-
Μπουρδελο software είχαν και έχουν τα κινέζικα.
Και κακα πλαστικά.
Είναι ιεροσυλία να συγκρίνονται με τεσλα και Κορεάτεςπροφανέστατ και υπερβάλεις. Ουτε τα Tesla έχουν τόσο ποιοτικό εσωτερικό - πλαστικά, οι ιστορίες με τα φρένα-ανάρτηση του προηγούμενου 3 είναι γνωστές, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ως προς το sf, δεδομένο οτι ειναι το δυνατό σημείό ενός Tesla, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ένα κινέζικο ειναι για τα μπάζα, τουναντίον, τα κινέζικα ειναι ο άμεσος ανταγωνιστής της Tesla και στα επόμενα χρόνια πολύ πιθανόν να περάσουν και μπροστά. Μάλλον δεν έχεις δει τι πωλήσεις κάνουν πλέον τα Tesla και πως θα διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες η κατάσταση.
-
Μπουρδελο software είχαν και έχουν τα κινέζικα.
Και κακα πλαστικά.
Είναι ιεροσυλία να συγκρίνονται με τεσλα και ΚορεάτεςΔεν ισχύει αυτό. Και μην βάζεις όλα τα κινέζικα στην ίδια βάση. Άλλο software έχει η byd άλλο η mg και άλλο άλλες μάρκες.
Και ως επί το πλείστον είναι πολύ ανώτερο από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά. Απλά φτιάχτηκε αρχικά για τα συστήματα που έχουν στην Κίνα και προσαρμόζεται για εδώ με μικροπροβλήματα αφού τώρα έφτασαν εδώ .
Θυμίζω ότι στην Κίνα δεν έχουν ούτε google , ούτε Facebook ούτε πολλά πράγματα που έχουμε εμείς οι δυτικοί γιατί πολύ απλά έχουν τα δικά τους αντίστοιχα .
-
Θυμίζω ότι στην Κίνα δεν έχουν ούτε google , ούτε Facebook ούτε πολλά πράγματα που έχουμε εμείς οι δυτικοί γιατί πολύ απλά έχουν τα δικά τους αντίστοιχα .
έχουν τα δικά τους αντίστοιχα επειδή έχουν απογορεύσει/κόψει google & facebooks - έτσι έχω καταλάβει εγώ. (το γιατί το έχουν κάνει είναι μια άλλη υπόθεση)
-
-
-
έχουν τα δικά τους αντίστοιχα επειδή έχουν απογορεύσει/κόψει google & facebooks - έτσι έχω καταλάβει εγώ. (το γιατί το έχουν κάνει είναι μια άλλη υπόθεση)
Σωστά . Είναι δικτατορία και θέλουν λογοκρισία . Οπότε δεν θέλουν δυτικά social που δεν μπορούν να ελέγχουν/λογοκρίνουν. Το ίδιο και στο internet έχουν το πιο advanced firewall του κόσμου για να λογοκρίνουν το internet και ότι μπορεί να είναι ενάντια της κυβέρνησης. Και γι'αυτό απαγορεύεται και το starlink εκεί που δεν περνάει από το δικό τους firewall άρα θα έδινε ελεύθερη πρόσβαση στο internet και όχι λογοκριμένη
Αυτά βέβαια δεν είναι της συζητησης. Η συζήτηση είναι ότι τα βάζουν στα ευρωπαϊκά μοντέλα που έρχονται εδώ και επειδή δεν τα χρησιμοποιούν εκεί έχουν κάποια bug σε σχέση με τα δοκιμασμένα δικά τους .
BYD forum