-
gtsartsal wrote:
Καλημέρα σε όλους. Υποψήφιος αγοραστής cx-30.
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε
Το χρώμα στο εσωτερικό στο ταμπλό είναι μπλε, καφέ ή μαύρο?
Στο σαιτ έβλεπα μπλε και καφέ αλλά στο τεστ ντραιβ που έκανα στη Θεσσαλονίκη ήταν μαύρο.
προσωπικα, εκδοση gt plus, ειναι μαυρο δερμα.
σας ευχαριστώ παιδιά.
με προβληματίζει ο χώρος για τους πίσω επιβάτες αλλιώς θα το είχα παραγγείλει ήδη. θα ξαναπάω να το δω. δυστυχώς δεν υπάρχει στην έκθεση το cx5 για να μπορούσα να συγκρίνω.
-
4 φορές πήγα μέχρι να καταλήξω σε αυτό.να μην γελιομαστε αν έχεις μικρά παιδιά είσαι οκ.αν τα παιδιά σου πάνε πχ γυμνάσιο και πάνω απλά ξέχασε το.εγω προωπικα ήμουν σε αυτό η το q3,. Sportback.τελικα κατέληξα σε αυτό και λόγω ποιότητας και λόγω εξοπλισμου-τιμης.αν ήταν 5 πόντους φαρδύτερο θα ήταν ιδανικό. Για να καταλάβεις από θέμα χωρουβσε αυτή την κατηγορία το mini countryman f60 που είχα ήταν μεγαλύτερο μέσα και μεγαλύτερο Πορτ μπαγκαζ
-
Στο παρακάτω link φαίνεται και η βελτίωση του κινητήρα.
-
4 φορές πήγα μέχρι να καταλήξω σε αυτό.να μην γελιομαστε αν έχεις μικρά παιδιά είσαι οκ.αν τα παιδιά σου πάνε πχ γυμνάσιο και πάνω απλά ξέχασε το.εγω προωπικα ήμουν σε αυτό η το q3,. Sportback.τελικα κατέληξα σε αυτό και λόγω ποιότητας και λόγω εξοπλισμου-τιμης.αν ήταν 5 πόντους φαρδύτερο θα ήταν ιδανικό. Για να καταλάβεις από θέμα χωρουβσε αυτή την κατηγορία το mini countryman f60 που είχα ήταν μεγαλύτερο μέσα και μεγαλύτερο Πορτ μπαγκαζ
Εντάξει το cx30 είναι στριμοκωλο πίσω για c cross over , αλλά πιο ποιοτικό και με καλύτερο πακέτο εξοπλισμού-τιμης πολύ δυσκολα. Δεν λέω ότι σε απτή ποιότητα είναι πάνω από το q3 αλλά μάλλον δεν χάνει. Και αουντι vfm για το εξοπλισμό του δεν πολυτελείας καθώς είναι μάρκα που τα πάντα είναι έξτρα....
-
Νομίζω με διαφορά έκανες την καλύτερη επιλογή. Οι χώροι πίσω είναι ένα θέμα όμως για κάποιες οικογένειες. Ας το προσέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές.
Και το Countryman εγώ το συνέκρινα με μεγάλα B suv να καταλάβετε..
-
Για όποιον δεν το έχει δει μιας και το χάζευα χθες βράδυ, ένας αρχιμηχανικός (?) της Mazda Research Europe εξηγεί τον κινητήρα Skyactive-X
Ο πατέρας μου είδε χθες το CX-30 είπε τα καλύτερα, σειρά μου σήμερα..
