-
Μπαλένε, αν το ποσοτικοποιήσεις, θεωρείς ότι αυτή η άλλη Ελλάδα είναι μεγαλύτερη του 10% του συνόλου;
-
Δυσκολη ερωτηση,
Τις προαλλες ετυχε να εχω αυτη τη συζητηση. Στην ουσια κανεις δεν ξερει την αληθεια αν το καλοσκεφτεις, καθως τα κριτηρια ειναι υποκειμενικα
Στην συζητηση προσπαθουσαμε να βρουμε ενα ποσοστο και καταληξαμε σε προσβολες.Λεω αυτο που σ ειπα πως βλεπω πολλους βλαμμενους ανα καιρους, μου λενε αν πηγαινεις για ουζακια το μεσημερι σε χαζομαγαζα, βλαμμενους θα βλεπεις.
Μια στο τοσο παω, το κανουν θεμα
Ο συνομιλητης μου λεει εγω κανω παρεα με πολυ μορφωμενα ατομα με αποτελεσμα να πιστευω πως ενα 30 -40% ειναι υψηλου επιπεδου,
Συμφωνω και εγω ομως σε αυτο.Τα πανεπιστημια βγαζουν καθε χρονο εκπληκτικα παιδια, και αρκετα μορφωμενα.
-
Τι σχέση έχει το τι άτομα βγαίνουν από τα πανεπιστήμια με τις ανάγκες ενός εργοστασίου συναρμολόγησης;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ο συνομιλητης μου λεει εγω κανω παρεα με πολυ μορφωμενα ατομα με αποτελεσμα να πιστευω πως ενα 30 -40% ειναι υψηλου επιπεδου,
Συμφωνω και εγω ομως σε αυτο.Όμως και οι δύο κάνετε ένα λάθος κεφαλαιώδους σημασίας: Κρίνετε το σύνολο με βάση τις εμπειρίες που έχετε από το μικρόκοσμο των συναναστροφών σας!
Για να σε βοηθήσω, θα σου θυμίσω πόσο εντύπωση σου έκανε (πιθανότατα) η άλλη Ελλάδα (σε σχέση με το μικρόκοσμο σου) που γνώρισες στο στρατιωτικό σου. Αυτό όμως που είδες εκεί ήταν κατά πάσα πιθανότητα μια πολύ πιο αντιπροσωπευτική εικόνα της Ελλάδας από αυτή που μπορεί να είχες ως τότε.
-
@Σουπερτ ολα ειναι αλληλένδετα. Εχει σχεση με την εννοια οτι μορφωμενοι νεοι ανθρωποι με ορεξη δεν εχουν να κανουν τιποτα εδω. Κοστιζει πανακριβα η εκπαιδευση τους και η χωρα δεν μπορει να καρπωθει το πλεονεκτημα της γνωσης τους. Φευγουν εξω και μενουν οι βλαμμενοι χωρις ικανοτητες, γνωσεις και οραμα. Απλα κατοικουν τη χωρα, δεν μπορουν να την αναπτυξουν καθως ειναι ανικανοι. Ζουν, πληρωνουν λογαριασμους και βλεπουν βλακειες στην τηλεοραση, δεν εχουν επαφη με το παγκοσμιο γιγνεσθαι και ουτε που το καταλαβαινουν.
