολλες διαβουλευσεις γινονται μαλλον. -
https://peugeot.custhelp.gr/timokatalogoi/2020/05.ΜΑΙΟΣ/
Εδώ αν ανοίγει έχει από 22/05/2020 τιμοκατάλογο προ φόρων με τα έξτρα . Εμένα ίδιες μου φαίνονται οι τιμές του 2008.
Αλλιώς μπείτε χρήσιμοι σύνδεσμοι τελωνεία και ιστορικοί τιμοκαταλογοι
-
Καλησπέρα σας. Είμαι νέος χρήστης και πριν από δύο βδομάδες παρηγγειλα το 2008 100hp active σε πορτοκαλί. Πιστεύω ότι έχω κανει καλή επιλογή, βάσει και οσων έχετε γραψει στο forum. Τον Ιούλιο θα σας πω και εγώ τις πρώτες μου εμπειρίες
-
Καλησπέρα σας. Είμαι νέος χρήστης και πριν από δύο βδομάδες παρηγγειλα το 2008 100hp active σε πορτοκαλί. Πιστεύω ότι έχω κανει καλή επιλογή, βάσει και οσων έχετε γραψει στο forum. Τον Ιούλιο θα σας πω και εγώ τις πρώτες μου εμπειρίες
Να το χαρείτε, με υγεία!
Εκμεταλλεύτηκες τα summer sales για ετοιμοπαραδοτο; Πόσο σου πήγε;
Ελπίζω να το έχεις πάει test drive γιατί κάποιοι απογοητεύονται από τα 100 άλογα.
Πάντως η παρέα αυγατιζει εδώ, ενώ δεν βλέπω μεγάλη κίνηση σε άλλα B suv. Πρέπει να πηγαίνει καλά η φάση για Peugeot.
-
Βενζίνη ή πετρέλαιο; όσο για τον Ιούλιο πολύ γρήγορα μου φαίνεται εκτός και αν μιλάς για ετοιμοπαραδοτο αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα το είχες μέσα σε 10 ημέρες. Εκτός και αν υπάρχει ικανο απόθεμα στο εργοστάσιο σε active. Η καλύτερη επιλογή στη κατηγορία μέχρι και μεγέθους qq. Έχω δει ήδη 8 2008 στην περιοχή μου, τα περισσότερα active είναι αλήθεια αλλά και πάλι κάνουν μπαμ από μακρια. Το μόνο μοντέλο που βλέπω να περπατάει αντίστοιχα είναι το juke.
-
kakos lykos wrote:
Βενζίνη ή πετρέλαιο; όσο για τον Ιούλιο πολύ γρήγορα μου φαίνεται εκτός και αν μιλάς για ετοιμοπαραδοτο αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα το είχες μέσα σε 10 ημέρες. Εκτός και αν υπάρχει ικανο απόθεμα στο εργοστάσιο σε active. Η καλύτερη επιλογή στη κατηγορία μέχρι και μεγέθους qq. Έχω δει ήδη 8 2008 στην περιοχή μου, τα περισσότερα active είναι αλήθεια αλλά και πάλι κάνουν μπαμ από μακρια. Το μόνο μοντέλο που βλέπω να περπατάει αντίστοιχα είναι το juke.
Που περίπου μένεις; δεν εχω δει ούτε ένα Juke, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία.
Χαραμιζεται με τον 1.0 αλλά για όσους τους καλύπτει είναι καλή επιλογή και μου φαίνεται περνάει λίγο under the radar.
-
kakos lykos wrote:
Να το χαρείτε, με υγεία!
Εκμεταλλεύτηκες τα summer sales για ετοιμοπαραδοτο; Πόσο σου πήγε;
Ελπίζω να το έχεις πάει test drive γιατί κάποιοι απογοητεύονται από τα 100 άλογα.
Πάντως η παρέα αυγατιζει εδώ, ενώ δεν βλέπω μεγάλη κίνηση σε άλλα B suv. Πρέπει να πηγαίνει καλά η φάση για Peugeot.
Ευχαριστώ φίλε
18100 από 20500 με summer sales. Δυστυχώς δεν το πρόλαβα ετοιμοπαραδοτο γιατί ο πωλητής με ενημέρωσε τη Δευτέρα και εγώ λόγω υποχρεώσεων και δουλειάς πήγα το Σάββατο. Έτσι έχασα το έτοιμο. Όχι ότι με πειράζει γιατί από το Φεβρουάριο που αποφάσισα να αρχίσω το ψάξιμο είχα ορίσει τον Σεπτέμβριο για καταληκτική ημερομηνία.
Δύο test drive εκανα και επειδή δεν είμαι αυτός που θα το πατήσει γενικά, μου ταιριαξε. Φυσικά αν έτρεχε η ίδια προσφορά στο 130hp θα το σκεφτόμουν πιο θερμά.
Κάτι ο φόβος της δουλειάς, κάτι και το μπάτζετ που είχα ορίσει στα 20000-21000, με κράτησαν στα 100hp.
