-
Τι τσιπουρο με γλυκανισο ρε ?!?! Εσεις εκει στην Θεσσαλια το πινετε ετσι. Σε λιγο θα μας πεις οτι τρωμε μοτσαρελα αντι για φετα και το σουβλακι με μαχαιροπίρουνο
-
Όχι με γλυκάνισο ρε παιδιά όχι με γλυκάνισο. Πήλιο για μας τους Ηπειρώτες είναι ιεροσυλία είναι σαν πίνεις ουίσκι specialllll με κόκα κόλα μην πω και με παγακια
-
Όσο για stonic καλό Πήλιο. Αλλά... λόγω που έχω 16 χρόνια το ίδιο αυτοκίνητο λόγω του ότι πάντα μπροστά έβαζα αλλά πραγματα. Θέλω να πάρω κάτι που θα με γεμίζει πλήρως, ξέρω θα μου πείτε 1 με 2 χρόνια είναι η χαρά για το αμάξι αλλά και πάλι θεωρώ πως όποιος δουλεύει και μπορεί να ανταπεξέλθει και έχει καλύψει όλα τα υπόλοιπα,,δικαιουτε να πάρει - κάνει κάτι για τον εαυτό του και αν δείτε σε παλιότερα ποστ το ίδιο ισχύει και με φίλους γνωστούς ότι αυτοκίνητο πάρει κάποιος και να με ρωτήσει θα πω Καλοτάξιδο και να το χαρείς, γιατί για να το διάλεξε του άρεσε οπότε τον κάνει χαρούμενο, ποιος είμαι εγώ να του χαλάσω την χαρά.
Τα λέω αυτά γιατί έχω πετύχει σκηνικά να έρχεται ο άλλος όλο χαρά και να αρχίζουν μερικοί... τι πήρες εδώ? Αυτό βγάζει ζημιές κτλ κτλ κτλ και οι συγκεκριμένο να μην έχουν καν αυτοκίνητο.
Πάντως για πολλοστη φορά σας ευχαριστώ όλους.
-
Alex mix δεν έχει ετοιμοπαράδωτα 2008 ? Αφού σου άρεσε τόσο...
-
Alex mix δεν έχει ετοιμοπαράδωτα 2008 ? Αφού σου άρεσε τόσο...
5 με 5μιση μήνες αναμονή, πουμα μου είπαν Δεκέμβριο, xceed Οκτώβριο αλλά με το νέο σήμα χωρίς ψηφιακό πίνακα και κάνα 800αρι αύξηση, chr Σεπτέμβριο αν δεν το έχουν κλείσει, και υπήρχαν μέχρι πριν 3 μέρες 2 έκδοση dynamic, επίσης για 2008 μου είπαν μέσα Αυγούστου αναμένουν αύξηση και Σεπτέμβριο 2η αύξηση, γενικά όμως σε όλα τα μοντέλα ανεβαίνουν οι τιμές από σεπτεμβριο
Άσχετο αλλά ο Lap που είναι? Ρωτάω γιατί με τις φωτιές δεν ξέρουμε και τι γίνεται. Σήμερα είχαμε και μεις 5χλμ μακρυά φωτιά εκενωθηκαν 2 χωριά αλλά όλα οκ τώρα είναι υπό ελεγχο, εμπρησμός και αυτοί που βοήθησαν πολύ στην κατάσβεση ήταν οι αγρότες με τα βυτιά και τα τρακτέρ γιατί οι πυροσβέστες είναι όλοι Αθήνα πολύ μικρή δύναμη έμεινε, 2 καναντερ το ένα έριξε μια φορά και μετά έπαθε βλάβη.
Απλά όλοι οι υπόλοιποι λίγο πολύ κάπου σας είδα να γράφετε.
-
Τώρα που μπήκα στην σελίδα της ford είδα έχει ενα ετοιμοπαραδοτο μάλλον χρόνος αναμονής 18 μέρες, μαύρο st line αλλά είναι το 1.0 και εννοείται δεν έχει το drive assistance 2,αν και σκέφτομαι αν το έβαζα παραγγελία να έβαζα το άλλο που έχει νομίζω 1000 και έχει και blind spot
-
Εδω είμαι αλεξ. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Μπηκα κανα δύο φορες σε κανα φανάρι στο forum από το κινητό,ειδα έναν ωραίο καυγά με κάτι b max... Αλλα δεν το διάβασα όλο.. Άναψε πράσινο... Χαχαχα.