Ετσι λοιπον σουπερτ, ενα εργοστασιο συναρμογης τετοιου επιπεδου αλλα και αλλα μικροτερα με προιοντα υψηλης τεχνολογιας βελτιωνουν τα νουμερα της οικονομιας της χωρας. Δινεται η δυνατοτητα να εισελθει αρκετο χρημα απο αλλες οικονομιες στη χωρα, εστω λογιστικα. Αυτο οδηγει σε αλλους οικονομικους κυκλους, αλλες κομβικες επενδυσεις του κρατους αλλα και παροχες, σε αλλες δυνατοτητες δανεισμου και αρα επιταγχυνσης της αναπτυξης στον χρονο μεσα απο σημαντικες κρατικες επενδυσεις και εν τελη στην δυνατοτητα τα μυαλα απο τις σχολες της χωρας να μεινουν εδω και να την αναπτυξουν.Στα του εργοστασιου, τα μαρουτι ηταν μονο συναρμογη. Η νεα ομως πλατφορμα που χρησιμοποιηται, η οποια ειναι σουπερ ακαμπτη και παναλαφρη, σχεδιαστηκε σε σενεργασια με τους εκει μηχανολογους, για πρωτη φορα δηλαδη αξιοποιηθηκε σε τετοιο βαθμο το δυναμικο του εργοστασιου που κατεχει γνωσεις,
Το εργοστασιο εκει μετα τοσες δεκαετιες παραγει με 99% λοκαλιζεϊσον. Δηλαδη μετα απο αρκετα χρονια δημιουργηθηκε μια ολοκληρη γκαμα συμπληρωματικων βιομηχανιων υποστηριξης και προμηθευτων του κεντρικου εργοστασιου. Αυτο δεν εγινε αμεσα αλλα σταδιακα μεσα στα ετη. Φυσικά κάτι τετοιο δεν θα μπορούσε να γίνει εδώ, αλλά είναι ενα εντυπωσιακό παράδειγμα ανάπτυξης βιομηχανιών γύρω από μια μεγάλη επενδυση με τόσο υψηλής προστιθεμενης αξίας προϊόντα.
Το ιδιο και στο εργοστασιο της ουγγαριας το οποιο συνεβαλε στο r&d της μητρικής εταιρθας. Δηλαδή, σχεδόν ολα τα ευρωπαϊκα αυτοκινητα της εταιριας τα εξελιξαν τα θυγατρικα εργοστασια και οχι τα κεντρικα στην τζαπαν.
Και εδω στα πολυτεχνια υπαρχουν επισημα προγραμματα που συνεργαζονται με αυτοκινητοβιομηχανιες, κυριως προγραμματα ερευνων.
Δηλαδη αν και δεν εχουμε αυτοκινητοβιομηχανιες, υπαρχει ζητηση για τις γνωσεις και ποιοτητα καποιων τμηματων, ποσο μαλλον να εχουμε στη χωρα μας ενα τετοιο εργοστασιο.
Θα δημιουργησει την λεγομενη κουλτουρα βαριας βιομηχανιας σε εναν τομεαΕ ρε και να ερχοταν σουτζουκι εργοστασιο εδω. Παντου μπαλενο, η χαρα του κολλημενου
@Ναι θυμαμαι πως μου εκανε τρομερη εντυπωση, ηταν μια αλλη παραλληλη κρυφη Ελλαδα απο εμενα, τους κοιτουσα σαν χανος, ειδα καθε λογης ανθρωπους.
Συμφωνω, αυτο ειπα και εγω πως τα κριτηρια ειναι προσωπικα δηλαδη ειναι αδιεξοδη η οποια συζητηση.
@σαργε στο καναμε το νημα καλοκαιρινο, παρεμπιπτοντως ωραιοτατο το σιβικ.
-
Τραγικά δύσκολα να γίνουν στην Ελλάδα αυτα που γράφεις.Εως αδύνατα.Μόνο για να βγάλουν άδεια θα τους πάρει χρόνια....
Επίσης κάπου έγραψες για 'παλιές ' βιομηχανικές χώρες. Άμα δεις τη βιομηχανία έχει η Τσεχία σήμερα θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ ,για την Ελλάδα... -
Κρυβε λογια, ασε την ελπιδα μηπως και μεινει κανεις.
