-
Όχι, αλλά Σου λέει μιας που πήγα ας φορτίσω κιόλας, έχει θέση ελεύθερη.
-
Υπάρχουν πολλά σημεία που τα ηλεκτρικά φορτίζουν δωρεάν, προς ώρας τουλάχιστον. Οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευθούν; Αυτό συμβαίνει και στους έξι superchargers τής Tesla στο Mall. Δηλαδή άνετα κάποιος αθηναίος μπορεί να περνάει εκεί ένα μισάωρο την εβδομάδα και να κινείται εντελώς δωρεάν.
-
Ρε συ Ζικο, βαριέμαι. Ειληκρινια. Αντε να πεις δύο κουβέντες, αντε να τις ξαναπείς... Ποσο πια;
Και να πέσεις σε άσχετους ή κολλημένους.. Μα τι συζητήσεις θα κάνεις;
Το μόνο που βλέπω ως λύση είναι να περάσουν παιχνίδια από Xbox μέσα στο tesla να περνάει η ώρα.
Α επειδή είμαστε και Έλληνες, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να στήσουμε ψησταριά ηλεκτρική, να γυρίσουμε σπίτι και με έτοιμο φαγητό. Μπαίνεις μέσα στον Αβ ψωνίζεις, ψηνες έξω, έτοιμος!
-
Υπάρχουν πολλά σημεία που τα ηλεκτρικά φορτίζουν δωρεάν, προς ώρας τουλάχιστον. Οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευθούν; Αυτό συμβαίνει και στους έξι superchargers τής Tesla στο Mall. Δηλαδή άνετα κάποιος αθηναίος μπορεί να περνάει εκεί ένα μισάωρο την εβδομάδα και να κινείται εντελώς δωρεάν.
Ε αυτά είναι χρήσιμες πληροφορίες! Σκεφτόμουν να αγοράσω ενα διαμέρισμα με τα 60 χιλιαρικα αλλά αν ειναι να κυκλοφορώ τζάμπα, θα ξανασκεφτώ τις προτεραιότητές μου. Μου αρέσει το τζάμπα. Είμαι τσιγγούνης
-
Όχι, είναι χρήσιμη πληροφορία ότι τους πλούσιους δεν τους νοιάζει αν μείνουν από μπαταρία, για αυτό κι αγοράζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ό,τι γράφω εγώ είναι κοτσάνα.
-
Το τζαμπέ ουδείς εμίσησε.
-
Όχι, είναι χρήσιμη πληροφορία ότι τους πλούσιους δεν τους νοιάζει αν μείνουν από μπαταρία, για αυτό κι αγοράζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ό,τι γράφω εγώ είναι κοτσάνα.
Χιούμορ για το σπορ πολυτελείας που αποκαλείται ηλεκτροκίνηση εν Ελλάδι έκανα, οχι προσωπική επίθεση σε εσένα..
-
-
Περίεργο, νόμιζα ότι είναι plug n charge, κυριολεκτικά.
Δεν είναι περίεργο να έχουν θέματα σε τόσο καινούργια αυτοκίνητα και καινούργιους φορτιστές; Εκτός αν είναι τα Tesla επιλεκτικά στη φόρτισή τους.
Καλά, ο άλλος πήρε Tesla για να φορτίζει δωρεάν στον Βασιλόπουλο;! Κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου!
ΑΠο οτι γνωριζω, κανενας φορτιστης (τουλαχιστον δημοσιας χρησης) δεν ειναι οπως η πριζα του ρευματος. Δηλαδη δεν κουμπωνεις πανω και δουλευει κατευθειαν. Υπαρχει καποιο handshake που πρεπει να γινει και να τον ενεργοποιησεις μεσω μιας καρτας (τυπου nfc φανταζομαι ή κατι αντιστοιχο) ή εφαρμογης στο κινητο, οπου λες 'ειμαι ο Κωστας, βρισκομαι στον φορτιστη 5423 και θελω να φορτισω'. Επομενως δεν μου κανουν εντυπωση τα προβληματακια που υπηρχαν.
-
Γυρε τρολαρω στην πραξη για παρτη σου:
Ειμαι μπντωχος, εχω κανει και brexit οποτε δεν μου μιλαει κανεις. Μπουχου...
Πλακα πλακα, οποιος γουσταρει λουτρο ταξικοτητας, το μονο που εχει να κανει (περαν του parking βεβαιως-βεβαιως) ειναι να κατσει στην ουρα των ΑΤΜ του συγκεκριμενου σουπερμαρκετ και να περιμενει τη σειρα του...
-
Αυτό εκτός απ΄την αεροτομή, ομοιάζει επικίνδυνα με την Κούλα!
-
Υπάρχει ένας κανόνας στη 'δημοσιογραφία' και τα 'έντυπα' σχετικά με τους τίτλους-ερωτήσεις:
όταν υπάρχει ερωτηματικό στον τίτλο, κατά 99% η απάντηση στην πραγματικότητα είναι αρνητική, ό,τι κι αν γράφει το άρθρο.
-
Χεχεχε,
Βαλε και μια ψεύτικη μπριζα και καλά φορτιζει και είσαι άρχοντας.....
