-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ! Ευτυχώς που γράφουν και κάποιοι που έχουν οδηγήσει η ιδιοκτήτες υβριδικών νέας γενιάς γιατί όσοι έχουν σκεφτεί να δοκιμάσουν υβριδικο διαβάζουν συνήθως μουγκριζει, βογκαει,μοχθει, πεθαίνει κ. λ. π.
Ποια έκδοση evilnanouk με 16αρες η 17αρες -
Ο χρήστης pituser έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ! Ευτυχώς που γράφουν και κάποιοι που έχουν οδηγήσει η ιδιοκτήτες υβριδικών νέας γενιάς γιατί όσοι έχουν σκεφτεί να δοκιμάσουν υβριδικο διαβάζουν συνήθως μουγκριζει, βογκαει,μοχθει, πεθαίνει κ. λ. π.
Ποια έκδοση evilnanouk με 16αρες η 17αρεςΠαιδια ειναι παντελως αθορυβο....! Με 16αρες η active+ Εκδοση
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Πρώτα απ' όλα καλοταξιδο!
Έχουν ειπωθεί τα καλύτερα για αυτό το αυτοκίνητο. Ο υβριδικός κινητήρας των 2000κυβικων είναι;
Από αυτήν την κατανάλωση διορθώνεται η άποψη που είχα ότι τα υβριδικά δεν προσφέρουν εξοικονόμηση σε ταξίδια και 'μεγάλες' ταχύτητες. Από περιέργεια, είχες AC ανοιχτό;Ευχαριστω!
Ειναι το 1,8 . Το Ac το ανοιξα για κανα μισαωρο αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα στ καταναλωση.
-
Σήμερα πάντως που μπήκα σε ταξί Prius (2009 μοντέλο) με 650.000χλμ (!!!) για διαδρομή από Βούλα για αεροδρόμιο, στα 110-120 χ.α.ω ήταν πάρα πολύ αθόρυβο, καμία σχέση με μουγκριτό.
Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι άλλαξε 3η μπαταρία πριν λίγες ημέρες (περίπου 300.000χλμ του έβγαλε κάθε μπαταρία) στα €1.600. Πάρα πολύ ευχαριστημένος μου είπε.
-
Απο κινητηρα;;;; ρεκτιφιε;;;;
Κιβωτιο τιποτα ε; -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Απο κινητηρα;;;; ρεκτιφιε;;;;
Κιβωτιο τιποτα ε;ΤΙΠΟΤΑ!!! Μόνο μπαταρίες. Μου είπε όμως ότι αλλάζει λάδια στο κιβώτιο κάθε χρόνο (περίπου 70-80.000χλμ) και κάνει κανονικά τα σέρβις (λάδια, μπουζί κλπ.). Αλλά μου είπε ότι το κιβώτιο είναι όπως την 1η ημέρα και το μοτέρ δεν καίει σταγόνα λάδι. Μου είπε βέβαια ότι 'είναι Ιαπωνικό για αυτό, δεν είναι τα Τούρκικα Τογιότα', αλλά αυτό το παραβλέπουμε!
-
Σκεψου οτι εινια ταξι. Σκληρη χρηση. Πολλα σταματα ξεκινα, κινηση, δουλεμα συνεχεια...... Σε ενα ιδιωτη θα αντεξει παραπανω σαν κινητηρας και μπαταρια
-
Εκπληκτικο
Περιμενω το επομενο yaris hybrid. Λιγο μεγαλυτεροι χωροι και adaptive cruise να ειχε το σημερινο.
Χωρις ad. Cruise control δεν αγοραζω αυτοκινητο. Το χρησιμοποιω πλεον στο 60% των χιλιομετρων που κανω.
Εφτασα να νιωθω πιο ασφαλεια με αυτο παρα με το απλο cruise control. Μη πω και απο τον εαυτο μου κατι μεσημερια με ηλιο και φουλ κουραση.Edit τωρα που το σκεφτομαι θανβγει πληρως υβριδικο suzuki swift με αυτοματο κιβωτιο. Δεν ξερω ομως τι κιβωτιο.
Οποτε θα εχει ενδιαφερουσα οδηγηση και αυτη η κατηγορια -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Χωρις ad. Cruise control δεν αγοραζω αυτοκινητο. Το χρησιμοποιω πλεον στο 60% των χιλιομετρων που κανω.Εγώ το ανάποδο...ούτε το απλό CC δεν χρησιμοποιώ!! Μου μειώνουν την εγρήγορση στον δρόμο και δεν μου αρέσει σαν αίσθηση. Το τελευταίο που κοιτάω σε ένα αυτοκίνητο είναι εαν έχει ACC. Αλλά με ενδιαφέρουν πολύ τα φώτα LED (ή Xenon)...δεν θα ήθελα να αγοράσω ξανά αυτοκίνητο με φώτα αλογόνου. Και φυσικά το αυτόματο κιβώτιο...ποτέ ξανά χειροκίνητο (2η φορά έκανα αυτό το λάθος...3η δεν θ αυπάρξει!!).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εγώ το ανάποδο...ούτε το απλό CC δεν χρησιμοποιώ!!+1!!!