Εσυ Dublin πως το βλέπεις το αμάξι με τον καιρό;
-
kakos lykos wrote:
Καλησπερα φίλε,
Βενζίνη προτίμησα. Το πετρέλαιο το φοβάμαι για πολλούς λόγους. Πολλά ακούγονται κατά καιρούς και επειδή σκοπεύω να το κρατήσω το αμάξι καιρό, είπα να μείνω στην κλασικουρα βενζίνη.
Τέλος Μαΐου το παρήγγειλα και ο πωλητής μου είπε ότι αρχές Ιουλίου το πιο πιθανό, με μια πιθανότητα τέλος του μήνα. Επειδή μένω βόρεια προάστια, βλέπω πολλά kuga, puma και εννοείται το 3008
-
Ευχαριστώ φίλε
18100 από 20500 με summer sales. Δυστυχώς δεν το πρόλαβα ετοιμοπαραδοτο γιατί ο πωλητής με ενημέρωσε τη Δευτέρα και εγώ λόγω υποχρεώσεων και δουλειάς πήγα το Σάββατο. Έτσι έχασα το έτοιμο. Όχι ότι με πειράζει γιατί από το Φεβρουάριο που αποφάσισα να αρχίσω το ψάξιμο είχα ορίσει τον Σεπτέμβριο για καταληκτική ημερομηνία.
Δύο test drive εκανα και επειδή δεν είμαι αυτός που θα το πατήσει γενικά, μου ταιριαξε. Φυσικά αν έτρεχε η ίδια προσφορά στο 130hp θα το σκεφτόμουν πιο θερμά.
Κάτι ο φόβος της δουλειάς, κάτι και το μπάτζετ που είχα ορίσει στα 20000-21000, με κράτησαν στα 100hp.
Συγχαρητήρια. Δεν έχω ακούσει χαμηλότερη τιμή!
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, γράφω συχνά - πυκνά εδω μέσα, δεν γίνεται να με χάσεις!
Και εγώ επειδή θέλω να το κρατήσω πολύ καιρό, πήρα diesel!
Αν έκανες TD και είσαι οκ, μία χαρά. Απλά το είπα γιατί κάποιοι το αναφέρουν στα μειονεκτήματα.
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό σε όλα του, και πολύ ωραίο το πορτοκάλι. Τι οδηγούσες πρώτα; για να καταλάβω που έκανες upgrade!
Ρώτησες καθόλου για Grip Control; θα πήγαινε τέλεια με τη 16' της Active.
-
Αυτές είναι εκπτωσεις! ή το αφεντικό τρελάθηκε στην peugeot ή έχουν πολύ καλά αντανακλαστικά και προτίμησαν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα στους δρόμους και όχι να σκονιζονται στις αντιπροσωπείες και τις αλάνες...
ps οπότε η καθυστέρηση παράδοσης πιθανον αφορά κυρίως τις πιο ακριβές εκδοσεις
-
kakos lykos wrote:
Ευχαριστώ φίλε
Συγχαρητήρια. Δεν έχω ακούσει χαμηλότερη τιμή!
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, γράφω συχνά - πυκνά εδω μέσα, δεν γίνεται να με χάσεις!
Και εγώ επειδή θέλω να το κρατήσω πολύ καιρό, πήρα diesel!
Αν έκανες TD και είσαι οκ, μία χαρά. Απλά το είπα γιατί κάποιοι το αναφέρουν στα μειονεκτήματα.
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό σε όλα του, και πολύ ωραίο το πορτοκάλι. Τι οδηγούσες πρώτα; για να καταλάβω που έκανες upgrade!
Ρώτησες καθόλου για Grip Control; θα πήγαινε τέλεια με τη 16' της Active.
Ναι σε έχω διαβάσει και οι παρατηρήσεις σου ήταν πάντα to the point, όπως πολλών άλλων παιδιών. Αυτή τη στιγμή οδηγαω ένα corolla του 09 αν δεν κάνω λάθος, πετρέλαιο, 1600cc αυτόματο (εταιρικό).
Πιο πριν ένα Clio του 03 βενζίνη (εταιρικό), αλλά η μεγάλη αγάπη είναι το 206 του 08 μοντέλο, 1400cc δεν θυμάμαι άλογα.
Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από αυτοκίνητα, αλλά έχω να πω το εξής :
Τα γαλλικά με είχαν βγάλει ασπροπροσωπο από άποψη βλαβών και η corolla από άποψη κατανάλωσης. Και με το Clio και την corolla κάνω 160 χλμ τη μέρα εδώ και 3 χρόνια λόγω δουλειάς.
Δεν ρώτησα για grip control γιατί όπως είπα πήγα ως άσχετος
-
Αυτές είναι εκπτωσεις! ή το αφεντικό τρελάθηκε στην peugeot ή έχουν πολύ καλά αντανακλαστικά και προτίμησαν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα στους δρόμους και όχι να σκονιζονται στις αντιπροσωπείες και τις αλάνες...
ps οπότε η καθυστέρηση παράδοσης πιθανον αφορά κυρίως τις πιο ακριβές εκδοσεις
Πήγα σε δεύτερη αντιπροσωπεία, του Σ αυτή τη φορά για να το επεξεργαστώ ξανά χωρίς να γίνω ρεζίλι γιατί τον πωλητή του γκαλλο τον είχα ταράξει στα τηλέφωνα!!! Στου Σ μου είπαν ότι αν το παραγγείλεις τωρα( αρχές Ιουνίου) θα το έχεις το Σεπτέμβριο. Λες και στον γκαλλο να μου την φέρουν έτσι;
Επίσης, κουβέντα για εκπτώσεις. Δύο φορές που το ρώτησα έκανε τον αδιάφορο. Τους κυνηγάς για παραπλανητικη διαφήμιση ή όχι;
-
Ναι σε έχω διαβάσει και οι παρατηρήσεις σου ήταν πάντα to the point, όπως πολλών άλλων παιδιών. Αυτή τη στιγμή οδηγαω ένα corolla του 09 αν δεν κάνω λάθος, πετρέλαιο, 1600cc αυτόματο (εταιρικό).
Πιο πριν ένα Clio του 03 βενζίνη (εταιρικό), αλλά η μεγάλη αγάπη είναι το 206 του 08 μοντέλο, 1400cc δεν θυμάμαι άλογα.
Τα γαλλικά με είχαν βγάλει ασπροπροσωπο από άποψη βλαβών και η corolla από άποψη κατανάλωσης. Και με το Clio και την corolla κάνω 160 χλμ τη μέρα εδώ και 3 χρόνια λόγω δουλειάς.
Μία χαρά, οπότε έχεις και διαφορετικά αυτοκίνητα να κρίνεις, οπότε κατάλαβες κάποια πράγματα με το test drive.
Πήρες πολύ αυτοκίνητο για τα χρήματά σου. Σκέψου με αυτά τα λεφτά παίρνουν B suv που έχουν βγει χρόνια πριν και κάποια γεμάτα πλαστικουρα μέσα..
Εμείς έχουμε ακόμη Saxo και 206 και δεν έχουν βγάλει καμία σοβαρή βλάβη ακόμη, εκτός από κάτι ψιλολογια λόγω δεκαετιών.
Βέβαια, προϊόν ειναι, και εγώ να το έχω φτιάξει δεν ορκίζομαι για τίποτα! Έχεις αρκετά χρόνια εγγύηση, η Peugeot έχει ανέβει πολύ στην αξιοπιστία, οι αντιπρόσωποι είναι όλοι σοβαροί (τουλάχιστον με όσους μίλησα εγώ), όλα καλά θα πάνε.
Από οικονομία και τέτοια θα μας τα πεις εσύ.
Σου εύχομαι σύντομα κοντά σου και να το χαρείς!
-
Ώπα. Δεν σου έβγαλαν τα πίσω ρουλεμάν των υστερουντων βραχιονων;
-
kakos lykos wrote:
Μία χαρά, οπότε έχεις και διαφορετικά αυτοκίνητα να κρίνεις, οπότε κατάλαβες κάποια πράγματα με το test drive.
Πήρες πολύ αυτοκίνητο για τα χρήματά σου. Σκέψου με αυτά τα λεφτά παίρνουν B suv που έχουν βγει χρόνια πριν και κάποια γεμάτα πλαστικουρα μέσα..
Εμείς έχουμε ακόμη Saxo και 206 και δεν έχουν βγάλει καμία σοβαρή βλάβη ακόμη, εκτός από κάτι ψιλολογια λόγω δεκαετιών.
Βέβαια, προϊόν ειναι, και εγώ να το έχω φτιάξει δεν ορκίζομαι για τίποτα! Έχεις αρκετά χρόνια εγγύηση, η Peugeot έχει ανέβει πολύ στην αξιοπιστία, οι αντιπρόσωποι είναι όλοι σοβαροί (τουλάχιστον με όσους μίλησα εγώ), όλα καλά θα πάνε.
Από οικονομία και τέτοια θα μας τα πεις εσύ.
Σου εύχομαι σύντομα κοντά σου και να το χαρείς!
Το Φλεβάρη έτρεχε μια προσφορά στα φορντ με 1.7 επιτόκιο και 0 προκαταβολή και επειδή δεν ήθελα να δώσω πολλά λεφτά είχα επικεντρωθεί στο ecosport. Βέβαια τα γύρισα όλα και από την αρχή την καλύτερη συνολική εντύπωση μου την έκανε το 2008, με βάση πάντα αυτά που θέλω εγώ. Αλλά καθαρά οικονομικά, θα πήγαινα στο Φορντ. Όμως η καραντίνα που έκλεισαν οι αντιπροσωπείες και λίγο η φόβος της ανεργίας με απέτρεψαν. Και τώρα που άνοιξαν, η προσφορά αυτή δεν υπήρχε και αποφάσισα να το αναβάλω. Μέχρι που με ειδοποίησε η πεζω...
Τεσπα ελπίζω να μου βγει σε καλό η αλλαγή πλεύσης
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)