-
Οχι λαε, θα ειμαι τιμιος ηγετης.
Αλλωστε εγω το μονο που ηθελα παντοτε ηταν ενα μπαλενο
Αρχισαμε τα λιζινγκ ακομα δεν κλεισαμε τετραετια
Καποια στιγμη ενα 4τροχο ουζακι θα ναι οτι πρεπει για το φορουμ, να συνεχισουν τα ποστς λαϊβ.
Με ωραιο ηλιο και ωραια τετρατροχα γυαλισμενα παρκαρισμενα απ εξω.
Ο στεφαν με ταξι να ερθει. -
λαπ, εγω δεν θα σε στηριξω...
α. θελεις ενσημα ακομη μεχρι να κατανοησεις οτι η καλημερα του ελληνα γειτονα ειναι ευχη απο μεσα του να τα φας σε γιατρους γιατι εχεις καινουργιο μπαλενο και αυτος δεν εχει
β. με ξεχασες
γ. ο χαρισμας κανει μονο για αντιπολιτευση
δ. ο οικονομικων θα σκεφτει κατι για αναπτυξη στα νησια, καποιοι να κουβαλαν πετρες... -
Για το αλφα εγω την καλημερα την λεω και την εννοω, και ποτε δεν ζηλεψα καποιους ζαπλουτους φιλους μου με αμαξαρες, μιλαμε για πανω απο 100.000 ευρα αυτοκινητα. Δυστυχως η κοινωνια εχεο πολλους τετοιους. Για τον γείτονα λοιπον, η καταρα ειναι γαϊδαρα.
Για το βητα εχω θεση γατησια.
Το εργασιας: Εισαι απο τους λιγους που πονουν πραγματικα τον εργαζομενο και φαινεται απο τα γραφομενα σου οντας επιχειρηματιας και εργοδοτης. Μπορεις να εισαι ο σημαντιμοτερος κρικος μεταξυ εργοδοτων γνωριζοντας το αγχος του επιχειρην αλλα ταυτοχρονως εισαι εντονα φιλεργατικος εκ πεποιθήσεως.
Θα γινεις κολλητος με συνδικαλιστες βρε, τυχερουκλη.
Τον χαρισμα τρελος ειμαι να τον αφησω αντιπολιτευση; υπεχωδε και οτι αλλο θελει και το παιδειας ταυτοχρονα αν θελει.Να μου αρχισει απο τα εδρανα της αντιπολιτευσης τα: τι ειπατε; τιιιιι ειπατε;
Ειμαι πανουργος σε συτα.
Αν και το παιδειας πηγαινε για τον χπλισιτ.
Ελα ρε συ ασε τον καταιγιδα.
Ειμαστε οικουμενικη, καιρος να μπει ενα τελος στο παρελθον, ηρθε ο καιρος να δουμε το μελλον.(Θα το βαλω στο σποτ, το τελευταιο, ειναι πιασαρικο) θα δωσει μια τουλαχιστον τριετια συγκυβερνησης.
@Ναι γιατρε για σενα ειναι η καρεκλα. Δεν ξερω απο τα γραφομενα σου φαινεσαι σοβαρος ανθρωπος και πολυ μετρημενος σε οτι λες και οταν το λες. Αλλωστε με υγεια εχεις να κανεις, δεν παιζουμε με αυτα, λειτουργημα.
Στα οικονομικα αν δεν βγαινουν τα νουμερα παιρνεις στυλο και προσθετεις ενα μηδενικο και χαιρεσαι
Με την υγεια ομως....δεν παιζουμε.Ευχαριστω για τα ευγενικα σου λογια.
Και ολοι σας ειστε σοβαροι ανθρωποι, εγω ειμαι λιγο χοντα τζαζ, και χαλασα το θεμα του σιβικ, αλλα οκ ελειψε ο προεδρος και ξεσαλωσαμε λιγακι.