Μια φορά το δοκίμασα και ποτέ ξανά.
-
Ο χρήστης evilnanouk έγραψε:
Έχουν ειπωθεί τα καλύτερα για αυτό το αυτοκίνητο. Ο υβριδικός κινητήρας των 2000κυβικων είναι;
Από αυτήν την κατανάλωση διορθώνεται η άποψη που είχα ότι τα υβριδικά δεν προσφέρουν εξοικονόμηση σε ταξίδια και 'μεγάλες' ταχύτητες. Από περιέργεια, είχες AC ανοιχτό;Ευχαριστω!
Ειναι το 1,8 . Το Ac το ανοιξα για κανα μισαωρο αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα στ καταναλωση.
Το sedan η το hatch?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης abi έγραψε:
Το sedan η το hatch?
To hatch
-
Kαλορίζικο!
-
Καλορίζικο. Αναμένουμε περισσότερες εντυπώσεις και φώτο
-
Γεια κι από μένα και καλοτάξιδο σε όσους το αγόρασαν. Παρακολουθώ τη συζήτησή σας (αν και νέος στο forum) γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα το corolla sedan hybrid 1.8 για αγορά αν και το σκέφτομαι προς το τέλος της χρονιάς. Πήγα κι έκανα test drive το αντίστοιχο σε hatchback (Θεσσαλονίκη μένω). Στο τέλος της διαδρομής μου έβγαλαν μέσω μιας εφαρμογής ότι η χρήση του ηλεκτροκινητήρα ήταν στο 67% με χρήση a/c πράγμα αρκετά εντυπωσιακό αν και είναι γεγονός ότι δεν το πολυπίεσα και δεν βγήκαμε τόσο σε ανοιχτό δρόμο.
Ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει και κυρίως τον evilnanouk αν χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη εφαρμογή και αν ναι τι ενδείξεις έχει βγάλει για τις διαδρομές. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σενταν κατασκευάζεται στην Τουρκία ενώ τα άλλα corolla στην Αγγλία και τι σημαίνει αυτή η διαφορά στις μπαταρίες (νικελίου και λιθίου). Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα. -
Για την εφαρμογή δεν ξέρω να σου πω. Την χρησιμοποίησα στο test drive, αλλά δεν τη βρίσκω στο play store. Με το hatch σε μικτές διαδρομές και ελάχιστη προσοχή στο eco mode μπορείς να αναμένεις κάτω από 4lt/100km και στην πόλη λίγο λιγότερο. Φυσικά πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο οδήγησης, το βάρος κλπ. Πάντως μια τιμή γύρω στο 4lt/100km είναι ρεαλιστική. Για τις μπαταρίες δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα. Αν σου δίνουν 11 χρόνια εγγύηση, πάρε όποιο σε βολεύει και σου αρέσει.
-
Ο χρήστης galexa έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει και κυρίως τον evilnanouk αν χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη εφαρμογή και αν ναι τι ενδείξεις έχει βγάλει για τις διαδρομές.Για την εφαρμογή δεν ξέρω να σου πω. Την χρησιμοποίησα στο test drive, αλλά δεν τη βρίσκω στο play store.
Εαν δεν κάνω λάθος (έτσι μου είχε πει ο πωλητής πρόπερσι), η εφαρμογή είναι της Toyota και αποκλειστικά για σκοπούς test drive, δεν είναι διαθέσιμη για τους ιδιοκτήτες.
-
Ο χρήστης agpr έγραψε:
Αναφέρομαι στο 1.8σε τι τιμη τελικη σου βγηκε το υβριδικο 1.8?
-
Πήρα την έκδοση active plus σε τιμή καταλόγου, περίπου 23.000€. Δεν είχε κάποια έκπτωση, απλώς μου έκαναν κάποια μικρά δώρα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει και κυρίως τον evilnanouk αν χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη εφαρμογή και αν ναι τι ενδείξεις έχει βγάλει για τις διαδρομές.
Για την εφαρμογή δεν ξέρω να σου πω. Την χρησιμοποίησα στο test drive, αλλά δεν τη βρίσκω στο play store.
Εαν δεν κάνω λάθος (έτσι μου είχε πει ο πωλητής πρόπερσι), η εφαρμογή είναι της Toyota και αποκλειστικά για σκοπούς test drive, δεν είναι διαθέσιμη για τους ιδιοκτήτες.
Έτσι φαίνεται. Θα ήταν χρήσιμο και διαφήμιση για τους ίδιους, αν είχαν την εφαρμογή ανοιχτή στο κοινό.
Toyota Corolla 2019