-
Καλή σύγκριση για όποιον πάει να δει το Puma είναι να δει και το Ecosport... και μετά να πάει να δει κάποιο άλλο π.χ. το C3 Aircross ... χε!χε!... Τότε και μόνο θα καταλάβει τους χώρους του Puma.
-
Κ 2008! Οριακα μεγαλυτερο απο ολα αυτα, κ αποσκευες θα δουμε οταν βγουν οι επισημες μετρησεις του Captur κ οχι τις τρελες ανακοινώσεις της Renault. Παντως με ριγμενα τα πισω καθισματα ειναι στα 1400+ λιτρα, κ περναει 200-300 λιτρα ολους τους προαναφερθεντες, ακομη κ το Captur εχει ανακοινώσει 1200+ λιτρων.
Δεν ξερω ποσα παιδιά εχεις, αλλα το Puma κ τα παρεμφερή του ειναι για 3 μελης οικογένεια.
Ναι και το 2008. Ξέχασα να το αναφέρω (αν και ως προσωπική γνώμη,αγγίζει οριακά την επόμενη κατηγορία με 4.30μ. μήκος)
Δεν έχω παιδιά.
-
Κατά τη γνώμη μου το C3 έχει πολύ άχαρο σχεδιαστικά εσωτερικό με πολύ χαμηλή απτή ποιότητα. Και εξωτερικά δε με ενθουσιάζει. Ελπίζω το Puma να μην είναι στο ίδιο επίπεδο στο εσωτερικό του. .Εχοντας 3,5 χρόνια focus mk3,5, στο οποίο η εκμετάλλευση των χώρων δεν διακρινόταν, δεν ελπιζω πολλά για την ευρυχωρία του Puma. H ford τα τελευαταία 10 χρόνια δείχνει μην ενδιαφέρεται για την εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου της καμπίνας. Οσον αφορά το mega box αυτο σημαινει οτι δεν υπάρχει καν κιτ επισκευής??Δεν εχω καταλάβει την υπαρξη του η οχι από τα διαφορα βιντεο
Εχει κιτ επισκευης σε αλλη θεση νομιζω. Κατι τετοιο θυμαμαι.
-
Κατά τη γνώμη μου το ψηλωμενο C3 έχει πολύ άχαρο σχεδιαστικά εσωτερικό με πολύ χαμηλή απτή ποιότητα. Και εξωτερικά δε με ενθουσιάζει. Ελπίζω το Puma να μην είναι στο ίδιο επίπεδο στο εσωτερικό του. .Εχοντας 3,5 χρόνια focus mk3,5, στο οποίο η εκμετάλλευση των χώρων δεν διακρινόταν, δεν ελπιζω πολλά για την ευρυχωρία του Puma. H ford τα τελευαταία 10 χρόνια δείχνει μην ενδιαφέρεται για την εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου της καμπίνας. Οσον αφορά το mega box αυτο σημαινει οτι δεν υπάρχει καν κιτ επισκευής??Δεν εχω καταλάβει την υπαρξη του η οχι από τα διαφορα βιντεο
-
Καλησπέρα, κάνω για πρώτη φορά ποστ γιατί είδα την Κυριακή το puma στην έκθεση αυτοκινήτου στις Βρυξέλλες. Απ' έξω μου άρεσε, από μέσα είναι σχεδόν ίδιο με το fiesta, δεν με ενθουσίασε η ποιότητά του. Οι χώροι είναι νορμάλ, αλλά όχι επίσης κάτι ιδιαίτερο. Γενικά το focus φαίνεται πιο ευρύχωρο και ποιοτικό. Το Πορτ μπαγκαζ είναι εντυπωσιακό, ειδικά με το μεγάλο mega box.
