-
Για το sailing πρέπει να εισαι στο eco και με νεκρα;
Απο ποσα km/h και κατω σβηνει;
Στη φώτο βλέπω πηγαίνεις με 60, στο φυλλάδιο του i30 αν δε κανω λαθος λεει κάτω από 30. -
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Για το sailing πρέπει να εισαι στο eco και με νεκρα;
Απο ποσα km/h και κατω σβηνει;
Στη φώτο βλέπω πηγαίνεις με 60, στο φυλλάδιο του i30 αν δε κανω λαθος λεει κάτω από 30.Οχι νεκρα το sailling ειναι εχεις ταχυτητα πας κανονικα και οταν αφηνεις το γκαζι ειναι σαν να εχεις νεκρα ενω εχεις κανονικα ταχυτητα. Ναι πρεπει να ειναι στο eco, εγω το βρηκα πανω απο τα 60
-
Σωστά γι αυτο εχει τον iMT συμπλέκτη.
Θα κοιταξω πάλι το φυλλάδιο για την ταχύτητα. -
Ο iMT συμπλέκτης πόσο κοντά είναι σε αισθηση σε κανονικό; Καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά;
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Ξεχασα να γραψω την φωτο την εβαλα για να δειτε το καραβακι τερμα πανω και το στροφομετρο
Αν δεν το έλεγες δεν θα το παρατηρούσα. Σωστός
-
Άλεξ, τι φακό χρησιμοποιείς;
-
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Άλεξ, τι φακό χρησιμοποιείς;
Επαφης
Σε πειραζω φιλε, δεν καταλαβαινω ομως τι εννοεις?
-
Χαχαχα, φακό στην επαγγελματική φωτογραφική που έχεις!
Μη μου πεις πως από κινητό βγάζεις τόσο καλές φωτογραφίες;;;
-
@antonakis said in Kia XCeed - crossover:
Ο iMT συμπλέκτης πόσο κοντά είναι σε αισθηση σε κανονικό; Καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά;
Δε καταλαβαίνεις τίποτα, βέβαια μου φάνηκε αρκετά ελαφρύς.
@alex-mix Αυτό για τα 30km/h του sailing το είχα διαβάσει σε κάποιο τεστ. Στο φυλλάδιο της hyundai δε γράφει κάτι για ανώτερη ταχύτητα. Οπότε είναι πιθανό από τα 60 και κάτω να σβήνει και το i30.
-
Χαχαχα, φακό στην επαγγελματική φωτογραφική που έχεις!
Μη μου πεις πως από κινητό βγάζεις τόσο καλές φωτογραφίες;;;
Τωρα μαλλον με δουλευεις εσυ χαχα.
Ενα huawei p30 lite εχω, για την εποχη του ηταν κινηταρα και δεν υπηρχαν τα θεματα με huawei τωρα παλι ιδια εταιρεια θα επαιρνα. -
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
@antonakis said in Kia XCeed - crossover:
Δε καταλαβαίνεις τίποτα, βέβαια μου φάνηκε αρκετά ελαφρύς.
@alex-mix Αυτό για τα 30km/h του sailing το είχα διαβάσει σε κάποιο τεστ. Στο φιλάδιο της hyundai δε γράφει κάτι για ανώτερη ταχύτητα. Οπότε είναι πιθανό από τα 60 και κάτω να σβήνει και το i30.
antonakis καμμια διαφορα δεν εχει, δεν ξερω βεβαια αν εχει σημασια η μεγαλη αποσταση για αποσυμπλεξη που εχει το δικο μου ή ειναι λογω diesel
Georgemit :Να σου πω την αληθεια φιλε το καταφερα και με 40χλμ τωρα που γυρνουσα αλλα και με 80, οποτε δεν ξερω να σου πω την αληθεια. Αλλο ενα που παρατηρησα αν εχεις ανοιχτο το κλιματισμο δεν πεφτει στις 0 στροφες αλλα στις 1200. -
Λοιπον σημερα επρεπε να παω καπου και να επιστρεψω οσο πιο γρηγορα μπορουσα(μονος). Τι παρατηρησα και διορθωστε με οι παλαιοτεροι του diesel. Μπαινοντας λοιπον ιονια τερματιζα τις σχεσεις στο περιπου 4.5 βλεπω στιμιαια στο θεο 9.2 και μεσο ορο στα 8 λεω εγεφαλικο ερχεται. Μετα λεω κατσε να παιξω στο χαλαρο και να αλλαζω τις σχεσεις συμφωνα με οτι προτεινει το αυτοκινητο ειδα στιγμιαιες και 3κατι κσι μεση καπου νομιζω στα 5. Ξεχασα να αναφερω 1ο πειραμα μεχρι 145 και μετα εβαλα cc στα 120,2ο πειραμα 90 με 110 βαρια. Επιστροφη τωρα βαζω sport και ανοιγω ομαλα και φτανω 175 καταναλωση στιγμιαια 6.2 και μεση 5.8.Αυτο που καταλαβα εινσι πως αν θες να τρεξεις αλλα και να μην καψεις δεν πρεπει να το παιζεις vin diesel . Ακολουθουν καποιες φωτο, αυτη με το sport ειναι απο screenshot σε βιντεο.
