-
riverael1 wrote:
Παίζει έκπτωση στις τιμές καταλόγου γενικά;
επισης για αγορά μετρητοίς σε σχέση με χρηματοδότηση με το 1.59% επιτόκιο υπάρχει διαφορα στην τιμή; Επειδή αν δεν υπάρχει συμφέρει αρκετά η αγορά με χρηματοδότησηΚαι έκπτωση να υπάρχει πρέπει να είναι πολύ μεγάλη για να σε κάνει να βγάλεις από την καβάτζα ζεστό χρήμα ! το 1.59% είναι το ίδιο με Hard cash ας πούμε στα 12.000ε δάνειο σε 4-6 χρόνια δόσεις πόσο να είναι σε συνολικό κόστος το 1.59% ?
στα 5 χρόνια 850 ευρώ συμπεριλαμβανομενων των εξόδων δανείου. Εκτός αν ύπαρχουν και άλλες κρυφές χρεώσεις.
Φαίνεται πολύ καλή προταση (οικονομικά) ειδικά σε σύγκριση με t roc και xceed που το συγκρίνω
-
καλησπερα,περιμενω να μου ερθει η εκδοση st line x 155 και εχω την δυνατοτητα να αλλαξω τις διαστασεις της ζαντας απο 18αρα σε 17αρα! ποια θεωρειτε την ιδανικη διασταση για ποιο ανεση ειδικα με τους δρομους μας και συγκεκριμενα στην πολη μεσα? νομιζω πως η 215/55/17 ,αλλα οι ποιο εμπειροι ας ριξουν τα φωτα τους! ευχαριστω
-
καλησπερα,περιμενω να μου ερθει η εκδοση st line x 155 και εχω την δυνατοτητα να αλλαξω τις διαστασεις της ζαντας απο 18αρα σε 17αρα! ποια θεωρειτε την ιδανικη διασταση για ποιο ανεση ειδικα με τους δρομους μας και συγκεκριμενα στην πολη μεσα? νομιζω πως η 215/55/17 ,αλλα οι ποιο εμπειροι ας ριξουν τα φωτα τους! ευχαριστω
+1
Kάνε την αλλαγή,πήγαινε σε 17' κι είσαι και τυχερός που στο δέχονται.
Αν επιτρέπεται,σε ποια αντιπροσωπεία;
-
Προφανώς η 17' αφόσον έχει μεγαλύτερο προφίλ το λάστιχο, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
-
paraskevas013 wrote:
+1
Kάνε την αλλαγή,πήγαινε σε 17' κι είσαι και τυχερός που στο δέχονται.
Αν επιτρέπεται,σε ποια αντιπροσωπεία;
επειδη εχω συγγενεις γερμανια και ακρες που μπορουν και κατεβαζουν αμαξια γιαυτο και μπορω,,οποτε δεν ειναι απο ελληνικη αντιπροσωπεια εδω η διαδικασια φιλε μου!
-
Προφανώς η 17' αφόσον έχει μεγαλύτερο προφίλ το λάστιχο, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
αρα να προχωρησω στην 215/55/17 φανη? σε παρακολουθω και η γνωμη σου μετραει και με βρισκει συμφωνο σε ολα σχεδον!
-
αρα να προχωρησω στην 215/55/17 φανη? σε παρακολουθω και η γνωμη σου μετραει και με βρισκει συμφωνο σε ολα σχεδον!
Σε Ευχαριστώ!
Ναι εφοσον εχεις προτεραιότητα την άνεση, το 215/55 είναι πιο άνετο από το 215/50.
-
Θα χάσει στο μάτι και θα κερδίσει σε άνεση. Συμφωνώ και εγώ με Φάνη.. εκτός αν το σχέδιο της 17αρας είναι σα φτωχός συγγενής δίπλα στην 18, εκεί ίσως να το σκεφτόμουνα για τη μεγαλύτερη.
-
Θα χάσει στο μάτι και θα κερδίσει σε άνεση. Συμφωνώ και εγώ με Φάνη.. εκτός αν το σχέδιο της 17αρας είναι σα φτωχός συγγενής δίπλα στην 18, εκεί ίσως να το σκεφτόμουνα για τη μεγαλύτερη.
μονο μοιρογνωμονιο δεν εχω βγαλει για να μετρησω διαστασεις και πως μπορει να δειχνουν μεταξυ τους, τις τελευταιες ημερες !εμφανισιακα νομιζω πως το λαστιχο ισως υπερισχυει της ζαντας σε εμφανιση αλλα θεωρω μικρο το κακο οταν κερδιζεις οσο μπορεις βεβαια στην ανεση!
-
Αν μπορείς βάλε κανά link ή καμμιά φώτο απο τα δύο σχέδια
-
Κατά την προσωπική μου άποψη πιο όμορφες σαν σχέδιο είναι οι 17άρες της St-Line από τις 18άρες της ST-Line X. Και σε κάθε περίπτωση με τη μετάβαση από 18 σε 17 ίντσες ότι χάνεις σε εμφάνιση, το κερδίζεις σε άνεση.
Πρέπει όμως να πω ότι επειδή ήμουν συνοδηγός σε TD ενός Puma ST-Line X, εντυπωσιάστηκα από το πόσο άνετο ήταν με 18άρες, σε ένα δρόμο σεληνιακό τοπίο από τα έργα.
