-
@bathan said in Mazda CX-30:
Καλησπέρα στην ομάδα
Εχω το 6άρι από το 2004 και φυσικά το επόμενο θα είναι μόνο Mazda
Είμαι μεταξύ του CX5 & CX30
Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω πληροφορίες για το μοτέρ του CX30 και τι σόι υβριδικό είναι ;
Ευχαριστώειναι mazda και ειναι καλο. οποιο και να διαλεξεις. ηπιο υβριδικο, δηλαδη μια καποια μικρη βοηθεια στο ξεκινημα και σε χαμηλες ταχύτητες σε καταναλωση.
-
Καλησπέρα στην ομάδα
Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω πληροφορίες για το μοτέρ του CX30 και τι σόι υβριδικό είναι ;
ΕυχαριστώΟλα τα αναφερει η Mazda στο site της. Κ για το mild hybrid.
Υπαρχουν πααααρα πολλα βιντεο στον σωληνα για το Χ μοτερ. -
Καλησπέρα στην ομάδα
ΕυχαριστώΉπιο υβριδικό είναι.
Βοηθάει σε εκπομπές ρύπων και λίγο στην κατανάλωση.
Αν το θέλεις για μποτιλιαρίσματα κάθε μέρα, δεν πιάνει τις καταναλώσεις φουλ υβριδικών.
-
Πάρε το cx-5
-
Εξαρτάται, εαν έχεις θέμα με χώρους και έχεις να δωσεις τα παραπάνω λεφτά για το cx5, πάρε το cx5,τώρα εαν θέλεις ένα πιο μικρό , πιο ευέλικτο , πιο σπορ και δεν έχεις να κουβαλάς την οικογένεια και ότι συνεπάγεται αυτό πάρε το cx30.επίσης που θα το παρκάρεις…εαν ζεις στο κέντρο και δεν έχεις πάρκινγκ είναι και αυτό ένα θέμα.αν κινείσαι κέντρο, πάλι θέμα.
-
@olga-maneta said in Mazda CX-30:
Εξαρτάται, εαν έχεις θέμα με χώρους και έχεις να δωσεις τα παραπάνω λεφτά για το cx5, πάρε το cx5,τώρα εαν θέλεις ένα πιο μικρό , πιο ευέλικτο , πιο σπορ και δεν έχεις να κουβαλάς την οικογένεια και ότι συνεπάγεται αυτό πάρε το cx30.επίσης που θα το παρκάρεις…εαν ζεις στο κέντρο και δεν έχεις πάρκινγκ είναι και αυτό ένα θέμα.αν κινείσαι κέντρο, πάλι θέμα.
Γιατι με το CX-30 δεν μπορει να κουβαλησει την οικογενεια?
Εκτος κ αν μιλαμε απο 3 παιδια κ πανω.
Οδηγικα δεν νομιζω πως μπορει να συγκριθει το CX-5 με το 30αρι.
Το ενα ειναι καθαρο SUV κ το αλλο ενα ψηλωμενο 3αρι.Τι θεμα ειναι καθαρα τι ζηταει απο το αυτοκινητο.
-
Πριν από ένα μήνα που το είδα λάιβ, μου έδωσαν ίδια τιμή για το cx-5 με το cx-30 των 122 ιπποειδών!
Αλλά, το cx-30 μιλάει τη σχεδιαστική γλώσσα σουγαμότο μαγαζάκι, ενώ το cx-5 μόνο τη σουγαμότο (κάνει μεγάλη φασαρία η μαζντα με τα γλωσσικά της ιδιώματα, λες και ενδιαφέρεται κανένας ή καταλαβαίνει ιαπωνικά, άσε που σε λίγο καιρό θα τα έχει ξεχάσει και η ίδια...).
Άποψή μου πήγαινε δεστα με προσοχή, και τα δύο είναι καλά αμάξια. -
Ναι αλλά δε ξέρω τι γίνετε με τις επιδόσεις....
-
Εξαρτάται τις ανάγκες σε χώρους, αν έχεις θέμα με το χώρο στάθμευσης και τέλος τι επιθυμείς σε εξοπλισμό. Γιατί ενώ σε πρώτη ανάγνωση και τα δυο είναι πολύ κοντά σε τιμή, αν δει κανείς τον βασικό εξοπλισμό του CX-30 GTplus και το συγκρίνει με αντίστοιχο εξοπλισμό του CX-5 η διαφορά σε τιμή είναι +-6000ευρώ
-
Λοιπον βρηκα εδω την ρεζερβα.