Ειδαλλως, θα μεινουν εδω μονο τα καμαρια της μαμας τους.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
...Στα του εργοστασιου, τα μαρουτι ηταν μονο συναρμογη. Η νεα ομως πλατφορμα που χρησιμοποιηται, η οποια ειναι σουπερ ακαμπτη και παναλαφρη, σχεδιαστηκε σε σενεργασια με τους εκει μηχανολογους, για πρωτη φορα δηλαδη αξιοποιηθηκε σε τετοιο βαθμο το δυναμικο του εργοστασιου που κατεχει γνωσεις,
Το εργοστασιο εκει μετα τοσες δεκαετιες παραγει με 99% λοκαλιζεϊσον. Δηλαδη μετα απο αρκετα χρονια δημιουργηθηκε μια ολοκληρη γκαμα συμπληρωματικων βιομηχανιων υποστηριξης και προμηθευτων του κεντρικου εργοστασιου. Αυτο δεν εγινε αμεσα αλλα σταδιακα μεσα στα ετη. Φυσικά κάτι τετοιο δεν θα μπορούσε να γίνει εδώ, αλλά είναι ενα εντυπωσιακό παράδειγμα ανάπτυξης βιομηχανιών γύρω από μια μεγάλη επενδυση με τόσο υψηλής προστιθεμενης αξίας προϊόντα.
...Η Maruti-Suzuki έχει το 50+ % της αγοράς της Ινδίας.
Η Αγορά της Ινδίας είναι το 36,5 % των συνολικών πωλήσεων της Suzuki, η Ασία χωρίς την Ιαπωνία, που φαντάζομαι θα πουλάει η Maruti-Suzuki είναι το 47,4 % των συνολικών πωλήσεων της Suzuki.
Λογικό να έχουν τα πάντα εκεί. -
Ναι το γνωριζω.
Εδω δεν προκειται να γινει κατι τετοιο αμεσα ακομα και αν κατασκευαστει ενα τετοιο εργοστασιο. Θα χρειαστουν πολλα ετη και οταν υποστηριχθει απο τις ευρωπαϊκες πωλησεις σιγα σιγα θα ξεφυτρωνουν και εδω μικρες βιομηχανιες συμπληρωματικες υποστηριξης.
Πολλες φορες αυτα τα εργοστασια ειναι συμπραξεις, υπαρχουν ελληνικα κεφαλαια που θα ηθελαν τετοιες συμπραξεις,αρκει να υπηρχει το καταλληλο περιβαλλον και ο κεντρικος σχεδιασμος. Αν οντως υπαρχουν ας τους εκμεταλλευθει το κρατος προκειμενου να προσελκυσουν μια τετοια κολοσσιαια επενδυση.
Και γιατι οχι να προχωρησει το ιδιο κρατος με συμπραξεις με τα ελληνικα κεφαλαια προκειμενου να ειναι ακρως ανραγωνιστικοι. Να κερδιζει και το κρατος. Να κανει κοινωνικη πολιτικη για ολους τους πωλητες του. Οχι να παιρνει απο τη μια τσεπη και να τη δινει στην αλλη και το αναποδο. Να παιρνει χρηματα απο ξενες αγορες και να τα προσφερει στο κοινωνικο κρατος.Χαμος θα γινει. Το τι θα ακουγεται δεν λεγεται.
Σε μια εθνικη προαπαθεια τους μαζευεις και τους συμπεριλαμβανεις στο πακετο προσφορα.
Τετοιες επενδθσεις ειναι το εργαλειο στα χερια μας για μια αλλη Ελλαδα, δεν κοιταμε την ιδια την επενδυση αλλα τα παραπλευρα τρομερα οφελη.
Πρεπει να γινει εθνικος στοχος κατι τετοιο.Σκοπος δεν ειναι οι οποιες θεσεις εργασιας οι οποιες ειναι σχετικα λιγες. Ειναι η εξαγωγη προιοντων με υψηλη προστιθεμενη αξια σε διαφορες χωρες. Ιδιαιτερα σε χωρες που εχουμε υπερβολικα αρνητικο διμερες ισοζυγιο πληρωμων.
Με πατατες και πορτοκαλια δεν υπαρχει περιπτωση να το επιτυχουμε. Δεν εχουμε ουτε τον ογκο παραγωγης λογο οριενων ογκων, ουτε τα ιδια προϊοντα μπορουν να πρπσφερουν κατι τετοιο.
Ισως ως ενα σημειο με εξυπνες καλλιεργειες οπως τρουφες κτλ αλλα και παλι δεν.Να δεις πως βλεπουν μια τετοια αναδυομενη οικονομια οι αγορες. Τι φθηνη χρηματοδοτηση προσφερουν με ελευθερο επιτοκιο. Προσφορα τεραστιων κεφαλαιων, πτωση επιτοκιων προσφορας. Εξαγορα παλαιοτερων χρεων με νεο χαμηλοτερων επιτοκιων, μεγαλα επενδυτικα εργα σε μικρο χρονικο διαστημα. Ποσε ευκαιριες παρουσιαζονται στην Ελλαδα για γρηγορη ανακαμψη του χαμεμου εδαφους αναπτυξης.
Παντοδυναμη οικονομικα χωρα στην περιοχη των βαλκανιων. Υπολογισιμη χωρα.Η χωρα οντας σχεδον ορεινη με λιγες πεδιαδες διπλα σε λιμανια και μαλιστα σε σταυροδρομι εμπορικων ναυτιλιακων γραμμων ειναι τρομερη.
Δεν κανει για γεωργικα προϊοντα.
Υποψιν ενα πλοιο δεν ξεκινα απο ιαπωνια και ξεφορτωνει εδω. Γινονται μεταφορτωσεις. Το ιδιο και εδω για την υπολοιπη Ευρώπη.
Η χωρα ειναι ξεκαθαρα ενας τοπος καταλληλος για βαρια βιομηχανια με εξαιρετικο κλιμα με τα παντα ολα και πολυ καλα πανεπιστήμια. Και τα πανεμορφα νησια της να συμπληρωνουν το αεπ με τον τουρισμο.Τσπ στεναχωριεμαι οταν βλεπω τι εχουμε στα χερια μας.
-
Βρε Μπαλένε, με τόση (υπερ)αισιοδοξία μπορείς να βλέπεις και το Baleno για Huracan!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα όποια πλεονεκτήματα της χώρας μας (σίγουρα όχι τόσα όσα βρίσκεις εσύ), ωχρυούν μπροστά στα μειονεκτήματα! Κατ' αναλογία αν ήσουν ξένος επενδυτής και ήθελες να επενδύσεις στην Αφρική, θα πήγαινες ποτέ στη Σιέρα Λεόνε επειδή έχει πάμφθηνα μεροκάματα ή στη Νότια Αφρική που μπορεί να έχει πολύ πιο ακριβό ημερομίσθιο, αλλά και ένα πολύ πιο οργανωμένο σύστημα και πολύ καλύτερες υποδομές; Αντίστοιχα στη μπανανία που ζούμε, με ένα σύστημα μπουρδέλο, χωρίς κίνητρα για ξένες επενδύσεις, με βιομηχανικές ζώνες - ανέκδοτα, με τρομακτική γραφειοκρατία και διαφθορά, με άγνωστη φορολόγηση όχι μόνο στο μέλλον αλλά και στο παρόν (μη σου πω και στις παρελθούσες χρήσεις), ποιος επενδυτής (πλην ίσως τουρισμού) θα πλησιάσει;
-
Μια αισιοδοξη καλημερα πανω απο ολα.
Δεν σας δινω απο αυτο που πινω
Καθομαι και παρατηρω ωρες ωρες ιστορικους δεικτες νεων βιομηχανοποιομενων χωρων. Βλεπω τι εκαναν και που ειναι σημερα.
Παρατηρω διαφορα διαγραμμστα, οχι με λεπτομερεια και αναλυσω ποιοτικων δεικτων αλλα τα χαζευω ρε παιδι μου.
Ανετοτατα θα μπορουσε η Ελλαδα να ανοικει εκει, εχει τοσα θετικα δεν ξερω πραγματικα τι παει στραβα.
