-
Η μπλόφα του Ερντογάν που έπεισε την BYD να επενδύσει 1 δις. δολάρια στη χώρα του
https://www.zougla.gr/automoto/automoto-news/i-blofa-tou-erntogan-pou-epeise-tin-byd-na-ependysei-1-dis-dolaria-sti-chora-tou/Ο αλήτης ο Ερντογάν, συνεχίζει να ξεπουλάει τη χώρα του στο ξένο κεφάλαιο!
Αντί να φτιάξει νοσοκομεία και φάμπρικες για τον λαό (...) εξυπηρετεί τα ξένα συμφέροντα, και ειδικά των ψευτοκομμουνιστών κινέζων και λοιπών αρπακτικών του πλούτου του λαού.
Ευτυχώς, εμείς έχουμε το ΠΑΜΕ που αποτελεί απειλή για όλο αυτό τον χορό δις, και καμιά ξενόφερτη επιχείρηση δεν τολμά να πατήσει τη μπότα της στη χώρα, αφού κάθε μέρα τα κόκκινα στυλιάρια θα φυλάνε το συμφέρον του λαού... -
@bassstarlet said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Η μπλόφα του Ερντογάν που έπεισε την BYD να επενδύσει 1 δις. δολάρια στη χώρα του
https://www.zougla.gr/automoto/automoto-news/i-blofa-tou-erntogan-pou-epeise-tin-byd-na-ependysei-1-dis-dolaria-sti-chora-tou/Ο αλήτης ο Ερντογάν, συνεχίζει να ξεπουλάει τη χώρα του στο ξένο κεφάλαιο!
Αντί να φτιάξει νοσοκομεία και φάμπρικες για τον λαό (...) εξυπηρετεί τα ξένα συμφέροντα, και ειδικά των ψευτοκομμουνιστών κινέζων και λοιπών αρπακτικών του πλούτου του λαού.
Ευτυχώς, εμείς έχουμε το ΠΑΜΕ που αποτελεί απειλή για όλο αυτό τον χορό δις, και καμιά ξενόφερτη επιχείρηση δεν τολμά να πατήσει τη μπότα της στη χώρα, αφού κάθε μέρα τα κόκκινα στυλιάρια θα φυλάνε το συμφέρον του λαού...Ναι σωστα, γιατι το ΠΑΜΕ κυβερναει τα τελευταια 200 χρονια.
-
Αμ ποιός κυβερνάει;
Μην αρχίσουμε την ανακύκλωση τώρα.. -
Αμ ποιός κυβερνάει;
Μην αρχίσουμε την ανακύκλωση τώρα..Eμ δεν το βλεπουμε καθε τρεις και λιγο απεργιες στα εργοστασια , κλαινε οι κακομοιροι ιδιοκτητες και μετοχοι
δεν εχουν καμμια προστασια απο το κρατος .
Λιμανια , εταιρειες ενεργειας , εισπρακτικες εταιρειες και fund τρεμουν , ουτε ψωμι δεν μπορουν να παρουν τα στελεχη μιας και ελεγχει και τους φουρνους.
Αμ αυτοι οι υπουργοι του κκε αλλαζουν το φορολογικο 2 φορες το χρονο επιτηδες και αναδρομικα , ασε το μπαξισι αγνωστο σαυτους ,που το καθιερωσαν και το εισπρατουν οι κοκκινοι .
Μετα δε το στραπατσο της μιζενς που την κρεμασαν στα μανταλακια και την κυνηγησαν παγκοσμια , τρεμουν οι πολυεθνικες και μονο στο ακουσμα της χωρας Ελλας .
Αυτοκινητο και ιδιοκτητης εχετε μεινει στην εποχη του παπανδρεα , αλλαξε καρο . παρε λεχτρικο να μπεις στην εποχη των αριστων. -
https://forum.4troxoi.gr/topic/91806/forum-antilogos-elliniki-politiki-ekloges-2/38771
εχω ακουσει οτι γινεται φοβερη κουβεντουλα εκει!
-
Δεν μας νοιάζει, εδώ είναι πιο οικολογικό το νήμα.
