Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    D
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 18
    • Best 0
    • Groups 0

daddy

@daddy

0
    Profile views
    18
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

daddy Unfollow Follow

Latest posts made by daddy

• RE: PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)

Καλησπέρα σε όλα τα παιδια και καλή καραντίνα!

Λίγες μέρες πριν την καραντίνα όπως σας είχα πει είχα κλείσει το peugeot 2008gt line σε λευκό πέρλα χρώμα, το θέμα μου είναι ότι δεν πρόλαβα να δώσω προκαταβολή διότι περιμέναμε να εγκριθεί ένα μικρό δάνειο τον 7 χιλιάδων για την συνέχεια της αγοράς του αυτοκινήτου, εδώ και 2 ευδομαδεσ δεν έχω πάρει καμία απάντηση από κανέναν (ούτε τράπεζα, ούτε αντιπροσωπεία) μήπως γνωρίζει κανείς τπτ

Ευχαριστώ

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      D
      daddy

Daddy wrote:

Καλησπέρα, αφού βάζεις πρώτα το μπλε και το πέρλα γιατί επέλεξες το ανθρακι? εγώ ανάμεσα στο πέρλα και το ανθρακι ήμουν και επέλεξα το πέρλα γιατί πάντα είχα σκουρόχρωμα και βαρέθηκα τα πλυντήρια καθε τόσο χαχα

Το άλλαξα τελευταία στιγμή με το πέρλα, κατόπιν άνωθεν εντολής...απλά το μπλε θεωρώ ότι είναι πιο ζωντανό χωρίς να είναι φανταχτερό σαν το πορτοκαλί. Τέλος πάντων αν δεν τα βάλεις διπλα-διπλα στο φως δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Το έχει παραγγείλει κανείς με ηλιοροφή; στην gt-line βγαίνει πανάκριβη ενώ στην allure έχει λογικό κόστος (λόγω κλίμακας).

Ήμουν έτοιμος να το πάρω με ηλιοροφη και μου έβγαινε 2,5 χιλιάρικα πάνω σε gt line έκδοση μέχρι που είδα ότι κατεβαίνει 5 πόντους εσωτερικά και δεν μου άρεσε, +ότι άκουσα διαφορά για τις ηλιοροφες και τρομοκρατηθηκα να σου πω την αλήθεια

D
      daddy

nico wrote:

Παιδιά έχει δει κανείς live το μπλε χρώμα;  ρωτάω γιατί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα option σε αυτό.

Έχω δει μέχρι στιγμής το γκρι πλατινουμ το οποίο είναι αρκετά διακριτικό, το κόκκινο που ειδικά σε διχρωμία καίει καρδιές, το απλό άσπρο που είναι σχετικά αδιάφορο, το λευκό περλα σε κλειστό χώρο που χανει λίγο αλλά θεωρητικά πρέπει στο φως να είναι εντυπωσιακό με διχρωμία, το πορτοκαλι σε διχρωμία που είναι φανταχτερο και αναδεικνύει τις ακμές. Δεν έχω δει το ανοιχτο γκρι και το μαυρο.

Εχω Gris Platinium.

Πρωτα θα εβαζα το μπλε, μετα περλα, μετα αυτο που εχω, μετα το πορτοκαλι. Κοκκινο - ασημι ανοιχτό και μαυρο δεν θα έπαιρνα.

Καλησπέρα, αφού βάζεις πρώτα το μπλε και το πέρλα γιατί επέλεξες το ανθρακι? εγώ ανάμεσα στο πέρλα και το ανθρακι ήμουν και επέλεξα το πέρλα γιατί πάντα είχα σκουρόχρωμα και βαρέθηκα τα πλυντήρια καθε τόσο χαχα

D
      daddy

ωραιο το 2008 αλλα για να μην τον παρει απο κατω και τον φανη να συμφωνησω μαζι του οτι το 3008 μου φαινεται ομορφοτερο.

Έχεις περίεργο γούστο γιαυτό χαχαχαχχα αστειεύομαι

D
      daddy

Lap wrote:

Πάντως έβλεπα ξανά το 2008....Πρέπει να ναι το ομορφότερο SUV  που υπάρχει.

Γούστα είναι αυτά (και το δικό σου είναι περίεργο, το έχουμε πει!). Εγώ όσο περισσότερο το βλέπω τόσο λιγότερο μου αρέσει, έχει πολλά σημεία που με χαλάνε, σε αντίθεση με το 3008 που ακόμα και σήμερα είναι πανέμορφο!

Δεν υπάρχει περίεργο γούστο, το γούστο του καθενός ειναι η προσωπικότητα του! Ανθρωποι που έχουν το 3008 το πουλάνε για να πάρουν το 2008

όπως ξανά είπα το 3008 ειναι σαν ένα τετράγωνο κουτί στα μάτια μου άρα έχω περίεργο γούστο?

