-
ρε παιδια τυπικα θα μπουν καποιες ταμπελες ds σε υφισταμενους χωρους θα μοιραστουν χωροταξικα για να ξεχωριζουν, ουσιαστικα θα εξυπηρετουνται από το ίδιο προσωπικο, τωρα αν γινει καποιος πληρης διαχωρισμος με διαφερτικες εγκαταστασεις και προωπικο αυτο θα αφορα μονο αθηνα, θεσσαλονικη αποκλειεεται.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Σε χθεσινή επικοινωνία με Ωμέγα(Κηφισό) και ερώτηση για DS μου είπαν ότι μπορούνε να πουλάνε αλλά δεν μπορούν να έχουν έκθεση αν θέλω να το δω στη Κηφισίας μόνο. Για service σε DS κάνουν δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Δεν το συνέχισα αναφέροντας τα περί δικών της συνεργείων DS γιατι δεν είχα χρόνο, μου έκανε εντύπωση η απάντηση τους πάντως.
Ισχυει, ο κουνιαδος μου εχει παρει το ds4 απο citroen σε επαρχια και κανει στη citroen το service χωρις να χανει εγγυηση.
Ισως η νεα πολιτικη της ds να ειναι μονο για το ds7?Η ds αυτονομημένη υπάρχει από λίγους μήνες. Πιο μπροστά τα ds service και έκθεση είχαν στις Citroen και Αθήνα να ήταν ο κουνιαδους σου πάλι σε Citroen θα έκανε τα σέρβις.
Από την άλλη θεωρώ απίθανο (εάν όχι αδύνατο και παράνομο) να μπορούν να σου προσβάλουν την εγγύηση ακόμη και τώρα με σέρβις σε εξουσιοδοτημένο της Citroen. -
Στα λεξους ειναι δυνατον να πανε σε συνεργεια της τογιοτα;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Στα λεξους ειναι δυνατον να πανε σε συνεργεια της τογιοτα;Ναι....το είχαμε συζητήσει σε κάποιο άλλο θέμα.
-
Ωπ, σορρυ δεν το ειχα διαβασει.
Αρα ψηλοβλακεια η ενεργεια της αποκλειστικοτητας του συνεργειου της ds.
-
Δεν πιστεύω ότι θα ισχύσει...το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποια ειδική 'γωνία' για DS, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις. Στην επαρχία ίσως ούτε καν αυτό.
-
Ξέρετε μήπως αν κάποια εταιρεία νοικιάζει DS7 στην Αθήνα ή αν μπορείς να κάνεις test drive 24ωρου ή 48ωρου;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Συζητάνε για κάτι δωράκια με το κλείσιμο τύπου λαστιχένια πατάκια σαλόνι και χώρο αποσκευών και βλέπουμε τι άλλο.
Ήθελα και φώτα LED αλλά έβγαινα πάνω απο 40000€ λόγω αλλαγής κλίμακας οπότε μένω στα xenon που έχει στάνταρ.
Τεστ ντράιβ υπάρχει το 1.5 ντίζελ μάνιουαλ για καλή μου τύχη αλλά επειδή δεν ειχα χρόνο οταν είμαι Αθήνα θα κλείσω ενα τεστ για μια πρώτη γεύση....Τελικά η βασική έκδοση του ds7 έχει στάνταρ xenon η αλογόνου?
Η βασική(Chic) έχει αλλογόνου και η Bechic & Sochic έχουν xenon, πήρα σήμερα και ρώτησα γιατί είχα ξεχάσει όταν πήγα και το είδα να ρωτήσω. Βλέποντας και το τεστ https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... _38274.asp ήθελα να δω τελικά τι φώτα έχει γιατί μάλλον στο τεστ κάνανε λάθος δεν μπορεί να πήραν τη βασική έκδοση.
-
Όλα τα specs των διαφόρων εκδόσεων υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας. ΌΠως βλέπω το σύστημα DS Active Scan Suspension που φαίνεται να είναι αρκετά χρήσιμο, είναι Βασικός εξοπλισμός μόνο στους κινητήρες: 2.0 BHDi 180 EAT8 – 1.6 PT 180 EAT8 & 1.6 THP 225 EAT8 στην έκδοση So Chic. Σκεφτόμουν για τον απλό κινητήρα 1.2 PT αλλά αν είναι ακριβό σαν έξτρα, ίσως αξίζει να σκεφτώ και τον 1.6 PT 180 αν και δεν έχω οδηγήσει ποτέ αυτόματο και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Διαδρομές κυρίως εντός πόλης. Για πετρέλαιο δεν το σκέφτομαι μιας και δεν κάνω τόσα χιλιόμετρα και είναι και το περιβαλλοντικό θέμα που έχει προκύψει τελευταία.