Λοιπον, κυριες και κυριοι η κυβερνησις διαθετει τη δεδηλωμένη, λυεται η συνεδριασις.Καλαματιανος
τελος. -
Ξέρετε κάτι; Όπως τα λέει ο Lap θα έπρεπε να είναι.. Monaco θα έπρεπε να είμαστε.. μιλάω σοβαρά...αλλά είπαμε η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα που έχει την ατυχία να κατοικείται από Έλληνες..εδώ τους λένε αφήστε μας να τραβήξουμε πλάνα από την Ακρόπολη για μια διεθνους φήμης σειρά που θα την παίξει το Netflix και θα μας δει τουλάχιστόν ο μισός πλανήτης και λένε: Α, δε γίνεται βράδυ να κάνουμε γυρίσματα..μιλάμε για τέρατα.. Αν τους έλεγαν βέβαια πάρε και 500 ευρώ την ίδια ώρα θα γινόταν.. τέσπα τεράστιο θέμα συζήτησης άσχετο με τι thread, αλλά και ανακόλουθο ως προς την έκβασή του, μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν καταλήγει πουθενά δυστηχώς.. όλοι πάντως έχετε δίκιο..και οι πραγματιστές και οι αισιόδοξοι..
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ο χαρισμας κανει μονο για αντιπολιτευση.Εσύ έχεις διαίσθηση και ενόραση!
Γάτος είσαι! -
Καλημέρα / καλησπέρα σε όλους,
Είμαι ένας από αυτούς που ανέφερε ο lap παραπάνω. Δουλεύω στην έρευνα κι εξέλιξη της Ford Ευρώπης, στο Dunton Technical Centre στο Essex, ανατολικά του Λονδίνου. Τελείωσα ηλεκτρολόγος μηχανικός στο πολυτεχνείο στην Ελλάδα, κι αφού είδα κι απόειδα το 2014 ήρθα εδώ κι έκανα μεταπτυχιακό στο automotive electronics engineering. Βρήκα δουλειά στην εξέλιξη του ABS/ESP για τα μελλοντικά μοντέλα της Ford πριν καν τελειώσω τη διπλωματική μου. Χαοτική διαφορά με Ελλάδα.
Μετά από 4 χρόνια στη δουλειά αυτή, βλέπω κι εγώ τον τρόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας εδώ για το Brexit. Σε περίπτωση no deal η παραγωγή τουλάχιστο θα εξαφανιστεί από τη χώρα, εμείς στο R&D δε θα επηρεαστούμε τόσο, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Είμαι από τους πρώτους που ελπίζουν να πάει κάτι από εδώ προς Ελλάδα, είναι άπειρα εργοστάσια που απειλούν να φύγουν. Nissan, Honda, Opel / Vauxhall, Toyota, Ford, Jaguar / Land Rover, όλοι ψάχνουν για σίγουρο πάτημα εντός Ευρώπης. Κι όσο κι αν το θέλω μπας και κατάφερνα ποτέ να γυρίσω κι εγώ, τόσο αδύνατο το βλέπω. Δεν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα για μία εταιρία που ψάχνει να επενδύσει. Κανένας παράγοντας θετικός δυστυχώς, από τις κρατικές επιδοτήσεις μέχρι τους προμηθευτές που είναι άπειροι και διαφορετικοί. Ναι κάποια πράγματα έρχονται κι από αλλού αλλά δυστυχώς δεν είμαστε η πιο βολική χώρα για την αγορά της Ευρώπης, όταν υπάρχει η Τουρκία δίπλα με το 1/4 των μισθών και έτοιμες υποδομές. Το Transit στο οποίο δουλεύω φτιάχνεται στην Τουρκία κι έφυγε από την Αγγλία μετά από πολλά χρόνια παράδοσης της Ford εδώ. Θα μπορούσε να έχει έρθει Ελλάδα το 2012 όταν ξεκίνησε η παραγωγή του επόμενου μοντέλου στην Τουρκία. Ούτε καν την σκέφτηκαν όμως.... Συγγνώμη που διέλυσα κι εγώ το θέμα, απλά χτύπησε προσωπική χορδή αφού δουλεύω στον τομέα και τα βλέπω από μέσα. Καλημέρα και καλή συνέχεια να έχουμε. -
Το έχω ξαναπει, απορώ γιατι οι Ιάπωνες ακόμα ασχολούνται με τη κατακερματισμένη, μικρή αγορά της ασθμαίνουσας και δίχως αύριο ώριμης, γηράσκουσας Ευρώπης.