Εχει κ Paypal/VISA.
Θα παραγγειλω απο εδω.
Λογικα το μηκος της βιδας/ντιζας (το λετε οπως θελετε) μπορει να μην κανει κ να θελει μακρυτερη. Αλλα αυτο βρισκεται σε οποιοδηποτε μαγαζι με βιδες. -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Εχει κ Paypal/VISA.
Θα παραγγειλω απο εδω.
Λογικα το μηκος της βιδας/ντιζας (το λετε οπως θελετε) μπορει να μην κανει κ να θελει μακρυτερη. Αλλα αυτο βρισκεται σε οποιοδηποτε μαγαζι με βιδες.Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και εδώ: ρεζέρβα ώστε να έχεις την προστασία του ebay σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
-
Αν στέλνουν Ελλάδα μπορεί να έχει και τελωνείο...
-
@npapanik said in Mazda CX-30:
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Εχει κ Paypal/VISA.
Θα παραγγειλω απο εδω.
Λογικα το μηκος της βιδας/ντιζας (το λετε οπως θελετε) μπορει να μην κανει κ να θελει μακρυτερη. Αλλα αυτο βρισκεται σε οποιοδηποτε μαγαζι με βιδες.Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και εδώ: ρεζέρβα ώστε να έχεις την προστασία του ebay σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
Το ειχα δει κ αυτο.
Αλλα δεν με τρομαζει το θεμα Πολωνιας.
Μου εκανε πιο ολοκληρωμενο το σετ. -
Και αν περνάνε τα χρόνια αυτό εκεί…
-
10 μερες απο το τελωνειο για παραλαβη...?
Τα PDI (λεμε τωρα) τους μεσα...
Αληθευει οτι γινεται ελεγχος στο τελωνειο κ μετα παει στην αντιπροσωπεια για το τσεκ πριν την παραδοση?(Εκει που το περιμενα τελη Αυγουστου ηρθε 2 μηνες πριν κ γκρινιαζω για τις 10 μερες . Ελληναραδες ρπμ)
-
Να ρωτήσω, μιας και πλησιάζει η ώρα να παραλάβω, ποια είναι τελικά η γνώμη σας για το cx30,είστε ευχαριστημένοι;είναι άνω των προσδοκιών σας; Η χαμηλότερα.Ρωτάω γιατί διαβάζοντας τόσα site και reviews, υπάρχουν οι δυσαρεστημένοι και οι πολύ ευχαριστημένοι.
-
Είναι τι ζητάει ο καθένας vs τι μπορεί να δώσει το αμάξι. Δεν έχει σημασία η απάντηση του καθένα, εσένα ποια είναι τα ζητούμενά σου. Εγώ μπορώ εύκολα να σου βγάλω άχρηστο ή τέλειο όποιο αμάξι θέλω. Ειδικά αν έχει πέσει η παραγγελία, τι συζητάμε;
-
Αυτό που ρωτάω τους ιδιοκτήτες ειναι πόσο ευχαριστημένοι είναι, το αν έχω παραγγείλει η όχι, δεν έχει σημασία γιατί πάντα πρέπει να ρωτάς και να συμβουλεύεσαι η ακόμα και να γνωρίζεις από πριν τα ελλατωματα η προτερήματα που έχει το αυτοκίνητο που δεν εχεις ακόμα στην κατοχή σου,τη γνώμη των άλλων.
-
@olga-maneta said in Mazda CX-30:
Να ρωτήσω, μιας και πλησιάζει η ώρα να παραλάβω, ποια είναι τελικά η γνώμη σας για το cx30,είστε ευχαριστημένοι;είναι άνω των προσδοκιών σας; Η χαμηλότερα.Ρωτάω γιατί διαβάζοντας τόσα site και reviews, υπάρχουν οι δυσαρεστημένοι και οι πολύ ευχαριστημένοι.
Το έχω 1.5 χρόνο.
Αν ξανααγοραζα τώρα, πάλι αυτό θα έπαιρνα.
Μου αρέσει εξωτερικά, εσωτερικά, το τιμόνι, το κιβώτιο.
Ελπίζω να αποδειχθεί και αξιόπιστο γιατί ήταν από τους βασικούς λόγους επιλογής.Όταν το διάλεξα ήξερα τα αρνητικά του οπότε δεν με ενοχλησε κάτι.
Έχει μέτριους χώρους και ορατότητα.
Έχει φόρο πολυτελείας και δεν είναι τούρμπο.Που διαβάζεις δυσαρεστημένους και ευχαριστημένους;
-
Mazda CX-30