Το χρωμα και ο εσωτερικός διάκοσμος είναι επίσης μια σπαζοκεφαλιά. Κανένα χρώμα δε μου φάινεται ενδιαφέρον (μακάρι να έβγαζαν αυτό το ωραίο crystal blue του DS3 ή του 5008 στο DS7. Ίσως το βυζαντινό χρυσό αλλά πρέπει να το δω από κοντά, αν πηγαίνει πιο πολύ προς πορτοκαλί και όχι προς χρυσό, ίσως είναι ωραίο. Και με τι εσωτερικό διάκοσμο; Το default bastille φαίνεται πολύ άνετο και μαλακό αλλά με χαλάει λίγο το χρυσαφί χρώμα. Πολλοί προβληματισμοί....
-
Ανακάλυψα αυτόν τον configurator από την AVIS οπου αν επιλεξεις το DS7 σου δείχνει και τιμές για τον έξτρα εξοπλισμό:
-
αυτο φυσικα μονο για να δεις τις τιμες του εξοπλισμου όπως είπες γιατι αν κανεις το λαθο και υπολογισεις τις θα πληρωσεις για το συγκεκριμενο αμαξι θα διαπιστώσει κανεις ότι για 4 χρονια με περιορισμο χλμ θα σου κοστισει περισσοτερο απο την αρχικη τιμη και είσαι και υποχρεωμενος να επιστρεψεις το αμαξι!!!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
αυτο φυσικα μονο για να δεις τις τιμες του εξοπλισμου όπως είπες γιατι αν κανεις το λαθο και υπολογισεις τις θα πληρωσεις για το συγκεκριμενο αμαξι θα διαπιστώσει κανεις ότι για 4 χρονια με περιορισμο χλμ θα σου κοστισει περισσοτερο απο την αρχικη τιμη και είσαι και υποχρεωμενος να επιστρεψεις το αμαξι!!!Αυτο θα ειναι αν περιλαμβανει στην τιμη, ασφαλεια, σερβις, λαστιχα κλπ. Αν ειναι μονο το αμαξι και αναλογα με το επιτοκια σε 4 χρονια θα πληρωσεις 60-65% της αρχικης τιμης.
-
ολα τα λιζιγκ περιλαμβανουν ασφαλεια , λαστιχα, σερβις, επισκευες , τελη.
Απλά σε καποια αμαξια , βλεπε ds7 και τα περισσοτερα αλλωστε, πηγαινει ο κουκος αηδονι, όπως εγραψα πληρωνεις το 101-102% σε 4 χρονια με περιορισμο χλμ και επιστρεφεις το αμαξι!
Στις Χ1 και gla πληρώνεις 65 με 72% πάλι με ασφαλεια , λαστιχα, σερβις, επισκευες , τελη. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
αυτο φυσικα μονο για να δεις τις τιμες του εξοπλισμου όπως είπες γιατι αν κανεις το λαθο και υπολογισεις τις θα πληρωσεις για το συγκεκριμενο αμαξι θα διαπιστώσει κανεις ότι για 4 χρονια με περιορισμο χλμ θα σου κοστισει περισσοτερο απο την αρχικη τιμη και είσαι και υποχρεωμενος να επιστρεψεις το αμαξι!!!Ναι , απλά το ανέφερα επειδή εδώ φαίνονται οι τιμές του εξοπλισμού που δε φαίνονται πουθενά αλλού. Παρεμπιπτόντως είναι πανακριβοι οι εσωτερικοί διακοσμοι, ειδικά ο 'opera' 7.000 euro !!!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
ολα τα λιζιγκ περιλαμβανουν ασφαλεια , λαστιχα, σερβις, επισκευες , τελη.
Απλά σε καποια αμαξια , βλεπε ds7 και τα περισσοτερα αλλωστε, πηγαινει ο κουκος αηδονι, όπως εγραψα πληρωνεις το 101-102% σε 4 χρονια με περιορισμο χλμ και επιστρεφεις το αμαξι!
Στις Χ1 και gla πληρώνεις 65 με 72% πάλι με ασφαλεια , λαστιχα, σερβις, επισκευες , τελη.Πιθανον να θεωρουν οτι μετα τα 4 χρονια η αξια του ψιτροεν θα ειναι μηδεν...
-
https://www.car.gr/19962888-ds-ds4-1-6- ... 20-so-chic.