Πλάκα πλάκα πολύ όμορφο το αγγλάκι, υπερβολικά θα έλεγα.
Βγαζουν κάτι ωραία mg τώρα στο ιδιο μοτίβο με τον Άγγλο αυτον. Με 14 χήνες τα παιρνεις ολα μεσα με ολα τα εξτρα. Δεν ξέρω αν έχει και κάνα ατμοσφαιρικό με 120-130 αλογάκια. Λένε στριβουν περίφημα για τα χρήματα τους. Τους βάζεις και καμια αναρτησουλα. Οριστε με 15 χήνες έτοιμο μικρό φθηνο drivers car.
Αλλα που να έρθουν εδώ. Είναι πολύ φθηνά για εμάς. Για τους Άγγλους μαι χαρά είναι.
-
Ας πάρει και τα δύο,
Πφφφφ
Προβλήματα που έχει ο κόσμος;;
-
Mα γι' αυτο εχουμε τιγκαρει στα Tesla αγαπητε μου. Ειπαμε τα χωνεις που τα χωνεις, να γινονται ολες οι δουλειες. Εκει respect. Για οποιοδηποτε αλλο, θες και ενα ακομα.
-
Και εγω θα θελα tesla. Είδα και καποια βιντεακια από Έλληνες στο youtube. Εντάξει είναι εμπειρία το αυτοκινητο.
Αλλα αλλη χάρη η μικρή μπαταρία του 500e. Απόλαυση σκέτη
-
Βρε αφηστε τα αυτα. Θα παθουμε ολοι ρευματισμους ειπαμε, θεμε δε θεμε...
Παντως εχει πλακα να εισαι petrolhead αλλα και ταμπελολατρης ταυτοχρονα. Εκει παμε σε επικες καταστασεις γελιου, οπως τις προαλλες που φιλος προσπαθουσε να μου πει τι καλο ειναι το 500e και με την μικρη μπαταρια κιολας για να ειναι και φτηνο. Ο ιδιος λατρης του abarth κατα τα αλλα...
ΥΓ: Συγνωμη, αλλα τελειωνω το μπαχαλεμα του τοπικ με κατι ακομα για τον Γυρο:
Ελα μωρη Κουλα, dacia integralle, sensual jane του Nordschleife!
Τους εβλεπα προχθες στο streaming, o σχολιαστης τους ανεφερε καμποσες φορες. Τον χαιρομαι τον Ρωσο, πιανουν τοπο τα λεφτα της συμμετοχης στο καναλι σε ολα τα επιπεδα. Δοκιμάζει και ηλεκτρικά, polestar 2 αυτό τον καιρό.
-
Νομίζω αν συνεχίσετε προς τα κάτω έχει και άλλα συναφή άρθρα του κ. Μερτεκη.
Είναι λίγο επιφανειακά, αλλά σε σωστή βάση πληροφοριών και ερωτημάτων.
-
...εδώ δεν διαβάζουν τους ίδιους τους 4Τ οι συμμετέχοντες. Τόσες μέρες θα έπρεπε να είχαν πάρει φωτιά τα τόπια* με τη δοκιμή Tesla στη διαδρομή Αθηνα-Πτολεμαϊδα όπου ο συντάκτης αν και αυτό το αμάξι το επιτρέπει πήγαινε προσεκτικά αφού ο,τι κέρδιζε σε επιδόσεις θα το έκανε στον χρονο φόρτισης. Επίσης έκαναν 5 φορτίσεις (45-50 λεπτά/200km) και χάλασαν 102€, ήτοι 8,5lt/100km diesel. (Πηλιος ακούει;;;)
Άρα, τζιφος και εδώ; Τελικά μηπως θέλει ένα μικρό ηλεκτρικό 'με λουρί' μέχρι τα όρια του νομού που μένεις ώστε να φορτίζεις σπίτι σου και να είσαι κύριος και να μη κάθεσαι να υπολογίζεις σαν στρατάρχης β' παγκοσμιου πάνω από χάρτη τι και πως;
Και δεν έφτανε αυτό. Υπάρχει και η άτιμη η ταξικοτητα. Σε άλλο άρθρο, ο ΜΣ λέει το αυτονόητο: Υψηλή τιμή αγοράς σε αυτούς ειδικά τους καιρούς='Για έχοντες' που οι περισσότεροι θα έχουν ΚΑΙ το αντίστοιχο ακίνητο (γκαράζ/wallbox). Άρα αν παρκάρεις έξω άλλη χρέωση. Άρα άλλο Περιστέρι, άλλο ΒΠ/ΝΠ. Αλλά είμαστε αρνητές/καθυστερημένοι μωρέ...
*Και άντε εγώ, το έχω πει δε λερώνω τα χέρια μου να πιάσω την 'Καθημερινή' οπότε τους παίρνω με σχετική καθυστέρηση, περίμενα άλλοι (γενικά μιλάω) να το έχουν από τις 30/4...
-
Σε άλλα νέα, ήρθε και το πολυαναμενόμενο Ami, αν κι από έμπορο. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για την επίσημη εισαγωγή:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/37226073-citroen-ami-8
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης