-
Άσε που θα καλύψεις και την έλλειψη συνδεσιμότητας με Android που έχει γενικώς η BMW...
Καμία έλλειψη....όποιος δεν έχει Apple δεν δικαιούται bmw, απλά πράγματα...αχαχα!
Ξέρει η bmw τι κάνει, δεν απευθύνεται στον καθένα τυχαίο...μόνο premium apple users!
ΥΓ: προσωπικά χέρι σε νέο αυτοκίνητο και δη bmw για να βάλω μια κινεζιά δεν θα το έκανα με τίποτα!! Απλά θα αγόραζα άλλο αυτοκίνητο.
-
Άσε που θα καλύψεις και την έλλειψη συνδεσιμότητας με Android που έχει γενικώς η BMW...
Καμία έλλειψη....όποιος δεν έχει Apple δεν δικαιούται bmw, απλά πράγματα...αχαχα!
Ξέρει η bmw τι κάνει, δεν απευθύνεται στον καθένα τυχαίο...μόνο premium apple users!
ΥΓ: προσωπικά χέρι σε νέο αυτοκίνητο και δη bmw για να βάλω μια κινεζιά δεν θα το έκανα με τίποτα!! Απλά θα αγόραζα άλλο αυτοκίνητο.
-
-
-
Ανακεφαλαιώνω τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού της 118i Sport Line έναντι της118i Advanced Connected Advanced, οι οποίες διατίθενται στην ίδια τιμή:
-
Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός
-
Προβολείς LED
-
Προβολείς ομίχλης LED
-
Ζάντες αλουμινίου17'
-
Σπορ καθίσματα οδηγού & συνοδηγού
-
Πακέτο φωτισμού
-
Πακέτο αποθηκευτικών χώρων
-
Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος
Πες μου τώρα Φάνη, με ποια λογική δεν θα επιλέξει κάποιος την Sport Line. Εύκολη επιλογή και μετά προσθήκη μιας ποιοτικής κινέζικης πηγής (π.χ. Dynavin, LM ή Zenec) ή εξεύρεση γνήσιας απο το ebay μετά από λίγο καιρό.
-
-
Δίκο έχεις Χάρη, τα ίδια βιαστηκα και δεν πρόσεξα ότι η καλή έκδοση (με virtual, navi, LED και όλα τα καλά) είναι χωρίς αυτόματο. Λάθος μου! Οπότε η Σπορ είναι μονόδρομος....άλλη βλακεία της BMW, δεν θέλω ρε 17αρες και σπορ αηδίες, θέλω την καλή εκδοση αλλά με αυτόματο!
Θεωρητικά όλα αυτά για εμένα βέβαια, γιατί δεν θα την αγόραζα ποτέ, ελέω κιβωτίου.
-
Η οθονη που εχει η sportline μια χαρα 8,8 ειναι .. δεν ειναι η 6,5 της Χ1-Χ2
Απλά δεν είναι ενεργοποιημενες οι εφαρμογές για ναβι και μαζι carplay....
Ισως και με software hack να γινεται δουλεια!
Ηδη στις μετά το 7/2017 Χ1 ενεργοποιείται carplay ακόμα και χωρις μαμα navi!!
Προφανως και η sportline είναι μονοδρομος γιατι σπορ καθίσματα και Μ τιμόνι από μόνα τους αναβαθμίζουν απιστευτα εμφανιση και οδήγηση. To ίδιο και το πακέτο φωτισμού! Γενικά η καμπίνα σε προδιαθέτει για ανεση και ευχάριστη οδήγηση.
Μόνο τον αέρα του SAV δεν νοιώθεις πια!
Ο πινακας οργάνων παροτι δεν είναι ο πλήρως ψηφιακός αλά Χ3 και παραπάνω είναι σαν ψηφιακός γιατι εχει απίστευτο black panel κομματι αριστερα και δεξιά και μεγάλη ψηφιακή στη μέση.
Επίσης εχει και εξελιγμένο active guard με lane departure πέρα από σηματα, κοπωση και front colllision....
Λειπουν (για εμένα) αναδιπλουμενοι καθρεπτες, adaptive cruise control, συνδεσιμότητα
-
To θετικο της υποθεσης ειναι οτι εχουν βγαλει δυο διαφορετικα, ετοιμα πακετα, ακριβως λιγο πριν το φορολογικο σκαλοπατι, ωστε η τελικη τιμη να ειναι λιγο κατω απο τις 30κ ευρω.
Καποιοι μπορει να προτιμησουν τον εξτρα εξοπλισμο ανεσης (λεπτομερειες του οποιου δεν γνωριζω), καποιοι αλλοι (οπως εγω πχ θα εκανα...) μπορουν να διαλεξουν το πακετο sportline, συν τα full Led και το 7αρι DCT.
