-
δεν αλλαζει τπτ. οι λογοι που εγω προτιμησα το ιδιας αξιας τριο οχτω ειναι
-
λιγοτερο αλλοπροσαλλος εξοπλιζμος. το f/l τρι οχτω εχει acc, ελεος σε 55 χιλιαρικα αμαξι να μην εχει βασικα το ντι ες
-
φωτα, το αντιστοιχο τριο οχτω εφ ελ εχει καλυτερα. εως και γαματα.
-
19αρες ζαντες. αυτο ηταν απο_κωλο_αποψις: κοπαναγε αφανταστα με τις 19αρες και δεν μπαινανε 18αρες ουτε καν σαν εξτρα γιατι εχει εγκριση τυπου μονο με 19. το τριο οχτω εχει 18αρες. και επισης πισω πολλαπλων και οχι μισοακουνητο.
-
φέικ λουξουρι. το να βαζεις κουμπακια οπου ναναι και οτι ναναι δεν σε κανει πρεμιο, ακους εκεις να πρεπει να πιασω γονατο δεξιου μιλφατου για να ανοιξω παραθυρο στα διοδια, τα πλαστικα οπου δεν πολυφαινονται ειναι επιπεδου παιδικης λαστιχενιας μπετονιερας. οχι οτι του τριο οχτω ειναι καλυτερα, αλλα δεν το παιζει και πριμιο. οταν μπαινεις απο απολυτα χρηστικα ευχαριστο οχημα υπερεξοπλισμενο, οπως το βιτ, στο ντι ες εφτα, νοιωθεις σαν τον λέιζουρ σουιτ λαρυ που ψαχνει να βρει ευχαριστηση και παιρνει κανονακι οταν καθεται στη χεστρα. ενω πριν ητανε στο στριπτιζαδικο στο μπουρναζι.
-
αισθητικη. που ξεχωριζει τωρα. και μετα. αλλα μετα αλλιως: σαν και αυτες που πανε στις αποτυχημενες επεμβασεις με ρωγες που μεγαλωσανε και γινανε πιατακια φλυτζανιου. οκ, το τριο οχτω ειναι σαν τον πασατεμπο παντου. αλλα δεν υπηρχε και αλλο.
ομιλω βεβαιως για εκδοσεις πριζατες τρακοσαρες, ουχι τις κανονικες.
-
-
Γάτε για τις κανονικές τι άποψη έχεις? Έγραψα πιο πριν τα υπερ του 3008 και του DS κατά την γνώμη μου. Δεν ξέρω πως είναι η ηλεκρική έκδοση του 3008, αλλά το allure plus ήταν ένα επίπεδο κάτω σε ποιότητα, εμφάνιση κλπ. Άποψη μου βέβαια
-
δεν εχω αποψη απο μη χιμπριντα. ας πουμε ομως οτι το τριο οχτω ειναι πολυκυκλοφορημενο σαν βιντεο κλαμπ το 85 αλλα και το ντι ες εχει μια αποψις μονο για την αποψις. ειναι αληθεια οτι στα σι-σουβια εκτος απο τα ματσουντα σκεφτεσαι ντολυ παρτον άιλαντς ιν δε στριμ. και μαλιστα μέινστριμ. το ντι ες εφτα ειναι βραχακι. αλλα μετα απο 3-4 χρονια θα ειναι παλι βραχακι?
-
δεν εχω αποψη απο μη χιμπριντα. ας πουμε ομως οτι το τριο οχτω ειναι πολυκυκλοφορημενο σαν βιντεο κλαμπ το 85 αλλα και το ντι ες εχει μια αποψις μονο για την αποψις. ειναι αληθεια οτι στα σι-σουβια εκτος απο τα ματσουντα σκεφτεσαι ντολυ παρτον άιλαντς ιν δε στριμ. και μαλιστα μέινστριμ. το ντι ες εφτα ειναι βραχακι. αλλα μετα απο 3-4 χρονια θα ειναι παλι βραχακι?
Γάτε μετά από 3-4 χρόνια ποιός ζει ποιός πεθαίνει! Άσε που όπως λες οι άλλοι είναι από τώρα ζεν
κρίμα βέβαια για το ματσούντα που λες! Αν αυτό cx30 είχε λίγο πιο μεγάλο πορτμπαγκάζ θα το είχα χτυπήσει χαλαρά και θα μου έμεναν και ρέστα
-
περί φώτων ds7.Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την DS Αθήνα και μου είπαν ότι τα φώτα στην μεσαία σκάλα δεν είναι αλογόνου, αλλά xenon. Στην μεγάλη σκάλα είναι αλογόνου. Μου ανέφεραν ότι το φως στην μεσαία είναι άσπρο. Σε διευκρινήσεις που ζήτησα λίγο με μπέρδεψαν. Παίζει να είναι αλογόνου νέας γενιάς , αλλά να δίνει όπως μου είπαν λευκή δέσμη και πιο συγκεντρωμένη και να την περνάς για xenon? Από τα συμφραζόμενα εκεί κατέληξα γιατί δεν τους είδα κάθετους.
