-
Τα μειονεκτήματα πρεπει να γραφονται.
-
φυσικά και πρέπει να αναφέρονται για να ενημερώνονται και οι υποψήφιοι αγοραστές.
Για μένα το μεγαλύτερο αρνητικό είναι μάλλον το ρεζερβουάρ. θα το ήθελα 5 -10 λίτρα παραπάνω. -
@spiros75 said in Mazda CX-30:
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Εγω τόσο καιρο νόμιζα οτι δεν ειχε....
Δεν ειναι και τ΄σο πρακτικό.Συμφωνώ.
Γενικά με τον εσωτερικό φωτισμό δεν έχουν ασχοηθεί ιδαίτερα.
Δεν πειράζει. Άλλα είναι τα προτερήματαΕάν τα φώτα είναι αυτόματα τότε δεν είναι πρόβλημα, αφού όποτε χρειαστεί το φως στο ντουλαπάκι θεωρητικά θα έχουν ανάψει και οι προβολείς..Αν δεν έχει ομως αυτόματα φώτα τότε όντως δεν ειναι πρακτικό...
-
Δεν είναι ετσι ακριβώς αν και τα φώτα είναι αυτόματα.
Πολλές φορές ενώ εξω εχει φως και τα φώτα δεν εχουν ανάψει το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σκοτεινό.
Επίσης από τη στιγμή που σβήνεις τη μηχανή ή δεν εχεις βάλει ακόμα μπροστά,τέλος δεν εχεις φως στο ντουλαπάκι... -
Δεν είναι ετσι ακριβώς αν και τα φώτα είναι αυτόματα.
Πολλές φορές ενώ εξω εχει φως και τα φώτα δεν εχουν ανάψει το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σκοτεινό.
Επίσης από τη στιγμή που σβήνεις τη μηχανή ή δεν εχεις βάλει ακόμα μπροστά,τέλος δεν εχεις φως στο ντουλαπάκι...Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο...
-
Σε άλλα νέα 30300km σε 17 μήνες.
Όλα καλά! -
Σε άλλα νέα 30300km σε 17 μήνες.
Όλα καλά!Ειχες τιποτα θεματακια εως τωρα?
Συνολικη καταναλωση? Δεν ξερω αν κραταει για ολα τα χλμ...
Service ανα 20Κ εκανες? -
Όχι τίποτα.Ναι στα 20Κ άλλαξα λάδια.
Στα τελευταία 5.000 km έχω 8.0l/100km. -
Στα τελευταία 5.000 km έχω 8.0l/100km.Άσε τις καταναλώσεις και πες μας πώς φρενάρει και πώς στρίβει....
Υ.Γ. Να το χαίρεσαι...
-
@araxnis said in Mazda CX-30:
Στα τελευταία 5.000 km έχω 8.0l/100km.Άσε τις καταναλώσεις και πες μας πώς φρενάρει και πώς στρίβει....
Υ.Γ. Να το χαίρεσαι...
Ένα χαμογελάκι κάθε ημέρα στο αφήνει.
-
@araxnis said in Mazda CX-30:
Υ.Γ. Να το χαίρεσαι...
Πολύ καλό και σε στροφές και σε ταξίδι.Φοβερο τιμόνι.
Το μικρό ρεζερβουάρ που γίνεται ακόμα μικρότερο στα τετρακινητα είναι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας.Καταρχην υπήρχε αυτός ο κανονισμός που στις δοκιμές ρύπων έπρεπε να είναι 10% γεμάτο ενώ επίσης με τη προσθήκη μπαταριών χάνεται και άλλος χώρος.Επισης κάθε γραμμάριο που κερδίζουν είναι πολύτιμο.
Εμένα γενικά με τα 47 lt ρεζερβουάρ μια ανάβει ρεζέρβα από 440 μέχρι και 500km. -
350 ΕΥΡΩ μόνο η ρεζερβα δλδ λάστιχο και ζάντα....
Δεν ξέρω και ΄σοσ σκέφτομαι οτι σε 3,5 χρόνια θα το δώσω.. -
350 ΕΥΡΩ μόνο η ρεζερβα δλδ λάστιχο και ζάντα....
