-
Ο χρήστης panosxristidis έγραψε:
μου εδωσαν προσφορα το 1.2 τριτεκνο στα 24500.αξιζει λετε η υπερβαση στα 1.6 31000;Αυτό στην ουσία είναι μια ερώτηση που μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις και κακώς κατά τη γνώμη μου ρωτάς εμάς, που ούτε την ίδια οικονομική δυνατότητα με σένα έχουμε ούτε την ίδια χρήση ούτε την ίδια οικογένεια και τελικά ούτε και τα ίδια γούστα.
Εμένα ας πούμε, σε αντίθεση με τους προλαλήσαντες, μου φαίνεται ότι η σωστή αγορά είναι το φθηνό και ότι τα 6,5 χιλιάρικα παραπάνω (δηλαδή πάνω από 25% καπέλο) είναι πολλά για κινητήρα και κιβώτιο μόνο, εφόσον κατά τ' άλλα μιλάμε για το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού.
-
Φίλος έχει βρει ελαφρώς μεταχειρισμένο (5.100ΚΜ) DS7 Crossback από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Citroen που το είχε ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπειας για προσωπική χρήση 5 μηνών.
Έκδοση So Chic 1.5 diesel χειροκίνητο -τιμή Καινούργιου 37.200€, τιμή με την μεταβίβαση 33120€.
Θεωρείτε καλή την τιμή; Υπάρχει περίπτωση να είναι test drive ή δημοσιογραφικό και να λένε ψέμματα και αν ναι πώς μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει; -
Αυτό που το ένα στα δύο μεταχειρισμένα με λίγα χλμ το έχει το αφεντικό πάντα για προσωπική χρήση με ξεπερνά.
Όταν ακούς αυτό 100% είναι ΚΑΙ τεστ ντραιβ. Και 100% το έχουν πάρει όλοι στην αντιπροσωπεία από το αφεντικό ως το παιδί για τις εξωτερικές δουλειές που @εκαβλωνει πάνω του όταν δεν τον βλέπουν οι άλλοι.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
μου εδωσαν προσφορα το 1.2 τριτεκνο στα 24500.αξιζει λετε η υπερβαση στα 1.6 31000;
Αυτό στην ουσία είναι μια ερώτηση που μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις και κακώς κατά τη γνώμη μου ρωτάς εμάς, που ούτε την ίδια οικονομική δυνατότητα με σένα έχουμε ούτε την ίδια χρήση ούτε την ίδια οικογένεια και τελικά ούτε και τα ίδια γούστα.
Εμένα ας πούμε, σε αντίθεση με τους προλαλήσαντες, μου φαίνεται ότι η σωστή αγορά είναι το φθηνό και ότι τα 6,5 χιλιάρικα παραπάνω (δηλαδή πάνω από 25% καπέλο) είναι πολλά για κινητήρα και κιβώτιο μόνο, εφόσον κατά τ' άλλα μιλάμε για το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού.
6500 για κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο είναι οκ. Ο psa τα τιμολόγει τα αυτόματα στην Ελλάδα ανάλογα την έκδοση / κλίμα από 2400 ως 3200 και τα υπόλοιπα για έναν σαφώς δυνατότερο κινητήρα.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αυτό που το ένα στα δύο μεταχειρισμένα με λίγα χλμ το έχει το αφεντικό πάντα για προσωπική χρήση με ξεπερνά.
Όταν ακούς αυτό 100% είναι ΚΑΙ τεστ ντραιβ. Και 100% το έχουν πάρει όλοι στην αντιπροσωπεία από το αφεντικό ως το παιδί για τις εξωτερικές δουλειές που @εκαβλωνει πάνω του όταν δεν τον βλέπουν οι άλλοι.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντα κάποιος τσιμπάει όμως
-
Εντάξει είναι δύσκολες εποχές χρήμα δεν κυκλοφορεί πολύ και όλοι θέλουμε να μας χρυσωνουν το χάπι. Το τι πίπες ακούς από πωλητές δεν περιγράφονται! Πριν μερικούς μήνες που ειχα πάρει προσφορά από την avis για την gla180d στην γνωστή προσφορά που τρέχει ο πωλητής από το τηλέφωνο με ' πίεζε' να αποφασίσω άμεσα γιατί δεν υπήρχαν άλλα αμάξια ένα τελευταίο γκρι μεταλλικό υπήρχε και μετά παπαλα....ακόμα εκεί είναι η προσφορά!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλα και σε μενα σε αντιπροσωπεια της peugeot με πιεζαν να αποφασισω λεγοντας μου οτι θα ληξει η προσφορα για την αποσυρση και οτι τα αυτοκινητα απο τον αλλο μηνα θα ακριβυνουν. Η προσφορα για αποσυρση υπαρχει ακομα, τα αυτοκινητα δεν ακριβυναν ποτε, αντιθετα εκαναν και spring sales.... ότι να'ναι προκειμένου να πουλήσουν....
