-
.SPIROS. wrote:
κατι αλλο που θυμηθηκα τωρα. Σε αυτο που οδηγησα δεν ειχε ενδειξη της θερμοκρασιας του κλιματισμου πανω στον περιστροφικο διακοπτη που την ρυθμιζεις. Το κατηργησαν ή ειχε καει η οθονη σε αυτο που οδηγησα;
Την έχουν καταργήσει, ήταν στο 'πακέτο' αλλαγών με τα ταμπούρα, το ηχομονωτικό παρμπρίζ (στην ST Line) και κάποια άλλα πράγματα που αφαιρέθηκαν.
Αυτό ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ από όλα, ούτε το δικό μου δεν το έχει.
-
Η overall τιμή που έχεις πάρει είναι απίστευτα καλή. Αυτό που με φοβίζει είναι πως δεν ξέρω τα συγκεκριμένα brands. Ούτε του PPF ούτε του κεραμικού. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν είναι ποιοτικά - απλά δεν τα γνωρίζω εγώ. Ούτε εγώ είμαι ειδικός αλλά έχω ψαχτεί αρκετά ως καταναλωτής για το δικό μου.
Σου προτείνω πάντως να κάνεις μια έρευνα αγοράς και να πάρεις προσφορές και από άλλα μαγαζιά. Οι επαγγελματίες λογικά θα είναι έτοιμοι να σου δείξουν παραδείγματα της δουλειάς τους, καθώς και των ιδιοτήτων των υλικών, για να σχηματίσεις και εσύ μια άποψη πρακτική.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να σου αναφέρω συγκεκριμένες μάρκες για να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αν κατευθυνθείς προς τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, το κόστος θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο.
οι PPF μεμβράνες είναι πολύ καλές αυτες το έχω ψάξει.
Δεν είναι για όλο το αμάξι μόνο ότι φαίνεται εδω:
Οι τιμές όλες δεν είναι ασπρες το διευκρινήζω, είναι πολύ σκουρες
για το coating δεν ξέρω ούτε και γω αυτή την μάρκα αλλά λέω να το δοκιμάσω γιατι η συνολική τιμή και μενα μου φαίνεται πολύ καλή.
ΥΓ Σου έστειλα μύνημα από που είναι οι τιμές και αν μπορεις να μου προτείνεις κάτι καθώς Δεν θέλω να θεωρηθεί ότι διαφημίζω κάποιον
-
Με την βοήθεια του Δημήτρη πήρα και άλλη προσφορα με καλυτερα προιόντα
στα ίδια πραγματα με ότι ανεφερα πριν η τιμή πάει στα 1940 ευρω
-
Ξερει καποιος αν γινεται να μπουν στην st line οι full led προβολεις; Προσπαθω να χωνεψω το χειροκινητο κινωτιο, αλλα τη μεγαλη σκαλα με λαμπες αλογονου δε θα μπορεσω να την καταπιω.
-
Ξερει καποιος αν γινεται να μπουν στην st line οι full led προβολεις; Προσπαθω να χωνεψω το χειροκινητο κινωτιο, αλλα τη μεγαλη σκαλα με λαμπες αλογονου δε θα μπορεσω να την καταπιω.
Μέχρι πρόσφατα (πριν 1 μήνα δηλαδή) που είχα ρωτήσει γινόταν. Δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει κάτι τώρα.
-
Καλορίζικο το εργαλείο cirus!
-
Ευχαριστω πολύ Georgemit
xgol ρωτα αν μπαίνουν σαν extra, δεν το γνωρίζω καθόλου. Εχει βεβαια και το st-line led απλα οχι full led
-
Τα απλα τι διαφορα εχουν ακριβως; Νομιζω η μεγαλη σκαλα δεν ειναι led..
Καλοταξιδο το εργαλειο!
-
Τα απλα τι διαφορα εχουν ακριβως; Νομιζω η μεγαλη σκαλα δεν ειναι led..
Καλοταξιδο το εργαλειο!
Ετσι νομιζω η μεγαλη σκαλα είναι αλογόνου. Βλακεια ρε γαμώτο γιατι παλιά είχε σε αυτη την εκδοση και το κόψανε
Ευχαριστώ πολυ!
-
Ωραία νέα cirus.. επιτέλους παραλαμβάνεις, πανέμορφο ! Περί προιόντων, περιποίηση κτλ έχουμε άλλο τόπικ πιο κατάλληλο. Όπως και να έχει αναμένουμε εντυπώσεις και από το αυτοκίνητο αλλά και την προστασία που θα εφαρμόσεις.
-
Καλορίζικος καλοτάξιδος ο δυναμίτης σου!!
-
Καλορίζικος καλοτάξιδος ο δυναμίτης σου!!