Απο τις 7:30 το πρωι πριν λίγο μπήκα σπίτι και έκανα μπάνιο, ούτε μεσημεριανό δεν έφαγα. Πολύ δουλειά αλλά και δουλειές. Είπαμε ο λαπ είναι το πασπαρτού για την οικογένεια. Τα άλλα μέλη κάνουν καριέρα.... Μακρυα....δεν μπορούν,
Με τις φωτιές στην ευρύτερη περιοχή ενός εξοχικού συγγενή έπιασε φωτια αλλά σβήστηκε έμαθα. Άστα να πάνε, το θέμα θεωρώ πως είναι πολύ σοβαρό.
-
Παρα πολύ σοβαρό, φίλοι μου είναι σε περιοχές που έχει δοθεί εντολή να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αλλά μένουν. Αυτό το ΣΚ θα είναι πολύ δύσκολο. Εγώ έκανα σήμερα τουλάχιστον 1 ώρα παραπάνω στο δρόμο λόγω κλειστής εθνικής (φανταζομουν με ηλεκτρικό τι θα έπρεπε να κάνω, ή αν θα τα κατάφερνα να φτάσω στον προορισμό μου), και γενικά ταλαιπωρία μαζί με πολλούς άλλους οδηγούς.
Την τελευταία ώρα της διαδρομής την έκανα με ένα C3 Aircross μπροστά μου με τεράστια μπαγκαζιερα, ήταν πανύψηλο με την μπαγκαζιερα - σχεδόν κωμικό! Ευτυχώς ο άνθρωπος είχε στυλ και Ρυθμό σαν τον δικό μου (άσπρος αυτός, άσπρο C3 εγώ!) Και κύλησε καλά η δύσκολη διαδρομή πάνω και κάτω από το βουνό.
Παντού η ατμόσφαιρα αποπνικτική και καπνός σε πάρα πολλούς νομούς..
Εύχομαι να είναι όλοι καλά, και προσοχή στις μετακινήσεις.
-
Τώρα που μπήκα στην σελίδα της ford είδα έχει ενα ετοιμοπαραδοτο μάλλον χρόνος αναμονής 18 μέρες, μαύρο st line αλλά είναι το 1.0 και εννοείται δεν έχει το drive assistance 2,αν και σκέφτομαι αν το έβαζα παραγγελία να έβαζα το άλλο που έχει νομίζω 1000 και έχει και blind spot
Κουράγιο με τις φωτιές , προσοχή μεγάλη !
ε αν βάλεις παραγγελία πάλι θα πας για 3+ μήνες.
Δεν είσαι και Αττική να κόβεις βόλτες τώρα στην άδεια πόλη και να πιέζεις για ετοιμοπαράδοτα και εκπτώσεις .
EDIT: Φαντάζομαι όλοι αντιπρόσωποι σου λένε για ανοιχτή τιμή ? Ότι θα παραγγείλεις τώρα με 22.000€ και θα κάνει το αμάξι 5 μήνες να έρθει και θα κοστίζει 22,800€? Ε ρε βίτση που θέλουν ...
-
alex mix wrote:
Κουράγιο με τις φωτιές , προσοχή μεγάλη !
ε αν βάλεις παραγγελία πάλι θα πας για 3+ μήνες.
Δεν είσαι και Αττική να κόβεις βόλτες τώρα στην άδεια πόλη και να πιέζεις για ετοιμοπαράδοτα και εκπτώσεις .
EDIT: Φαντάζομαι όλοι αντιπρόσωποι σου λένε για ανοιχτή τιμή ? Ότι θα παραγγείλεις τώρα με 22.000€ και θα κάνει το αμάξι 5 μήνες να έρθει και θα κοστίζει 22,800€? Ε ρε βίτση που θέλουν ...
Όχι Yem η τιμή κανονικά ότι παραγγελία δοθεί δεν μπορεί να αλλάξει τιμή, απλά μπορούν όμως να σου το φέρουν κουτσουρεμενο.
Εύχομαι να είστε όλοι καλα
-
Θα μιλήσουμε...αλλά εαν το πάρεις μαύρο δεν σε βοηθάω!!
Όχι μάυρο το Puma ειδικά, καταστρέφεις όλη του την σχεδίαση...φαίνεται τελείως flat, κρύβονται όλες οι καμπύλες του!
-
alex mix wrote:
Όχι μάυρο το Puma ειδικά, καταστρέφεις όλη του την σχεδίαση...φαίνεται τελείως flat, κρύβονται όλες οι καμπύλες του!
Χαχα όχι ρε φίλε δεν νομίζω και γω, αλλά μην νομίζεις ότι θα πάω και στο άλλο άκρο.
-
Όχι μαύρο...και χάνει -λίγο- σαν σχέδιο και θα βλασφημήσεις την ώρα και την στιγμή.