Δεν ξέρω και ΄σοσ σκέφτομαι οτι σε 3,5 χρόνια θα το δώσω..Που ρώτησες;
Ανέβηκε τόσο πολύ η τιμή σε ένα χρόνο; -
Στα κεντρικά Autone...
-
Το Σάββατο είχε detailing…..
-
Μετά απο καιρό κατάφερα και το οδήγησα σε ταχήτητες χαμηλές (μέχρι 100 -110). 50 χλμ κάθε μέρα μέχρι να πάω γραφείο. Κατανάλωση 6.2 - 6.4 !!! Με αυτές τις τιμές το ρεζερβουάρ φαίνεται να μου βγάζει 600 χλμ. Φαντάζομαι στα 530 - 550 θα ανάψει λαμπάκι. (Νομίζω είναι η πρώτη φορά που με απασχολεί η κατανάλωση και ελπίζω απο τις τελευταίες. Ξαναρχίζει η διασκέδαση).
-
Με τις καταναλωσεις που παίζουν στο φόρουμ, τίποτα το εντυπωσιακό, νορμάλ θα έλεγα.
Αν έχεις awd το ντεπόζιτο είναι 48 , αν όχι 51.
Στο δικό μου η ρεζέρβα ανάβει ακριβώς στα 42 λίτρα, απομένουν δλδ 6 λίτρα. -
Εγώ το τελικιασα σήμερα .Είδα 210 στο κοντέρ.Ειχε και λίγο κατηφόρα.
-
Μετά απο καιρό κατάφερα και το οδήγησα σε ταχήτητες χαμηλές (μέχρι 100 -110). 50 χλμ κάθε μέρα μέχρι να πάω γραφείο. Κατανάλωση 6.2 - 6.4 !!! Με αυτές τις τιμές το ρεζερβουάρ φαίνεται να μου βγάζει 600 χλμ. Φαντάζομαι στα 530 - 550 θα ανάψει λαμπάκι. (Νομίζω είναι η πρώτη φορά που με απασχολεί η κατανάλωση και ελπίζω απο τις τελευταίες. Ξαναρχίζει η διασκέδαση).
Μια χαρά για τα δεδομένα του.
Εντός Αττικής κινείσαι η επαρχία?
Όπως κ να το κάνουμε έχει διαφορά μέσα στην κίνηση κ άλλο έξω σε επαρχιακό με ροή.@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Με τις καταναλωσεις που παίζουν στο φόρουμ, τίποτα το εντυπωσιακό, νορμάλ θα έλεγα.
Στο δικό μου η ρεζέρβα ανάβει ακριβώς στα 42 λίτρα, απομένουν δλδ 6 λίτρα.Από την στιγμή που δεν είναι φουλ υβριδικό η Φεβ μια χαρά είναι θεωρώ η κατανάλωση.
Δηλαδή αλλά δίλιτρα η turbo 150-180 αλόγων τι καίνε μέσα στην Αθήνα? Κάτω από 6.5-7? Δύσκολο.
Συνάδελφος με τουσον 150αρι έκανε Δάφνη Γλυφάδα στο 10αρι με καλές προϋποθέσεις. -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Μια χαρά για τα δεδομένα του.
Εντός Αττικής κινείσαι η επαρχία?
Όπως κ να το κάνουμε έχει διαφορά μέσα στην κίνηση κ άλλο έξω σε επαρχιακό με ροή.@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Στο δικό μου η ρεζέρβα ανάβει ακριβώς στα 42 λίτρα, απομένουν δλδ 6 λίτρα.Από την στιγμή που δεν είναι φουλ υβριδικό η Φεβ μια χαρά είναι θεωρώ η κατανάλωση.
Δηλαδή αλλά δίλιτρα η turbo 150-180 αλόγων τι καίνε μέσα στην Αθήνα? Κάτω από 6.5-7? Δύσκολο.
Συνάδελφος με τουσον 150αρι έκανε Δάφνη Γλυφάδα στο 10αρι με καλές προϋποθέσεις.Απο Ανατολική Αττική μέχρι Πειραιά
Mazda CX-30