Η απάντηση είναι σχετικά απλή, και έχει δωθεί από τον Άδωνι:
Ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.
Woke, Λοάτκι, Δικαιωματισμός, Πολιτική Ορθότης είναι τα καρκινώματα που εξαπλώνονται στο ελλαδιστάν, και έχουν όλα αριστερή προέλευση.
Και τα κωλοSUV που είναι το καρκίνωμα των δρόμων, και αυτά βασίζονται σε αριστερίστικη ιδεολογία:
Ότι θέλει ο λαός, έχει το δικαίωμα να το αποκτήσει και ας είναι άμορφη μαλακία από σίδερο και πλαστικό! -
Ρε συ, έναν που πετούσε κι αεροπλάνα, τί τον έχεις;
-
Ειδωλο
-
Δεν μας νοιάζει, εδώ είναι πιο οικολογικό το νήμα.
Η απάντηση είναι σχετικά απλή, και έχει δωθεί από τον Άδωνι:
Ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.
Woke, Λοάτκι, Δικαιωματισμός, Πολιτική Ορθότης είναι τα καρκινώματα που εξαπλώνονται στο ελλαδιστάν, και έχουν όλα αριστερή προέλευση.
Και τα κωλοSUV που είναι το καρκίνωμα των δρόμων, και αυτά βασίζονται σε αριστερίστικη ιδεολογία:
Ότι θέλει ο λαός, έχει το δικαίωμα να το αποκτήσει και ας είναι άμορφη μαλακία από σίδερο και πλαστικό!Σου έχουμε πει....μη κάθεσε στον ήλιο και μη μιλάς. Πετάς μ@@@ς. Όσο πιο λίγα λες τόσο πιο πολύ θα αρέσεις σε καμία γυναίκα...Μπας και ηρεμήσεις και σβήσει το μίσος σου.
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Όσο πιο λίγα λες τόσο πιο πολύ θα αρέσεις σε καμία γυναίκα
χαχαχα
Εσύ εφαρμόζεις το... λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, με 30 post/ανά μέρα....
Δεν είμαι ανώμαλος, να αρέσω σε γυναίκες. -
Εγώ αρέσω ότι και αν κάνω.
-
Εγώ αρέσω ότι και αν κάνω.
Λογια μεγαλων ανδρων
ΝΟΜΙΖΕΙΣ
Φυτεψε κανα app στο κινητο τους κανα κοριο στην τσαντα
και κλεισε ραντεβου με ψυχιατρο. -
-
Τα ηλεκτρικα smart (#1 και #3) εχουν ερθει στην ελλαδα; Εχω δει αρθρα σε σαιτ του ειδικου τυπου απο την ανοιξη, μαλιστα εχουν και τιμες, αλλα δεν βλεπω αναφορα σε κανενα σαιτ εταιρειας για την διαθεσιμοτητα τους εδω.
-
-
Δεν καταλαβα τίποτα. Η Toyota είναι κράτος;;; Αν όχι άρα είναι ανώτερες όπου έχει εργοστάσια. Έχει εργοστάσια και στην Γαλλία ....άρα;;;
Κόψτε το, σας χαλάει....
-
Άσχετο είναι η ιδέα μου ή γεμίσαμε χασικληδες; Περνάς από γειτονιές και βρομάει
-
Άσχετο είναι η ιδέα μου ή γεμίσαμε χασικληδες; Περνάς από γειτονιές και βρομάει
Ισχύει
-
Δεν καταλαβα τίποτα. Η Toyota είναι κράτος;;; Αν όχι άρα είναι ανώτερες όπου έχει εργοστάσια. Έχει εργοστάσια και στην Γαλλία ....άρα;;;
Κόψτε το, σας χαλάει....
Εννοει συνολικα των κατοικων της γαλλιας
-
Να αναλάβει τις ευθύνες της υπό την πίεση των ίδιων πολιτών που ζητούν και αγοράζουν τα οχήματά της;
Εκεί καταλαβαίνεις γιατί οι περιβαλλοντικές είναι υποκριτές: Ποτέ δεν καταλογίζουν τις ευθύνες στους πολίτες, όπως θα πρεπε.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης