-
Αυτό το είδες; Πανέμορφο και παίρνεις πολύ εξοπλισμό σε καλά λεφτά!
https://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/d ... ebsite-rss
-
παιδια να σας ρωτησω λιγο. εχει διαφορετικο συστημα ηχου το highline με το comfortline? Μπορει να μου το επιβεβαιωσει κανεις; γιατι μπηκα σημερα στο comfortline και απο μπασο δεν υπηρχε τπτ.
-
Για την έκδοση r-line ρώτησες?
-
Εγω μπηκα στο χαϊλαϊν και ειχε πολυ καλο μπασο. Οχι φυσικα σαν του beats, αλλα αρκετα καλο.
-
Παιδιά το r-line βγαινει στα 18.000 κάτι. Το είδα. Ωραίο αλλά πάλι λειπουν εξτρα οπως τα led που τα θεωρω απαραιτητα και το park pilot. Δηλαδά θα είμαστε κάποι στα 18.500. Πιστεύω ειναι πολλά για αμαξι μικρής κατηγορίας που δεν θα ειναι φουλ εξτρα καθώς παντα θα υπάρχουν περιθόρια να προσθέσεις πραγματα οπως πχ το rear view.
-
Το R-line δεν έχει κανένα νόημα ως έκδοση (γενικά), ειδικά στο Polo. Προσθέτει κοσμητικά αξεσουάρ (αδιάφορα προσωπικά), αχρείαστες και άχρηστες μεγαλύτερες ζάντες (με όλα τα μειονεκτήματα) και ανεβάζει πολύ την τιμή χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο και κανένα ουσιαστικό όφελος.
-
Ο αδερφός μου έχει το gold r line VII και έχει απιστευτα ηχεία. Αν και το polo εχει τα ίδια είμαι υπερ-ευχαριστημενος. Αλλά δεν μπορώ πουθενα να βρω ουτε το εξοπλισμο του r-line τοτε αν τα είχε εξτρα, ούτε τα ηχεια του polo τώρα τι φασμα ήχου έχουν.
-
Το πιο απλό είναι όταν πας σε αντιπροσωπεία να χεις μαζί σου ένα στικάκι και να τεστάρεις Χ τραγούδια.
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικα θεωρω το park pilot υπεραρκετο για αμαξι αυτου του ογκου. Αν θελεις να κοψεις λιγα χρηματα, μπορεις να τους ζητησεις να σου περασουν aftermarket ηχητικους αισθητηρες μπρος-πισω. Ακομα και με αυτους θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου. Εμεις εχουμε το πολο με αισθητηρες μονο πισω και η αληθεια ειναι οτι εχω καλομαθει και θα ηθελα και μπροστα.
Εκανα test drive tiguan με park pilot και ειναι εξαιρετικο συστημα. Καμερα οπισθοπορειας μου φαινεται επισης υπερβολικη. Παρε τα led αφου οδηγας και σε επαρχιακους δρομους και παρε και το αναβαθμισμενο infotainment με android auto/apple car play για να χαρεις τα πολυμεσα του αυτοκινητου σου. -
H highline δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά και πίσω;
Από τα έξτρας συμφωνώ με τα λεντ φώτα που κάνουν διάφορα ειδικά σε επαρχιακή οδό και με την 8άρα οθόνη που συνδέεται και το τηλέφωνο σου για πλοήγηση μουσικήΣτάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι κάτοχος του νεου polo comfortline 95 hp. εδώ κι ένα 6μηνο. Έχω βάλει εξτρα το park pilot μπρος πισω
ηλ. καθρέπτες ,κλιματισμό και την οθόνη .Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο, ίσως μου λείπει ώρες ώρες η 6η ταχύτητα ,αν κι εσύ δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα με το hihgline. Γενικά αν το μόνο που σε κρατάει από την επιλογή σου αυτή ειναι οι χώροι ,θα σου έλεγα να το πάρεις γτ θεωρώ οτι είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας.Αλλιώς πήγαινε σε
μεγαλύτερη κατηγορία.
Δες καποια reviews στο ιντερνετ και δοκίμασε τα πάντα μέσα σε αυτό ,είναι καπως ιδιαίτερο σαν αυτοκίνητο.
Για παράδειγμα στο ρελαντί δουλεύει στις 1000 στροφές ή οταν γκαζώνεις ο θόρυβος ειναι τραχύς ή ξεκινάει χωρίς καν
γκάζι λογω της μεγάλης ροπής. -
Ο χρήστης Toko έγραψε:
Για παράδειγμα στο ρελαντί δουλεύει στις 1000 στροφέςΕίσαι σίγουρος για αυτό; Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Έχεις δει και άλλο Polo και είναι έτσι;
Από την άλλη, είναι φυσικό να ξεκινάει χωρίς γκάζι αν έχει τόσες στροφές στο ρελαντί!
-
Ναι sargus.Το δικό μου ειναι με βενζινοκινητήρα κι έχω δει ένα με φυσικό αέριο στις 1000στρ ρελαντί κι άλλο
ένα με βενζίνη.
Το ανέφερα και στο επίσημο συνεργείο και μου είπαν ότι έτσι είναι ρυθμισμένο. -
Κάποια λαμογιά παίζει πάλι. Δεν εξηγείται αλλιώς! Μήπως τους έσβηνε και αυτό και ανέβασαν το ρελαντί;
Πάντως αυτόν τον κινητήρα που τον έχω οδηγήσει και σε ibiza και σε A3, τον έχω θαυμάσει και τον θεωρώ καλύτερο του εκομπουστ και σίγουρα του 1.2 της PSA αλλά δε θυμάμαι να είναι το ρελαντί ψηλά. Δεν παίρνω και όρκο αλλά θα το είχα προσέξει. Άρα κάτι έχει κάνει πάλι η VW!
Αγορά πρώτου αυτοκινήτου..