kyr80 wrote:
Active plus denim blue
Είχε άλλη αρχική τιμή πέρυσι το Φεβρουάριο. Τώρα το δίνουν 21900 και κάτι ψιλά +έξοδα πινακίδες κλπ. Αλλά πήγε φίλος και είναι τελική. Ούτε συναγερμό δεν του δίνουν. Αν ήξερα ότι θα μας κλείδωναν μέσα, θα καθυστερούσα την αγορά. Τώρα έχουμε 3 αυτοκίνητα και τα κοιτάμε και μας κοιτάνε..
Φωτογραφία έχω μόνο την πρώτη μέρα που το πήρε η γυναίκα μου. Αν μπορείς δες το από κοντά. Χάνει πολύ στις φωτογραφίες.
Κατανάλωση μην ξεκινήσουμε πάλι... Διάβασε τις τελυταίες... 15 σελίδες.
22600 μου είπαν τον Σεπτέμβριο το active+ με δώρο συναγερμό κάτι πατάκια και μία πλαστική θήκη για το πόρτ μπαγκάζ.
Τελικά πήρα ένα άσπρο χωρίς μεταλλικό με 22400 τελική,αλλά είχε τα δώρα,+τα 2 ετήσια σέρβις δωρεάν και την ετήσια ασφάλεια. 850 ευρώ το σύνολο των παροχών.Κόστος δηλαδή με το κλειδί 21.550 ευρώ και πρόσθεσα ζελατίνες και αισθητήρες πάρκινγκ μπροστά πίσω σύνολο 21.900.
Νομίζω ότι αυτή η έκδοση με τον εξοπλισμό και την τιμή που έχει στα 22000 ευρώ είναι το best vallue για το corolla HB,όχι μόνο για ότι αφορά τις εκδόσεις,αλλά και τον ανταγωνισμό με τις άλλες εταιρείες....!!!
Χάτσμπακ, αυτόματο,υβριδικό,με παρόμοιο εξοπλισμό ειδικά ασφαλείας και τόσο αξιόπιστο αυτοκίνητο με αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ οι περιορισμένοι χώροι σε σχέση με τα τζιποειδή,ίσως και η μικρή απόσταση από το έδαφος ανάλογα με το που κινείσαι.
Είναι όντως vfm λόγω αυτόματου υβριδικού και του πλήρους συστήματος ασφαλείας και φυσικά της αξιοπιστίας και τεχνολογίας που κουβαλά. Αλλά το μειονεκτήμα των περιορισμένων χώρων και αποσκευών δεν είναι σε σχέση με τα τζιποειδη που αναφέρεις και κακώς τα συγκρίνεις γιατί πρόκειται για χατς. Το μειονεκτήμα στους χώρους είναι απέναντι στα χατς του ανταγωνισμού δλδ φοκους , Λεόν , γκολφ, ,i30 , ceed , scala από όλα αυτά έχει χειρότερους χώρους για πόδια πίσω και αποσκευών ενώ έχει ίδιες διαστάσεις σε μήκος, επίσης είναι το πιο στενό και σε φάρδος αν και τουλάχιστον σε φάρδος είναι και εξωτερικά στενότερο από κάποια αλλα. Εκεί είναι το βασικό μειονέκτημα ότι για οικογενειακό αμάξι που οφείλει να εξυπηρετεί τις ανάγκες μια 4 μέλους οικογένειας πρέπει να κάνεις σημαντικές παραχωρήσεις εκτός αν είσαι οικογένεια με όλα τα μέλη ως 1.80 και βολευεστε στα ταξίδια με μια βαλίτσα μεγάλη και και 3-4 σακίδια ώμου.
Αν είσαι πχ 1.85 και έχεις παιδιά γυμνασίου 1.70 αρχίζεις να έχεις θέμα με τα πόδια τους.