-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το στέλεχος είναι ένας φίλος από το χωριό, δεν τον ξέρετε.
Σε αυτό κάνεις λάθος,τον έψαξα και τον βρήκα,έχει άκρες παντού!! (Εγώ και ο Criu τον ξέρουμε καλά δυστυχώς)!
-
@antonmone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Λοιπόν μιλώντας σήμερα με ψηλό στέλεχος και συνιδιοκτήτη μικρής εταιρείας λήζινγκ, έμαθα ότι μετά τον Μάρτιο αναμένουν γενικότερη πτώση στις τιμές, κυρίως των ηλεκτρικών.
Και οι αιτίες, είναι ότι έρχονται νέα ηλεκτρικά που είναι σημαντικά φτηνότερα και έτσι θα πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές και οι άλλοι.
Γενικά μου είπε ότι έχουν μεγάλο προβληματισμό, τι αξία θα μπορούν να πιάσουν τα ηλεκτρικά τους μετά την τετραετία και ότι θα τους συμφέρει να προωθήσουν τα φτηνά, γιατί θα έχουν πολύ μικρότερο κεφάλαιο επένδυσης και μικρότερο ρίσκο, αφού θα μπορούν να βγούν σε χαμηλή αξία μεταπώλησης.
Ανησυχούν για την μεταπώληση των ηλεκτρικών που έχουν δώσει...
Θυμήθηκα πόσα κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές και πλότερ έχω πετάξει, λόγω πλήρους απαξίωσης...
Ποσό ψηλός ήταν ,χωράει στο C3???
Διαστάσεις και στυλ Φάνη... Λαμπερός και χωράει σε Κορόλα...
Υπάρχει και φωτο ντοκουμέντο για τους άπιστους με το στέλεχος
Την έσβησα για να μην φωνάζει η διαχείριση...
Το ύψος το πέτυχες λίγο πιο ψηλός.
Το μαλλί όμως εντελώς κάμπριο..Έλα Criuser πες μου που είσαι τώρα και τι κανείς …Τέλος…
Να σου δώσω ένα Ioniq 5 να μου στείλεις έναν πλοτερ?Η ένα Nokia 3310 να τερματίσω το φιδάκιΣπίτι είμαι και σκέφτομαι να την πέσω για σιέστα, ή να δω μήπως γράψετε τίποτα καλό ?
Τα Νόκια δεν τα συμπαθούσα. Είχα πάρει κάποια στιγμή δύο ίδια, γιατί το αυτοκίνητο για να έχεις τηλέφωνο, έπρεπε να το βάλεις με δύο σιμ και δύο τηλέφωνα που έμενε μέσα αν θυμάμαι καλά. Είναι και 15-20 χρόνια πίσω.
Νομίζω ότι είχα πάρει και ένα σπαστό τηλέφωνο που ήταν νόκια, ή μπορεί να ήταν και ελτζι.
Γενικά δεν παίρνω ποτέ τηλέφωνα που είναι του συρμού, ούτε ακριβά.
Επαιρνα σάμσουνγκ όταν πρωτοβγήκαν. Ξεκίνησα με πανασόνικ και μετά ζήμενς. Πήρα κινέζικα όταν προωτοβγήκαν, πήρα μάικροσοφτ και τώρα έχω μεσαία προς φτηνά ξιαόμι.
Το Microsoft που πήρες Nokia ήταν,λιγο πριν την πεθάνει η μικρομαλακη έδωσε το όνομα της στις συσκευές.Τα Nokia ήταν κορυφή από ανθεκτικότητα και ποιότητα,δυστυχώς όταν εξαγοράστηκε η εταιρεία δεν υποστηρίχθηκε όπως έπρεπε το λειτουργικό της αν και προσωπικά μου άρεσε πολύ.Κορυφαιοι φακοί ,πολύ καλό after sales.Τα live tiles ηταν πολύ καλή ιδέα!
Τόσο κορυφή ήταν που είχε κάνει δικά της σέρβις τα νόκια σέρβις σε κάθε προάστιο και ζούσαν μια χαρά από τις βλάβες...
-
Λοιπόν μιλώντας σήμερα με ψηλό στέλεχος και συνιδιοκτήτη μικρής εταιρείας λήζινγκ, έμαθα ότι μετά τον Μάρτιο αναμένουν γενικότερη πτώση στις τιμές, κυρίως των ηλεκτρικών.
Και οι αιτίες, είναι ότι έρχονται νέα ηλεκτρικά που είναι σημαντικά φτηνότερα και έτσι θα πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές και οι άλλοι.
Γενικά μου είπε ότι έχουν μεγάλο προβληματισμό, τι αξία θα μπορούν να πιάσουν τα ηλεκτρικά τους μετά την τετραετία και ότι θα τους συμφέρει να προωθήσουν τα φτηνά, γιατί θα έχουν πολύ μικρότερο κεφάλαιο επένδυσης και μικρότερο ρίσκο, αφού θα μπορούν να βγούν σε χαμηλή αξία μεταπώλησης.
Θυμήθηκα πόσα κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές και πλότερ έχω πετάξει, λόγω πλήρους απαξίωσης...
Ποσό ψηλός ήταν ,χωράει στο C3???
Διαστάσεις και στυλ Φάνη... Λαμπερός και χωράει σε Κορόλα...
Υπάρχει και φωτο ντοκουμέντο για τους άπιστους με το στέλεχος
Την έσβησα για να μην φωνάζει η διαχείριση...
