-
Ήρθε η ρεζέρβα αλλά δυστυχώς με το Bose ανεβαίνει ψηλά οπότε δε ξέρω τι θα κάνω η θα ξαναβάλω το smart πάτωμα ή θα τη πουλήσω.
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Ήρθε η ρεζέρβα αλλά δυστυχώς με το Bose ανεβαίνει ψηλά οπότε δε ξέρω τι θα κάνω η θα ξαναβάλω το smart πάτωμα ή θα τη πουλήσω.
Δλδ την "ζημιά" την κάνει το Bose?
Εγώ που δεν το έχω θα μπορούσα να την βάλω?
Αν δεν σου κάνει κόπο κάποια φωτογραφία θα ήταν χρήσιμη.Σημ. Αν σε μένα κάθετε καλά, προτού προχωρήσω σε παραγγελία & σε περίπτωση που την πουλήσεις ενδιαφέρομαι.
-
Η διαφορά είναι 1 πόντος. Εμένα κάθεται μια χαρά, δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό το λίγο που σηκώνεται στη μέση.
-
Δε νομίζω ότι είναι ένας πόντος.Μηπως η original ρεζέρβα είναι πιο πλακέ στο ομφαλό και κάθεται χαμηλότερα το Bose?
-
Γενικά κάθεται καλά ; Βιδώνει ; Εγώ που δεν έχω Bose θα μου κάτσει; Να το συζητήσουμε σε μνμ γιατί με ενδιαφέρει αν το πουλάς.
-
Δε νομίζω ότι είναι ένας πόντος.Μηπως η original ρεζέρβα είναι πιο πλακέ στο ομφαλό και κάθεται χαμηλότερα το Bose?
Μήπως την έβαλες ανάποδα;
Στο δικό μου , το bose μπαίνει ακριβώς μέσα και προεξέχει ελάχιστα πάνω από το λάστιχο της ρεζέρβας. -
Ναι μόνη της κάθεται μια χαρά από ότι είδα.
Θελω λίγο χρόνο παιδιά γιατί τώρα πήγα ήδη ιατρείο να το ξαναδοκιμάσω και να το σκεφτώ.
Πάντως μεγαλύτερη διάμετρος δε χωράει με τίποτα.Και αυτή είναι αρκετά μικρότερη από το ζάντολαστιχο που φοράμε. -
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Μήπως την έβαλες ανάποδα;
Στο δικό μου , το bose μπαίνει ακριβώς μέσα και προεξέχει ελάχιστα πάνω από το λάστιχο της ρεζέρβας.
Όχι ρε φίλε είπαμε δεν είμαι τόσο αμπαλος...Η διαφορά μας πρέπει να είναι η απόσταση του κέντρου της ζάντας απο τη μέσα μεριά... -
Τι διαφορα μπορει να εχει με του gtsartsal?
Ιδιος τυπος πρεπει να ειναι λογικα.
Υψος, διαμετρος...
Αυριο παραλαμβανω κ εγω.
Θα την δοκιμασω. -
Μπορεί το κέντρο της ζάντας να έχει άλλη διαμόρφωση.
Τέλος πάντων θα το ξαναδοκιμάσω αλλά εμένα το κάλυμμα σχεδόν δεν καθόταν .Δε μπορείς να βάλεις αποσκευές από πάνω δηλαδή.Μονο αν βάλω και το smart πάτωμα το οποίο το έχω αφαιρέσει για να κερδίσω ύψος αποσκευών.
Ξενερωμα... -
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Υψος, διαμετρος...
Αυριο παραλαμβανω κ εγω.
Θα την δοκιμασω.Δε ξέρω τώρα που ξαναβλεπω τη φωτογραφία του μήπως εννοεί οτι χωραει με το διπλό πάτωμα?
-
Υψος, διαμετρος...
Αυριο παραλαμβανω κ εγω.
Θα την δοκιμασω.Δε ξέρω τώρα που ξαναβλεπω τη φωτογραφία του μήπως εννοεί οτι χωραει με το διπλό πάτωμα?
Στις άκρες δεν έχει καμιά διαφορά, στο κέντρο είναι υπερυψωμένο 1-2 εκατοστά. Αν δεις τη φωτογραφία μου, έχω γεμίσει δεξιά και αριστερά το κενό από τη ρεζέρβα οπότε κάθεται μια χαρά.
-
Το διπλό πάτωμα το έχεις ή όχι ?
-
-
Α κατάλαβα τι έχεις κάνει...
Οκ.
Τη βίδα πόσο την επιμηκύνετε? -
Α κατάλαβα τι έχεις κάνει...
Οκ.
Τη βίδα πόσο την επιμηκύνετε?3 το πολύ 4 πόντους.
-
Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν σε ύψος (όπως είναι τοποθετημένες στο πάτωμα με το γουφερ μέσα τους) η ζάντα του @gtsartsal έχει διαφορά με του @kostis20 .
Οι μαμά ρεζέρβες που βλέπω από Αμερική δεν έχουν τρύπες στο σίδερο κ είναι εντελώς κλειστές.
