-
Είμαι σε αδιέξοδο τελικά πόσο έχει η 1? στην διαμόρφωση βγαίνει 32993 η Sport Line , υπάρχει έκπτωση - προσφορά γιατί διάβασα ότι κάποιος παράγγειλε με τιμή 27986, είμαι ανάμεσα σε 1, a class , chr
Sport Line Advanced 27500 εχει πηγαινε σε ντηλερ δεν το εχουν το πακετο στον διαμορφωτη. Καλοταξιδο να ειναι.
-
sotoszz wrote:
Είμαι σε αδιέξοδο τελικά πόσο έχει η 1? στην διαμόρφωση βγαίνει 32993 η Sport Line , υπάρχει έκπτωση - προσφορά γιατί διάβασα ότι κάποιος παράγγειλε με τιμή 27986, είμαι ανάμεσα σε 1, a class , chr
Sport Line Advanced 27500 εχει πηγαινε σε ντηλερ δεν το εχουν το πακετο στον διαμορφωτη. Καλοταξιδο να ειναι.
Σ΄ ευχαριστώ θα μιλήσω τηλεφωνικά Δευτέρα είμαι από επαρχία δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ.
-
Στο διαμορφωτή δεν θα επιλέγεις sportline από τις εκδόσεις αλλα sportline advanced από τα πακέτα.
Για να μην μπερδευτείς επιλεξε απλά να διαμορφώσεις σειρά 1, άσε την επιλογή στην 118 βενζίνη χειροκίνητο και πήγαινε απευθείας στα πακέτα εξοπλισμού όπου επιλέγοντας sportline advanced θα στα περάσει όλα μόνο του.
Μετα επιλέγεις το χρωμα και τελείωσες.
Ετσι θα δεις την τιμή των σχεδόν 28 που λέμε. -
wantone wrote:
sotoszz wrote:
Σ΄ ευχαριστώ θα μιλήσω τηλεφωνικά Δευτέρα είμαι από επαρχία δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ.
27986€ το παρηγγειλα.Μην εισαι σε αδιεξοδο! Καλοταξιδο!!
-
Έχουμε ακούσει τίποτα παράπονακια για την 118i 1500 με τα 140 άλογα? Ενδιαφέρεται ο κουμπάρος μου. Το κάναμε test drive μια έκδοση sport line κάπως... Και θέλει να μάθει εάν έχει βγάλει τίποτα σαν πρόβλημα. Από το test drive που κλασσικά ήταν 4 λεπτά δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Οκ ποιότητα κύλισης όχι κάτι τρελό. Ηχομόνωση καλή, δύναμη μέτρια.
-
Έχουμε ακούσει τίποτα παράπονακια για την 118i 1500 με τα 140 άλογα? Ενδιαφέρεται ο κουμπάρος μου. Το κάναμε test drive μια έκδοση sport line κάπως... Και θέλει να μάθει εάν έχει βγάλει τίποτα σαν πρόβλημα. Από το test drive που κλασσικά ήταν 4 λεπτά δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Οκ ποιότητα κύλισης όχι κάτι τρελό. Ηχομόνωση καλή, δύναμη μέτρια.
Τι να ακουσεις? Τωρα βγηκε ζητημα να εχουν δοθει 3 σε αυτα τα φορουμς και ολα ειναι κατω απο 1000 χμ ακομα.
-
Ιγνατιε, πες τον κουμπαρο πως εχουμε ακριβως την ιδια απορια.... ας το παρει να μας πει αυτος
-
Παράπονα από ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί 2 μήνες!?!?! ΆΣε που oi BMW βγάζουν προβλήματα μετά τα 5 χρόνια περίπου.
Πάντως έχω αρχίσει να βλέπω αρκετές στον δρόμο (έχω δει 6-7 την τελευταία εβδομάδα), ενδιαφέρον σχέδιο που προσωπικά δεν μου αρέσει, ειδικά η μάσκα με τα τεράστια 'νεφρά' είναι προς το χάλια.
-
Περιμενω να παραλαβω τελος Ιανουριου.Θα σας γραψω εντυπωσεις αμεσα!
-
Είμαστε σε διαδικασία στρωσιματος. Το μοτέρ έχει δύναμη πάντως ...
-
Ψόφιο το νήμα βλέπω. Τι γίνεται κανένας δεν παρέλαβε, οδήγησε ακόμα; Θέλουμε πληροφορίες, φώτο γιατί μας καίει.
-
Ψόφιο το νήμα βλέπω. Τι γίνεται κανένας δεν παρέλαβε, οδήγησε ακόμα; Θέλουμε πληροφορίες, φώτο γιατί μας καίει.
πες μου φίλε ότι χρειάζεσαι . Σκέφτεσαι για αγορά;
πολυ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο μέχρι τώρα. Πολύ καλό κράτημα, ποιότητα και σε εξαιρετική τιμή για premium. Ο κινητήρας 1.5 βενζίνης το πάει αξιοπρεπέστατα. Κατανάλωση λίγο τσιμπημένη -
Και εγω παρελαβα εδω και δεκα μερες! Ποιοτητα κυλισης φοβερη, συναρμογη σε αλλα επιπεδα(δεν ακουγεται τσικ), κινητηρας επαρκης κ διψασμενος. Ειναι τοσα πολλα τα υπερ π λες χαλαλι!
-
Τους έχουμε πάρει μεταγραφή τους κατόχους!!
Εκπληκτικό αμάξι!
-
Ποιοι ειστε;;
-
VAG2011 wrote:
πες μου φίλε ότι χρειάζεσαι . Σκέφτεσαι για αγορά;
πολυ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο μέχρι τώρα. Πολύ καλό κράτημα, ποιότητα και σε εξαιρετική τιμή για premium. Ο κινητήρας 1.5 βενζίνης το πάει αξιοπρεπέστατα. Κατανάλωση λίγο τσιμπημένηΕίχα ανοίξει θέμα για την 118i ή το focus και ενώ είχα καταλήξει για την bmw ,ήρθε και το Leon τώρα και το ξανασκεφτομαι.
-
Καλημέρα,
Ξέρει κανείς αν ισχύουν ακόμα τα προνομιακα πακέτα εξοπλισμού που αναφέρονται στα τελευταία ποστς;
-
Καλημέρα,
Ξέρει κανείς αν ισχύουν ακόμα τα προνομιακα πακέτα εξοπλισμού που αναφέρονται στα τελευταία ποστς;
Λογικα ναι.
-
Μόνιμα είναι τα πακέτα, το πολύ πολύ να γίνουν ακόμα καλύτερα στην πάροδο του χρόνου.
-
Χμμ.. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως υπάρχουν κάποια που έχουν ήδη εκτελωνιστεί. Δεν ξέρω αν εννοεί πως υπάρχουν ΜΟΝΟ αυτά ή πάει να με σπρώξει προς 'τα έτοιμα'.
Νέα BMW 1 Series 2019