-
-
Μην περιμένεις να δεις μεγάλη διαφορά στην άνεση από 50 σε 55ρι προφίλ.
-
Αν είναι αυτές οκ, οι 17άρες περνάνε το πάσο απο εμένα..
-
προσωπικα οι 18αρες εμφανισιακα ειναι ποιο γεματες για μενα,το δειχνει ποιο ΄΄τουμπανο'' με λιγα λογια! αλλα ειναι τι επιθυμεις εμφανιση η ανεση! αν βαλεις και το κοστος για τα επομενα ελαστικα στις 18αρες γερνεις προς το 17αρι προφιλ!
-
Βασικά η ΙΔΙΑ ζάντα είναι σαν σχέδιο, απλά ξεγελάει στο μάτι λόγω διχρωμίας. Έχω δει με μεμβράνη να αλλάζει το χρώμα και φαίνεται σαν άλλο σχέδιο!
-
Βασικά η ΙΔΙΑ ζάντα είναι σαν σχέδιο, απλά ξεγελάει στο μάτι λόγω διχρωμίας. Έχω δει με μεμβράνη να αλλάζει το χρώμα και φαίνεται σαν άλλο σχέδιο!
Τι λες βρε Φάνη; Όντως έχεις δίκιο.
-
Τι λες βρε Φάνη; Όντως έχεις δίκιο.
Παρακολουθώ την ομάδα Puma sto FB και έχουν κάνει διάφορα οι κάτοχοι και ένας 'έπαιζε' με τις ζάντες, άλλαζε χρώμα με μεμβράνη και φαινόταν διαφορετικό σχέδιο! Έχουν αρχίσει και τις μετατροπές στον 125αρι και σύντομα και στον 155αρι. Γενικά το ψάχνουν πολύ, είναι αρκετά ενεργή ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα το Puma πουλάει περισότερο από όσα ΟΛΑ τα άλλα μοντέλα της Ford μαζί...δεν πουλάνε και πολλά από τα άλλα μαθαίνω από τους πωλητές.
-
εντυπωση μου προκαλει οτι , συμφωνα με το διαμορφωτη της Ford παντα, το Puma σε 125 mhev εχει ρυπους πανω απο το οριο για μηδενικα τελη (126 vs 122), ενω το Focus σε ολες τις εκδοσεις ειναι κατω απο 120 ακομα και με τον 155mhev και αρα εχει μηδενικα τελη.
Μαλλον λογω αεροδυναμικης? Παντως το focus πρεπει να ειναι και αρκετα βαρυτερο οποτε παραμενει περιεργο...
Puma diesel 1.5-120 ειναι κατω απο το οριο και θα ηταν ωραια επιλογη αν δεν υπηρχαν τα συννεφα πανω απο το πετρελαιο...
-
Αυτά τα σύννεφα ρε παιδιά τί σημαίνουν;
Πως θα πάρει κάποιος καινούριο αμάξι τελευταίας τεχνολογίας με όλο το νόημα της λέξης, ας πούμε το Μάη του 2021 και π.χ. το 2023 θα του πουν πως απαγορεύεται να κυκλοφορεί; Το πιστεύετε ειλικρινά αυτό;
Ή απλά εικάζουμε τί θα συμβεί σε 7 χρόνια, που και πάλι έχει περισσότερες πιθανότητες να τρακάρει ή να το κλέψουν (χτύπα ξύλο) το αμάξι, παρά να μη μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου λόγω ντήζελ... κι έστω, πως θα το απαγορέψουν στον Δακτύλιο το 2030, τότε πούλα το φθηνά σε κάποιον που μένει σε χωριό έξω απ' τη Καρδίτσα και δεν έχουν δακτύλιο γύρω απ' ντ' πλατέα, ή έναν Αλβανό μετανάστη που θέλει να πηγαίνει να βλέπει την οικογένεια και πάρε ένα ηλεκτρικό επαγωγικής φόρτισης μαγνητικής αιώρησης αμφίβιο κι ό,τι άλλο θα πωλείται τότε...
Όσο για το θέμα των φόρων που πιθανόν να αυξηθούν... ένα ντίζελ σήμερα έχει 20-30% λιγότερη κατανάλωση από το ίδιο αμάξι με βενζίνη, ό,τι κι αν γράφουν τα περιοδικά, οι νόμοι της φυσικής δεν αλλάζουν. Άντε ας πούμε πως στο ιδανικό σενάριο για mild hybrid βενζίνης, είναι ΜΟΝΟ 10-15% οικονομικότερο το ντήζελ... το οποίο κοστίζει και 30% λιγότερο ως τιμή λιτρου. Δηλαδή όσους φόρους κι αν βάλουν, υπάρχει ένα συνολικό περιθώριο περίπου 40% ώσπου να ρθει το κόστος κίνησης του ντήζελ στα ίδια με το κόστος κίνησης της βενζίνης για το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου.
(που αν αρχίσουν να μπαίνουν φόροι στα καύσιμα για περιβαλλοντικούς λόγους, όπως πρόσφατα μπήκε στο ντήζελ, θα επηρεάσουν αργότερα, ίσως λιγότερο, και την βενζίνη κι όλα τα καύσιμα...)
Αν τα οδηγικά γούστα και οι μεταφορικές ανάγκες δικαιολογούν ντήζελ που αυτή τη στιγμή πωλείται στη 'σωστή' τιμή, αυτό πρέπει να πάρει κάποιος.
Ford Puma 2019