-
Βρε παιδιά και γω συμφωνώ πως είναι όμορφο αυτοκίνητο και γω για το nline μιλάω, αλλά αν δειτε από κοντά (εγώ είδα το Hatchback) και δείτε όλα τα παραπάνω αυτοκινητα ακόμα και το xceed, εντάξει ειδικά μέσα είναι σαν ο ένας να πηρε τηλεκατευθυνομενο από την hasbro και ο άλλος από κινέζικο μαγαζί όλα 1 ευλω,και μην ξεχνάμε πως το ελληνικό δεν έχει την μεγάλη οθόνη, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ντουλαπάκι με πορτάκι, ποτηροθηκες με συρτάρι και κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι που ειλικρινά αλλάζει όλο το εσωτερικό του αυτοκινητου, δεν έχω την μύτη ψηλά αν είναι να διαθέσω 25χιλ ειδικά μέσα θέλω να είναι όπως ακριβώς το θελω.
-
Βρε παιδιά και γω συμφωνώ πως είναι όμορφο αυτοκίνητο και γω για το nline μιλάω, αλλά αν δειτε από κοντά (εγώ είδα το Hatchback) και δείτε όλα τα παραπάνω αυτοκινητα ακόμα και το xceed, εντάξει ειδικά μέσα είναι σαν ο ένας να πηρε τηλεκατευθυνομενο από την hasbro και ο άλλος από κινέζικο μαγαζί όλα 1 ευλω,και μην ξεχνάμε πως το ελληνικό δεν έχει την μεγάλη οθόνη, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ντουλαπάκι με πορτάκι, ποτηροθηκες με συρτάρι και κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι που ειλικρινά αλλάζει όλο το εσωτερικό του αυτοκινητου, δεν έχω την μύτη ψηλά αν είναι να διαθέσω 25χιλ ειδικά μέσα θέλω να είναι όπως ακριβώς το θελω.
Αυτο σου λέω πήγαινε δες τα όλα βγάλτα σκαρτα και πάρε το PUMA
-
alex mix wrote:
Αυτο σου λέω πήγαινε δες τα όλα βγάλτα σκαρτα και πάρε το PUMA
Χαχα θα δούμε θα δούμε δεν λέω τίποτα ακόμα.
-
To puma εχει αισθητικη ισορροπια ...
Εσωτερικα ειναι εργονομικα και αισθητικα ισορροπημενο με σπορ πινελιες ,συγχρονο και χωρις ακρότητες..
Εξωτερικα ειναι ισως το μοναδικο sport SUV με διαχρονικες γραμμες....
-
Αν και το έχουμε σκίσει το Θέμα, alex το Juke το έχεις δει/απορρίψει;
Δεν ήξερα ότι αυτά που ανέφερες δεν υπάρχουν στο 'ελληνικό' i30 Fastback. Εμένα βέβαια το ηλεκτρικό χειρόφρενο ειδικά μου φαίνεται αδιάφορο (έως και προτιμώ το χειροκίνητο), για την οθόνη τι 8 τι 10 ίντσες (αν και μπορείς να την παραγγείλεις και την 10αρα και το ηλεκτρικό χειρόφρενο, όχι;).
Έχει όμως πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, δίσκους πίσω, και 160 άλογα από 1500 κυβικά και όχι από 1000, μεγάλο χώρο αποσκευών, ωραία καθίσματα κλπ και τιμή 23Κ.
Το Puma είναι ωραίο αμάξι, τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις. Απλά το χτυπάνε πολύ σε τιμή γιατί πουλάει.
-
Το Puma ειναι μακράν το ομορφότερο. Εαν σε ενδιαφέρει αυτό μαζι με καλή συμπεριφορά και άνεση πας σε Πούμα, εφοσον δεν σε ενδιαφέρει να έχει κουτάλα για ταχύτητες! Σε κουτάλα η καλύτερη επιλογή ειναι ο αίλουρος. Αλλιως βιτάρα_μόνο!!
-
Σε όχημα με προφυλακτηρες μαρσπιε και θόλους βαμμένα στο μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος, δεν ρωτάμε για πρόγραμμα για λάσπες, άμμο κλπ. το κάνουμε(τε) κεραμική και το περνάτε body lotion & scrubbing moisturiser 3 φορές την εβδομάδα...
Αν πατάς χώματα και λάσπες πας για Vitara, αλλά αν θες ντίζελ που δεν έχει κοιτάς το Duster και στο τέλος παίρνεις το C3 Aircross EAT6 1.5HDi 120hp με Grip control φθηνότερο από τα υπόλοιπα, γιατί μετά το Vitara και με το ΕΑΤ6 θα πατήσει χώμα καλύτερα απ όλα, τι νομίζεις ο πρώτος είμαι ή ο τελευταίος;
-
Σε όχημα με προφυλακτηρες μαρσπιε και θόλους βαμμένα στο μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος, δεν ρωτάμε για πρόγραμμα για λάσπες, άμμο κλπ. το κάνουμε(τε) κεραμική και το περνάτε body lotion & scrubbing moisturiser 3 φορές την εβδομάδα...