-
@ Sera2008:
Μιλάμε για 5.000 χιλιόμετρα όλα κι όλα. Και 20 - 30 - 50 test drives να εχει κάνει, πάλι καινούριο είναι και η όποια επιβάρυνση ασήμαντη.Αυτό που πρέπει να ελέγξει ο υποψήφιος αγοραστής είναι αν τα 4 χιλιάρικα είναι η πραγματική διαφορά τιμής. Γιατί πάντα η κατά δήλωση έκπτωση υπολογίζεται πάνω στην τιμή του καταλόγου. Ας πάρει λοιπόν και καναδυό προσφορές για αγορά καινούριου, να δει τι εκπτώσεις παίζουν. Γιατί αν το μεταχειρισμένο κάνει 33 χιλιάρικα και το καινούριο π. χ. αγοράζεται στα 35 μετά εκπτώσεων και προσφορών, αλλάζουν τα πράγματα...
Προσωπικά, εφόσον μου κάνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και η πραγματική έκπτωση είναι 4 χιλιάρικα, θα το έπαιρνα.
-
Τα test drive οι αντιπροσωπείες δεν τα πουλάνε με χασούρα. Το αντίθετο συμβαίνει συνήθως. Τους κάνει πολύ καλή έκπτωση η εισαγωγική. Θα αγόραζα test drive μόνο αν η έκπτωση ήταν πραγματικά καλή και με ορίζοντα πενταετίας.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5000χλμ αν τα μισά είναι td μπορεί να σημαίνει και 250 διαφορετικούς οδηγούς! Και αν δεν είναι 250 θα είναι 200! Πάλι πολλοί είναι.
Μετά ο αντιπρόσωπος σου ξεκινά από την τιμή καταλόγου που δίνει αμάξι χωρίς εκτύπωση με 0 χλμ. Για 2000 πραγματική έκπτωση σε 35000 αμάξι εγώ δεν θα έπαιρνα td. Αν ήταν πραγματική η έκπτωση των 4000 ναι θα το σκεφτόμουν σοβαρά.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Μετά ο αντιπρόσωπος σου ξεκινά από την τιμή καταλόγου που δίνει αμάξι χωρίς εκτύπωση με 0 χλμ. Για 2000 πραγματική έκπτωση σε 35000 αμάξι εγώ δεν θα έπαιρνα td. Αν ήταν πραγματική η έκπτωση των 4000 ναι θα το σκεφτόμουν σοβαρά.Ε, αυτό δεν είπα κι εγώ; Ας τσεκάρει την τελική τιμή του καινούριου.
-
Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
Φίλος έχει βρει ελαφρώς μεταχειρισμένο (5.100ΚΜ) DS7 Crossback από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Citroen που το είχε ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπειας για προσωπική χρήση 5 μηνών.
Έκδοση So Chic 1.5 diesel χειροκίνητο -τιμή Καινούργιου 37.200€, τιμή με την μεταβίβαση 33120€.
Θεωρείτε καλή την τιμή; Υπάρχει περίπτωση να είναι test drive ή δημοσιογραφικό και να λένε ψέμματα και αν ναι πώς μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει;Το γνωστό στα Νότια προάστια ή άλλο? Εαν είναι αυτό το είχε δει και ο κολλητός μου και ακόμα και αλήθεια να είναι ότι είναι του ιδιοκτήτη, βρίσκω την τιμή πολύ ακριβή. Για εμένα θα άξιζε (και τόσο πρέπει να το δώσει κανονικά) γύρω στις €28-29.000 μαξ. Ρώτα να δείς πόσο θα στο αγοράσουν εαν πάς εσύ με 5.000χλμ να το κάνεις ανταλλαγή.
-
Ερωτήσεις που κάνεις και εσύ! Το εμπόριο είναι για 'Εβραίους'! Όταν έρχεσαι σε μένα να μου πουλήσεις κάτι βρίσκω όλα τα κουσουρια για να στο πάρω κοψοχρονια και όταν το πουλάω εγώ του πατάω ένα καλό πλύσιμο γιαλισμα και βιολογικό και απαιτώ τιμή σχεδόν καινούριου και κασέρι!
Όσο δεν βρίσκουν κορόιδα να το πουλήσουν ακριβά η τιμη θα πέφτει γιατί θα τους μένει το αμάξι στα χέρια και θα είναι βαρίδι για να φέρουν άλλο.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το γνωστό στα Νότια προάστια ή άλλο? Εαν είναι αυτό το είχε δει και ο κολλητός μου και ακόμα και αλήθεια να είναι ότι είναι του ιδιοκτήτη, βρίσκω την τιμή πολύ ακριβή. Για εμένα θα άξιζε (και τόσο πρέπει να το δώσει κανονικά) γύρω στις €28-29.000 μαξ. Ρώτα να δείς πόσο θα στο αγοράσουν εαν πάς εσύ με 5.000χλμ να το κάνεις ανταλλαγή.
