-
Δημοσίευσηαπό iraklis1 » 15 Μαρ 2019 14:02
Είδες που στα έλεγα ότι ίσως φορτωθηκαν μαζί γιατί περίμεναν να γεμίσουν. Τυχερός εσύ άτυχος εγώ που έμεινε 15 ημέρες περίπου έξω στο λιμάνι. Όπως και να έχει ελπίζω να μας αποζημιώσει το αμαξι
Ναι ίσως είχες δίκαιο Ηρακλή και πράγματι να φορτώθηκαν μαζί. Υπομονή. Η αναμονή είναι δύσκολη αλλά είναι και γλυκιά. Όταν φτάσουν, μετά από μια εβδομάδα θα τα έχουμε συνηθίσει και θα τα νιώθουμε ήδη μέρος της καθημερινότητας. Κρίμα μόνο η εκδρομή της 25ης
Ευχαριστώ snowdrop, με το καλό και το δικό σου.
Αναφορικά με τον εξοπλισμό του business: Έμενα όταν μου το είχαν πουλήσει μου είχαν πει ότι είναι ολόιδιο με το be chic αλλά με χαμηλότερη τιμή συν δώρο το navigation και το μεταλλικό χρώμα. Βρήκα το ίδιο ακριβώς έντυπο που δημοσίευσες, που μου είχαν στείλει τον Ιανουαριο πριν κάνω την παραγγελία, και με τίτλος Be Chic Business στα χαρακτηριστικά υπάρχουν τα ομίχλης αλλά οι καθρέφτες είναι οι απλοί και η οθόνη 8', δλδ όπως ακριβώς είναι στο σκέτο be chic. Μάλλον το άλλαξαν στην πορεία. Έχω την εντύπωση ότι το navigation δεν βγαινει με την 8αρα οθόνη, οπότε ίσως κάποια στιγμή πήραν χαμπάρι το λάθος και αφαίρεσαν τα φώτα ομίχλης για να πατσίσουν. Περιμένω να δω τι τελικά θα έχει το δικό μου.
Το business πρέπει να το έφτιαξαν κυρίως για το leasing, για να μην ανεβαίνουν φορολογική κλίμακα τα στελέχη εταιρειων, και για αυτό δεν το εμφανίζουν και στο site και στους τιμοκαταλόγους. Αλλά αν μπεις στους configurators των εταιρειών leasing τις βρίσκεις. Εμένα μου το ανέφεραν τότε ως επιλογή μόνο όταν τους είπα ότι έψαχνα για ετιαρικό αυτοκίνητο. Τις προηγούμενες φορές που έιχα πάει το είχαν αποσιωπήσει.
-
Με όσα έχω διαβάσει στο παρόν thread μάλλον το ds7 θα έχει τεράστια επιτυχία , χώνεται σφήνα στα premium με αντίστοιχες ή καλύτερες τιμές και εξοπλισμό αλλά πολύ ανώτερη εμφάνιση και στυλ.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι σε σχέση με τα ομοσταβλα 3008 και 5008 , στα ίδια χρήματα παίρνεις καλύτερα εξοπλισμένα τα παραπάνω;
Επίσης σε χώρους τοποθετείται κάπου ανάμεσα σε σχέση με τα παραπάνω;Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Με όσα έχω διαβάσει στο παρόν thread μάλλον το ds7 θα έχει τεράστια επιτυχία , χώνεται σφήνα στα premium με αντίστοιχες ή καλύτερες τιμές και εξοπλισμό αλλά πολύ ανώτερη εμφάνιση και στυλ.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι σε σχέση με τα ομοσταβλα 3008 και 5008 , στα ίδια χρήματα παίρνεις καλύτερα εξοπλισμένα τα παραπάνω;
Επίσης σε χώρους τοποθετείται κάπου ανάμεσα σε σχέση με τα παραπάνω;παιρνεις λιγο εξοπλισμό παραπάνω , αλλα με το DS7 παιρνεις περισσότερη 'φινέτσα'
απο χώρους , ναι πρέπει να ειναι καπου στη μέση .
Δεν εχω μπει σε 3008 αλλα κρινοντας απο το 5008 καπου εκει πρεπει να ειναι -
Re: DS7 CROSSBACK
Νέα δημοσίευσηαπό VAGKIRK » 15 Μαρ 2019 17:39
Επίσης σε χώρους τοποθετείται κάπου ανάμεσα σε σχέση με τα παραπάνω;Τεράστια επιτυχία δεν νομίζω να έχει. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Στην Ευρώπη πουλάει περίπου 2000 αυτοκίνητα το μήνα. Πραγματική επιτυχία προς το παρόν είναι μόνο στη Γαλλία. Στις άλλες χωρες σπάνια πετυχαινεις στο δρόμο. Στην Κίνα δεν πουλάνε αυτά που περίμεναν. Αλλά ήδη τα πρώτα ευρωπαϊκά reviews για το ds3 crossback μου φαίνεται ότι περιέχουν λιγότερη καχυποψία από ότι αυτά που βγήκαν πέρυσι για το ds7. Καλό δείγμα. Τώρα που τελείωσαν με τα αναβαθμισμένα Citroen, oσο βγάζουν ενδιαφέροντα αυτοκίνητα τόσο θα βελτιώνονται οι προσδοκίες. Αλλά σίγουρα η ds έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να γίνει Lexus - αν γίνει ποτέ.
Σχετικά με τη σύγκριση με τα δυο Peugeot, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Λιμουζίνα vs σπορτίφ vs πολύτεκνου. Το εσωτερικό των Peugeot- υφάσματα, διακόπτες, πλαστικά-μοιάζει κινεζικό σε σχέση με του ds. Σε επίπεδο ευρυχωρίας επιβατών, επίσης το ds δεν παίζεται. Είναι σημαντικά πιο φαρδύ. Όπως έγραψα και πιο πάνω, μου έκανε εντύπωση που οι πίσω επιβάτες, με το κάθισμα οδηγού στην πιο πίσω θέση, είχαν περισσότερο legroom από X3 και Q5.
-
Το σημαντικότερο που με προβληματίζει με το ds είναι μήπως η πολλή διακόσμηση το κάνει λίγο pretentious. Α ναι, και οι αμέτρητοι ρομβοι παντού και τα ατάρι graphics στις οθόνες
-
Ο χρήστης giorgos15 έγραψε:
Δημοσίευσηαπό iraklis1 » 15 Μαρ 2019 14:02
Είδες που στα έλεγα ότι ίσως φορτωθηκαν μαζί γιατί περίμεναν να γεμίσουν. Τυχερός εσύ άτυχος εγώ που έμεινε 15 ημέρες περίπου έξω στο λιμάνι. Όπως και να έχει ελπίζω να μας αποζημιώσει το αμαξι
Ναι ίσως είχες δίκαιο Ηρακλή και πράγματι να φορτώθηκαν μαζί. Υπομονή. Η αναμονή είναι δύσκολη αλλά είναι και γλυκιά. Όταν φτάσουν, μετά από μια εβδομάδα θα τα έχουμε συνηθίσει και θα τα νιώθουμε ήδη μέρος της καθημερινότητας. Κρίμα μόνο η εκδρομή της 25ης
Ευχαριστώ snowdrop, με το καλό και το δικό σου.
Αναφορικά με τον εξοπλισμό του business: Έμενα όταν μου το είχαν πουλήσει μου είχαν πει ότι είναι ολόιδιο με το be chic αλλά με χαμηλότερη τιμή συν δώρο το navigation και το μεταλλικό χρώμα. Βρήκα το ίδιο ακριβώς έντυπο που δημοσίευσες, που μου είχαν στείλει τον Ιανουαριο πριν κάνω την παραγγελία, και με τίτλος Be Chic Business στα χαρακτηριστικά υπάρχουν τα ομίχλης αλλά οι καθρέφτες είναι οι απλοί και η οθόνη 8', δλδ όπως ακριβώς είναι στο σκέτο be chic. Μάλλον το άλλαξαν στην πορεία. Έχω την εντύπωση ότι το navigation δεν βγαινει με την 8αρα οθόνη, οπότε ίσως κάποια στιγμή πήραν χαμπάρι το λάθος και αφαίρεσαν τα φώτα ομίχλης για να πατσίσουν. Περιμένω να δω τι τελικά θα έχει το δικό μου.
Το business πρέπει να το έφτιαξαν κυρίως για το leasing, για να μην ανεβαίνουν φορολογική κλίμακα τα στελέχη εταιρειων, και για αυτό δεν το εμφανίζουν και στο site και στους τιμοκαταλόγους. Αλλά αν μπεις στους configurators των εταιρειών leasing τις βρίσκεις. Εμένα μου το ανέφεραν τότε ως επιλογή μόνο όταν τους είπα ότι έψαχνα για ετιαρικό αυτοκίνητο. Τις προηγούμενες φορές που έιχα πάει το είχαν αποσιωπήσει.
Πρέπει η παραγγελία σου να έπεσε πολύ κοντά σε αυτή την αλλαγή εξοπλισμού της business γιατί κι εγώ μέσα στο Γενάρη που είχα πάει μου πρωτομιλησαν για την έκδοση με τη 12αρα οθόνη. Υποθέτω είναι προτιμότερη η 12αρα οθόνη και οι καθρέφτες από το να έχει led ομίχλης. Για να δούμε λοιπόν όπως λες τι θα σου βάλουν...
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το χαρτί της παραγγελίας θα λέει αναλυτικά τι περιλαμβάνει.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Το χαρτί της παραγγελίας θα λέει αναλυτικά τι περιλαμβάνει.Και όμως! Το δικό μου χαρτί παραγγελίας, ενώ πήρα το business γράφει τον εξοπλισμό της απλής be chic, και στο τέλος κάπου γράφει ότι πρόκειται για την έκδοση business. Απλά μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι ισχύει ο εξοπλισμός της businessμου έχουν δώσει σε ξεχωριστό χαρτί. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου γιατί δεν είσαι κατοχυρωμενος....
-
Και όμως! Το δικό μου χαρτί παραγγελίας, ενώ πήρα το business γράφει τον εξοπλισμό της απλής be chic, και στο τέλος κάπου γράφει ότι πρόκειται για την έκδοση business. Απλά μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι ισχύει ο εξοπλισμός της businessμου έχουν δώσει σε ξεχωριστό χαρτί. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου γιατί δεν είσαι κατοχυρωμενος....
Καλησπερα σε ολους. Το ιδιο χαρτι παραγγελιας εχω και εγω με τις ιδιες διαβεβαιωσεις. Εαν ειναι καποια απατη θα πρεπει να ειναι επαγγελματιες του ειδους, το οποιο φυσικα θελω να αποκλεισω γιατι δεν μιλας με απλους εμπορους μεταχειρισμενων αυτοκινητων που λογικα καπου πρεπει να εχεις επιφυλαξεις με τα τοσα που ακουμε. Ας περιμενουμε οτι ολα θα πανε καλα και ας μην δημιουργουμαι αγχος στον εαυτον μας χανοντας την ευκαιρια της γλυκειας προσμονης.
-
Ο χρήστης γιωργος τ έγραψε:
Και όμως! Το δικό μου χαρτί παραγγελίας, ενώ πήρα το business γράφει τον εξοπλισμό της απλής be chic, και στο τέλος κάπου γράφει ότι πρόκειται για την έκδοση business. Απλά μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι ισχύει ο εξοπλισμός της businessμου έχουν δώσει σε ξεχωριστό χαρτί. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου γιατί δεν είσαι κατοχυρωμενος....Καλησπερα σε ολους. Το ιδιο χαρτι παραγγελιας εχω και εγω με τις ιδιες διαβεβαιωσεις. Εαν ειναι καποια απατη θα πρεπει να ειναι επαγγελματιες του ειδους, το οποιο φυσικα θελω να αποκλεισω γιατι δεν μιλας με απλους εμπορους μεταχειρισμενων αυτοκινητων που λογικα καπου πρεπει να εχεις επιφυλαξεις με τα τοσα που ακουμε. Ας περιμενουμε οτι ολα θα πανε καλα και ας μην δημιουργουμαι αγχος στον εαυτον μας χανοντας την ευκαιρια της γλυκειας προσμονης.
