-
Ο cirus είναι ο κατάπτυστος;;;
δεν θυμάμαι και ονόματα.
Αν ναι.... Καλα εσύ Ιταλίδα σταρ πήρες, με βίτσια και ακριβά γούστα.
Εμεις θα σας βλέπουμε στην συνδρομητική μετα τις 12 το βράδυ, με την Κουλα αγκαλιά τρώγοντας κιοφτεδακια που περίσσεψαν από το μεσημέρι.
Εγω είμαι ο κατάπτυστος
δεν πήρα Ιταλίδα σταρ αλλά εσυ το κάνεις να φαίνεται σαν να πήρα.......
Ρουμάνα (από εκεί είναι) π0ρν0σταρ
-
Ααα!!! ρουμουνοκατασταση.... Σχωρα με θεεμ'
-
Κάτσε να δούμε και την αξιοπιστία γιατί και οι αρκετά ποιο παλιές alfa και πανεμορφες ήταν και στο σ3ξ τα έδιναν όλα (περισσότερα από ότι μπορούσες εσυ να δώσεις) αλλά κάθε λίγο και λιγάκι είχαν πονοκέφαλο και ήθελαν γιατρο (συνεργειο)
-
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...εαν θες αξιοπιστία, πάρε την χοντρή Μπορουμχίλντα!! Εαν θές βίτσια, θα ανεχτείς και τα καπρίτσια.
-
Τι θεμα αξιοπιστίας να έχει με 8 χρόνια εγγύηση?!?! Ό,τι και να πάθει στο φτιάχνουν!
-
Ποιός ασχολείται με αξιοπιστία, ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα!?!? Εδώ δεν θες αυτόματο και κοιτάς την αξιοπιστία!?!
-
-
Παντως οι κινητήρες της Ford μια χαρά αξιοπιστια έχουν.
Τα περιφερειακά σε ολα χαλουν κάποτε. Αλλωστε δεν είναι της Ford αλλά universal. Αν σου χαλάσει το καεί το Led η Ford φταίει;
-
Τιμή από Χατζής Θεσσαλονίκη ST LINE X SOLAR GREY 23.500
Πιστεύω η τέλεια έκδοση .Το έχω σαν πρώτη επιλογή όταν προχωρήσω σε αγορά, μάλλον στις αρχές του 22.
Από οικονομοτεχνική άποψη είναι η καλύτερη επιλογή .
-
Πιστεύω η τέλεια έκδοση .Το έχω σαν πρώτη επιλογή όταν προχωρήσω σε αγορά, μάλλον στις αρχές του 22.
Μια χαρά είναι, αλλά μέχρι το 2022 δεν ξέρουμε τι αλλαγές θα έχει κάνει η Φόρντ...αχαχα! Κάθε 2-3 μήνες αλλάζει και από κάτι σε εξοπλισμό των εκδόσεων. Οπότε το ξαναβλέπεις τότε για σιγουριά. Πάντως είναι εξαιρετική επιλογή και μακράν το ομορφότερο της κατηγορίας του!
-
Χάθηκε να βγάλουν ένα Puma Active ψηλωμένο; Ιδανικά με 4κίνηση αλλά αυτό δε πρόκειται να γίνει ποτέ... Εδώ μέχρι και το Ecosport Active 2κίνητο το έβγαλαν οι αθεόφοβοι....
-
Μιας και μιλάμε για γυναίκες, πολλές φορές η αχλαδοκωλ@ που πετάει και 3 ταψιά φαγητό στον φούρνο κάθε μέρα σου κάνει και ΌΛΑ τα γούστα το βράδυ.
Εχουμε δει κάτι ξενέρωτες ομορφουλες, που τελικά σου βγαίνουν μάπα, του κατηχητικου.
-
Ρωτα και για το αυτοματο! Σε πιο γηινα χρωματα, δε μας ενοχλει!!
-
Άστο, 'πονάει'...αχαχα!! Ξεφεύγει πολύ η τιμή...δυστυχώς.
-
xgol wrote:
Άστο, 'πονάει'...αχαχα!! Ξεφεύγει πολύ η τιμή...δυστυχώς.