Ολοι θελουν το καλο της. Απο εκει ξεκινω, αλλα γιατι σκαλωνουμε στην πορεια. -
Φαντάζομαι υπάρχει λόγος που το Ρότερνταμ και η Αμβέρσα είναι από τα μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια του κόσμου μετά τα κινέζικα και δεν είναι ο Πειραιάς...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ανετοτατα θα μπορουσε η Ελλαδα να ανοικει εκει, εχει τοσα θετικα δεν ξερω πραγματικα τι παει στραβα.
Ολοι θελουν το καλο της. Απο εκει ξεκινω, αλλα γιατι σκαλωνουμε στην πορεια.Εγώ πάντως έχω μυριστεί κάποια πραγματάκια που πάνε ΠΟΛΥ στραβά...
Επίσης είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι για τη συντριπτική πλειόνοτητα των Ελλήνων το ατομικό συμφέρον, πέρα από οποιαδήποτε ηθική ή νόμιμη πρακτική, υπερισχύει του καλού της χώρας.
Υ.Γ.1 : Θέλω κι εγώ από αυτό που παίρνεις! Συνταγογραφείται ή πρέπει να το ψάξω αλλού;
Υ.Γ.2 : Χιούμορ κάνω, δεν θέλω να σε μειώσω. Όπως σου είπα σε χαίρομαι άσχετα αν δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου.
-
Δεν παρεξηγουμε ευκολα. Καποιες φορες το κανω, αλλα γενικα ειμαι τυπος του ουζομεζε, ιδιαιτερα σε συνεργεια αυτοκινητων το μεσημερι παλιοτερα πηγαινα πολυ συχνα οπου δεν υπαρχει κατι αλλο απο πειραγμα.
Τι επιασε η μυτη σου;
@σουπερτ, τα λιμανια αυτα εγιναν σταδιακα μεσα απο πολλα χρονια βαριας βιομηχανιας. Ολα σταδιακα συμβαινουν, για αυτο ανεφερα καπου πιο πανω της μεγαλες επενδυσεις υψηλοτατης προστιθεμενς αξιας. Οχι τα σταδια για να παιζουν μπαλα 22 σαβρακοφανελες.
Εχουμε πολλα λιμανια, δεν ειναι κατι δυσκολο να φτιαχτει ενας προβλητα μονο για μια τετοια επενδυση, ιδιοκτητος. Τετοιοι ειναι αυτοι στα μεγαλα λιμανια. -
Τα σέβη μου στον lap, επιτέλους ένας αισιόδοξος με όραμα άνθρωπος. Αν έβαζες για πρωθυπουργος θα σε ψήφιζα
-
, βρε λες;
Υπεχωδε: ο χαρισμα, παντου τετραγωνα κτηρια, ουτε υποψια καμπυλης πουθενα απο εδω και περα.
Περιβαλλοντος: ο Ζηκος, θα τον εχουμε και στα ντηλ για το αεριο. Μολις πεισει ολο τον ντουνια για γκαζατα, θα ζητησει υπερφορολογηση και θα στραφει ως υπουργος στα ηλεκτρικα
Υγειας: ο γιατρος. Σοβαρος.
Συγκοινωνιων: ο λαππας. Θα σας λιωσει ολους. Στεκες θα γινετε.
Τουρισμου: ο ταξιδευτης, θα λεει στη βουλη πως ταξιδευε με 90 χλμ στην αουτομπαν και οτι τα αυτοκινητα με 80 αλογα ειναι υπεραρκετα.
Οικονομικων: ο καταιγιδας, θα ανοιγει ομιλιες για το τι και που θα επενδυσουμε ως χωρα και θα επενδυουμε τελικα τελειως αλλα απο τα συμφωνηθεντα.
Πρ. Βουλης: ο αντμιν, θα ζητα να σβηστουν απο τα πρακτικα τα ασχετα ποστς.Ο στεφαν θα ειναι απο αυτους τους περιτρεχαμενους περιεργους με τα λεφτα και τα αυτοκινητα.
