-
Αυτα που ελεγα νωριτερα για το ποσο ήσυχος ειναι ο diesel απο τα παραπάνω αρθρα. Απο τo C3 Aircross.
'It’s a fair bit noisier than the diesel, thanks to its three cylinder set up, but it’s never massively intrusive.'
'Power wise the diesel was spot on. Having plenty of punch, it dealt just as well with around town driving as it did cruising up the motorway. It’s also pretty damn quiet too. Inside you’re really well shielded from the diesel grunt, but even on tick over from outside the derv is pretty muted.
Volvo, take note.
The gear shift is far better on the diesel than the petrol. It’s quite a short, precise shift.'
-
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα από την Peugeot έκλεισα το 2008 gt line λευκό πέρλα (BLANC NACRE) λέει στο χρώμα
Ειδική παραγγελία 3 μήνες λέει
πολλές μέρες ρε παιδιά θα με φάει η αγωνία μέχρι το καλοκαίρι
-
Λυπητερή;
-
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα από την Peugeot έκλεισα το 2008 gt line λευκό πέρλα (BLANC NACRE) λέει στο χρώμα
Welcome to the club!
Καταπληκτικη η περλα. Αντε να ερθει συντομα!
Ποιον κινητήρα πηρες; ετοιμοπαραδοτα δεν εχει; τι δωρα σου εκαναν;
Να πω την αληθεια, παντα παίρνω ετοιμοπαραδοτο αυτοκίνητο, δεν μπορω να περιμενω μηνες! Εδω τις 10 μερες 2 εβδομαδες που συνήθως περιμενω δεν αντεχω!
-
Daddy wrote:
Welcome to the club!
Να πω την αληθεια, παντα παίρνω ετοιμοπαραδοτο αυτοκίνητο, δεν μπορω να περιμενω μηνες! Εδω τις 10 μερες 2 εβδομαδες που συνήθως περιμενω δεν αντεχω!
Καλώς σας βρήκα!!!
ελπίζω να αξίζει τον κόπο ή αναμονή
1.2 Pure Tech 130 βενζίνη
Δωράκι μου κάνανε 2χρονια οδική, 5 χρόνια σέρβις, συναγερμό, και κάτι πατάκια
Δεν υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα gt line μόνο σε απλή έκδοση και αυτά λίγα
-
Κάτι σχετικό με την ανάρτηση.
Έχετε δει την πίσω ανάρτηση στα 2008 και c3 aircross;;
Τα ελατήρια είναι δίπλα από την ρόδα. Η απόσταση που αφήνουν από το έδαφος ειναι ελαχιστη. Με αποτέλεσμα αν περάσεις πάνω από κοτρωνες , σαν suv που είναι, μπορεί αν περασεις με ταχυτητα μέχρι και να σπασεις ολο τον πίσω άξονα.
Ένα απλο αυτοκινητο με διαφορετικη διαταξη περνά πιο άνετα από πέτρες από ότι αυτά που ειναι και SUV.
Να προσέχετε λίγο οσοι το έχετε...Δεν είναι offroader.. να το έχετε στο νου σας και να περνάτε τις πέτρες από το κεντρο του αυτοκινήτου.
Που να δεις lap και το C5 aircross πως φαίνονται τα ελατήρια αν δεν το έχεις δει μέχρι τώρα. Άλλα φαίνεται ένα πλαστικό που υποτίθεται τα 'προστατεύει'. Και μετα απορείς για τα 20+ εκατοστά απόστασης.
-
Και στο grandland x είναι έτσι. Μια μέρα έτυχε να το δω από πίσω και κάτω και μου έκανε εντύπωση. Τι γκουμουτσα είναι αυτή που εξέχει σκέφτηκα.
Αυτό που σκέφτηκα έτσι πρόχειρα είναι πως προσπάθησαν να χαμηλώσουν το ύψος από το έδαφος στο οποίο δημιουργείται η ταλάντωση των ελατηριων στον πίσω άξονα λόγω της ουτως ή άλλως μεγαλύτερης διαδρομής των αμορτισερ και του υψηλότερου κέντρου βαρους και συνεπως, έτσι να μετριάσουν τις τάσεις πλευσης στον πίσω άξονα, κάτι που ως έναν βαθμο το πετυχαν.
Αλλά αυτό το γεγονός δείχνει πως δεν είναι στην ουσία ουτε νορμάλ suv, διότι δεν μπορεί να περάσει εύκολα από παντού παρά το ύψος τους.
Δηλαδή, SUV στα χαρτιά .
Είπαμε μόδα είναι.
Πάντως έβλεπα ξανά το 2008....Πρέπει να ναι το ομορφότερο SUV που υπάρχει.
-
Dublin wrote:
Daddy wrote:
Welcome to the club!
Καλώς σας βρήκα!!!
ελπίζω να αξίζει τον κόπο ή αναμονή
1.2 Pure Tech 130 βενζίνη
Δωράκι μου κάνανε 2χρονια οδική, 5 χρόνια σέρβις, συναγερμό, και κάτι πατάκια
Δεν υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα gt line μόνο σε απλή έκδοση και αυτά λίγα
5 χρονια service ειναι συγκλονιστικό δώρο! Θα ειναι κανα χιλιάρικο μονο αυτό. Δεν εχω ακούσει καλύτερη προσφορα μεχρι στιγμής.
Επισης σου εκαναν δωρο και το χρωμα φαντάζομαι, το οποιο ειναι περιπου 750€ νομίζω.
Φυσικα και αξίζει. Το αυτοκινητο ειναι απολαυστικό. Κυκλοφορω με μηχανη τις τελευταιες μέρες και ανυπομονώ ποτε θα το ξανα-οδηγήσω!
Επισης λογω του κορονοιου ακυρωσαμε τα σχεδια για ταξιδακια που θα καναμε τα επομενα Σαββατοκύριακα και εχω ξενερώσει..Αντε να φυγει κ αυτο με το καλό να ευχαριστηθουμε λιγο Ελλάδα.
-
5 χρονια service ειναι συγκλονιστικό δώρο! Θα ειναι κανα χιλιάρικο μονο αυτό. Δεν εχω ακούσει καλύτερη προσφορα μεχρι στιγμής.
Επισης σου εκαναν δωρο και το χρωμα φαντάζομαι, το οποιο ειναι περιπου 750€ νομίζω.
@daddy υπομονή και καλοταξιδο ! Μακάρι και εγώ να βολευομουν με βενζίνη αλλά τι να κάνω.
Ε όχι και χιλιαρικο για 2 μικρά και 2 μεγάλα σερβις, ίσως κάνα πεντακοσαρικο, δεν πήραμε και bmw...αν είναι έτσι καηκαμε
-
Dublin wrote:
@daddy υπομονή και καλοταξιδο ! Μακάρι και εγώ να βολευομουν με βενζίνη αλλά τι να κάνω.
Ε όχι και χιλιαρικο για 2 μικρά και 2 μεγάλα σερβις, ίσως κάνα πεντακοσαρικο, δεν πήραμε και bmw...αν είναι έτσι καηκαμε
τα εργατικά σου κανούν δωρο, όχι τα υλικά. Οποτε κανα 400αρι βγαινει
-
Α, οκ. Σορρυ, δεν ηξερα για τα δωρεαν service.
Κ 400€ δεν ειναι λίγα, ασε που παιζει να ειναι περισσότερα τελικα. Το Citroen που παω ακομη αντιπροσωπεία (Ωμεγα τα τελευταια χρόνια) χρεώνει απίστευτα πραγματα. Ξερετε οτι εχουν χρεωση για οσο ριχνει το ψυχτικο ο υπαλληλος;! Κ γι
5 χρονια ειναι 5 service, εκανα ενα μικρο πριν 2-3 εβδομαδες και πηγε 120-130€ νομίζω. Στο προηγούμενο servicw που ηταν μεγαλο, με τακάκια μεσα, ενιωσα πραγματικά οτι εχω Mini!
-
Καλημέρα σε όλους
Λάθος διατύπωση 5 χρόνια δωρεάν εργασία στα servise, το χρώμα ευτυχώς είναι δωρεάν ακόμα και ξέχασα να πω ότι λόγο γνωστού στα κεντρικά μου κάνανε το 500kο 1200 στην έκπτωση dealer συν τα τα τέλη-πινακίδες 210 μου βγήκε 26.900 το gt line
Έκανα και μια επέκταση στα 80.000 χλμ με επιπλέον κόστος 70 ευρο
-
Γούστα είναι αυτά (και το δικό σου είναι περίεργο, το έχουμε πει!). Εγώ όσο περισσότερο το βλέπω τόσο λιγότερο μου αρέσει, έχει πολλά σημεία που με χαλάνε, σε αντίθεση με το 3008 που ακόμα και σήμερα είναι πανέμορφο!
-
Lap wrote:
Γούστα είναι αυτά (και το δικό σου είναι περίεργο, το έχουμε πει!). Εγώ όσο περισσότερο το βλέπω τόσο λιγότερο μου αρέσει, έχει πολλά σημεία που με χαλάνε, σε αντίθεση με το 3008 που ακόμα και σήμερα είναι πανέμορφο!
Δεν υπάρχει περίεργο γούστο, το γούστο του καθενός ειναι η προσωπικότητα του! Ανθρωποι που έχουν το 3008 το πουλάνε για να πάρουν το 2008
όπως ξανά είπα το 3008 ειναι σαν ένα τετράγωνο κουτί στα μάτια μου άρα έχω περίεργο γούστο?
Μήπως τελικά εσύ δεν έχεις γούστο?haha
-
ωραιο το 2008 αλλα για να μην τον παρει απο κατω και τον φανη να συμφωνησω μαζι του οτι το 3008 μου φαινεται ομορφοτερο.
-
Lap wrote:
Νομιζω οτι ειναι απο τις λιγες φορες που ο Lap συντονίζεται με το κοινο, τον ειδικο τυπο και τη κοινή λογική!
Δεν υπαρχει review που να μην αναφερθει στην ομορφιά του εξωτερικού - εσωτερικου.
Εγω σε C suv θα προτιμουσα Κορεατικα/C5 αλλα B suv δαγκωτό!
