-
Έχετε ακούσει τίποτα παρόμοιο για τα νέα μοντέλα. Το λέω επειδή είμαι κάτοχος ενός Citroen C3 2016 και μέχρι να αποσυνδέσω το adblue ήμουν μια φορά την εμδομάδα συνεργείο γι' αυτό το θέμα. Κι επειδη με ενδιαφέρει το XCeed diesel, δε θέλω να την πατήσω. Δεν ρωτάω τον @alex-mix γιατί το δείγμα είναι μικρό για τέτοιο θέμα.
-
@taxiarxis said in Kia XCeed - crossover:
Έχετε ακούσει τίποτα παρόμοιο για τα νέα μοντέλα. Το λέω επειδή είμαι κάτοχος ενός Citroen C3 2016 και μέχρι να αποσυνδέσω το adblue ήμουν μια φορά την εμδομάδα συνεργείο γι' αυτό το θέμα. Κι επειδη με ενδιαφέρει το XCeed diesel, δε θέλω να την πατήσω. Δεν ρωτάω τον @alex-mix γιατί το δείγμα είναι μικρό για τέτοιο θέμα.
Μολις πηγα να γραψω και ειδα το ποστ σου .Ακριβως αυτο θα εγραφα πως εγω με 15 χιλ δεν μπορω να εκφερω αποψη ακομα.
-
Έχεις ακούσει όμως κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; Γενικότερα είσαι -έστω και με μικρό δείγμα- ευχαριστημένος από τη λειτουργία του diesel και του adblue;
-
@georgekn said in Kia XCeed - crossover:
@tkin73 30000 χλμ το χρόνο όλα ανοιχτό δρόμο.... επαρχία μένω.
Αν είναι κάθε 150000 χλμ να δίνω στους κορεάτες 3-4 χιλιάρικα για φίλτρα και αηδιες... τότε να τη βράσω την οικονομία του diesel.Τουλάχιστον στο Scenic που είχα πριν φίλτρο σωματιδίων ζήτησε στα 280000χλμ.
Έτσι ναι...
βενζινάρα και πάλι βενζινάρα.
-
Εμένα του 2019 ήταν....με 120000χλμ.
Πριν δύο εβδομάδες πουλήθηκε.
Τώρα από το 2021 περιόρισαν τα diesel και οι κορεάτες οπότε οι πιθανότητες να βρεις κάποιον με Sportage Tuscon Xceed diesel και με πολλά χιλιόμετρα είναι μικρές...Εγώ πάντως αν και τα υβριδικά δεν κάνουν στο προφίλ των μετακινήσεων μου... οικονομικά είμαι στα ίδια με τα diesel που είχα... οπότε αν βγεί και αξιόπιστο το σύστημα της Toyota δεν θέλω κάτι άλλο.
Με diesel euro5 και euro6 και τις ιδιοτροπίες τους δεν ξανά ασχολούμαι....
-
@elteo said in Kia XCeed - crossover:
Αν είναι κάθε 150000 χλμ να δίνω στους κορεάτες 3-4 χιλιάρικα για φίλτρα και αηδιες... τότε να τη βράσω την οικονομία του diesel.Τουλάχιστον στο Scenic που είχα πριν φίλτρο σωματιδίων ζήτησε στα 280000χλμ.
Έτσι ναι...
Η euro4 diesel για εμάς στην επαρχία καί τούφα το ντουμάνι
-
Έτσι ναι...
δεν λυπάστε την χλωρίδα και την πανίδα?
-
Έτσι ναι...
Τρώω και παϊδάκια στα κάρβουνα με χόρτα του βουνού...
-
Έτσι ναι...
α ρε σουζουκαρα ντιζελ με τον ιταλικο κινητηρα της φιατ!!! 150Κ 0 προβληματα σε κινητηρα ...ουτε adblue ουτε σαπισε το δοχειο ουτε εξτρα κοστη ούτε ποτε εκανε αναγγενηση τπτ ....130 πορεια χειμωνα καλοκαιρι και η καταναλωση στο 5.1 ....μια φορα μας παγωσαν τα πετρελαια αλλα είχε μια βδομαδα -15 και εγω επεμενα να το βάζω μπροστα κρυο και να φευγω!! ποσο να κρατησει χωρις να βουλώσουν τα σωληνάκια?
-
Έτσι ναι...
Τρώω και παϊδάκια στα κάρβουνα με χόρτα του βουνού...
για αυτό βγάζεις μαύρο καπνό από πίσω?
πέρα από την πλάκα στα χωριά στην επαρχία κυκλοφορούν ακόμα αυτά οπότε τι συζητάμε....
-
Δεν υπάρχει χωριό που να τιμάει τον τίτλο του, αν δεν κυκλοφορούν τουλάχιστον 5 τέτοια εντός του.
-
μόνο 5 βάλε κάτι βάλε κάτι
-
@taxiarxis said in Kia XCeed - crossover:
Έχεις ακούσει όμως κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; Γενικότερα είσαι -έστω και με μικρό δείγμα- ευχαριστημένος από τη λειτουργία του diesel και του adblue;
Δεν εχω ακουσει κατι ειλικρινα αν υπηρχε κατι θα το ελεγα.Αλλωστε ειμαι της αποψης του @Iceman πως εδω ειμαστε να λεμε και τα κακα του αυτοκινητου και να βοηθαμε αλλους.
-
Καλημέρα! @alex-mix γι' αυτό ρώτησα εσένα που έχεις δείξει την αντικειμενικότητά σου και δε θα πεις μπαρούφες. Ευχαριστώ!
-
Πολύ όμορφο αμαξι πάντως παιδιά. Ειδικά σε ασημί ή μαύρο με τα LED είναι κούκλα.
Αν έβγαινε τετρακίνητο θα ήταν μέσα στις επιλογές μου. -
Όταν έψαχνα αμάξι για την σύζυγο τον χειμώνα του 2019 μπήκα στην Kia και βλέποντας το υπέροχο μαύρο Xceed έγιναν τα μάτια μου καρδούλες, σαν cartoon! Όταν το οδήγησα το συναίσθημα παρέμεινε παρά το ότι ήταν 1,0Τ 120ps manual (φυσικά pre f/l άρα αναλογικά όργανα κλπ κλπ).
Βέβαια μετά από δύο ημέρες πήρα td Civic X sedan 1,5Τ (ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μου) με αποτέλεσμα να πάθω "σουλουμουντρού -κουμτσιτσιρί" αλλά παρά ταύτα το Xceed ποτέ δεν βγήκε από την καρδιά μου.
Σύντομα προσγειώθηκα στην πραγματικότητα του ρεαλισμού με αποτέλεσμα να αγοράσω όχημα με οικονομικό κριτήριο. Ψώνισα με μυαλό και όχι με καρδιά που λένε....
-
το 2019 οταν βγηκε το xceed μας ειχε ξενίσει όλους με την τιμη του και με τις κουτσουρεμενες εκδοσεις που είχαν φερει.
Πλεον το λες σωστα τιμολογημενο με οτι συμβαινει στα υπολοιπα και ερχεται με πιο φορτωμενο εξοπλισμό.
Θα επρεπε πισω και σε χωρο αποσκευων να ήταν λίγο πιο ανετο αλλα τελεια επιλογη δεν υπάρχει. -
Για τον χωρο αποσκευων ρε παιδια εγω δεν εχω παραπονο κανενα .Και βαλιτσες χωραει ανετα και ψωνια και απ ολα.Βεβαια δεν εχω μικρα παιδια και προερχομαι απο το corolla 2006 που ειναι μικρο και εχω και την ρεζερβα μεσα λογω lpg.
Αυτη την στιγμη για 1.5 160 αλογα το λες και απο τα φθηνοτερα της αγορας .Ακομα και το diesel με 136. -
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Για τον χωρο αποσκευων ρε παιδια εγω δεν εχω παραπονο κανενα .Και βαλιτσες χωραει ανετα και ψωνια και απ ολα.Βεβαια δεν εχω μικρα παιδια και προερχομαι απο το corolla 2006 που ειναι μικρο και εχω και την ρεζερβα μεσα λογω lpg.
Αυτη την στιγμη για 1.5 160 αλογα το λες και απο τα φθηνοτερα της αγορας .Ακομα και το diesel με 136.ενταξει ρε συ για ψωνια και το κορσα που εχω μια χαρα! το θεμα ειναι οτι η μπαταρια κοβει χωρο ριχαινει τον χωρο αποσκευων των κανει 380λτ που δεν συναδει πολυ με το 4.40μ του αμαξιου και τον κροσοβερ χαρακτηρα. Τα 430λτ που ειχαν οι μη υβριδικες εκδοσεις ηταν καλυτερα. Δεν λεω οτι ειναι απογορευτικα τα λτ.
Απλα όσο περισσοτερα τοσο καλυτερα.
Το ντιζελ 136 θα ηθελα να το οδηγησω.
Ειχα οδηγήσει το 1.0 που ο κινητηρας του το εθαβε. Παρολα αυτά λεβιες , αναρτηση, και πατημα μου ειχαν αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις. Το ειχα οδηγησει κοντα με το φοκους ( με ημιακαπτο) και το σιβικ . Το κια ηταν καλυτερο σε αναρτηση απο το φοκους και αρκετα κοντα στο σιβικ... -
Είναι πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο το Χceed παιδιά. Νομίζω προσφέρει πάρα πολλά και με οκ (για τα δεδομένα) τιμές. Εμένα σας έχω ξαναγράψει (μην πω σας έχω πρήξει), με ενδιαφέρει το diesel λόγω χλμ ετησίως. Εκεί έχω έναν ενδοιασμό λόγω adblue. Επίσης επειδή πήγα και ρώτησα στην τοπική αντιπροσωπεία, με ενημέρωσαν για το GTline πως περιμένουν κάποιες αλλαγές σε θέματα ασφαλείας και δε ξέρουν αν θα πάρει κάποια αύξηση το αμάξι. Δηλαδή μου είπαν πως αν παραγγείλω τώρα την GTline έκδοση μπορεί να έρθει αλλά όχι με τη τιμή που μου έδωσε με τα τωρινά δεδομένα.
Kia XCeed - crossover