-
@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Αν ηταν κανα vag θα ειχε ανοιξει νεο ομηρικό επος.
Αλλα πρόκειται για ΤΟΥΟΤΑ και περνάει στα ψιλά, αυτα ειναι...Έχουν σοβαρότερα θέματα στα φαγκ να ασχοληθούν, π.χ. φριτέζες, σπασμένα κιβώτια, ουρανοί που πέφτουν, γρύλλοι που σπάνε κλπ. Εμείς δεν έχουμε τίποτα σοβαρό και ασχολούμαστε με το παράθυρο που τρίζει όταν είναι μισάνοιχτο.
-
Νομιζω οτι υπερβαλεις για τα vag, δεν εχουν σοβαρα θεματα πλεον..
-
Εγω παντως θα προτιμουσα τον γρυλο (εσυ κ ο γρυλος σου που λενε) παρα κανα κιβωτιο...
-
Νομιζω οτι υπερβαλεις για τα vag, δεν εχουν σοβαρα θεματα πλεον..
Πάντα υπερβάλλω γιατί και μόνο που είναι φαγκ είναι πρόβλημα από μόνο του!!
-
@chrisk6 said in Toyota Corolla 2019:
Εγω παντως θα προτιμουσα τον γρυλο (εσυ κ ο γρυλος σου που λενε) παρα κανα κιβωτιο...
Κάποιοι θα προτιμουσαν τη μαγεια ενος dsg απο το βαρετο cvt κι ας αλλαζαν και 3 κιβωτια στα 100.000km.
-
Κάποιοι θα προτιμουσαν τη μαγεια ενος dsg απο το βαρετο cvt κι ας αλλαζαν και 3 κιβωτια στα 100.000km.
Άθλιο κιβώτιο...κάνει μόνο για πολύ συγκεκριμένη χρήση και φυσικά παντελώς ακατάλληλο για την πόλη όπου εκεί χρειάζεσαι την ευκολία του αυτόματου.
ΥΓ: Να το ξαναγράψω, τα υβρίδια της Τογιότα δεν έχουν cvt, αλλά πλανητικό το οποίο προσομοιάζει την λειτουργία ενός cvt (λόγω ηλεκτροκινητήρα), αλλά δεν είναι cvt. Τα 2λιτρα έχουν και paddles.
-
Αυτό να το καταλάβω για κάποια καθαρή σπορ κατασκευή.
Σε αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής γιατί να το δεχτώ; -
Εμενα παντως μου ειχε αρεσει το κιβωτιο της toyota οταν εκανα τεστ drive βεβαια δεν εχω οδηγησει αλλο ειδους αυτοματο
-
Ναι ειδικα αν σε αφησει σε κανα ταξιδακι η διακοπες...τετοια μαγεια να μου λειπει.
-
Σκοπός ειναι η διαδρομή, οχι η Ιθακη, ολα μεσα στο πρόγραμμα ειναι.
-
Σκοπός ειναι η διαδρομή, οχι η Ιθακη, ολα μεσα στο πρόγραμμα ειναι.
Όχι όταν έχεις παιδιά στο αυτοκίνητο (και γυναίκα) και πας διακοπές. Στα 20 είναι μια χαρά, που είσαι ξένοιαστος.
-
Ίσα ίσα στα 20 μπορεί να σου χαλάσει η φάση με καμια γκόμενα, στα 40 κατεβάζεις γυναίκα και παιδιά να σπρώξουν.
-
Ίσα ίσα στα 20 μπορεί να σου χαλάσει η φάση με καμια γκόμενα, στα 40 κατεβάζεις γυναίκα και παιδιά να σπρώξουν.
Μπαααα,
Στα σαράντα σπρώχνεις με γυναίκα και παιδιά μέσα -
Όλες οι εταιρείες έχουν τα θέματα τους. Το στοίχημα ειναι ποια έχει λιγότερα. Το VAG απέκτησε άσχημη φήμη και έμεινε η ρετσινιά. Απο ότι ακούω έχει βελτιωθεί. Μεγάλο κατόρθωμα, πέτυχε το αυτονόητο.
Κατά τα άλλα μπαίνεις στην αντιπροσωπεία της VW και βλέπεις το άκρον άωτον των επιλογών, βενζινοκινητα (ούτε καν mhev) έως πλήρως ηλεκτρικά, όπως την φακλανα το ID. Buzz. Kαι εκεί λες ότι μέχρι να παραλάβεις, το πανάκριβο mhev ή απλό βενζινοκινητο, αυτοί θα το έχουν γυρίσει πλήρως στα ηλεκτρικά.
Απευθύνονται σε άλλες χώρες, με κατοικίες με ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης κλπ Χεστηκαν για την Ελλάδα, λογικό εν μέρει.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι "ξαφνικά έγιναν οικολόγοι". Βλέπε dieselgate.
Καλύτερα ecvt πάρα DSG που ποιος ξέρει πότε θα μείνει... και 2συμπλεκτο, μαντέψτε κόστος επισκευής.... η έστω αντικατάστασης δίσκων όταν χρειαστεί....
Και όλα αυτά για 2 χρόνια εγγύηση... Κοροϊδία -
Να συμπληρώσω επισης ότι για εμένα δεν έχουν καθόλου έμπνευση στην σχεδιαση. Στιβαρότητα, ωραίο εσωτερικό, αλλά για εμένα βαρεμάρα στην σχεδιαση του εξωτερικού. Πχ T-ROC, T-Cross, Golf mk8, κλπ.
-
Η Corolla f/l 1.8 Hatchback hybrid δεν μου άρεσε καθόλου όσον αφορά τον θόρυβο του κινητηρα στις επιταχύνσεις. Mουγκρητο, το σκέφτομαι ακόμα να την ξαναοδηγησω. Από την άλλη είναι πανάκριβη.
Δεν δέχομαι την άρνηση της σταδιακής απόσβεσης της τιμής. Από την στιγμή που θα καίει λιγότερο από ένα Focus, Golf, 308, Leon, κλπ της κατηγορίας, από κάποια που είναι ίσα σχεδόν στην τιμη θα αποσβεσει την αρχική διαφορά όταν κάποιος κινηθεί κυρίως στην πολη. Ισως δε κρατήσει καλύτερη μεταπωλητικη αξια έναντι ενος απλού συμβατικού με θερμικό κινητήρα ή mhev. -
Ναι για το τρίξιμο λέω. Και εμένα λίπανση έκανε στην αρχή και σε 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού για αντικατάσταση κτλ.
-
@αποστολος said in Toyota Corolla 2019:
Ναι για το τρίξιμο λέω. Και εμένα λίπανση έκανε στην αρχή και σε 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού για αντικατάσταση κτλ.
Σούπερ....θα ρωτήσω όταν το πάω για σέρβις. Σε ποιον συνεργείο στο έκαναν?
-
Καλησπέρα. Έχεις κάνεις κανείς test drive στη νέα Corolla να επισημάνει θετικά-αρνητικά; Ευχαριστώ
-
Επίσης, να ρωτήσω τους κατόχους, τι αξίζει να βάλει κανείς σε έξτρα εξοπλισμό στο εσωτερικό/εξωτερικό του αυτοκινήτου. Υπάρχει κάτι που να είναι πραγματικά χρήσιμο; Ευχαριστώ
Toyota Corolla 2019