-
Σίγουρα κάπου που η αγορά είναι πολύ μεγαλύτερη.
-
Σίγουρα κάπου που η αγορά είναι πολύ μεγαλύτερη.
+1
Aγγλία,Ιταλία,Γερμανία,Γαλλία,Ισπανία ήδη έχουν βγει τιμές και απ'όσο κατάλαβα δέχονται και παραγγελίες
Αντίθετα στις περισσότερες χώρες της ανατολικής Ευρώπης και Βαλκάνια θα έρθει μετά τον Φλεβάρη.
-
Σίγουρα, απλά μου έκανε εντύπωση λόγω έκθεσης...δεν ξέρω πόσες εκθέσεις γίνονται ταυτόχρονα στην Ευρώπη και που είναι μεγαλύτερη η αγορά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν μέσα στον Δεκέμβριο και θα ανοίξουν και οι παραγγελίες. Εκτιμώμενες τιμές περί τα €21.000 (αρχική) το125αρι και €25.000 το 155αρι, αμφότερα mild hybrid.
-
Το 125άρι (στη 'βασική' Titanium) με βάση και τις τιμές του στη Δυτ.Ευρώπη,εκεί το υπολόγιζα στα 20.000-21.000,αλλά για το 155άρι -στην ίδια έκδοση,ίδιο εξοπλισμό- μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά 4.000 ευρώ. Εκτός αν τα 155 έρχονται κατ'ευθείαν στην ST-line.
-
Eίχα ρωτήσει τον δημοσιογράφο που πόσταρε πριν 6-7 μέρες στο instagram του ένα κόκκινο μεταλλ. ST-line που έκανε td στη Γερμανία,να μου πει αν ήταν το 125 ή 155 που οδήγησε,αν μπορούσε να πει τις πρώτες εντυπώσεις και την πραγματική κατανάλωση και πόση απόσταση από το έδαφος έχει.
Η απάντηση του ήταν πως οδήγησε το 155,δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσουν οδηγικές εντυπώσεις μέχρι 13 Ιανουαρίου και την απόσταση από το έδαφος δεν την γνωρίζει,αλλά η θέση οδήγησης είναι ψηλότερα κατά 60mm. απ'ότι σε Fiesta.
Υ.Γ. Συγκεκριμένα, η απάντηση του στα αγγλικά ήταν 'we drove the 155hp version. I am not allowed to publish driving impressions until January 13th.Ground clearance I don't know,but the seating height is plus 60mm vs Fiesta'
-
21.000 λιανική τιμή για ένα αυτοκίνητο με τις εκπομπές CO2 του Puma mild hybrid, σημαίνει ότι παίζει μάλλον πάνω από 16.000 ευρώ σε λιανική τιμή προ φόρων. Δεν είναι δύσκολο το 155άρι να βγει στα 17.000+ και να φάει καπέλο.
-
Τελικά,επιβεβαιώνεται και σ'ένα νορβηγικό άρθρο ότι η απόσταση από το εδάφος είναι 16,4εκ. (το πιθανότερο στην Titanium).
Eνδιάμεσα δηλ. ενός fiesta,focus active κι ενός scross ή QQ.
-
-
Ανακοινωθηκαν οι τιμες της ελληνικης αντιπροσωπειας.
Titanium5Θ1.0L EcoBoost, 125PS, mHEV6-τάχυτο μηχανικό 20.097 ευρώ
Titanium5Θ1.0L EcoBoost, 155PS, mHEV6-τάχυτο μηχανικό 22.681 ευρώ
ST-Line X5Θ1.0L EcoBoost, 125PS, mHEV6-τάχυτο μηχανικό 24.254 ευρώ
ST-Line X5Θ1.0L EcoBoost, 155PS, mHEV6-τάχυτο μηχανικό 25.793 ευρώ
-
Ανακοινωθηκαν οι τιμες της ελληνικης αντιπροσωπειας.
Titanium5Θ1.0L EcoBoost, 125PS, mHEV6-τάχυτο μηχανικό 20.097 ευρώ
Titanium5Θ1.0L EcoBoost, 155PS, mHEV6-τάχυτο μηχανικό 22.681 ευρώ
ST-Line X5Θ1.0L EcoBoost, 125PS, mHEV6-τάχυτο μηχανικό 24.254 ευρώ
ST-Line X5Θ1.0L EcoBoost, 155PS, mHEV6-τάχυτο μηχανικό 25.793 ευρώ
Πολύ πλούσιος ο εξοπλισμός ήδη από την Titanium!