Το περίεργο ειναι ότι στην έκθεση είχαν 2 αυτοκίνητα που και τα 2 ήταν mild hybrid, ωστόσο το ένα είχε μεγάλο mega box και το άλλο μικρό. Όταν ρώτησα πώς γίνεται αυτό, μου είπαν ότι στα αυτοκίνητα που βγήκαν πρώτα από το εργοστάσιο, η μπαταρία είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο που μικραίνει το mega box. Σε επόμενα αυτοκίνητα (δεν μου είπαν από ποια εβδομάδα παραγωγής) μετακινήθηκε η μπαταρία και το mega box μεγάλωσε πάλι. Αν όντως ισχύει ας το προσέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές, γιατί το μεγάλοmega box πραγματικά αξίζει.
Μια επιπλέον πληροφορία, στις εκδόσεις με το ηχοσύστημα b&o το subwoofer είναι τοποθετημένο πίσω από το δεξί φτερό, όπως και στο captur, και δεν κόβει χώρο αποσκευών. Δεν υπήρχε αυτοκίνητο χωρίς subwoofer για να δω αν τότε ο χώρος αυτός είναι κενός, πάντως ήταν τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο που δεν φαίνεται καθόλου. Για να μου πούνε που είναι έκαναν σύσκεψη 5 άτομα της ford και τελικά δυνάμωσαν τον ήχο για να το εντοπίσουν από τις δονήσεις!
Κατά τα άλλα, το 2008 μου φάνηκε μεγάλο εξωτερικά, το juke ίσως πιο ποιοτικό εσωτερικά και το captur πιο ευρύχωρο στην καμπίνα από το νέο clio. -
Ξεχασα να πω πριν ότι ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω (είμαι 1,80) δεν ήταν καλός, αλλά και στα 2 αυτοκίνητα είχε ηλιοροφή που φαινόταν ότι επηρέαζε...
-
Το αυτοκίνητο είναι στις εκθέσεις πλέον, προσωπικά θα το δω την επόμενη εβδομάδα.
Για αυτόματο ενημερώθηκα από παραγωγή Μαΐου και μετά, αλλά με τον 'απλό' 125άρι, όχι υβριδικό δηλαδή.
Να προσθέσω ότι τα πρώτα Titanium που ήρθαν Ελλάδα, έχουν standard την ψηφιακή οθόνη, ενώ κανονικά είναι standard μόνο στην ST-Line.
-
Να προσθέσω ότι τα πρώτα Titanium που ήρθαν Ελλάδα, έχουν standard την ψηφιακή οθόνη, ενώ κανονικά είναι standard μόνο στην ST-Line.
Εrnest,επειδή στον configurator της Ford με την ψηφιακή οθόνη είναι πακέτο και τα full Led,ξέρεις αν συμπεριλαμβάνονται στα Titanium που ήρθαν ή είναι μόνο η οθόνη; Kαι η τιμή εκκίνησης με την ψηφιακή οθόνη ανεβαίνει ή είναι 'δώρο' της αντιπροσωπίας στην υπάρχουσα τιμή του Titanium;
-
Είναι δώρο και ναι, παράλειψη μου, είναι πακέτο με τα Full LED.
-
Οποιος ενδιαφερεται ας σπεύσει. Ψηφιακο και full led ειναι σουπερ δωρα στα 20.000.
Το χρωμα χρεωνεται αραγες; γιατι ειδα κατι υψηλες τιμές για μεταλλικα κ ειδικα χρώματα.
-
Οποιος ενδιαφερεται ας σπεύσει. Ψηφιακο και full led ειναι σουπερ δωρα στα 20.000.
Το χρωμα χρεωνεται αραγες; γιατι ειδα κατι υψηλες τιμές για μεταλλικα κ ειδικα χρώματα.
Καλη τιμή αλλά τετοιο αμαξι που το παιρνεις και για καθημερινό, χειροκίνητο, ειναι αμαρτία!
-
Dublin wrote:
Καλη τιμή αλλά τετοιο αμαξι που το παιρνεις και για καθημερινό, χειροκίνητο, ειναι αμαρτία!
Σωστος! Μαλλον το επομενο πολης θα ειναι ηλεκτρικο αυτοματο!
-
ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Για τα Full Led + Ψηφιακό πίνακα οργάνων. Στα Titanium που ήρθαν με τον εξοπλισμό αυτό υπάρχει χρέωση αλλά ταυτόχρονα έκπτωση γύρω στα 500€ οπότε είναι σαν να τα βάζει κάποιος με 50% έκπτωση περίπου.
Αυτά μετά από εκ νέου συνομιλία με πωλητή της Ford.
-
Γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι προυποθέσεις για 1% επιτόκιο; Φαντάζομαι θα θέλουν μεγάλη προκαταβολή (κάνα 50% ίσως;;;).
Επίσης τα 8 χρόνια εγγύηση παρέχονται με κάποιο επιπλέον κόστος; Στο φυλλάδιο αναφέρει 2 χρόνια εργοστασιακή.
-
χρεωνεται αλλα έχει ένα βασικο μπλε σκουρο που είναι πολυ ωραιο χωρις χρεωση.
-
Γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι προυποθέσεις για 1% επιτόκιο; Φαντάζομαι θα θέλουν μεγάλη προκαταβολή (κάνα 50% ίσως;;;).
Επίσης τα 8 χρόνια εγγύηση παρέχονται με κάποιο επιπλέον κόστος; Στο φυλλάδιο αναφέρει 2 χρόνια εργοστασιακή.
πρεπει να ρωτήσεις δεν το γρα΄φει πουθενα καθαρα τι προκαταβολή θελει για το 1+0.6% , σίγουρα θα είναι ή πολυ μεγάλη προκαταβολή πανω από 40-45% ή εξοφληση θα είναι σε 12 μήνες , μπορει και κάποιος συνδυασμος αυτων πχ 35% και 24 μήνες.
-
Dublin wrote:
χρεωνεται αλλα έχει ένα βασικο μπλε σκουρο που είναι πολυ ωραιο χωρις χρεωση.
Ναι, το κλασσικο. Το εχουμε στο B max. Καλο για βασικο.
-
Μόλις το είδα από κοντά σε αυτό το ωραίο κόκκινο / μπορντό το οποίο είναι εντυπωσιακό.
Είναι πολύ όμορφο, από τα ομορφότερα της κατηγορίας. Ο ψηφιακός πίνακας είναι πολύ καλός, λιγότερο εντυπωσιακό από της PSA, αλλά πιο ευανάγνωστος για εμένα, με πολλές ρυθμίσεις. Οι χώροι είναι μια χαρά για μπροστά (1.82 είμαι, 85 κιλά) και ΟΚ για πίσω (δεν κάνει για 4μελη οικογένεια, ή κάνει οριακά). Ο χωρος αποσκευών εντυπωσιακός με πολλές ρυθμίσεις, μου είπε ο πωλητής ότι στην επίδειξη χωρέσανε 7 βαλίτσες, διαφόρων μεγεθών, οι 3 μεγάλες!
Περιμένω να βγούν οι πινακίδες και να το οδηγήσω (μάλλον αύριο). Έχουν το 155αρι ST Line που ο πωλητής μου είπε ότι είναι εντυπωσιακό τόσο το τράβηγμα όσο και το εύρος λειτουργίας, μου είπε ότι είναι πιο γρήγορο (σε αίσθηση τουλάχιστον) από το 150αρι (1.5) Φόκους. Για να δούμε....
-
Τωρα μπαινει και το ερωτημα...αξιζει αυτο ή το focus active;
-
Παντως το υβριδικο εχει υποτιθεται χωρους αποσκευων 401 lt, δλδ 321 κανονικο + 80 megabox. Ισχυει ? γιατι με το ματι (απο review youtube) ο χωρος αποσκευων μου φαινεται μεγαλυτερος απο 321lt.
Ford Puma 2019