Αν πατάς χώματα και λάσπες πας για Vitara, αλλά αν θες ντίζελ που δεν έχει κοιτάς το Duster και στο τέλος παίρνεις το C3 Aircross EAT6 1.5HDi 120hp με Grip control φθηνότερο από τα υπόλοιπα, γιατί μετά το Vitara και με το ΕΑΤ6 θα πατήσει χώμα καλύτερα απ όλα, τι νομίζεις ο πρώτος είμαι ή ο τελευταίος;
Ρωτάμε, έχει προγραμμα για gravel και πάει σε ελαφρυ χωματόδρομο. Απλά επειδή είναι βαμμένα τα πάντα κοινούμαστε με ρυθμούς σαλιγκαριού μη μας φύγει και το body losion xaxaxaxaxaxaxaxax ενταξει το Puma το λυπάσαι να το πας σε χώμα δεν είναι ότι δεν πάει καθόλου σε βατους χωματόδρομους.
το DUSTER και το VIT έχουν απορριφθεί. Εδώ λέει ότι του φαινονται χάλια μέσα άλλα αυτοκίνητα καλύτερα αυτά αποκλείονται στο πρώτο βλεφαριασμα.
-
Εξαρτάται από το ocd του ιδιοκτήτη! Εμένα πχ δεν με απασχολεί, και με βαμμένα πλαστικά παω παντού. Εδώ πήγαινα σε χωματόδρομους με την χαμηλωμένη Ζ4 με τις 18αρες Alpina!! Τα αυτοκίνητα ειναι για να υπηρετούν αυτά εμένα, οχι εγω αυτά. Δεν ασχολούμαι με γδαρσίματα, χτυπήματα κλπ τετοια τετριμένα.
-
Το Puma μια χαρά θα πατήσει χωματόδρομο, παλιά πως πηγαίναμε με τα χαμηλά σεντάν στα χωριά;
Αλλά τέτοιο μπιμπελό είναι κρίμα...
Δεν είδα στο την αρχή τί ψάχνει το παιδί και σε τι χρήματα. Αν θέλει πριμιουμίλα και ομορφιά, τα Mazda τα είδε;
-
Λοιπόν απαντώ σε ένα μνμ σε ολους(για να μην κανιβαλιζω το τοπικ.
BabisStinson φίλε το juke βγαίνει μόνο βενζινη, το fastback τα παίρνει σαν έξτρα αλλά με κάνα 1500 και η τιμή με χρώμα στο diesel πάει στα 25800 νομίζω, δεν τρελλαινομαι και γω για ηλεκτρικό χειρόφρενο αλλά για να μπουν τα παραπάνω πρέπει να μπει και αυτο
Πήλιο ρώτησα για τα προγράμματα γιατί το δα σε ένα βιντεακι και τα θυμήθηκα, ότι έχει παραπάνω σε σχέση με τον ανταγωνισμό καλό είναι.
Όσον αφορά το έχω γράψει πολλάκις για την γκαντεμιά που με δέρνει.
Μazda δεν βγαίνουν πλέον σε diesel αλλιώς ήταν από τις πρώτες επιλογές μαζί με civic
2008 το είχα παραγγείλει αλλά Δυστηχως προέκυψε σοβαρό θέμα υγείας εντός οικογένειας που δεν ήξερα που θα με βγάλει οικονομικά και αναγκάστηκα και ακύρωσα, τώρα όμως είμαστε σχετικά καλά και ξαναμπηκα στο παιχνίδι και θα μείνω μέχρι τέλους.
Το c3 aircross το οδήγησα και ήταν ωραίο και άνετο αλλά εντάξει δεν μου έκατσε όσο τα άλλα. Toyota chr εμένα μου άρεσε και από χώρους και από.... μην βαράς γάτε...γκαζια. Αν δηλαδή πω για υβριδικο καθαρόαιμο προτιμω toyota χωρίς καν να έχω οδηγήσει τα υπόλοιπα.
Puma ήταν αυτό που μου άρεσε σε οδήγηση περισσότερο απ όλα, εξωτερικά οκ είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο, εκεί που τα σπάει για μένα είναι... σορρυ Φανή... σε μαύρο χρώμα.
Xceed επίσης ωραίο αυτοκίνητο σε όλα του αλλά με νευρίασε τα νταβατζιλικια τα έξτρα της αντιπροσωπεία που μαζί με χρώμα φτανανε κοντά στα 1200 ευρώ.