Κοιταχτε στοιχεία της Χοντα:Τι να λέμε.. Ποια λιμάνια, παραλιες και παγοδρόμια...
Στο πρόσφατο ταξίδι στην Ιαπωνία μίλησα με προμηθευτή της Τογιοτα που μου είπε οτι έχτισαν εργοστάσιο δίπλα σε αυτό της Τογιοτα στις ΗΠΑ για να τους προμηθεύουν κόλλες... Τι να λέμε τωρα.
Η Ασια αυξάνει, η Αφρική θα αυξάνει στο σχετικό μέλλον με κτηνώδη περιθώρια. Εκει ήδη ειναι οι Ιαπωνες και οι Κινέζοι. -
Ποτε ανοιξα θεμα. Δεν το θυμαμαι;
Υπνοβαττώ;;;
Χωρις πλάκα δεν το θυμαμαι καθόλου
Κλεινω ραντεβου σε γιατρο
Χτυπιοταν η λαπαινα πως μου ειπε να παρω και γκουντα τυρι αλλα την εβγαζα τρελη
-
Διάσπαση λέει. Τα μηνύματα από το θέμα της Honda μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα.
-
Απο κατω εχει το ονομα μου.
Δηλαδη, μπορει να ανοιξει θεμα ο αντμιν με το ονομα καποιου. Δεν το ξερα.
Τσπ.
Σημερα εγινε συμφωνια με εφοπλιστες και κρατος. 75 εκ το δημοσιο κερδος.
Ασχετα απο τη συμφωνια ειναι φανερο πως μπορουν οι δυο πλευρες να κατσουν σε ενα τραπεζι.Ποσο μαλλον οταν το θεμα συζητησης ειναι ενα πολυ συγκεκριμενο οραμα και χρονοδιαγραμμα επενδυσεων.
Ο ελληνικος στολος σε αποβαρο ειναι ο πρωτος παγκοσμιως.
Το ξαναγραφω ο πρωτος παγκοσμιως και πανω απο υπερδυναμεις.Η χωρα εχει πολλα λιμανια αλλα και φυσικους χωρους που μπορουν να χτιστουν απαραιτητες εγκαταστασεις λιμανιων και υποδοχεις ναυτικων εμπορικων γραμμων, ακομα και απο ιδιωτες. Με μηδεν κρατιμο χρημα.
Διπλα δηλαδη σε πιθανες εργοστασιακές εγκαταστάσεις.Η χωρα ειναι μεσα στον σκληρο πυρηνα της γηραιας ηπειρου και σταυροδρομι απο ασια.
Μαζι με τα βαλκανια αποτελει μια σχετικα καλη εσωτερικη αγορα.Δηλαδη ειναι σαν βιδα με παξιμαδι. Ολα μπροστα μας ειναι.
Ενα χρονοδιαγραμμα 20 ετων με συγκεκριμενα βηματα καθε ετος και αρση των μελετημενων κολληματων.
Ο ελληνικος εφοπλισμος για παραδειγμα σε καθε προταση προσφερει δημιουργεια εγκαταστασεων και κλειδωμα των γραμμων ανεφοδιασμου στην προσφορα.
Πιστευω θα τους ενδιεφερε με συγκεκριμενη τιμη ναυλου και χρονο οσο η ζωη ενος καραβιουΕνω μπορει να συμμετασχει σε μοιρασμα μετοχων απο μια συμπραξη κρατους και χοντα, οταν τοποθετουν ενα μικρο ποσοστο των κερδων του προτζεκτ 'βιομηχανικης αναπτυξης' στην αναπτυξη των πολυτεχνικων σχολων.
Τα μεγαλα πανεπιστημια που θαυμαζουμε ολοι εχουν αποθεματικο δισεκατομμυριων απο δωρεες. Σε εμας ποια δωρεα θα ερθει.
Οταν ομως δημιουργηθουν αποθεματικα απο τετοιες πολιτικες, η αναπτυξη των πανεπιστημιων θα φερουν και διεθνης δωρεες.Στο χρονοδιαγραμμα αναπτυξης της βιομηχανιας θα περιλαμβανονται σε καθε ετος αντιστοιχα οφελη για τις αδυναμες κοινωνικα ομαδες. Να γευτουμε ολοι αναλογικα τα οφελη.
Τα οφελη χρησιμοποιησης του εφοπλισμου για το συμφερον της χωρας δεν θα ναι 75 μυρια επι 20 ετη. Αλλα πολλα περισσοτερα απο εξαγωγη βαριας βιομηχανιας. Τολμω να πω πολλα δις.
Δημιουργηται ενα βιομηχανικο και επενδυτικό προηγουμενο.
Η χωρα μπαινει βηματακι βηματακι στο μεγαλο κλαμπ.Πρεπει να τους φερουμε εδω. Πρεπει να σοβαρευτούμε.
-
Φανταστείτε την χωρουλα μας με τετοιες επενδυσεις.
Το θετικο ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών που θα παράγει.
Την είσοδο δηλαδή στην οικονομία μας πολλων δισεκατομμυρίων απο άλλες οικονομίες. Το πλεόνασμα αυτο να διαχέεται σε ολη την κοινωνία και σε κρατικές επενδυσεις μεγάλης προστιθέμενης αξίας, που θα τη βοηθήσουν για ακόμα μεγαλύτερη επιτάχυνση στον χρόνο της ανάπτυξης της.
Σε όποιες χωρες εκτός Ε.Ε έχουμε ανάγκη πρώτη ύλη ή οτιδήποτε άλλο, μπορουμε να κλείσουμε συμφωνίες για ισοσκελές διμερές ισοζύγιο συναλλαγων για αυτο το εμπορευμα με αποτέλεσμα να αγοράζουμε φθηνότερα απο άλλες παρόμοιες χώρες με εμάς. Δηλαδή αρχίζουμε να γινόμαστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί.
Ενας δηλαδή πολυ αποδοτικός και ανώτερος οικονομικός κύκλος.
Απο ενεργεια τα πραγματα φαινονται πολυ θετικα με μικρο κοστος ενεργειας για την Ελλαδα τις επομενες δεκετίες.
Και σε ολα αυτα ο ελληνικος στολος να οργωνει τους ωκεανούς μεταφεροντας πρωτες υλες απο παντου. Φυσικα με το κέρδος τους αλλα με πολλα περισσότερα για τη χώρα.
Είναι εμφανές όχι μονο στην Ελλαδα αλλά και παγκοσμίως πως τα εθνικά χαρακτηριστικά ακολουθούν το κεφαλαιο παρα τα λεγόμενα περι αντιθέτου. Δηλαδη τα εθνικα κεφαλαια πολλες φορες ζητούν και επιδιώκουν συμμετοχή σε επενδυτικές ενέργειες των χωρών βάσεων ή προέλευσης τους.
Αρα, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το τεραστίων διαστάσεων κεφάλαιο των εμπορικών ναυτικών γραμμών σε ενα κεντρικό εθνικο σχεδιο βιομηχανευσης της χώρας. Με σκοπό να παρουσιαστεί η χώρα ως θελκτικό τόπος επένδυσης κολοσσιαίων επενδύσεων.Αρα απο σημερα το εκμεταλλευόμαστε και παραθέτουμε άμμεσα προσφορες στην διεθνη βαρια βιομηχανια, π.χ στη Χοντα
Δηλαδη μια αυτοκινητοβιομηχανία που δεν χρειάζεται να αποδείξη την αξία της. Είναι ένα προιόν θελκτικο στην αγορα της Ευρώπης.
Δεν θα το χτίσουμε εμείς ως προϊόν απο την αρχή, περνώντας την πιο επικίνδυνη φάση στην πορεία του. Δηλαδή της αποδοχής του ως προϊόν απο την αγορά. Είναι ξακουστή και ποθητή ως εταιρία σε ολο τον πλανήτη.
Τσπ μακαρι και βλεπουμε
-
Μακάρι μπας και μπορέσουμε να γυρίσουμε κάποια στιγμή πριν τα βαθιά γεράματα
Κλείσιμο εργοστασίου Honda-Διάσπαση από Νέο Honda Civic 2017