-
Εγω σαν κάτοικος κοντινής περιοχής στις φωτιές δεν κινδύνεψα αλλά πραγματικα πεθανα από την ζέστη (καυσωνας + κόψιμο ρεύματος) + ραγισε η καρδιά μου με την αποπνικτική ατμοσφαιρα και βλέποντας όλους τους καπνούς + δεν μπορουσα να δουλέψω από το σπίτι πλέον χωρίς ιντερνετ (πόση ώρα μπαταρια να κρατησει το κινητο να δίνει στο laptop.
Πηρα λοιπόν το αυτοκίνητο και ξεκίνησα για χωριό προχθες. Ήμουν από τα τελευταία αυτοκίνητα που πέρασαν τα διοδια πριν τα κλείσουν. Η φωτιά ήταν ακριβώς δίπλα οταν πέρασα τα διοδια. Εβγαλα βίντεο (δεν το ανεβαζω πολύ στεναχωρο) και με επιασαν τα κλάματα από την φωτιά που έβλεπα διπλα στα διοδια. Δεν ξέρω τι να πω
κουραγιο στους πληγέντες και σε όλους μας από χειμωνα. Δεν εχει μείνει τίποτα πρασινο, αι σιχτιρ πια
-
μικρέ admin ενα δίκιο το έχεις οτι χάνει σε μαύρο σε σχέση ειδικά με τα υπεροχα μπλε και κοκκινα. Επίσης χάνει οταν βλέπεις μεσα την ασχημομουτσουνάρα μου αλλά το έλυσα αυτό βάζοντας μαυρη ζελατίνα οποτε λες ακόμα όμορφο είναι:
και το δικό σου με το που ακούς corola λες εντάξει παπουδιέρα, μετα το κοιτας λίγο και λες: ενταξει υπερβολές, όμορφο είναι χαζομάρες το παπουδιέρα των κακεντρεχών σαν τον Cirus. Μετά πλησιάζεις λίγο και κατα 75% βλέπεις αυτό:
ΥΓ ενα διάλειμα για πείραγμα καθώς οι φωτιες εχουν μαυρίσει την ψυχή μας
-
Εγω σαν κάτοικος κοντινής περιοχής στις φωτιές δεν κινδύνεψα αλλά πραγματικα πεθανα από την ζέστη (καυσωνας + κόψιμο ρεύματος) + ραγισε η καρδιά μου με την αποπνικτική ατμοσφαιρα και βλέποντας όλους τους καπνούς + δεν μπορουσα να δουλέψω από το σπίτι πλέον χωρίς ιντερνετ (πόση ώρα μπαταρια να κρατησει το κινητο να δίνει στο laptop.
Πηρα λοιπόν το αυτοκίνητο και ξεκίνησα για χωριό προχθες. Ήμουν από τα τελευταία αυτοκίνητα που πέρασαν τα διοδια πριν τα κλείσουν. Η φωτιά ήταν ακριβώς δίπλα οταν πέρασα τα διοδια. Εβγαλα βίντεο (δεν το ανεβαζω πολύ στεναχωρο) και με επιασαν τα κλάματα από την φωτιά που έβλεπα διπλα στα διοδια. Δεν ξέρω τι να πω
κουραγιο στους πληγέντες και σε όλους μας από χειμωνα. Δεν εχει μείνει τίποτα πρασινο, αι σιχτιρ πια
Σκεψου να ειχες παρει ηλεκτρικο. Θα ειχες κολλησει και δεν θα μπορουσες να πας πουθενα.
ΥΓ αυτο ηταν και το δικο μου σχεδιο, γεμισα το αμαξι βενζινη στις μερες του καυσωνα και ημουν ετοιμος να φυγω για τα βουνα αν επεφτε το ρευμα (που το ειχα σιγουρο με τετοια ζεστη, φωτιες δεν φανταστηκα σε τετοια εκταση)
-
alex mix wrote:
Μία χαρά είναι το μαύρο puma, ασυνήθιστο και άγριο.
Ας μην είμαστε προκατειλημμενοι....
-
Fanis75 wrote:
alex mix wrote:
Ωωω έγινες ο καλύτερος μου φίλος. Τ ακούς Φανηηηηηηη
-
Τι σχέση έχει η προκατάληψη!?!?! Απλά δεν μου αρέσει αισθητικά. Προφανώς για να υπάρχει σε ορισμένους (για κάποιο ακατάληπτο λόγο σε εμένα...είπαμε ένα όχημα είναι μαύρο, δεν θέλω και το καθημερινό μου!) αρέσει.
-
Δε ξέρω διέκρινα μια προκατάληψη εναντίον του μαύρου puma συγκεκριμένα.
Μπορεί να είναι ιδέα μου....
Ford Puma 2019