Αν δεν έχει μελετηθεί το ύψος/πάχος (πείτε το όπως θέλετε) εκεί θα υπάρχει θέμα.
Η βίδα που συγκρατεί γουφερ -ζαντα είναι το πιο εύκολο πράγμα να αλλαχθεί/διορθωθεί. -
Αισίως έφτασα τα 1200 χλμ σε μια βδομάδα.
Βγήκε σήμερα μια υποχρέωση/κηδεία στην Πάτρα κ πετάχτηκα μπιστολια με την γυναίκα. Η φωτιά μας έκανε θέμα κ γυρίσαμε μέσω Ναυπάκτου/Δεσφίνας... καταλαβαίνετε.
Λοιπόν στο πήγαινε με ACC στα 145-150 κ αρκούδι στους 22 έκαψα 7.5. Το αυτοκίνητο ψοφαει για Εθνική κ ταξίδι. Αν κάποιος αντέχει να πάει με 130 πάνω 6.5 δεν νομίζω να κάψει.
Στο γυρνά το έβαλα κ στις στροφές... απολαυστικό μπορώ να πω αν κ δαγκώνομουν να μην κάνω τα δικά μου. Στον επαρχιακό δεν υπάρχει λόγος για 6η εκτός κ αν έχει ευθείες. Είναι εντελώς overdrive κ για Εθνική. Κάτω από 100 πρέπει να κατεβάσεις.
Στις στροφές παίζεις με 4η/5η κ αν χρειαστεί να κάνεις καμιά καλή προσπέραση κ 3η.
Δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά κ εγώ δεν το δούλεψα ακόμα ψηλά...
Έριξα κ ένα καλό άνοιγμα με 6η μέχρι τα 190 (4000 rpm) να δω τι λέει...ανετοτατα κρατάει 180 σταθερά χωρίς να γίνει βάρκα.
Προχωράμε...
Έτσι για το χαβαλε...
Σε 1.45 λεπτά (Από Μεσογείων κ Κατεχάκη) ήμουν στην εκκλησία Αγίων Αγγέλων.
Αν δεν έχανα κ ένα 10λεπτο να ψάξω για πάρκινγκ εκεί τριγύρω θα είχα καλύτερα νούμερα.
Αφαιρείται 2-3 χλμ κ 10 λεπτά για το σωστό νούμερο. Μου χάλασε κ το 7.5/100.χείμαρρος είσαι! καλά ταξίδια και μεταξύ μας είναι "αφαιρείτε".
-
@groover1972 said in Mazda CX-30:
Αισίως έφτασα τα 1200 χλμ σε μια βδομάδα.
Βγήκε σήμερα μια υποχρέωση/κηδεία στην Πάτρα κ πετάχτηκα μπιστολια με την γυναίκα. Η φωτιά μας έκανε θέμα κ γυρίσαμε μέσω Ναυπάκτου/Δεσφίνας... καταλαβαίνετε.
Λοιπόν στο πήγαινε με ACC στα 145-150 κ αρκούδι στους 22 έκαψα 7.5. Το αυτοκίνητο ψοφαει για Εθνική κ ταξίδι. Αν κάποιος αντέχει να πάει με 130 πάνω 6.5 δεν νομίζω να κάψει.
Στο γυρνά το έβαλα κ στις στροφές... απολαυστικό μπορώ να πω αν κ δαγκώνομουν να μην κάνω τα δικά μου. Στον επαρχιακό δεν υπάρχει λόγος για 6η εκτός κ αν έχει ευθείες. Είναι εντελώς overdrive κ για Εθνική. Κάτω από 100 πρέπει να κατεβάσεις.
Στις στροφές παίζεις με 4η/5η κ αν χρειαστεί να κάνεις καμιά καλή προσπέραση κ 3η.
Δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά κ εγώ δεν το δούλεψα ακόμα ψηλά...
Έριξα κ ένα καλό άνοιγμα με 6η μέχρι τα 190 (4000 rpm) να δω τι λέει...ανετοτατα κρατάει 180 σταθερά χωρίς να γίνει βάρκα.
Προχωράμε...
Έτσι για το χαβαλε...
Σε 1.45 λεπτά (Από Μεσογείων κ Κατεχάκη) ήμουν στην εκκλησία Αγίων Αγγέλων.
Αν δεν έχανα κ ένα 10λεπτο να ψάξω για πάρκινγκ εκεί τριγύρω θα είχα καλύτερα νούμερα.
Αφαιρείται 2-3 χλμ κ 10 λεπτά για το σωστό νούμερο. Μου χάλασε κ το 7.5/100.χείμαρρος είσαι! καλά ταξίδια και μεταξύ μας είναι "αφαιρείτε".
Το είδα αλλά βαρέθηκα να το διορθώσω. Κ συνήθως με ενοχλούν κατι τέτοια λάθη.
Μεχρι το βράδυ πιάνω 1500.
Με αυτοκίνητο να κάνω τόσα χλμ σε 10 μέρες (εκτός διακοπών) δεν έχει ξαναγίνει.
Mazda CX-30