-
eSkyactiv-x
1650χλμ Αθήνα - Χαλκιδική - Αθήνα τέσσερα άτομα και πλήρες φορτίο με κατανάλωση 7,2l. Απίστευτα άνετο ταξίδι με το adaptive cruise conctrol να κάνει ξεκούραστο και ασφαλές το ταξίδι. Η ταχύτητα στο ταξίδι ήταν στα 140. Κάποιος μου είπε ότι στα 200 που το δοκίμασε ταξιδεύει το ίδιο ευθύβολα και άνετα. Η τετρακίνηση στην άμμο αποτελεσματικότατη
-
Πραγματι , ειναι τοσο ευχαριστο να βλεπεις τα κειμενα των ιδιοκτητων ενος τοσο καλου αυτοκινητου, να μοιαζουν ενθουσιασμενοι. Για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτο το ευρος χρηματων (για οικογενειες με μικρους ηρωες και πριγκιπισες). Το μονο ισως που θελει περισσοτερο ψαξιμο, ειναι η πισω αναρτηση, που ομως το ψαχνω διεξοδικα .Επισης περιεργο μου φαινεται πως τα cx 30 που κατασκευαστηκαν μετα τον απριλιο του 2021 ,και δεν εχουν φτασει στην αποθηκη του Βελγιου, ακομα, εχουν facelift τοσο εξωτερικα οσο και στην αναρτηση., στην ιαπωνικη αγορα.Φυσικα αυτο το συνιθιζει η MAZDA
καθε χρονο ,κατι δινει παραπανω, κατι βελτιωνει.
-
Μετά τους έξι πρώτους μήνες με καραντίνα και το CX 30 να αρκείται σε μετακινήσεις γύρω από την πόλη , τα πράγματα άλλαξαν πλέον και βγήκαμε λίγο πιο έξω. Συμπληρώσαμε 10Κ χλμ κυρίως με πέντε αποδράσεις. Μέσα σε δύο μήνες : Ζαγόρια , δύο φορές Πήλιο, Κεφαλλονιά, Κυνουρία. Για δύο άτομα με αποσκευές το ταξίδι ήταν πάντα απόλαυση. Το adaptive και τα φώτα είναι τα δύο μεγάλα ατού για μένα από τα extra που έχει το αυτοκίνητο. Το πιο απολαυστικό παραμένει η ποιότητα κύλησης και η συμπεριφορά στο δρόμο. Τα χλμ είναι απροβλημάτιστα, ειδικά στους ανοιχτούς δρόμους. Σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος κι ασφαλής πίσω από το τιμόνι.
Στα καύσιμα: Αν θέλεις οικονομική οδήγηση, με ταχύτητες 110-120 πετυχαίνει εύκολα νούμερα κοντά στο 6 . + ή - . Αν θέλεις να ανέβεις και το πατήσεις στον ανοιχτό δρόμο θα δεις και την κατανάλωση να ανεβαίνει, αλλά όχι τρελά.
Μέση τιμή για μας είναι τα 7,5 lt
Ετοιμαζόμαστε για το πρώτο ταξίδι εκτός συνόρων, θα σας μεταφέρω εμπειρίες κι από εκεί.
-
Μετά τους έξι πρώτους μήνες με καραντίνα και το CX 30 να αρκείται σε μετακινήσεις γύρω από την πόλη , τα πράγματα άλλαξαν πλέον και βγήκαμε λίγο πιο έξω. Συμπληρώσαμε 10Κ χλμ κυρίως με πέντε αποδράσεις. Μέσα σε δύο μήνες : Ζαγόρια , δύο φορές Πήλιο, Κεφαλλονιά, Κυνουρία. Για δύο άτομα με αποσκευές το ταξίδι ήταν πάντα απόλαυση. Το adaptive και τα φώτα είναι τα δύο μεγάλα ατού για μένα από τα extra που έχει το αυτοκίνητο. Το πιο απολαυστικό παραμένει η ποιότητα κύλησης και η συμπεριφορά στο δρόμο. Τα χλμ είναι απροβλημάτιστα, ειδικά στους ανοιχτούς δρόμους. Σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος κι ασφαλής πίσω από το τιμόνι.
Στα καύσιμα: Αν θέλεις οικονομική οδήγηση, με ταχύτητες 110-120 πετυχαίνει εύκολα νούμερα κοντά στο 6 . + ή - . Αν θέλεις να ανέβεις και το πατήσεις στον ανοιχτό δρόμο θα δεις και την κατανάλωση να ανεβαίνει, αλλά όχι τρελά.
Μέση τιμή για μας είναι τα 7,5 lt
Ετοιμαζόμαστε για το πρώτο ταξίδι εκτός συνόρων, θα σας μεταφέρω εμπειρίες κι από εκεί.
ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
με το καλό και το ταξίδι στο εξωτερικό.
από εβδομάδα παραγγέλνω κι εγώ το Mazda μου !
-
Η τετρακίνηση που δοκιμάστηκε στην άμμο είναι αποτελεσματικότατη. Επίσης από επιπλέον εξοπλισμό το ηχοσύστημα της BOSE είναι εξαιρετικά ποιοτικό και δυνατό, χωρίς ταυτόχρονα να ακούγεται από έξω
-
Οι τιμές της Mazda δυστυχώς είναι εκτός πραγματικότητας...
Την ίδια 'απογοήτευση' από τον κινητήρα είχα και εγώ δοκιμάζοντας το Mazda 3. Πρέπει να το έχεις αρκετά ψηλά για να αρπάζει καλά.
Οι χώροι σε όλη την γκάμα είναι επίσης περιορισμένοι.
Είναι όμως αρκετά ποιοτικά σε κατασκευή και όμορφα! Ειδικά το κόκκινο.
Όσο για το Mx5 δε το συζητώ. Σε εκείνο, ο 2λιτρος με τα 186 ταιριάζει ΓΑΝΤΙ. Είναι και ελαφρύτερο οπότε ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα.
-
Μια που βλέπω πως οι πρόσφατοι ιδιοκτήτες (δικαίως) οδηγούν περισσότερο παρά γράφουν ριβιούζ, να το κάνω εγώ -από χθεσινό test drive του τετρακίνητου με τα 186 (και περίπου 1.500 χλμ στο οδόμετρο).
Βασικά καλησπέρα σας, νομίζω ποστάρω 1η φορά εδώ οπότε χρειάζεστε και κάποιο μπαγκράου για να σταθμίσετε τα λεγόμενά μου. Ερωτευμένος με την πρώτη ματιά με ένα Miata εδώ και 14 χρόνια (και για τα επόμενα 55 που σκοπεύω να ζήσω), 4 χρόνια στα οικογενειακά με ένα Kuga της συμβίας μου και εμπειρία από CRV, T-Roc ως εταιρικά.
Βάζω λοιπόν μπροστά, ρυθμίζω τα σχετικά, και φεύγω προς Κρεμασμένο και μετά σε άλλες γνωστές στροφές παραπέρα, αναστροφή Βάρκιζα και πίσω, συνολικά για μισή ώρα περίπου.
1η αυθόρμητη εντύπωση: ψόφιο. Κλείνω αιρκοντίσιο, καμία διαφορά. 'Είναι ατμοσφαιρικός και έχει άλλα χαρακτηριστικά λειτουργίας, δεν ξέρω πόσο ανεβάσατε στροφές...μπλα, μπλα, μπλα...' η πωλήτρια. Εδώ να πω πως είναι πιο μακριά γραναζωμένο από οτιδήποτε έχω οδηγήσει μέχρι τώρα, με τη 2α να σταματάει μετά τα 100 και την 3η μετά τα 150. Τσέκαρα ταχύμετρο να καταλάβω μήπως είναι απλά αίσθηση αλλά και πάλι... Κρύβει χιλιόμετρα αλλά πουθενά τα 186. Χρονομετρώ πρόχειρα στο τηλέφωνο στα 10'' για το 0-100 με μια απαίσια εκκίνηση που μόνο η γυναίκα μου δεν θα χλεύαζε.
Συμπέρασμα 1ο: ο κινητήρας πνίγεται στο καλημέρα, το γκάζι δεν αρπάζει σε μικρά πατήματα (αλλά ούτε και σε μεγάλα...), το απλωμένο σαν μπουγάδα κιβώτιο δεν βοηθάει, πιθανά το πνίγει κάπως και η τετρακίνηση, πόσο πολύ απογοητεύτηκα...
Το βουητό του κοιμητήρα είναι απλά ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ. Όλα κυλούν όμορφα και αρμονικά, ήσυχα και απαλά μέσα στην καμπίνα, και ο κοιμητήρας πριν φτάσει στις 4.000 και μέχρι τον κόφτη απλά ΕΝΟΧΛΕΙ. Ακριβώς γιατί είναι το φάλτσο μέσα σε όλη αυτή την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αίσθηση ηρεμίας που έχεις μέσα στην καμπίνα. Μου θύμισε Volvo XC60. Η φάση είναι obama-no-drama είτε τσιρίζουν τα λάστιχα και δουλεύει υπερωρίες το g-vectoring, είτε φρενάρεις δυνατά, είτε περνάς πάνω από ανωμαλίες: θα μπορούσες να κρατάς ενυδρείο και το ψάρι σου να κοιμάται.
Στρίβει; στρίβει. Ούτε χαζεύει, ούτε ξεκολάει πίσω. Έχει κάτι από Miata, νιώθεις μικρή πολική αδράνεια, τραβάει προς το εσωτερικό της στροφής ΜΕΣΑ στη στροφή. Σε αυτό το σημείο, επίσης, σου λείπει το γκάζι... To τιμόνι υπερβολικά ελαφρύ για τα γούστα μου αλλά δίνει πληροφορία. Γενικά, ο τρόπος που στέκεται το αμάξι στο δρόμο δείχνει πως το Jinba Ittai κάπου αναπνέει και μέσα σε αυτό το Mazda.
Miata θυμίζει στο χέρι και το κιβώτιο: πιο ελαφρύ, αλλά με εξίσου κοντές διαδρομές, είναι κυριολεκτικά joystick. Έπεφτε κάπως μακριά για το δικό μου χέρι όμως. Φρενάρει πολύ καλά, με καταπληκτικό modulation στο πεντάλ, που ίσως ξενίσει αυτούς που έχουν συνηθίσει να ακουπάνε το πεντάλ και να πέφτουν οι άγκυρες. Συνολικά, η ενεργητική συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι εξαιρετική. Να είχε κι έναν απλό βενζινοκινητήρα...
Για τα μπλιμπλίκια δεν θα πω πολλά: η υλοποίηση με κουμπί αλά μπεμβέ συνουσιάζει, το head-up display βοηθάει χωρίς να ενοχλεί.
Για τη συνολική ποιότητα διακοπτών, κλεισίματος πόρτας, υλικών κ.λπ. έχουν αναφερθεί αρκετοί εγκωμιαστικά, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Είναι, απλά, μια κατηγορία πάνω.
Χώροι: χμμμ... εξαρτάται από που 'έρχεσαι'. Με το Kuga καλόμαθα, ακόμα κι εγώ που έμεινα με το σαγόνι ανοιχτό όταν η συμβία το διάλεξε ('τι θα το κάνουμε το φορτηγό;!'). Όταν έχεις (συγκεκριμένη) γυναίκα και παιδί, the more the merrier στους χώρους. Γιατί απλά σε ξεαγχώνουν. Δεν σκέφτεσαι αν χωράει, δεν σκέφτεσαι αν ξέχασες τα της θάλασσας και έχεις να φορτώσεις και σούπερ μάρκετ, αν χωράει και το σκυλί, και το ποδήλατο, και, και, και... Εδώ το CX-30 είναι ξεκάθαρα Β-Segment. Άρα συγκρίσιμο με το Τ-Roc, όχι με Kuga, Tiguan. Επίσης, η γενική τάση για ψηλή βασική γραμμή αμαξώματος που ψηλώνει ακόμα περισσότερο προς τα πίσω, δεν δημιουργεί ένα περιβάλλον που να το νιώθεις, έστω, ευρύχωρο πίσω -μπροστά το σώζει η σχεδίαση του ταμπλό. Το (σχετικά όρθιο) πίσω κάθισμα δεν ρυθμίζεται ούτε ως προς την κλίση της πλάτης του, ούτε σύρεται μπρος-πίσω. Επίσης, το 'έξυπνο' σύστημα αποθήκευσης στο πορτ-μπαγκάζ, είναι έξυπνο υπό προϋποθέσεις, γιατί μαζεύει στο πλάι και σου τρώει κάποιο χώρο. Συνολικά: επαρκές, αλλά αν προτεραιότητα είναι οι χώροι, κοιτάτε αλλού.
Το χρώμα του χρήματος: €31k για δικίνητο με τα 186, με plus επίπεδο εξοπλισμού, στο κόκκινο χρώμα, 2+3 χρόνια εγγύηση με πληρωμένη οδική βοήθεια για 15 χρόνια -μετά από τρέχουσα έκπτωση €1k. Επίσης, τα επίπεδα εξοπλισμού προστίθενται, που σημαίνει πως για να βάλεις π.χ. οροφή (που δεν είναι πανοραμική) πρέπει πρώτα να έχεις προσθέσει τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι σε εξοπλισμό.
Θα το διαλέξω; προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου. Και η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω.
Γιατί η δική μου αλήθεια λέει πως με το Kuga του 2017, έχω αμάξι που στρίβει εξίσου καλά, έχει πολύ καλύτερους χώρους, είναι πιο ευχάριστο εσωτερικά (αναπνέει, μπαίνει περισσότερο φως), είναι πιο πρακτικό, έχει καλή ποιότητα κατασκευής και, η αλήθεια που με πονάει περισσότερο: είναι πιο fun to drive. Το CX-30 είναι σαν να παίζεις playstation. Δεν το λέω απαξιωτικά. Αλλά νιώθεις πως όλα είναι κάπως ηλεκτρικά σε αίσθηση, υπερβολικά ραφιναρισμένα, μου λείπει η μηχανική αίσθηση, το engagement, να με βάλει κι εμένα στο παιχνίδι, να με κάνει συμμέτοχο. Καλό το άλογο, αλλά ξεχάσαμε τον αναβάτη.
Θα έπαιρνα το καινούργιο Kuga; Τσου! Το είδα σε έκθεση, δεν το οδήγησα. Αναβαθμισμένη απτή ποιότητα σε σχέση με αυτό που έχω, αλλά και διαφορετική σχεδίαση που το κάνει λίγο πιο κλειστοφοβικό. Χώροι λίγο-πολύ ίδιοι. Εδώ να πω πως είδα και το CX-5: σημαντικά καλύτεροι χώροι από το CX-30, αλλά το Kuga εξακολουθεί να υπερτερεί ελαφρά για τους πίσω.
Οπότε;
Οπότε, σήμερα, θα έπαιρνα ένα Kuga του 2017-18, με περίπου €18-€19, και με τα υπόλοιπα θα κέρναγα πατατάκια όλο το forum για νά χουμε κάτι για το δόντι όσο διαφωνούμε.
Καλώς σας βρήκα!
-
Πολύ ωραίο review, φυσικά σου έβαλα upvote, απλά πολλές φορές οι επιλογές μας έχουν μέσα και μια δόση συναισθηματισμού, κάποιοι θα επιλέξουν το κόκκινο Mazda, γιατί.. αφού!
Επίσης και πρακτικά και υπολογιστικά, το μεταχειρισμένο Kuga του 2017 δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα καινούργιο αυτοκίνητο, και ειδικά όταν το Kuga έχει ολοκαίνουργιο μοντέλο καλύτερο σε όλα από το παλιό (εκτός από τον εξωτερικό σχεδιασμό που πλέον είναι πολύ Crossover για κάποιους..).
Εξωτερικά και εμένα μου άρεσε τρελά το παλιό Kuga και έφτασα κοντά στην απόκτησή του αλλά είχε τα θεματακια του και αυτό, και δείχνει πλέον τα χρονακια του σε βάρος/εσωτερικό/εκμετάλλευση χώρων για το μέγεθός του.
Υπάρχουν πλέον στην αγορά καινούργια QQ/Tucson/Sportage/HRV/όλα τα VAG και PSA facelifted, δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή το Kuga του 2017 είναι η καλύτερη επιλογή, έστω και στα 18.400 (τόσο είναι το φθηνότερο στο car.gr).
-
@miata saint πολύ ωραίο review, welcome
Του έβαλες 'μπαστούνια' του CX-30 με τα οδηγοκεντρικά κριτήρια. Η μηχανική αίσθηση που λές ειδικά σε σχέση με miata λείπει από τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον τα νέα είναι άκρως αποτελεσματικά με λιγότερο effort.. Αν θές αίσθηση το miata δε το πουλάς ποτέ όπως ανέφερες ήδη
-
@miata saint πολύ ωραίο review, welcome
Του έβαλες 'μπαστούνια' του CX-30 με τα οδηγοκεντρικά κριτήρια. Η μηχανική αίσθηση που λές ειδικά σε σχέση με miata λείπει από τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον τα νέα είναι άκρως αποτελεσματικά με λιγότερο effort.. Αν θές αίσθηση το miata δε το πουλάς ποτέ όπως ανέφερες ήδη
Ευχαριστώ, αλλά η σύγκριση οδηγοκεντρικότητας δεν ήταν με το miata...
-
Πάντως εγώ που έζησα λίγο καιρό με ένα πολύ καλό Μάζντα νέας γενιάς, έχω να πω γενικά... οι τελευταίες σχεδιάσεις της Μάζντα απέχουν απ αυτό που ψάχνει ο μεσος Έλλην, ίσως κι Ευρωπαίος, καταναλωτής. Δηλαδή περιορισμένου κόστους και κυβισμού σπορ σχεδιάσεις γι αυτούς που δεν θελουν ή δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο. Αυτό δηλαδή που έκανε κάποτε η Άλφα Ρομεο στα μικρά της μοντέλα (κι είδαμε που βρίσκεται πλέον η εταιρεία) και αυτό που υποτίθεται πως κάνει η Φορντ στην Ευρώπη, που καταφέρνει να πουλάει διάφορες εκδόσεις του Fiesta, τώρα και σε κροσοβερ, ενώ Φόκους έχει χαντακωθει και το επόμενο σε πωλήσεις είναι το Transit...
Τουλάχιστον αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει με τους διλιτρους ατμοσφαιρικους που έρχονται στην Ελλάδα. Κι εταιρεία δεν πουλάει 'νευρικό τιμόνι' και σπορ επιδόσεις, πουλάει 'προσιτή πολυτέλεια' και χαρακτηριστικά GT και τους έχει πάρει τα σωβρακα εκτός Ευρώπης, όπου είναι και πολύ φθηνότερη κάποιες φορές, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.
Νομίζω πως ο ρόλος που κυνηγά η εταιρεία και έχει ήδη επιτύχει, είναι αυτός που είχανε τα μεσαια premium (σειρά 3, σειρά C κλπ) αλλά αφού έμεινε έξω απ το χορό του downsizing, ποτέ δεν θα είναι συγκριτικά καλύτερη αγορά από μοντέλα με κινητήρες που αναπτύχθηκαν με στόχο την Ευρώπη με τους περιορισμούς της. Λέτε να είναι ίδια η εμπειρία όταν κάποιος (σε άλλη χώρα) οδηγήσει αυτά τα αυτοκίνητα με 230hp και 420Nm @2000rpm ...
-
Οδηγησες το Μάζντα μια ώρα και εβγαλες αυτά τα συμπεράσματα;
Κι εγώ όταν το οδήγησα πρώτη φορά τοονο που με χάλασε ήταν ο κινητήρας γιατί πολύ απλά όλα τα προηγούμενα ήταν τουρμπο. Ροπή χαμηλά δεν γίνεται να έχει ένα ατμοσφαιρικό πολύ απλά.
Μετά είδα τα θετικά. Ποιότητα κατασκευής απλά ΚΟΡΥΦΗ συγκρινόμενο με το Α4 που είχα και το countryman του 2018 που ήταν τα πιο πρόσφατα.
Ασφάλεια επιβατών ,έχω και δύο παιδιά, η μεγαλύτερη
Χώροι επαρκείς οπότε no pro.αν δεν φθάνει βάζω βαλίτσα
Κατανάλωση μικρότερη και από 1,4τ.
Αξιοπιστία δεν το συζητάμε.
Εμφάνιση για τα γούστα μου πολύ καλή και εσωτερικό φοβερό,λιτό χωρίς πολλά πολλά και σου προκαλεί μια ηρεμία.
Έτσι και το πήρα λοιπόν και κάτοχος τώρα 6 μηνες με αρκετά μεγάλα ταξίδια το μόνο που έχω να πω ότι το αμάξι είναι φοβερό,πρώτη φορά που δεν σκέφτομαι να αλλάξω. Τιμόνι μετά τα 120-130 πέτρα,σταθερότητα, κατανάλωση απλά δεν το πιστεύεις όταν πας με 140-160 συνέχεια σε συγκεκριμένο δρόμο και έβλεπα στο countryman 11 λίτρα και σε αυτό 7,9-8.5. κινητήρας απλά πρέπει να συνηθίσεις τον ' παλιό τρόπο' που δεν υπήρχαν πολλα τουρμπο και κατεβαζαμε για προσπέραση ακόμα και δύο ταχύτητες. Κατεβάζεις με τα padles ,έχω το αυτόματο,(μόνου συμπλεκτη αλλά κατεβάζει πολύ γρήγορα) και προσπερνάς αέρας. Τώρα για τον θόρυβο θα συμφωνήσω αλλά δεν νομίζω να πηγαίνεις κάθε μέρα το αυτοκίνητο στους κόφτες.φωταα το βράδυ την νύχτα μέρα.πορτ μπαγκαζ αφαίρεσα την έξυπνη βλακεία και βάθυνε και άλλο.δεκα μέρες διακοπές δύο ενήλικοι και δύο παιδιά τιγκαρε αλλά τα χώρεσε 4 ΣΑΚ βουαγιαζ, ένα καρότσι σπαστό και κάτι σακκουλιτσες.κατοχος του GT plus ο εξοπλισμός αυτός είναι υπεραρκετος. Τα έβαλα σε Q3 sportback και έκλαψα.αν ξέχασα κάτι θα επανέλθω. Πάντως δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο η ποιότητα των υλικών και μόνο συγκρίνεται με αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων ευρώ με το Kuga που συγκρινεται με Όπελ,κια,
-
Αυτή ήταν πολύ πιο σοβαρή και μετρημένη γραφή από το προηγούμενο κάργα-ακυρωτικό '¨είναι αστεία αυτά που γράφεις αλλά τώρα είμαι σε διακοπές, οπότε δεν μπορώ να σου γράψω γιατί είναι τόσο αστεία'.
Καλά χιλιόμετρα κι αφού σου κάνει εσένα, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αλλιώς, θα υπήρχε μόνο ένα μοντέλο, σε ένα χρώμα και με έναν εξοπλισμό.
ΥΓ. Δεν είμαι αυτός που το οδήγησε. Απλά με ενόχλησε το προηγούμενο σχόλιό σου προς τον άνθρωπο που μοιράστηκε με τόση σοβαρότητα όσα είδε πίσω από το τιμόνι.
-
Αυτή ήταν πολύ πιο σοβαρή και μετρημένη γραφή από το προηγούμενο κάργα-ακυρωτικό '¨είναι αστεία αυτά που γράφεις αλλά τώρα είμαι σε διακοπές, οπότε δεν μπορώ να σου γράψω γιατί είναι τόσο αστεία'.
Καλά χιλιόμετρα κι αφού σου κάνει εσένα, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αλλιώς, θα υπήρχε μόνο ένα μοντέλο, σε ένα χρώμα και με έναν εξοπλισμό.
ΥΓ. Δεν είμαι αυτός που το οδήγησε. Απλά με ενόχλησε το προηγούμενο σχόλιό σου προς τον άνθρωπο που μοιράστηκε με τόση σοβαρότητα όσα είδε πίσω από το τιμόνι.
Έχεις δίκιο ,το διαγράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Απλά ΔΕΝ συγκρίνεται.ειναι σαν να έχω Ford Mondeo
και να την συγκρίνω πχ με Gulia
Mazda CX-30