Το ύψος το πέτυχες λίγο πιο ψηλός.
Το μαλλί όμως εντελώς κάμπριο..Έλα Criuser πες μου που είσαι τώρα και τι κανείς …Τέλος…
Να σου δώσω ένα Ioniq 5 να μου στείλεις έναν πλοτερ?Η ένα Nokia 3310 να τερματίσω το φιδάκιΣπίτι είμαι και σκέφτομαι να την πέσω για σιέστα, ή να δω μήπως γράψετε τίποτα καλό ?
Τα Νόκια δεν τα συμπαθούσα. Είχα πάρει κάποια στιγμή δύο ίδια, γιατί το αυτοκίνητο για να έχεις τηλέφωνο, έπρεπε να το βάλεις με δύο σιμ και δύο τηλέφωνα που έμενε μέσα αν θυμάμαι καλά. Είναι και 15-20 χρόνια πίσω.
Νομίζω ότι είχα πάρει και ένα σπαστό τηλέφωνο που ήταν νόκια, ή μπορεί να ήταν και ελτζι.
Γενικά δεν παίρνω ποτέ τηλέφωνα που είναι του συρμού, ούτε ακριβά.
Επαιρνα σάμσουνγκ όταν πρωτοβγήκαν. Ξεκίνησα με πανασόνικ και μετά ζήμενς. Πήρα κινέζικα όταν προωτοβγήκαν, πήρα μάικροσοφτ και τώρα έχω μεσαία προς φτηνά ξιαόμι.
Το Microsoft που πήρες Nokia ήταν,λιγο πριν την πεθάνει η μικρομαλακη έδωσε το όνομα της στις συσκευές.Τα Nokia ήταν κορυφή από ανθεκτικότητα και ποιότητα,δυστυχώς όταν εξαγοράστηκε η εταιρεία δεν υποστηρίχθηκε όπως έπρεπε το λειτουργικό της αν και προσωπικά μου άρεσε πολύ.Κορυφαιοι φακοί ,πολύ καλό after sales.Τα live tiles ηταν πολύ καλή ιδέα!
Τόσο κορυφή ήταν που είχε κάνει δικά της σέρβις τα νόκια σέρβις σε κάθε προάστιο και ζούσαν μια χαρά από τις βλάβες...
Ναι ήταν κορυφή ειδικά σε ανθεκτικότητα και σε φακούς,αναφέρομαι στα κορυφαία μοντέλα προφανώς.Τοσο κορυφή που μου άλλαξαν oled οθόνη χρόνια πριν για 1!!! πιξελ που φαινόταν μόνο σε dark theme αμέσως και χωρίς πολλά πολλά.Τα Nokia service δεν έχουν καμμία σχέση με το αν ήταν ποιοτικά ή όχι,μιλάμε για άλλες εποχές και κυρίως για τεράστιο μερίδιο της αγοράς τότε,άτοπο το παράδειγμα.
-
Ξαναμπήκα στην Τέσλα στα έτοιμα. Αφήνω τα μτχ έξω.
https://www.tesla.com/el_GR/inventory/new/m3?arrangeby=plh&range=0
40970 για τους ευπαθείς, χωρίς τίποτα πάνω.
Ευπαθείς γιατί?
Τι εννοείς "χωρίς τίποτα", όταν έχει εξοπλισμό που τα Γαλλικά δεν προσφέρουν καν και οι Γερμανοί των χρεώνουν €20-30.000 έξτρα!?!?! Θα μας τρελλάνεις???
Μετά μπερδέυεις και το Σε Τριο που έχει μανιβέλες πίσω στην βασική με το Τέσλα που δεν έχει βασική, αλλά εξοπλισμό που ούτε η ναυαρχίδες της psa δεν προσφέρουν.
Case closed.
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ξαναμπήκα στην Τέσλα στα έτοιμα. Αφήνω τα μτχ έξω.
https://www.tesla.com/el_GR/inventory/new/m3?arrangeby=plh&range=0
40970 για τους ευπαθείς, χωρίς τίποτα πάνω.
Ευπαθείς γιατί?
Τι εννοείς "χωρίς τίποτα", όταν έχει εξοπλισμό που τα Γαλλικά δεν προσφέρουν καν και οι Γερμανοί των χρεώνουν €20-30.000 έξτρα!?!?! Θα μας τρελλάνεις???
Μετά μπερδέυεις και το Σε Τριο που έχει μανιβέλες πίσω στην βασική με το Τέσλα που δεν έχει βασική, αλλά εξοπλισμό που ούτε η ναυαρχίδες της psa δεν προσφέρουν.
Case closed.
Το σε τρίο είναι 3 κατηγορίες κάτω από το Τέσλα σε διαστάσεις....
Πάλι καλά που δεν το σύγκρινες με το ΑΜΙ....
-
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!!
ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚ!!! -
Το σε τρίο είναι 3 κατηγορίες κάτω από το Τέσλα σε διαστάσεις....
Πάλι καλά που δεν το σύγκρινες με το ΑΜΙ....
Τίποτα δεν συγκρίνω, εσύ ανέφερες το Σε Τριο και το έμπλεξε στην συζήτηση για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Αλλά όποιο Σιτροέν ή Πεζώ και να πάρεις, δεν έχει καν σαν έξτρα τον στάνταρ εξοπλισμό του Τέσλα.
-
Στέλεχος προς στέλεχος !
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης