-
Η Ελλάδα είναι μια πόλη/κράτος με το 70% του ενεργού πληθυσμού και το 80% της (φανερής) οικονομίας της στο λεκανοπέδιο. Λέτε οι Γάλλοι μανατζαραίοι να περιμένουν να πουλήσουν πολλά ds στην ελληνική επαρχία; Προς το παρόν ένα συνεργείο στα βπ αρκεί, ενισχύει και την πρίμιουμ εκδοχή την εταιρείας. Αν και όταν αρχίσουν να γεμίζουν οι δρόμοι από ds, βλέπουμε.
-
Εάν έχει Αγ. Παρασκευή service, τότε μιλάμε για την Ωμέγα στην Μεσογείων? Γιατί εάν έχει service η Ωμέγα, τότε θα έχουν και τα υπόλοιπα καταστήματά της.
Δεν έχει και service το κεντρικό κατάστημα DS στο Χαλάνδρι (στην Λ. Κηφισιάς)?
Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει όπως η BMW περίπου, με 3-4 εξουσιοδοτημένα στην Αττική. Η BMW έχει 4 πλέον και είναι μια χαρά...δεν έχει τέτοιες πωλήσεις που να χρειάζονται 10.
-
Το ξαναείδα σήμερα στην Σιτροέν. Εντάξει μέσα είναι φανταστικό. Η πλαινη κονσόλα δεν με εμποδίζει τέλος στα πόδια και πίσω κάθομαι χωρίς να βρίσκουν τα γόνατα έστειλα για λίγο είμαι 1.90+. Μεσαία έκδοση ντίζελ αυτόματο 34-35 μου είπε.
Ετοιμάζουν να χωρίσουν το μαγαζί για να ανεξαρτητοποιηθούν από Σιτροέν.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσο το ξανακοίταω και βλέπω και τις φωτός από έκθεση αυτοκινήτου... Μου κάνουν λίγο πολύ φουτουριστικά στο εσωτερικό αυτά τα πολύγωνα παντού...δύσκολευομαι λίγο να τα αποδεχτώ δεν ξέρω πως να το πω...
Απο την άλλη το 3008 μου δείχνει τόσο οικείο και άνετο ..σαν να το σχεδίασα εγώ. Κάθομαι και δεν με ενοχλεί τίποτα. Εννοείται ότι όλα είναι προσωπικά γούστα αυτό και εκφράζω άλλοστε.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
Και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου αλλά μόλις μπήκα μέσα και έκλεισε η πόρτα τα πράγματα άλλαξαν. Μπήκα μετά και σε 3008 και μου φάνηκε τόσο καθημερινό και συνηθισμένο σε σχέση πάντα με την DS7 που το έβγαλα από τις επιλογές μου.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το ξαναείδα σήμερα στην Σιτροέν. Εντάξει μέσα είναι φανταστικό. Η πλαινη κονσόλα δεν με εμποδίζει τέλος στα πόδια και πίσω κάθομαι χωρίς να βρίσκουν τα γόνατα έστειλα για λίγο είμαι 1.90+. Μεσαία έκδοση ντίζελ αυτόματο 34-35 μου είπε.
Ετοιμάζουν να χωρίσουν το μαγαζί για να ανεξαρτητοποιηθούν από Σιτροέν.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρόβλημα με αυτή την έκδοση είναι οτι δεν μπορείς να προσθέσεις εύκολα κάτι γιατί περνάει τα 40000€.
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου αλλά μόλις μπήκα μέσα και έκλεισε η πόρτα τα πράγματα άλλαξαν. Μπήκα μετά και σε 3008 και μου φάνηκε τόσο καθημερινό και συνηθισμένο σε σχέση πάντα με την DS7 που το έβγαλα από τις επιλογές μου.Έτοιμος είσαι....push the button:-)
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου αλλά μόλις μπήκα μέσα και έκλεισε η πόρτα τα πράγματα άλλαξαν. Μπήκα μετά και σε 3008 και μου φάνηκε τόσο καθημερινό και συνηθισμένο σε σχέση πάντα με την DS7 που το έβγαλα από τις επιλογές μου.
Έτοιμος είσαι....push the button:-)
Δίκιο έχεις αλλά πρέπει να πουλήσω το δικό μου πρώτα και επειδή είμαι εκτός Αθηνών να δω τι θα γίνει με τα service αν ολα πανε καλά θα το πατήσω γιατι μια ζωή την έχουμε!!!!!