-
Λοιπον σημερα επρεπε να παω καπου και να επιστρεψω οσο πιο γρηγορα μπορουσα(μονος). Τι παρατηρησα και διορθωστε με οι παλαιοτεροι του diesel. Μπαινοντας λοιπον ιονια τερματιζα τις σχεσεις στο περιπου 4.5 βλεπω στιμιαια στο θεο 9.2 και μεσο ορο στα 8 λεω εγεφαλικο ερχεται. Μετα λεω κατσε να παιξω στο χαλαρο και να αλλαζω τις σχεσεις συμφωνα με οτι προτεινει το αυτοκινητο ειδα στιγμιαιες και 3κατι κσι μεση καπου νομιζω στα 5. Ξεχασα να αναφερω 1ο πειραμα μεχρι 145 και μετα εβαλα cc στα 120,2ο πειραμα 90 με 110 βαρια. Επιστροφη τωρα βαζω sport και ανοιγω ομαλα και φτανω 175 καταναλωση στιγμιαια 6.2 και μεση 5.8.Αυτο που καταλαβα εινσι πως αν θες να τρεξεις αλλα και να μην καψεις δεν πρεπει να το παιζεις vin diesel . Ακολουθουν καποιες φωτο, αυτη με το sport ειναι απο screenshot σε βιντεο.
2ο θεμα και ταυτοχρονα ειδοποιηση για οσους εχω το τηλεφωνο τους, το χω ξαναγραψει αλλα τωρα ειναι σοβαρο το θεμα, το τηλεφωνο μου τα παιξε τελειως, σημερα με βρηκαν 3 ατομα και μου ειπαν πως τους επαιρνα τηλ. Ενας αλλος με επαιρνε χθες για χρονια πολλα και δεν ανοιγε. Πριν καποιες μερες σκοτεινιασε και επαιζε μουσικη και δεν μπορουσα να το κλεισω. Οποτε πειτε αποψεις σοβαρες για τηλ. Εγω ειμαι αναμεσα σε samsung s22 και iphone 13 αλλα ειναι πανακριβα γαμωτο ακομα και με τιμολογιο που μπορω να τα παρω. Μετα σκεφτομαι samsung s21fe, xiaomi ηθελα το 12x αλλα ειπατε πως εχουν θεματακια με android auto. Γενικα θελω μικρο μεχρι 6.1 ιντσες.
-
Χμμμ,
Αυτό το απροσδιόριστο πλάνο που μας δείχνει το τιμόνι και θολώνει την οθόνη, μας δηλώνει τις υπόγειες διαδρομές του είναι και γίγνεσθαι. Μας παρουσιάζει την έκκεντρη οπτική της πραγματικότητας, την ανισορροπία των θέσεων και δηλώσεων με τον ρεαλισμό.
Πολύ καλές οι επισημάνσεις σου Άλεξ. Μας βάζεις σε σκέψεις και ενδοσκόπηση.
-
Χμμμ,
Αυτό το απροσδιόριστο πλάνο που μας δείχνει το τιμόνι και θολώνει την οθόνη, μας δηλώνει τις υπόγειες διαδρομές του είναι και γίγνεσθαι. Μας παρουσιάζει την έκκεντρη οπτική της πραγματικότητας, την ανισορροπία των θέσεων και δηλώσεων με τον ρεαλισμό.
Πολύ καλές οι επισημάνσεις σου Άλεξ. Μας βάζεις σε σκέψεις και ενδοσκόπηση.
Lap με φοβιζεις φιλε . Εχω το βιντεο αλλα ακουω active member
-
Σκέψου να στα λέω και ψιθυριστά στο αυτί μέσα στο σκοταδι.
-
Σκέψου να στα λέω και ψιθυριστά στο αυτί μέσα στο σκοταδι.
Σκεψου να σου κανω ενεσουλα εγω μετα και να ξυπνας το 23
-
Αλεξ εν συντομία.. Το diesel έχει εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ειδικά όταν το πιέζεις σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο σε αντίστοιχο ρυθμό.
S21fe το έχω και είναι vfm αλλά σε διαστάσεις θα σου φανεί λίγο μεγάλο. Δες και s21 το κανονικό. Με μηλόφωνα δεν έχω ασχοληθεί. Αν κολλήσεις κανα δαγκωμένο μήλο στο Κia να είσαι έτοιμος και για το ανάλογο κάζο..
-
Αν είναι να πάρω μαζεμένα εισοδήματα, μέσα. Ω ρε φίλε θα ρίξω κάτι υπνους.
Kia XCeed - crossover