-
Ε ωραια αρα μια χαρα εισαι.
Προχωρα αφοβα. Στην μεγαλη σκαλα ειναι τοσο δυνατο το φως ειτε με αλογόνου ειτε με LED, δεν θα δεις μεγαλη διαφορα.
Το θεμα ειναι στην μεσαία.
Τελεια. Απο εμενα, η αποψη μου ειναι ds7 μιας και δεν σε ενδιαφερει το acc.... Καλυτερο απο 3008...ξεκάθαρα.
-
Lap παίζει η μεσαία να είναι xenon και η μεγάλη αλογόνου ? Ρωτάω γιατί πραγματικά είναι άσχετος στο θεμα.
Συμφωνώ ότι το DS7 φαίνεται και είναι καλύτερη περίπτωση.
-
Ναι γιατι οχι; ειναι δυο διαφορετικες λάμπες. Δεν ειναι η ίδια. Σε αλλο κατοπτρο φωτιζει η μια σε αλλο η αλλη.
Υ.γ Για αλλη μια φορα βλεπουκε ποσο 'λιγοι' ειναι οι πωλητές αυτοκινήτων. Ποσο μαλλον σε μια Ds. Αυτα να τα βλεπουν οι εισαγωγικες αν μας διαβαζουν.
-
Lap παίζει η μεσαία να είναι xenon και η μεγάλη αλογόνου ? Ρωτάω γιατί πραγματικά είναι άσχετος στο θεμα.
Δεν είμαι ο Λαπ, αλλά φυσικά και παίζει. Έτσι ήταν κατά κόρων π.χ. όλες οι BMW από το 2000 και μέχρι και το 2008 περίπου. Μεσαία σκάλα Xenon και μεγάλη σκάλα Bi-Xenon με αλογόνου. Βασικά, ελάχιστα αυτοκίνητα έχουν μόνο Xenon στην μεγάλη σκάλα και υπάρχει σημαντικός πρακτικός (και ασφαλείας) λόγος. Ότι το Xenon α) αργεί να ανάψει (για κάποια εκατοστά του δευτερολέπτου, μην φανταστείς) και β) ότι εαν αναβοσβήνει συχνά καίγεται πιο εύκολα. Οπότε αυτά τα 2 το κάνουν ακατάλληλο για μεγάλη σκάλα που θέλουμε να κάνουμε σινιάλο γιατί α) καθυστερεί και β) θα καεί πιο γρήγορα.
Οπότε οι περισσότεροι κατασκευαστές που τοποθετούν Xenon βάζουν και μια αλογόνου στην μεγάλη σκάλα για το σινιάλο. Σε κάποια αυτοκίνητα με Bi-Xenon (όπως η BMW του πατέρα μου), όταν ανάβεις την μεγάλη σκάλα ανάβουν τα αλογόνου και αλλάζει και το κάτοπτρο της μεσαίας για να φωτίσει πιο μακριά και σε κάποια άλλα ανάβει μόνο η μεγάλη σκάλα που είναι αλογόνου.
-
Παιδιά πολύ διευκρινιστικά και βοηθητικά αυτά που λέτε και σας ευχαριστώ πολύ! Η διαφορά led με xenon θεωρείτε οτι είναι ουσιώδης σε θέμα οδήγησης ?
-
Η διαφορά led με xenon θεωρείτε οτι είναι ουσιώδης σε θέμα οδήγησης ?
Οχι (βασικά μπορεί τα Ξένον να φωτίζουν και καλύτερα), δεν είναι μεγάλη. Μεγάλη είναι με τα Matrix LED (η όπως ονομάζονται από την κάθε εταιρεία) που είναι δυναμικά και αποτελούνται από πάρα πολλά led που αναβοσβήνουν ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου.
-
Εγώ ένας άγνωστος, που πήρα το πιο φθηνό γαλλικό λόγω ντήζελ και αυτόματου κιβωτίου, ψηφίζω τον HDi & EAT8 για μεγάλο κι ακριβό αμάξι. Αν και αγαπημένο μου ως σχεδιασμός είναι το 3008. Στη τεχνολογία φώτων μην κολάς. Μπορεί να μην έχει ACC αλλά νομίζω όλα τα γαλλικά του γκρουπ έχουν αυτόματο φρενάρισμα για ώρα ανάγκης. Η τιμή πόσο διαφορά έχει μεταξύ των δύο, δεν παίζει ρόλο; Εγγύηση κλπ. ;
-
Εγγύηση έχουν αμφότερα 5 χρόνια (ίδιος όμιλος, ίδια εισαγωγική).
-
Το ds από συστήματα ασφαλείας έχει τα πάντα (και blind spot που θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό) εκτός από acc. Έχει ένα περίεργο cc όπως μου είπαν που ακολουθεί τα σήματα κυκλοφορίας , αλλά τελως πάντων όπως είπα στην Κρήτη δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.