Μήπως τελικά εσύ δεν έχεις γούστο?haha

D
      daddy

Καλημέρα σε όλους

Λάθος διατύπωση 5 χρόνια δωρεάν εργασία στα servise, το χρώμα ευτυχώς είναι δωρεάν ακόμα και ξέχασα να πω ότι λόγο γνωστού στα κεντρικά μου κάνανε το 500kο 1200 στην έκπτωση dealer συν τα τα τέλη-πινακίδες  210 μου βγήκε 26.900 το gt line

Έκανα και μια επέκταση στα 80.000 χλμ με επιπλέον κόστος 70 ευρο

D
      daddy

Daddy wrote:

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα από την Peugeot  έκλεισα το 2008 gt line λευκό πέρλα (BLANC NACRE) λέει στο χρώμα

Ειδική παραγγελία 3 μήνες λέει

πολλές μέρες ρε παιδιά θα με φάει η αγωνία μέχρι το καλοκαίρι

Welcome to the club!

Καταπληκτικη η περλα. Αντε να ερθει συντομα!

Ποιον κινητήρα πηρες; ετοιμοπαραδοτα δεν εχει; τι δωρα σου εκαναν;

Να πω την αληθεια, παντα παίρνω ετοιμοπαραδοτο αυτοκίνητο, δεν μπορω να περιμενω μηνες! Εδω τις 10 μερες 2 εβδομαδες που συνήθως περιμενω δεν αντεχω!

Καλώς σας βρήκα!!!

ελπίζω να αξίζει τον κόπο ή αναμονή

1.2 Pure Tech 130 βενζίνη

Δωράκι μου κάνανε 2χρονια οδική, 5 χρόνια σέρβις, συναγερμό, και κάτι πατάκια

Δεν υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα gt line μόνο σε απλή έκδοση και αυτά λίγα

D
      daddy

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα από την Peugeot  έκλεισα το 2008 gt line λευκό πέρλα (BLANC NACRE) λέει στο χρώμα

Ειδική παραγγελία 3 μήνες λέει

πολλές μέρες ρε παιδιά θα με φάει η αγωνία μέχρι το καλοκαίρι

D
      daddy

Daddy wrote:

Γιατί μπούρδα φίλε οτι δεν είναι στα γούστα μας το βαφτίζουμε μπουρδα?

Το βαφτίζω μπούρδα γιατι:

1. Από πουθενά δεν συνάγεται ότι το σκούρο είναι πιο σπόρ. Ποια σχεδιαστική νόρμα λέει ότι σκούρο = σπόρ?
      2. Γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής (αυτό είναι το κυριότερο)
      3. Τόσες μάρκες το έκαναν, γιατί έβγαζαν εύκολα χρήματα, αφού χρέωναν κάτι έξτρα με μηδενικό κόστος!

Εννοείται ότι το 'μπούρδα' είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, αφού ο καθένας εδώ τις προσωπικές του απόψεις γράφει.

1.Καταρχάς το σπορ το βάφτισες εσύ, στα δικά μου μάτια που έκατσα και στα δύο είπα ότι είναι πιο όμορφο είναι το μαύρο

1. Θα συμφωνήσω μαζί σου θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για όλα τα γούστα

Το 3 θα μείνει αναπάντητο γιατί δεν γνωρίζω τι χρεωναν και τι όχι στην προκειμένη περίπτωση του gt είναι στην τιμή του

D
      daddy

Lap wrote:

Δεν γίνεται να πάρεις την gt line με ανοιχτοχρωμη οροφη;;

Όχι!

Ειναι και καλά η 'σπορ' επιλογή και την ίδια μπούρδα κάνουν και οι: BMW, Mini, Ford, VAG και ίσως και άλλοι. Έχουν συνυφασμένα τα όποια σπορ πακέτα με το σκούρο εσωτερικό (κυρίως μαύρη οροφή). Συμφωνώ ότι σε πολλές περιπτώσεις σκουραίνει χωρίς λόγο το εσωτερικό και το κάνει λιγότερο ευχάριστο (για εμένα).

Γιατί μπούρδα φίλε οτι δεν είναι στα γούστα μας το βαφτίζουμε μπουρδα? αφού όντως δείχνει πιο σπορ, κάτι παραπάνω θα ξέρουν τόσες μάρκες που ανέφερες και το κάνουν. Άλλωστε το gt έχει περισσότερο φωτισμό μέσα σε σχέση με το απλό και σε όποιον περισσεύουν χρήματα για gt δεν θα του λείπουν 2 χιλιάρικα να βάλει μια οροφή να το κάνει μέρα μέσα

Αλλά όπως είπαμε ο καθένας κρίνει με τα μάτια του και την τσέπη του, επιλογες υπάρχουν για όλους

D
      daddy
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