Προσωπικά προς το παρόν δεν ανησυχώ για το θέμα, απλά με ενόχλησε και το θεωρώ αντιεπαγγελματικο.
-
Ό,τι και να σας λένε, κοιτάξτε οι διαβεβαιώσεις που παίρνετε να είναι γραπτές..
-
Επιτέλους με πήραν να κάνω τις υπεύθυνες δηλώσεις για τις κόκκινες πινακίδες και να τους εξοφλησω ώστε από Τρίτη να εκτελωνισουν. Λογικά και εσένα Γιώργο θα σε ενημερωσουν. Προσέχω τίποτα ρε παιδιά πριν τους κάνω εξόφληση?
-
To αμάξι θα το δεις πριν ξοφλήσεις? Εγώ είχα ζητήσει να το δω και βέβαια βρέθηκε και σημαδάκι στην πόρτα από ατσούμπαλο άνοιγμα.
-
Αν είναι στο τελωνείο δεν νομίζω να σε αφήσουν να το δεις .
-
Να το φέρουν στην αντιπροσωπεία. Γιατί θα πρέπει δηλαδή να πληρώσει προκαταβολικά τον εκτελωνισμό ο πελάτης? Τους λες να το φέρουν και μόλις το δεις κάνεις επιτόπου τη μεταφορά ηλεκτρονικά.
-
Για να μην τύχει ακυρώσεις την παραγγελία και τους μείνει απούλητο.Τα πιο φθηνά φέρνουν.
-
Και σε μένα είχαν ζητησει να πληρώσω τα εκτελωνίστηκα έξοδα χώρος φυσικά να δω το αμάξι το οποίο λογικά ήταν στη Μαγούλα. Ο εκτελωνισμός γίνεται στο όνομα των δυο συζύγων αφού το αμάξι είναι 50-50
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ρώτησα και δεν μπορώ να το δω. Πρέπει να εξοφλησω πρώτα για να εκτελωνισουν. Ναι 50-50 θα βγει το αμάξι.
-
Από το τελωνείο δεν μπορεί να φύγει το αυτοκίνητο εαν δεν εκτελωνιστεί. Υπάρχουν 2 λύσεις:
-
Εκτελωνίζει ο έμπορος κατευθείαν στον όνομα του πελάτη (οπόε συνήθως ζητάει εξόφληση για να είναι καλυμμένος).
-
Εκτελωνίζει ο έμπορος στο όνομα της εταιρείας, εξοφλεί και μετά το μεταβιβάζει στον πελάτη. Κανείς δνε το κάνει πρακτικά, γιατί πληρώνει 2 φορές την άδεια και δεν συμφέρει κανένα.
Πρακτικά, σε όσα καινούργια αυτοκίνητα πήρα (ακόμα και στο Φορντ που ήταν άλλη η συμφωνία), πρώτα εκτελωνίστηκε το αυτοκίνητο στο όνομά μου (χωρίς να το έχω εξοφλήσει, μόνο με την προκαταβολή), ήρθε στην έκθεση το είδα, το εξόφλησα και το παρέλαβα. Μόνο το Κούγκα το είδα μερικές ημέρες πριν το παραλάβω, γιατί είχε έρθει νωρίτερα στον έμπορο. Όλα τα άλλα τα είδα την ημέρα της παραλαβής.
-
-
Σήμερα πήγα στην ds και κανόνισα τα περί δανείου για να προχωρήσει ο εκτελωνισμος και έμαθα μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για το πώς διάλεξαν οι Γάλλοι το χρώμα or byzantine με το οποίο διαφημίζουν το αυτοκίνητο. Το έψαχναν πολύ καιρό αυτό το χρώμα και το έφτιαξαν ώστε να είναι ίδιο με το πώς φαίνεται από ψηλά, από το αεροπλάνο π.χ. οπως ειναι φωτισμενο το βράδυ το Λούβρο. Επίσης και τα πίσω 3d φωτα του παραπέμπουν στην πυραμίδα της εισόδου του Λούβρου που αποτελείται από 603 ρομβους και 70 γυάλινα τριγωνικα κομμάτια. Μάλλον και ο γενικότερος σχεδιασμός με τους ρομβους έχει εμπνευστεί από εκεί
DS7 CROSSBACK