Τα νούμερα ξεκόλλησαν μόλις άλλαξα προφίλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξανακολλήσει.
Επέκταση δεν έκανα όχι, έχω 2 χρόνια.
Σήμερα είχα άλλο ένα επεισόδιο στην πολύπαθη ιστορία μου, με το που το έβαλα μπροστά, ήταν απενεργοποιημένα ή κλειδωμένα όλα στο infotainment και χρειάστηκε να κάνει 3 φορές επανεκκίνηση μόνο του για να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Μάλιστα παρατήρησα οτι είχε χάσει μια ρύθμιση που είχα κάνει για την προφύλαξη οθόνης (την είχα ενεργοποιημένη και απενεργοποιήθηκε). Κι όλα αυτά χωρίς τα παλιά μηνύματα που έβγαζε στην αρχή για κλειδωμένα εξαρτήματα και sos κλήση.
Εννοείται αμέσως τηλ στον Μακρή και μου είπε να πάω από κει τη Δευτέρα να δούμε τι θα κάνουμε.
Λοιπόν, μετά τη σημερινή επίσκεψη επανέρχομαι για τα νεότερα.
Ουσιαστικά ο Μακρής μου είπε οτι δεν μπορεί να εντοπίσει κάποιο πρόβλημα γιατί το διαγνωστικό δεν του εμφάνισε καμία καταχώρηση ούτε για τις 3 επανεκκινήσεις που έγιναν, ούτε για κάποιο σφάλμα που μπορεί να τις προκάλεσε.
Πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά και μετά από λίγο μου είπε οτι θα προχωρήσουμε σε αίτημα προς το εργοστάσιο για αντικατάσταση της οθόνης.
Τώρα αν σας πω οτι χάρηκα, όχι δε χάρηκα καθόλου με αυτή την εξέλιξη, γιατί δεν ήθελα να ξηλωθεί το μισό ταμπλό στον 2ο μήνα χρήσης του αυτοκινήτου.
Πίστευα οτι θα λυθεί με κάποια αναβάθμιση (δεν του έβγαλε διαθέσιμη απ οτι μου είπε) ή με κάποιο reset στις εργοστασιακές το οποίο δε μου το πρότεινε καν.
Έχω ξενερώσει πολύ και η αλήθεια είναι οτι αιφνιδιάστηκα με αυτή την εξέλιξη γιατί δεν το περίμενα να προτείνει κάτι τέτοιο.
Πιστεύετε οτι με μια επαναφορά εργοστασιακών θα μπορούσε να αλλάξει κάτι; Ουσιαστικά 3 πράγματα έχουν αλλάξει από τη μέρα που το πήρα στα χέρια μου. Κατέβασα ραδιοφωνικούς σταθμούς, εγκατέστησα τον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού και έκανα τη σύνδεση του android auto. Κατά τη χρήση των επαφών ή του andoid auto δεν κόλλησε ποτέ, γι αυτό και υπέθεσα δε έχει να κάνει με αυτά αλλά με κάποια αστοχία υλικού. Δε ξέρω πραγματικά...
Τώρα περιμένω τηλέφωνο για το πότε θα έχουν διαθέσιμη τη νέα οθόνη για να πάω να την αλλάξουν. Το μόνο που με ανησυχεί είναι πόσο ίδια θα είναι μετά η συναρμολόγηση του ταμπλό με αυτή που έγινε στο εργοστάσιο...