Mηδεν παντως δεν έχουν...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
https://www.car.gr/19962888-ds-ds4-1-6-bluehdi-120-so-chic.Mηδεν παντως δεν έχουν...
+1.... Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις κρατάνε και καλύτερη αξία από κάτι άλλα.. Κάτι BMW diesel σειρά 1 με 26 χιλιάρικα αρχική τιμή πριν 5 χρόνια, τώρα τα δίνουν σε τιμές χάρισμα... Καλά ειδικά αυτοί που τα είχαν πάρει στις εκδόσεις χωρίς κουμπιά στο τιμόνι, cruise control και προβολής ομίχλης.. αμφιβάλω αν θα τα δώσουν εύκολα.. Κατά τα άλλα premium...
https://www.car.gr/18898216-bmw-116
https://www.car.gr/19508059-bmw-116-eff ... ics-diesel
https://www.car.gr/15928026-bmw-116-new1-6-diesel-book
Τώρα σχετικά με τα leasing που αναφέρθηκε παραπάνω κάποιες μάρκες κάνουν μεγάλες προσφορές όπως BMW,Mercedes μπας και πουλήσουν τίποτα.. Έχουν κάτι υψηλές αρχικές τιμές για το φαινεσθαι και στα leasing τα δίνουν πολλές φορές φθηνότερα από Peugeot, ford, Opel,Citroën, Nissan κλπ... Αυτό δείχνει ότι έχουν μεγάλο περιθώριο για έκπτωση καθώς οι τιμές τους δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο πραγματικά αξίζουν.. -
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
+1.... Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις κρατάνε και καλύτερη αξία από κάτι άλλα.. Κάτι BMW diesel σειρά 1 με 26 χιλιάρικα αρχική τιμή πριν 5 χρόνια, τώρα τα δίνουν σε τιμές χάρισμα... Καλά ειδικά αυτοί που τα είχαν πάρει στις εκδόσεις χωρίς κουμπιά στο τιμόνι, cruise control και προβολής ομίχλης.. αμφιβάλω αν θα τα δώσουν εύκολα.. Κατά τα άλλα premium...
https://www.car.gr/18898216-bmw-116
https://www.car.gr/19508059-bmw-116-eff ... ics-diesel
https://www.car.gr/15928026-bmw-116-new1-6-diesel-book
Τώρα σχετικά με τα leasing που αναφέρθηκε παραπάνω κάποιες μάρκες κάνουν μεγάλες προσφορές όπως BMW,Mercedes μπας και πουλήσουν τίποτα.. Έχουν κάτι υψηλές αρχικές τιμές για το φαινεσθαι και στα leasing τα δίνουν πολλές φορές φθηνότερα από Peugeot, ford, Opel,Citroën, Nissan κλπ... Αυτό δείχνει ότι έχουν μεγάλο περιθώριο για έκπτωση καθώς οι τιμές τους δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο πραγματικά αξίζουν..Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες για τα μεταχειρισμένα. Το 'πρόβλημα' με τα premium hatch είναι ότι πέφτουν στην αγορά πολλά leasing, έστω και γυμνά από εξοπλισμό. Αλλά υπάρχουν αρκετοί αγοραστές που δεν θέλουν να πάρουν μεταχειρισμένο πρώην leasing και ψάχνουν από ιδιώτες. Και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν παραπάνω για αυτό. Πούλησα πριν 3 μήνες την 116d με 102.000 χλμ 15.000 ευρώ σε ιδιώτη. Είχα την αγγελία στο car περίπου ένα μήνα και είχα 4 σοβαρές προσφορές με την χαμηλότερη στα 12.500 από μαντρά χωρίς καν να δει το αυτοκίνητο από κοντά. Αγορά το 2013 στα 23.000 ευρώ με έκπτωση (μαζί με την απόσυρση) συνολικά 5500 ευρώ (είχα βάλει μερικά extra). Αυτό σημαίνει ότι έχασα το 35% (μόνο) του κεφαλαίου που έδωσα. Αντίστοιχα οικογενειακός φίλος είχε πάρει το c4 με τα 115 άλογα (diesel) 18.500 αν θυμάμαι καλά την ίδια χρονιά (2013) και το πούλησε το καλοκαίρι με 80.000 χλμ 10 χιλιάρικα και μετά από 2.5 μήνες στο car και αρκετή ταλαιπωρία. Οι μαντράδες το έπαιρναν γύρω στα 8. Το αυτοκίνητο φυσικά ατρακάριστο και σε άριστη κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχασε το 45% του κεφαλαίου που είχε δώσει. Υπάρχουν αντίστοιχα πολλά παραδείγματα και με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
Φίλος αγόρασε πριν λίγες μέρες a-class diesel (MY2015) με 80.000 χλμ από leasing γνωστής εταιρείας 9.000 ευρώ. Είχε φυσικά κάποια άκρη μέσα στην εταιρεία. Αυτά τα αυτοκίνητα τα παίρνουν συγκεκριμένοι μαντράδες και τα πουλάνε μαυροχάβιαρο (τουλάχιστον 70% πάνω). Και πάει ο κόσμος και του φαίνονται και ευκαιρίες.Το ds7 -λογικά- θα έχει μεγαλύτερη απαξίωση από x1, q3, xc40. Εκτός και αν πουληθούν ελάχιστα κομμάτια οπότε η προσφορά στην αγορά μεταχειρισμένου θα είναι μικρή και κρατήσει τιμές.