ευχαριστω πολυ
-
Κοιτάζωντας τον εξοπλισμό ανάμεσα στην St Line X και την Vignale, παρατήρησα το εξής:
Στην St Line X αναφέρει 'Φωτοχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης' ενώ στην Vignale γράφει 'Ηλεκτρονικός εσωτερικός καθρέφτης ημέρας/νυχτός'
Ποιες οι διαφορές μεταξύ των 2?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Νομίζω είναι το ίδιο, με άλλο όνομα! Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά 'ηλεκτρονικό καθρέπτη ημέρας/νύχτας'.
-
Κοιτάζωντας τον εξοπλισμό ανάμεσα στην St Line X και την Vignale, παρατήρησα το εξής:
Στην St Line X αναφέρει 'Φωτοχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης' ενώ στην Vignale γράφει 'Ηλεκτρονικός εσωτερικός καθρέφτης ημέρας/νυχτός'
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!To Vignale έχει: εξωτερικοί καθρέφτες ηλεκτρικά θερμαινόμενοι, ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι, με φώτα εδάφους που προβάλλουν το λογότυπο του Puma στο έδαφος
πέραν του λογότυπου που προβάλεται δεν νομίζω ότι έχουν κάποια αλλη διαφορα αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος
-
ChristosVvs wrote:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!To Vignale έχει: εξωτερικοί καθρέφτες ηλεκτρικά θερμαινόμενοι, ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι, με φώτα εδάφους που προβάλλουν το λογότυπο του Puma στο έδαφος
πέραν του λογότυπου που προβάλεται δεν νομίζω ότι έχουν κάποια αλλη διαφορα αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος
O ChristosVvs αναφέρεται στον κεντρικό εσωτερικό καθρέπτη.
Η διαφορά μήπως είναι ότι στη Vignale γίνεται αυτόματα (ηλεκτρονικά) η σκουρότητα του καθρέπτη μόλις πέσουν τα φώτα,ενώ στην st-line x είναι φωτοχρωματικός αλλά κλασσικά,χειροκίνητα;
-
Η διαφορά μήπως είναι ότι στη Vignale γίνεται αυτόματα (ηλεκτρονικά) η σκουρότητα του καθρέπτη μόλις πέσουν τα φώτα,ενώ στην st-line x είναι φωτοχρωματικός αλλά κλασσικά,χειροκίνητα;
Φωτοχρωματικός είναι εξ' ορισμού αυτόματος (αλλάζει χρώμα με το φώς), ο χειροκίνητος δεν είναι φωτοχρωματικός.
-
Σωστά λες Φάνη κι εμένα περίεργο μου φαίνεται που το περιγράφουν έτσι στο Vignale.
Πάντως ,έχω δει κι αλλού αναφορά σε ηλεκτροχρωμικό εσωτ. καθρέπτη αντί για φωτοχρωμικό. Υπάρχει διαφορά ή είναι όπως χαρακτηρίζει το ίδιο πράγμα η κάθε εταιρία;
-
Νομίζω είναι θέμα της κάθε εταιρείας πως θα το ονομάσει. Πρακτικά είναι το ίδιο πράγμα. 3 είδη υπάρχουν (τα 2 είναι ίδια μεταξύ τους!):
- Χειροκίνητος για ημέρα/νυχτα
- Ηλεκτροχρωματικός που είναι πάντα 'ΟΝ'
- Ηλεκτροχρωματικός με διακόπτη για 'ΟΝ/OFF'
Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι άλλο, ούτε καν σε σειρά 7 της BMW.
-
Καλησπέρα.Με αφορμή ένα παλιότερο ποστ από ένα φίλο που έλεγε ότι η γυναίκα του του είπε πως δεν φαίνεται καλά το φλας του αυτοκινήτου,οπότε βλέπω ένα puma περιμένω να δω να ανέβει το φλας.Σημερα τελικά καταφερα να το δω.Οντως το φλας φαίνεται λίγο και αν ανάψουν και τα στοπ ,δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.Ειλικρινα το θεωρώ μεγάλο σφάλμα και ρίσκο για την ασφάλεια και αν είναι όλα τα αυτοκίνητα έτσι θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρξει μέχρι και ανάκληση.Απαραδεκτο.Θελω ακόμα να κάνω μια ερώτηση.Το fordpass τι ακριβώς δυνατότητες έχει; Το πιο χρήσιμο για μένα θα ήταν να μπορούσες να το βάλεις μπρος πριν φτάσεις στο αμάξι και να δουλεύει το κλιματιστικό ώστε να δροσίσει.Φανταζομαισεν γίνεται αλλά θα ήταν πολύ καλός γινόταν....( Θυμήθηκα και μια εξωγήινη bmw που μου έδειξε μια φορα ένας γνωστός που έπαιρνε μπρος από το χειριστήριο και την έκανε και εμπρός πίσω)
Ford Puma 2019