Πόσο δηλαδη;
Ειναι ενα χαρακτηριστικο που δε ξερω αν θελω να κανω σκοντο.
-
Πόσο δηλαδη;
Ειναι ενα χαρακτηριστικο που δε ξερω αν θελω να κανω σκοντο.
Και εγώ το ζαχάρωνα, αλλά έμαθα τιμές και το έβγαλα (μάλλον) από τα υποψήφια. Γύρω στα €26.5Κ το 125αρι και €28Κ το 155αρι. Οπότε φτάνει σε χρήματα το 182ari Focus το οποίο έχει και καλύτερο κιβώτιο.
-
Χάθηκε να βγάλουν ένα Puma Active ψηλωμένο; Ιδανικά με 4κίνηση αλλά αυτό δε πρόκειται να γίνει ποτέ... Εδώ μέχρι και το Ecosport Active 2κίνητο το έβγαλαν οι αθεόφοβοι....
Εχουν το BRONCΟ που είναι φανταστικο για τετρακίνηση και μ0@ν@ρ@ αλλα δυστηχώς δεν το φέρνουν Ελλάντα. Το πουμα είναι ψευτοσπορ crossover αμαξακι βασισμενο στο fiesta δεν είναι για πολλά
-
Με το καλό ρε φίλε αν προβείς σε αγορα
-
dimitriscsd wrote:
Εχουν το BRONCΟ που είναι φανταστικο για τετρακίνηση και μ0@ν@ρ@ αλλα δυστηχώς δεν το φέρνουν Ελλάντα. Το πουμα είναι ψευτοσπορ crossover αμαξακι βασισμενο στο fiesta δεν είναι για πολλά
Δε το φέρνουν Ευρώπη εννοείς, όχι Ελλάδα.
Όσο για το Ecosport, δε με ενθουσιάζει εμφανισιακά, αλλά οι λίγες εκδόσεις που είχε με 4κίνηση, ήταν αρκετά ικανές γι αυτό που είναι. Δε περιμένει κανείς άλλωστε να το πάει για rock crawling... Για κάτι σαν λίγο μεγαλύτερο Panda 4x4, μια χαρά θα ήταν ψηλωμένο με AWD!
-
Οι λόγοι που καταργούν την 4κίνηση πολλοί κατασκευαστές είναι απλοί:
-
Δεν υπάρχει ζήτηση τέτοια που να δικαιολογεί την παραγωγή.
-
Ανεβάζουν (πολύ) τον Μ.Ο εκπομπών CO2. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος, γιατί πρέπει να αυξήσουν την τιμή μετά και πάμε πάλι στο Νο.1 λόγο.
-
Στα μικρά και φτηνά αυτοκίνητα επιβαρύνει πολύ την τιμή. Σε ένα μεγαλύτερο η διαφορά δεν φαίνεται, είναι αμελητέα.
-
-
Το Hill assist υπαρχει;
-
Υπάρχει...και δουλεύει είτε πριν βάλεις πρώτη σε ανήφορο είτε πριν την όπισθεν σε κατήφορο...
-
cirus wrote:
dimitriscsd wrote:
Δε το φέρνουν Ευρώπη εννοείς, όχι Ελλάδα.
Όσο για το Ecosport, δε με ενθουσιάζει εμφανισιακά, αλλά οι λίγες εκδόσεις που είχε με 4κίνηση, ήταν αρκετά ικανές γι αυτό που είναι. Δε περιμένει κανείς άλλωστε να το πάει για rock crawling... Για κάτι σαν λίγο μεγαλύτερο Panda 4x4, μια χαρά θα ήταν ψηλωμένο με AWD!
ναι ευρωπη εχεις δικιο.
μια χαρα θα ήταν δεν θα πούλαγε πιστεύω όμως γιατι θα ήταν ποιο ακριβο. γνωμη μου μπορει να κάνω λάθος
-
Μίλησα σήμερα με αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο είναι Ελλάδα για εκτελωνισμό.
Σε 2 βδομάδες μου είπαν περίπου θα είναι προς παράδοση, δεν βλέπω την ώρα!!!!!!!!
Ford Puma 2019