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
...ίσως αξίζει να σκεφτώ και τον 1.6 PT 180 αν και δεν έχω οδηγήσει ποτέ αυτόματο και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Διαδρομές κυρίως εντός πόλης. Για πετρέλαιο δεν το σκέφτομαι μιας και δεν κάνω τόσα χιλιόμετρα και είναι και το περιβαλλοντικό θέμα που έχει προκύψει τελευταία.Το χρωμα και ο εσωτερικός διάκοσμος είναι επίσης μια σπαζοκεφαλιά. Κανένα χρώμα δε μου φάινεται ενδιαφέρον (μακάρι να έβγαζαν αυτό το ωραίο crystal blue του DS3 ή του 5008 στο DS7. Ίσως το βυζαντινό χρυσό αλλά πρέπει να το δω από κοντά, αν πηγαίνει πιο πολύ προς πορτοκαλί και όχι προς χρυσό, ίσως είναι ωραίο. Και με τι εσωτερικό διάκοσμο; Το default bastille φαίνεται πολύ άνετο και μαλακό αλλά με χαλάει λίγο το χρυσαφί χρώμα. Πολλοί προβληματισμοί....
-
Εννοείται αυτόματο...κρίμα να πάρεις τέτοιο αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο. Ειδικά εαν κινείσαι κυρίως εντός πόλης, δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης.
-
Χρώματα έχει αρκετά όμορφα. Τώρα για το εσωτερικό, εφόσον σε παίρνει οικονομικά, ένας εκ των διακόσμων Opera είναι ό,τι καλύτερο και αναβαθμίζει πάρα πολύ το εσωτερικό. Αλλά είναι πολύ ακριβό έξτρα.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
...ίσως αξίζει να σκεφτώ και τον 1.6 PT 180 αν και δεν έχω οδηγήσει ποτέ αυτόματο και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Διαδρομές κυρίως εντός πόλης. Για πετρέλαιο δεν το σκέφτομαι μιας και δεν κάνω τόσα χιλιόμετρα και είναι και το περιβαλλοντικό θέμα που έχει προκύψει τελευταία.
Το χρωμα και ο εσωτερικός διάκοσμος είναι επίσης μια σπαζοκεφαλιά. Κανένα χρώμα δε μου φάινεται ενδιαφέρον (μακάρι να έβγαζαν αυτό το ωραίο crystal blue του DS3 ή του 5008 στο DS7. Ίσως το βυζαντινό χρυσό αλλά πρέπει να το δω από κοντά, αν πηγαίνει πιο πολύ προς πορτοκαλί και όχι προς χρυσό, ίσως είναι ωραίο. Και με τι εσωτερικό διάκοσμο; Το default bastille φαίνεται πολύ άνετο και μαλακό αλλά με χαλάει λίγο το χρυσαφί χρώμα. Πολλοί προβληματισμοί....
-
Εννοείται αυτόματο...κρίμα να πάρεις τέτοιο αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο. Ειδικά εαν κινείσαι κυρίως εντός πόλης, δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης.
-
Χρώματα έχει αρκετά όμορφα. Τώρα για το εσωτερικό, εφόσον σε παίρνει οικονομικά, ένας εκ των διακόσμων Opera είναι ό,τι καλύτερο και αναβαθμίζει πάρα πολύ το εσωτερικό. Αλλά είναι πολύ ακριβό έξτρα.
Το αυτόματο κιβώτιο είναι πιο ακριβό όμως σε επισκευή και συντήρηση.
Μου αρέσει ο εσωτερικός διάκοσμος opera με το καφέ δέρμα αλλά 7000 δε μπορώ να δώσω γι αυτό. Ίσως να σκεφτώ το performance line που έρχεται κοντά στα 2 χιλ.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
DS7 CROSSBACK