Στην τιμή άντε να έχουν 500 € διαφορά (πιο φτηνό το 3008). Όμως στο ds η τιμή κατεβαίνει από τα 41.300 στα 36.800 λόγω έκπτωσης. Εγγύηση η ίδια. Θα ανοίξει επίσης και επισήμως ds στο Ηράκλειο απ'οτι μου είπαν , φυσικά μέσω της citroen , που ο επιχειρηματίας που την έχει , έχει πολύ καλή παρουσία. Οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα κατά την διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου . Ιδωμεν!
-
Χαχαχα και αυτο το εχει το suzuki οπως και ολα τα εξτρα του 3008..... Ολα τα εχει standard!!!!!
Έλεος ρε γύρε! Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με το να αναφέρεις σε κάθε θέμα άλλων αυτοκινήτων πόσο γ@μ@τος είναι ο εξοπλισμός των Σουζουκιών! Χεστήκαμε!!! Αν θέλουμε να μάθουμε πόσο γ@μ@τα είναι τα υπεραυτοκίνητα της Σουζούκι, θα το διαβάσουμε στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ θέματα...
-
Το ds από συστήματα ασφαλείας έχει τα πάντα (και blind spot που θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό) εκτός από acc. Έχει ένα περίεργο cc όπως μου είπαν που ακολουθεί τα σήματα κυκλοφορίας , αλλά τελως πάντων όπως είπα στην Κρήτη δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.
Στην τιμή άντε να έχουν 500 € διαφορά (πιο φτηνό το 3008). Όμως στο ds η τιμή κατεβαίνει από τα 41.300 στα 36.800 λόγω έκπτωσης. Εγγύηση η ίδια. Θα ανοίξει επίσης και επισήμως ds στο Ηράκλειο απ'οτι μου είπαν , φυσικά μέσω της citroen , που ο επιχειρηματίας που την έχει , έχει πολύ καλή παρουσία. Οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα κατά την διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου . Ιδωμεν!
Αν κατάλαβα καλά, τελικά η τιμή του DS7 με το κλειδί στο χέρι είναι 4 χιλιάρικα μικρότερη από του 3008, παρόλο τον ακριβότερο και μάλλον πιο ταιριαστό για τη χρήση του αυτοκινήτου diesel κινητήρα, έναντι του 1.2 βενζίνης.
Τι το συζητάμε; DS7 εύκολα!
-
Η προσωπική μου γνώμη είναι να πάρεις αυτό που σου κάνει περισσότερο κλικ .Εγώ μετά από αρκετό ψάξιμο και αμφιβολίες (ξέρεις και ο lap κ ο fanis αλλά και ο γάτος) κατέληξα στο υβριδικο ds 7 crossback .Μαζί με το 3008 ήταν οι τελικές επιλογές .Με χάλασε το facelift στο εμπρός μέρος (βασικά μ'αρεσει περισσότερο στο απερχόμενο η μούρη αλλά το νέο έχει τα δυναμικά led ) και έτσι κατέληξα στο ομοσταυλο του .Τώρα εάν αργότερα με τρώει η όχι θα δείξει.Σιγορα το 3008 ειναι πιο σπορτιβικο κ αυτό ήταν που μ'αρεσει ...Αλλά το ds 7 με κέρδισε στο κάτι επιπλέον.
Εγώ για τα φώτα ξέρω ότι είναι αυτό ακριβώς που σου εξήγησαν από το εδώ ds store .
Καλή επιλογή .
-
Lap wrote:
Χαχαχα και αυτο το εχει το suzuki οπως και ολα τα εξτρα του 3008..... Ολα τα εχει standard!!!!!
Έλεος ρε γύρε! Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με το να αναφέρεις σε κάθε θέμα άλλων αυτοκινήτων πόσο γ@μ@τος είναι ο εξοπλισμός των Σουζουκιών! Χεστήκαμε!!! Αν θέλουμε να μάθουμε πόσο γ@μ@τα είναι τα υπεραυτοκίνητα της Σουζούκι, θα το διαβάσουμε στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ θέματα...
Τρεις και ο κουκος ειναι εκει....
Υ. Γ. Οχι, κουκο δεν εχει standard..... Οριστε.
-
harisma23 wrote:
Lap wrote:
Τρεις και ο κουκος ειναι εκει....
Υ. Γ. Οχι, κουκο δεν εχει standard..... Οριστε.
Μια χαρά είναι και το Vitara! Σίγουρα αξιοπιστο .Λίγο παραπάνω εκσυγχρονισμό θέλει όπως έκαναν οι μάγκες της Nissan με το qq κ πλημμύρισε ο τόπος
-
Το Vitara είναι B suv, το QQ ξεκάθαρο/κλασσικό C suv, με την πλύση εγκεφάλου που γίνεται εδώ μέσα ξεχάσαμε και τα απλά.
DS7 CROSSBACK