Ο Φάνης απο αυτους που θα μας φτιαχνουν το προφιλ ως οικογενειαρχες.
Ο σαργους στα ντηλ για τα χοντα, στα διαλλειματα απο τις διαπραγματευσεις θα ζητα να οδηγησει στη πιστα δοκιμων το ταϊπ αρ,Εχει για ολους θεσεις.
Αν ειναι ετσι ομως ολο το υπουργικο συμβουλιο με μαυρα μπαλενο θα ναι. Glx εκδοση και υβριδικα και σημαιακι να ανεμιζει μπροστα
https://books.google.gr/books?id=BH12BQ ... =PT111&dq=χωρες+του+πυρηνα+και+χωρες+περιφερειακες+καπιταλισμος&source=bl&ots=olZeo_dlMd&sig=ACfU3U2AzxuxeLdauZ_oLpDBTSJ3rBstvQ&hl=el&sa=X&ved=2ahUKEwi945ijusrgAhUj0aYKHSNcCB0Q6AEwAnoECAoQAQ#v=onepage&q=χωρες%20του%20πυρηνα%20και%20χωρες%20περιφερειακες%20καπιταλισμος&f=false
Περα απο το χουμορ, δειτε εδω πως περιγραφουν τους ιαπωνες. Εχουν την ταση να στελνουν με πλοια ολα τα εξαρτηματα σε χωρες συναρμολογησης εκτος απο την μαρουτι οπου εκει ειναι μεγαλο τζοιντ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Υγειας: ο γιατρος. Σοβαρος.
Αν πάει για μένα, σ'ευχαριστώ για την τιμή Lap! Αλλά, ίσως παρα είμαι σοβαρός για υπουργός υγείας..
Πάντως φαίνεσαι ωραίος τύπος Lap, ευχάριστος για συζήτηση! (Αν και με μπερδεύεις που και που.. Εκεί που μιλάς ρεαλιστικά και με ψυχρή λογική π.χ. χρηστικότητα baleno, πετάγεσαι στα -ωραία μεν,οράματα δε- για την πιθανή βιομηχανοποίηση της χώρας )
Όπως και να'χει, είμαι από αυτούς που νομίζω θα χαιρόμασταν να σε γνωρίσουμε κι από κοντά.Σόρυ για το
-
Πάντως για τα αυτοκίνητα δεν έπεσες και πολύ έξω...ο Βούτσης σήμερα εθεάθη με Avis Opel Astra SW diesel (εμετός) και λίγο πιο πίσω ήταν ο Πάκης με το Α6. Η καλύτερη μου όταν πετυχαίνω τέτοιους αργόσχολους που τους ανοίγουν δρόμο οι μπατσινίλες. Σε 15' έχω φτάσει γραφείο.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Δεν παρεξηγουμε ευκολα. Καποιες φορες το κανω, αλλα γενικα ειμαι τυπος του ουζομεζε, ιδιαιτερα σε συνεργεια αυτοκινητων το μεσημερι παλιοτερα πηγαινα πολυ συχνα οπου δεν υπαρχει κατι αλλο απο πειραγμα.Τι επιασε η μυτη σου;
Η μύτη μου έπιασε τη δυσωδία της ελληνικής πολιτικής σκηνής, η οποία δυστυχώς είναι εναρμονισμένη με τη δυσωδία της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.
Και για να το ελαφρύνουμε, πότε θα πάμε για ούζα; Να συζητήσουμε και το πολιτικό μας πρόγραμμα ρε παιδί μου...
Έχω υπόψιν μου 2-3 καλά μαγαζάκια. 'Ολοι οι καλοί χωράνε... -
Lap, θα σε ψηφίσω!
Αλλά άμα στην κυβερνητική σου πολιτική τα π@δ@ξεις όλα όπως π@δ@ξες και αυτό το θέμα ( ), τότε θα παραιτηθώ και δε θα σου παραδώσω και την έδρα μου...
Κλείσιμο εργοστασίου Honda-Διάσπαση από Νέο Honda Civic 2017