Το θέμα τώρα είναι άλλο και ερωτώ κύριοι, εγώ θα χρειαστώ αρχές Σεπτεμβρίου για να ανέβοκατεβαινω Γιάννενα για θεραπείες και η Ιόνια αρτα Γιάννενα είναι ότι χειρότερο υπάρχει οπότε περνάω βλέπω 2 3 αυτοκινητα στην άκρη, προχθές πήρε φωτιά και νταλίκα με εξοπλισμό για ανεμμογενητριες. Τι κανω πάω με το corolla που το βλέπω αγκομαχαει και παραγγέλνω πουμα ή 2008 ή πάω σε xceed που υπάρχουν υπήρχαν 2 ένα γρι μπλε και 1 άσπρο πέρλα ή στο chr που υπάρχει στο χρώμα που ήθελα λευκό μαύρο(εδώ θα πάω μονος αν είναι γιατί η γυναίκα έχει ξετρελαθεί με κορολα κόκκινο μαύρο)
Υ. Γ Ξεχασα για νταστερ τίμιο αυτοκίνητο αλλά δεν είμαι τόσο off-road μην πω καθόλου χαχα
Ουυυφ τα πα και ξαλαφρωσα
-
Το θέμα τώρα είναι άλλο και ερωτώ κύριοι, εγώ θα χρειαστώ αρχές Σεπτεμβρίου για να ανέβοκατεβαινω Γιάννενα για θεραπείες και η Ιόνια αρτα Γιάννενα είναι ότι χειρότερο υπάρχει οπότε περνάω βλέπω 2 3 αυτοκινητα στην άκρη, προχθές πήρε φωτιά και νταλίκα με εξοπλισμό για ανεμμογενητριες. Τι κανω πάω με το corolla που το βλέπω αγκομαχαει και παραγγέλνω πουμα ή 2008 ή πάω σε xceed που υπάρχουν υπήρχαν 2 ένα γρι μπλε και 1 άσπρο πέρλα ή στο chr που υπάρχει στο χρώμα που ήθελα λευκό μαύρο(εδώ θα πάω μονος αν είναι γιατί η γυναίκα έχει ξετρελαθεί με κορολα κόκκινο μαύρο)
Ανεβαινεις Γιαννενα απο τον παλιο δρομο για αρχη....
-
@alex mix Μόνο και μόνο για το χρηματοδοτικό, στη θέση σου θα χτύπαγα Puma diesel manual το φτηνό. Όπως το έχεις αναλύσει σε 2-3 χρόνια θα το έχεις ξεχρεώσει. 8 χρόνια εγγύηση έχει, το δίνεις στην 6ετία και είσαι κούκλος
-
alex mix wrote:
Ανεβαινεις Γιαννενα απο τον παλιο δρομο για αρχη....
Χαχα πατρίδα κάτι μέσα μου έλεγε πως εσύ θα απαντήσεις και πως αυτό θα μου πεις.
Υπάρχει και ο πιο παλιός ακόμα δεν ξέρω αν έχεις πάει?
-
Μάστορα εκεί κλείνει η ζυγαριά περισσοτερο
-
Μάστορα εκεί κλείνει η ζυγαριά περισσοτερο
Τώρα που το χαζεύω στον διαμορφωτή στην ST Line (όχι τη Design) στο μαύρο χρώμα σου δίνει δυνατότητα για διχρωμία με ασημί οροφή που το κάνει αρκετά ιδιαίτερο. Αλλά συνολικά θα σου πάει 1μιση χιλιάρικο επάνω. 'Ολα αυτά βέβαια με κάθε επιφύλαξη αν δε ρωτήσεις και από κοντά να είσαι σίγουρος για τιμή και να ξέρεις χρόνο παράδοσης.
-
Χαχα πατρίδα κάτι μέσα μου έλεγε πως εσύ θα απαντήσεις και πως αυτό θα μου πεις.
Απο Σκλιβανη ? Δεν εχω παει απο εκει ποτέ . Μεχρι ενα σημειο μονο....
-
alex mix wrote:
Απο Σκλιβανη ? Δεν εχω παει απο εκει ποτέ . Μεχρι ενα σημειο μονο....
Ναι ναι φίλε εγώ να σου πω τον έκανα αρκετές φορές αυτόν τον δρόμο προ ιονιας λόγω του ότι η δουλειά μου ήταν κοντά σε αυτό τον δρόμο, ωραία διαδρομή για φυσιολάτρες αλλά θέλει πάρα πολύ προσοχή ειδικά βραδυ
-
Εχω κανει τον αλλον απο Κανετα πανω απο 500 φορες
-
Θα έλεγα τίποτα για το μαυρο χρώμα αλλά μετά θυμήθηκα ότι ο πολύς ο κόσμος, κι εγώ κάποτε, πίνει τον καφέ με ζάχαρη και το τσίπουρο με γλυκάνισο... οπότε μαύρο; μαύρο!
Όπως τα περιγράφεις θέλεις εργαλείο και μάλλον ετοιμοπαράδοτο. Μην μπλέξεις με αμφίβολη ημερομηνία παραλαβής.
Αλήθεια το Stonic το χεις δει, σαν πιο οικονομική εναλλακτική; πρόπερσι θυμάμαι φθηνο καλό πετρέλαιο, αλλά έλειπαν κάποια ωραία πράγματα απ τον εξοπλισμό.
Αλλιώς Puma, αλλά ετοιμοπαράδοτο.
Ford Puma 2019