-
Σχετικά καλή η τιμή εκκίνησης στα 20.000 ευρώ για την Titanium. Όμως,δεν έχει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που γράφει το άρθρο και διάφορα άλλα πραγματάκια σε σχέση με ST -line X (αλήθεια,γιατί δεν φέρνουν προς το παρόν και τις ενδιάμεσες εκδόσεις;)
Καλύτερα να κατέβασεις τον κατάλογο που έχει στο επίσημο site της Ford.
Εdit: Tώρα είδα οτι το γράφουν και οι 4τ στο Τitanium για το ψηφιακό καντράν (είχα δει αλλο άρθρο που τα περιέγραφε λίγο χύμα).Πολύ καλός εξοπλισμός (Προσωπικά για μένα,λείπει η κάμερα οπισθοπ. και το σύστημα τυφλού σημείου κι είναι κομπλέ!)
-
Σχετικά καλές τιμές ειδικά σε συνάρτηση με τον εξοπλισμό που είναι πολύ πλούσιος! Αλλά μόνο σε χειροκίνητο (προς το παρόν) οπότε τρώει άκυρο από εμένα. Εαν και όταν βγει με αυτόματο, εαν είναι της προκοπής, θα το κοιτάξω.
Φυσικά θα το οδηγήσω μόλις είναι διαθέσιμο, γιατί θέλω να δω πως είναι στον δρόμο.
-
Φυσικά θα το οδηγήσω μόλις είναι διαθέσιμο, γιατί θέλω να δω πως είναι στον δρόμο.
+1
-
οκ τιμες η tittanium, η st line οχι οτι δεν εχει αρκετα πραγματακια παραπανω αλλα η τιμη της ξεφευγει της λογικης του αυτοκινητου,
-
Για ελαφριά υβριδικό SUV με τόσο πλούσιο εξοπλισμό, 8 χρόνια εγγύηση, 1% επιτόκιο η τιμή της titanium εκδοσής είναι αρκετά καλή! Ξέρουμε κάτι για την πραγματική κατανάλωση του? Η Ford δίνει 5.5 lt (WLTP).
-
O νέος τιμοκατάλογος της Ford (με το Puma) από τον 11/2019:
https://www.carzine.gr/wp-content/uploads/2019/11/TIMOLOKATALOGOS-FORD-11-2019.pdf
Tα Puma Titanium 125hp ξεκινά με ΛΤΠΦ 15.725 δηλ. έχει ένα καλό περιθώριο (~ 1300 ευρώ),για προσθήκη εξτρά πριν περάσει το φορολ. σκαλοπάτι του.
Υ.Γ. Βλέπω το Focus με1.5 150hp ή 182hp,πλέον μόνο σε Active-Vignale X
-
Τιμή εκκινηση πάνω από 20 χιλιάρικα, μου φαίνεται υψηλή για την κατηγορία. Θα βγάλει μελλοντικά πιο συμβατικές και οικονομικές εκδόσεις; Π.χ. πιο αδύναμες, όχι υβριδικές και με λιγότερο εξοπλισμό από την υπερεξοπλισμένη Titanium;
-
Η τιτάνιουμ παραδοσιακά είναι από τις υψηλές εκδόσεις , οπότε ίσως έρθουν και φτηνότερες , γιατί με τιμές στα 24-25000 κοιτάς άλλης κατηγορίας αμάξια .
-
Μια χαρά τιμή έχουν οι τιτανιουμ βρε παιδιά γιατί σας φαίνονται ψηλές?
Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση δεν βλέπω αλλο υβριδικό suv κάτω από 22-23 . Μόνο το corolla που δεν είναι SUV-crossover
Εκτός αν δεν έχω καταλάβει καλά κ το puma είναι συμβατικό αυτοκίνητο κ όχι hybrid
-
Οι τιμες σε σχεση με τον ανταγωνισμο και τον εξοπλισμο ειναι μια χαρα. Θα παρει καλο μεριδιο αγορας αν το captur και το 2008 βγουν ακριβα.
Ford Puma 2019