Μεσα ειδικά δεν υπάρχει σύγκριση.
-
ωραιο το 2008 αλλα για να μην τον παρει απο κατω και τον φανη να συμφωνησω μαζι του οτι το 3008 μου φαινεται ομορφοτερο.
Έχεις περίεργο γούστο γιαυτό χαχαχαχχα αστειεύομαι
-
Πιστεύω πως τα γούστα πρέπει να συνοδεύονται και από τάξεις μεγέθους/κόστους. Με την παραδοχή αυτή:
Στα C SUV τάξης 30-45-47.000 προσωπικά ξεχωρίζω με σειρά τα DS7/E-Pace/Q3 Sportback/Peugeot 3008/XC40
Στα C SUV τάξης 25-30.000 τα Compass/Kuga(μας τελείωσε)/Grandland
Στα B SUV/Crossover τάξης 20-25000 (για μένα κανένα στην κατηγορία δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 25Κ - αν δεν συνυπάρχουν άλλοι σημαντικοί λόγοι πας καρφί για C SUV) 2008/Puma/DS3 (θα το εβαζα πρώτο αν είχε καλύτερα εξοπλισμένες εκδόσεις ως vfm)/XCeed
-
Αν δεν θες C suv γιατι πρεπει να πας καρφι για C suv?! Ασε που δεν εβαλες κατα τη γνωμη μου το ποιο value for money Citroen C5 στη λιστα. Πληροφοριακά στις 3 πολεις που 'μενω', σε καμία δεν θα χώραγε να παρκαρω ενα C suv εκει που παρκάρουμε. Ειδικα τωρα που μερικα B suv εχουν παρόμοιους ή καλυτερους χωρους/αποσκευες με καποια C suv.
Τεσπα. Τα παρακατω ειναι απο τους 4Τ, το αρθρο 2008 vs Juke. Το 2008 ειναι το Active με τις 16αρες..
'το νέο «2008» διεκδικεί δικαίως τον άτυπο τίτλο του πιο εντυπωσιακού στην όψη μοντέλου στην κατηγορία των μικρομεσαίων (και διόλου μικρών!) SUV. Και λέμε «μικρομεσαίων» και όχι «μικρών», καθώς το νέο Peugeot 2008 έχει πλέον αλλάξει... πίστα, και με μήκος 4,3 μ. (+140 χλστ.) είναι σε θέση να κοιτάξει κατάματα σε μέγεθος ακόμα και το Nissan Qashqai τελευταίας γενιάς.'
'
Winner!
Στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση είναι η Peugeot με το νέο «2008» που κάνει τη διαφορά, αθροίζοντας στη δική της συνταγή το απαραίτητο αλατοπίπερο, όπως αυτό εκδηλώνεται στην πράξη από τον αλέγκρο οδηγικό χαρακτήρα, τις καλύτερες επιδόσεις και τον πιο «επιθετικό» σχεδιασμό εντός και εκτός. Στοιχεία που στο τέλος της ημέρας καθιστούν πιο εύγευστο και θελκτικό το συνολικό μενού που έρχονται να σερβίρουν σήμερα οι Γάλλοι απέναντι στην πρόταση των Ιαπώνων, αλλά και όχι μόνο._ 4T'
-
Αν δεν θες C suv γιατι πρεπει να πας καρφι για C suv?! Ασε που δεν εβαλες κατα τη γνωμη μου το ποιο value for money Citroen C5 στη λιστα. Πληροφοριακά στις 3 πολεις που 'μενω', σε καμία δεν θα χώραγε να παρκαρω ενα C suv εκει που παρκάρουμε. Ειδικα τωρα που μερικα B suv εχουν παρόμοιους ή καλυτερους χωρους/αποσκευες με καποια C suv.
Θα συμφωνήσω εν μερει και επίσης να προσθέσω ότι πχ το grandland που είναι στο ίδιο κόστος με το 2008 μπορεί να έχει λίγο πιο αερατη καμπίνα και πορτμπαγκάζ αλλά φαίνεται κάπως σαν φτωχός συγγενής μεσα-εξω (αν εξαιρέσουμε τις κορυφαίες εκδόσεις του).
Οπότε καποιος μπορεί να αρκείται στους καλούς έτσι και αλλιώς χώρους του 2008, και να θέλει να έχει μια αίσθηση ημι-πριμιουμ που του προσφέρει από allure και πανω. Γιατί καθαρα πριμιουμ δεν ειναι, ίσως η GT και gt-line μονο, αυτό φαίνεται εύκολα αν μπει κάποιος σε gla, X2 κτλ.
Για να επανέλθω στο θέμα του κινητήρα σε δοκιμή σε 2008 με 4000+ χλμ (πρεπει να το είχαν ταράξει στα TD) και με ζεστή μηχανη διαπίστωσα ότι άνοιγε σαφώς καλύτερα από αυτό που είχα δοκιμάσει πριν, το οποίο ειχε ελάχιστα χιλιόμετρα. Εμεινα ικανοποιημένος ειδικά στις ρεπριζ με 3η, 4η καθώς και με την σταθερότητά του στα 150-160
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)