-
Και εγώ είχα τις αμφιβολίες μου αλλά μόλις μπήκα μέσα και έκλεισε η πόρτα τα πράγματα άλλαξαν. Μπήκα μετά και σε 3008 και μου φάνηκε τόσο καθημερινό και συνηθισμένο σε σχέση πάντα με την DS7 που το έβγαλα από τις επιλογές μου.ισχυει. Το ιδιο ενιωσα και εγω οταν μπηκα πρωτα ds7 και μετα 3008. Ξεθωριάζει πολυ η εικονα του 3008 εσωτερικα μολις μπεις στο ds. H oΛη αισθηση ειναι ανωτερης ποιοτητας. Αν ηταν μοντελο απο την αγια τριαδα απλα θα μιλουσαμε για το κορυφαιο εσωτερικο στην κατηγορια και οχι μονο! τώρα λεμε ε πλησιαζει την ποιοτητα των γερμανων...
-
Είναι φοβερό , απο τα πιο ωραία εσωτερικά που έχω μπει ποτέ
-
Ο πωλητής μου εκθιασε το αυτόματο λέει σε td που έκαναν πάτησαν φρένο δοκιμάζοντας το kickdown και κατέβασε από 8η 5η άμεσα χωρίς υστέρηση
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ισχύει. Εξαιρετικό κιβώτιο το ΕΑΤ8. Ισάξιο του 8ριου ZF.
-
Γιαυτο και εγώ το κυνηγάω το εατ8 μπας και μου κάτσει σε καλή τιμή στο αιρκρος γιατί στο ds ξεφεύγει και παρά είναι πολυτελές για τα γούστα μου το συγκεκριμένο έτσι κι αλλιώς
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Γιαυτο και εγώ το κυνηγάω το εατ8 μπας και μου κάτσει σε καλή τιμή στο αιρκρος γιατί στο ds ξεφεύγει και παρά είναι πολυτελές για τα γούστα μου το συγκεκριμένο έτσι κι αλλιώςΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να σου κατσει αν και εγω συη θεση σου δε θα αλλαζα αμαξι. Δεν εχω καταλαβει γιατι δε σε καλυπτει
-
Ε το σαράκι της αλλαγής...είμαι και γκατζετακιας...αλλά δεν βιάζομαι παρακολουθώ την αγορά εδώ και 6-7 μήνες και βλέπουμε ...χομπιστικα...και σίγουρα δεν το δίνω πριν πιάσω τις 100.000χλμ με το Σουζούκι. Αν βέβαια οδηγήσω και το εατ8 και δεν με καλύψει σε τραβήγματα με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου. Ως τώρα το 3008 1.6 που οδηγησα μόνο αναβάθμιση σε σχέση με τα τραβήγματα του scross δεν ήταν.
-
Σε χθεσινή επικοινωνία με Ωμέγα(Κηφισό) και ερώτηση για DS μου είπαν ότι μπορούνε να πουλάνε αλλά δεν μπορούν να έχουν έκθεση αν θέλω να το δω στη Κηφισίας μόνο. Για service σε DS κάνουν δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Δεν το συνέχισα αναφέροντας τα περί δικών της συνεργείων DS γιατι δεν είχα χρόνο, μου έκανε εντύπωση η απάντηση τους πάντως.
-
-
Αχαχαχα... Καλό
-
Σε χθεσινή επικοινωνία με Ωμέγα(Κηφισό) και ερώτηση για DS μου είπαν ότι μπορούνε να πουλάνε αλλά δεν μπορούν να έχουν έκθεση αν θέλω να το δω στη Κηφισίας μόνο. Για service σε DS κάνουν δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Δεν το συνέχισα αναφέροντας τα περί δικών της συνεργείων DS γιατι δεν είχα χρόνο, μου έκανε εντύπωση η απάντηση τους πάντως.Ισχυει, ο κουνιαδος μου εχει παρει το ds4 απο citroen σε επαρχια και κανει στη citroen το service χωρις να χανει εγγυηση.
Ισως η νεα πολιτικη της ds να ειναι μονο για το ds7? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Σε χθεσινή επικοινωνία με Ωμέγα(Κηφισό) και ερώτηση για DS μου είπαν ότι μπορούνε να πουλάνε αλλά δεν μπορούν να έχουν έκθεση αν θέλω να το δω στη Κηφισίας μόνο. Για service σε DS κάνουν δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Δεν το συνέχισα αναφέροντας τα περί δικών της συνεργείων DS γιατι δεν είχα χρόνο, μου έκανε εντύπωση η απάντηση τους πάντως.
Ισχυει, ο κουνιαδος μου εχει παρει το ds4 απο citroen σε επαρχια και κανει στη citroen το service χωρις να χανει εγγυηση.
Ισως η νεα πολιτικη της ds να ειναι μονο για το ds7?Τι να πω δεν ξέρω και εγώ τι να πιστέψω! Απο την μια η DS υποστηρίζει οτι δεν κάνουν service και επισκευές σε citroen - peugeot(σε σε επισκεψή μου 29/12) και απο την άλλη η Ωμέγα λέει άλλα.
Μήπως γίνεται αυτό μέχρι να οργανώσει το δίκτυό της και μετά μόνο στα DS;
DS7 CROSSBACK