Το αρνητικο βεβαια ειναι οτι αν καποιος θελει την Sportline με χειροκινητο, θα πρεπει να την 'χτισει' απο την αρχη και το κοστος εκτοξευεται στα 35-36κ περιπου...
Για την ιστορια, μιας και εχω αναλυτικα την προσφορα με τους κωδικους εξοπλισμου, να προσθεσω οτι στο Sportline πακετο, κατ' εμε τουλαχιστον το πιο σημαντικο τμημα του εξοπλισμου ειναι τα εκπληκτικα σε στηριξη -αλλα και εμφανιση- καθισματα, αλλα και τα full Led φωτα, μαζι και με τις ομορφες 17αρες ζαντες.
Κατα τα αλλα, θα συμφωνησω περισσοτερο με τον iceman7 σε οτι αφορα την στανταρ οθονη, την οποια και βρηκα εξαιρετικη, ενω χωρις να γνωριζω ακριβως εαν εχει να κανει με συνδεσιμοτητα, βλεπω οτι η Sportline advance, διαθετει τον κωδικο '6C1 Πακετο Connected'. Μηπως αυτο εχει την απαραιτητη συνδεσιμοτητα για κινητα?
Επισης διαθετει στανταρ cruise control με περιοριστη ταχυτητας και το κοστος αναδιπλουμενων καθρεπτων ως εξτρα, πιθανολογω οτι μπορει να μπει χωρις το τελικο κοστος να ξεπερασει το φορολογικο σκαλοπατι, καθοτι τουλαχιστον σε ερωτηση μου για τυχον εξτρα προσθηκη σπορ αναρτησης (370ευρω προ φορων) , ο πωλητης μου ανεφερε οτι φτανει ακριβως τις 30κ ευρω, απο 28,200ευρω που κοστιζει με το πακετο Sportline Advance.
-
Θελει το connected plus για car play και navi
Με τους καθρέπτες πας οριακά στα 30000 ευρώ (καπέλο δηλ. σχεδον 1800 ευρώ που είναι ολο φόροι)
-
Η Sport Line Advanced ειναι η επιλογη απο αυτες τις διαμορφωσεις εξοπλισμου. Να πατε να τα δειτε απο κοντα για να δειτε τις διαφορες. Επισης το Car Play και στα Connected ειναι εξτρα και δεν ειναι αμελητεο το κοστος.
-
Είναι συνδρομητικό.
Τον πρώτο χρόνο δωρεάν και μετά συνδρομή.
Θα μάθω το ακριβές ποσο -
Καλημέρα , στο σχετικό τοπικ του Kia XCEED έγραψα το παρακάτω (αν και θα το γνωρίζετε):
......Φυσικά λίγα μέτρα παρακάτω η BMW έδινε την NEA 1 Sport Line Advanced με τον 1.5 (140 hp) και αυτόματο κιβώτιο με προωθητικό για την έκθεση 27.450 (με κουπόνι -500 €), για όποιον ενδιαφέρεται.
-
73km/h στο τεστ ταρανδου, ενώ η προηγούμενη 77, το focus να μην το αναφέρω καλυτερα..
-
73km/h στο τεστ ταρανδου, ενώ η προηγούμενη 77, το focus να μην το αναφέρω καλυτερα..
Λογικό και αναμενόμενο...οι BMW, ειδικά οι προσθιοκίνητες, δεν τα πάνε καλά σε αυτό το τεστ. Είναι τέτοια η ρύθμιση της ανάρτησης και του ESP που δεν ευνοούν αυτό το τεστ.
-
Ερωτηση προς τους κατοχους; Σε ποιο χρωμα την εχετε παρει;
-
Ερωτηση προς τους κατοχους; Σε ποιο χρωμα την εχετε παρει;
mineral grey
-
Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το ασπρο μεταλλικο.
-
Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το ασπρο μεταλλικο.
εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο μαύρο. Τελικά δεν το μετάνιωσα, εξαιρετικό χρώμα και του πάει πολύ στην sportline με τις piano black λεπτομέρειες
-
Μπορεις να μου πεις κ μια ενδεικτικη καταναλωση;
-
Μπορεις να μου πεις κ μια ενδεικτικη καταναλωση;
δεν έχω κάνει πολλά χλμ. 500 μέχρι τώρα, η κατανάλωση είναι 7 για μεικτές διαδρομές. Σε μποτιλιάρισμα τσιμπάει αλλα αυτό είναι λογικό.
Νέα BMW 1 Series 2019