Ναι Φάνη, αυτό στα Νότια είναι. Έχει δε πάρει την ίδια τιμή 33.000 + μεταβίβαση για το μαύρο στο car.gr που είναι με λιγότερα χλμ (2.500) στην Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι η Business Be Chic + camera οπισθοπορείας + πίσω θηκη σκι + φωτοχρωματικός καθρέπτης + αισθητηρες παρκαρίσματος μπροστά (στην ουσία υπολείπεται της SO CHIC μόνο στο ότι δεν έχει το BLIND SPOT DETECTION ).
H αλήθεια είναι ότι ως καινούριο στο DS Store έχουν την 'καραμέλα' ότι το DS7 είναι αυτοκίνητο Premium και δεν κάνουν καθόλου έκπτωση με αποτέλεσμα τουλάχιστον από εκεί η τιμή να είναι στα +4.000€ διαφορά. Θα πω στον φίλο μου να πάει και σε αντιπροσωπείες Citroen να δει τι μπορεί να πετύχει. Το μαύρο της Θεσ/κης μου φαίνεται καλύτερη προσφορά αλλά πρέπει να πάει να το δει και να ξαναπάει να το κατεβάσει αν το αποφασίσει (χρόνος + έξοδα).... -
Έχουν ναι αυτή την καραμέλα αλλά σε ατομα που έχουν πάρει -και το έχουν αναφερει προς τιμη τους- εχουν κάνει 1200-1500€ έκπτωση .Ο,τι να'ναι κ αυτοί στο ds.Ακου εκεί premiumκ δεν κάνουν...
-
εμένα πάντως μου έκαναν την εκπτωση μόνο αν τους έδινα το παλιό μου αλλιώς δε θα την έκαναν μου είπαν
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ερωτήσεις που κάνεις και εσύ! Το εμπόριο είναι για 'Εβραίους'! Όταν έρχεσαι σε μένα να μου πουλήσεις κάτι βρίσκω όλα τα κουσουρια για να στο πάρω κοψοχρονια και όταν το πουλάω εγώ του πατάω ένα καλό πλύσιμο γιαλισμα και βιολογικό και απαιτώ τιμή σχεδόν καινούριου και κασέρι!
Όσο δεν βρίσκουν κορόιδα να το πουλήσουν ακριβά η τιμη θα πέφτει γιατί θα τους μένει το αμάξι στα χέρια και θα είναι βαρίδι για να φέρουν άλλο.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα δεν μπορω να καταλαβω αυτοι που αλλαζουν συχνα αυτοκίνητα πως αντεχουν την ολη διαδικασια αγορας με πωλητες κλπ Εγω βαριέμαι να ακουω ολες τις βλακείες για να σκασω τα χρηματα μου...βεβαια και με μαστορια το ιδιο είναι...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ένα δεν μπορω να καταλαβω αυτοι που αλλαζουν συχνα αυτοκίνητα πως αντεχουν την ολη διαδικασια αγορας με πωλητες κλπ Εγω βαριέμαι να ακουω ολες τις βλακείες για να σκασω τα χρηματα μου...βεβαια και με μαστορια το ιδιο είναι...Όταν το έκανα, είχα έναν συγκεκριμένο πωλητή, είχαμε ξεκαθαρίει από την αρχή αυτά περί μπουρδολογίας και έτσι έκανα την δουλειά μου γρήγορα, εύκολα και με την μικρότερη δυνατή χασούρα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αλλιώς είναι κουραστικό και ακούς διάφορες βλακείες, ειδικά στις ανταλλαγές!
-
Πήγε ο φίλος μου και πήρε προσφορά στο DS Store για καινούριο So Chic με το κλειδί στο χέρι και εξηγώντας την περίπτωση του ελαφρώς μεταχειρισμένου (με τα 33.000€) του έκαναν έκπτωση 1000€ δηλαδή από 37200€ σε 36200€.
Eίναι δηλαδή 3.200€ η τελική διαφορά τους. Είναι οριακά συμφέρουσα πιστεύω η αγορά του μεταχειρισμένου με τα δεδομένα αυτά για τον φίλο μου...εξαρτάται βεβαια και τι βαζει κανείς ως προτεραιότητα γιατί στα χρήματα αυτά εγώ πχ δύσκολα θα δεχόμουν να μην είμαι ο πρώτος κάτοχος... -
Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
....εξηγώντας την περίπτωση του ελαφρώς μεταχειρισμένου (με τα 33.000€) του έκαναν έκπτωση 1000€ δηλαδή από 37200€ σε 36200€.
Eίναι δηλαδή 3.200€ η τελική διαφορά τους. Είναι οριακά συμφέρουσα πιστεύω η αγορά του μεταχειρισμένου με τα δεδομένα αυτά για τον φίλο μου...Προσωπικά την θεωρώ ελάχιστη αυτή την διαφορά και με τίποτα συμφέρουσα. Το μεταχειρισμένο πρέπει να πωληθεί μάξ στις €29.000.
DS7 CROSSBACK