-
@realzeus said in Toyota Corolla 2019:
Μια χαρά φαίνονται τα λάδια. Επίσης τα λάδια πρέπει να καθαρίζουν τον κινητήρα, άρα να σκουραίνουν. Αν παραμένουν ξανθά, κάτι δεν κάνουν σωστά...
Και στα καινούρια ισχύει αυτό;
Έχω μόλις 30.000χλμ
Να διευκρίνισω πως το όχημα είναι η κορολα του 23 και είναι ταξί. -
Φίλε ποια 0W-16 παρήγγειλες, από που και σε τι τιμή;
Ακόμη δεν έχω κάνει αλλαγή στο δικό μου 1.8, αλλά δεν νομίζω ότι φαίνονται "καμμένα" τα λάδια στα υβριδικά, μάλλον το αντίθετο, αφού συνήθως δουλεύουν πιο κρύα απ τα συμβατικά αυτοκίνητα
(Πόσο μάλλον σε σύγκριση με τα κατράμι μαύρα, αν είχες ντίζελ πριν) -
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Φίλε ποια 0W-16 παρήγγειλες, από που και σε τι τιμή;
Ακόμη δεν έχω κάνει αλλαγή στο δικό μου 1.8, αλλά δεν νομίζω ότι φαίνονται "καμμένα" τα λάδια στα υβριδικά, μάλλον το αντίθετο, αφού συνήθως δουλεύουν πιο κρύα απ τα συμβατικά αυτοκίνητα
(Πόσο μάλλον σε σύγκριση με τα κατράμι μαύρα, αν είχες ντίζελ πριν)Παρήγγειλα από την αντιπροσωπεία τα 0-16. Όταν κάλεσα να κλείσω ραντεβού για σερβις, τους ζήτησα να μου έχουν τα 0-16(μια εβδομάδα πριν, άλλες αντιπροσωπείες τα έχουν ετοιμοπαράδοτα).Οι τιμές μεταξύ 0-20 και 0-16 δεν είναι μεγάλη αυτό θυμάμαι σίγουρα. Μου είπαν τηλεφωνικά άλλα δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή, με επιφύλαξη κάπου στα110 με 120 ευρω
Να διευκρίνισω πως η τιμή είναι με την έκπτωση που γίνεται στα ταξί.
Είσαι συνάδελφος; -
@mister-gatonis said in Toyota Corolla 2019:
@realzeus said in Toyota Corolla 2019:
Μια χαρά φαίνονται τα λάδια. Επίσης τα λάδια πρέπει να καθαρίζουν τον κινητήρα, άρα να σκουραίνουν. Αν παραμένουν ξανθά, κάτι δεν κάνουν σωστά...
Και στα καινούρια ισχύει αυτό;
Έχω μόλις 30.000χλμ
Να διευκρίνισω πως το όχημα είναι η κορολα του 23 και είναι ταξί.Σε όλα τα λάδια ισχύει αυτό φίλε μου. Αλλιώς δεν θα τα αλλάζαμε ποτέ, αν δεν τραβούσαν βρωμιά και δεν ανέβαζαν θερμοκρασία, ώστε να σκουρύνουν.
-
Μια χαρά ειναι τα λάδια, ακριβώς το χρώμα που πρέπει να έχουν.
-
Αν αρχίσετε να ανησυχείτε και εσείς με τα Toyota για λάδια τι να πούμε και εμείς οι υπόλοιποι δλδ. Το Corolla αδερφέ και να θες δεν καίει, θα είχαν κάνει τελετουργικό seppuku οι μηχανικοί της Toyota...
Toyota Corolla 2019