-
Η μπαταρια του yaris είναι πιο μικρη και λιθιου.
Εχει σχεδιαστεί να φορτιζει πολύ γρήγορα και για αυτό του εβαλαν μεγαλούτσικο ηλ μοτερ
-
Λιθίου είναι και του 1.8, οπότε το ίδιο είναι.
-
και κατα τη δικη μου αποψη ειναι λιγα τα 122 αλογα για το συστημα αυτο, οχι ομως συναρτησει του αυτοκινητου.
Ο 1.5 hybrid των Yaris(cross) εχει απο τον ατμοαφαιρικο 1.5 92 αλογα και ετσι φτανει τα 116 συνδιαστικα.
Ο 1.8 hybrid παιρνει απο τον ατμοσφαιρικο μονο 98 αλογα και γιαυτο φτανει τα 122 συνδιαστικα.
Ειναι υπερβολικα χαμηλα ρυθμισμενος και καποιος που θελει κατι παραπανω πρεπει να παει στον 2.0 με τα 184 αλογα και ολα τα αρνητικα παρελκομενα φορολογιας.
σκεφτειτε το χασμα δηλαδη,
1.5 hybrid - 116 αλογα
1.8 hybrid - 122 αλογα
2.0 hybrid - 184 αλογα
Ενας νεας γεννιας 1.8 hybrid με 140-150 αλογα θα ηταν οτι πρεπει για Ελλαδα!
Ποτέ δεν βρέθηκα σε δύσκολη θέση λόγω αδύναμου κινητήρα, αλλά δεν θα μου κακοπέφτανε 20-30 άλογα παραπάνω. Αρκεί φυσικά να μην επιβάρυναν και την κατανάλωση.
Εχθές ήμασταν δύο ενήλικες, δύο παιδιά δημοτικού και κάναμε την διαδρομή Καστέλι Κισσάμου-Ηράκλειο. Η διαδρομή έγινε με ένα μικρό διάλειμμα λίγο μετά την Σκαλέτα. Στην διαδρομή Καστέλι-Σκαλέτα (110χλμ) η μέση ταχύτητα ήταν 73χλμ/ώρα και η κατανάλωση 3,6λτ/100χλμ. Στην διαδρομή Σκαλέτα-Ηράκλειο (65χλμ) η μέση ταχύτητα ήταν 67χλμ/ώρα και η κατανάλωση 4,5λτ/100χλμ. Φυσικά περιλαμβάνονται και οι χρόνοι αναμονής σε φανάρια, το μποτιλιάρισμα κλπ. Στην πρώτη διαδρομή πήγαινα με πολύ σταθερό ρυθμό και λίγο πάνω από τα όρια, αλλά η διαδρομή έχει λίγες και σχετικά ήπιες ανωφέρειες. Στην δεύτερη διαδρομή πήγαινα αντίστοιχα, αλλά έχει περισσότερες και πιο έντονες ανωφέρειες. Επιπλέον, είχα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κίνησης σε αστικό κέντρο, γεγονός που ρίχνει τον μ.ο.τ. Νομίζω πως δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα να θεωρήσουμε την ταχύτητα στον ΒΟΑΚ σχεδόν ίδια και στις δύο διαδρομές. Συμπεράσματα:
- Μολονότι κινούμενος φορτωμένος σε επαρχιακό δίκτυο με καλή ταχύτητα είχα πολύ καλή κατανάλωση. Οι τιμές που δίνει η Toyota είναι απολύτως ρεαλιστικές.
2. Η κατανάλωση επηρεάζεται πολύ από τις ανωφέρειες. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί πως ό,τι χάνεις στην ανηφόρα το κερδίζεις στην κατηφόρα. Δεν είναι έτσι, ειδικά αν πρόκειται για σχετικά μεγάλες και απότομες ανωφέρειες.
- Η σταθερή ταχύτητα και η κίνηση με την ροή αποδίδει.
Ρώτησα την σύζυγο σε ποια διαδρομή νομίζει πως πήγα πιο γρήγορα και περίπου πόσο πιο γρήγορα, 10%-20%-30%; Ήταν βέβαιη πως στην διαδρομή Σκαλέτα-Ηράκλειο πήγαινα τουλάχιστον 10% πιο γρήγορα. Το χειρότερο οδόστρωμα σε τμήματα της διαδρομής και η επιτάχυνση σε ανωφέρειες την ξεγέλασαν. Το φθινόπωρο θα αλλάξω ελαστικά και θα ξαναδοκιμάσω.
-
Lap wrote:
Λιθίου είναι και του 1.8, οπότε το ίδιο είναι.
Ναι οκ εντάξει ειναι ίδιου καταλυτη, άλλο λέω όμως εγω.... στου yaris αν δεν κάνω λάθος μείωσαν κατά πολύ τα κελιά για μείωση του βάρους αλλά α επτυξαν άλλες παροχές και πρωτόκολλα φόρτισης,γεγονος που έδωσε την δυνατότητα για μεγαλύτερο μοτερ. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει την γρηγορότερη φόρτιση/παροχή από όλα τα toyota hybrids
-
Πριν την υπαρξη του 1.5 hybrid πιστευα πως αναγκαστηκαν στον 1.8 να ρυθμισουν τοσο χαμηλα τον θερμικο για να πετυχουν τον επιθυμητο βαθμο αποδοσης και την ελαχιστη δυνατη καταναλωση.
Ομως βλεποντας τον 1.5 να ειναι ρυθμισμενος στα 92 αλογα και το συστημα να πετυχαινει τουλαχιστον ισαξια χαμηλη καταναλωση (καλυτερη μαλλον λογω μικροτερου βαρους του yaris) θεωρω πως μπορουσε καλλιστα ο 1.8 να ειναι ρυθμισμενος στα 110-120 αλογα χωρις ουσιαστικη επιπτωση πανω απο 5% στην καταναλωση. θα εδινε ομως την απαραιτητη σπιρταδα να πεσει λιγο κατω απο τα 10s στο 0-100 το corolla και να μη δειχνει πιο αργο απο το 1.2 turbo
-
Ο 1.5 είναι τρικυλινδρος νέος κινητηρας με μικρότερες απώλειες.
-
Τα 100αλογα στο λίτρο βγαίνουν πολύ άνετα, το note aura έχει 130+ από 1,2
Οπότε ο 1,8 έπρεπε/θα μπορούσε να έχει 180 και να μην γκρινιάζει κάνεις, η Toyota όμως έχει αρκετά συντηρητικες προσεγγίσεις με γνώμονα την αξιοπιστία και τους χαμηλούς ρύπους, με κάποιες εξαιρέσεις, gs450h, rav4 prime.
Mechanically, the NAN (Note Aura Nismo) is powered by the same e-Power setup used in the Note Aura, with an EM47 electric motor driving the front wheels, rated at 136 PS (134 hp or 100 kW) and 300 Nm of torque. Unlike the Note Aura, there’s no all-wheel drive option, so it’s just front-wheel drive here.
In Nissan’s e-Power system, the e-motor does all the work to get the car moving, although there is still an internal combustion engine to charge the lithium-ion battery that powers the electric motor. Said engine is a HR12DE 1.2 litre three-cylinder petrol engine that makes 82 PS (80 hp) and 103 Nm.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Πήγαμε προχτές από την Toyota για να δούμε συγκεκριμένα το Corolla, το οποίο δυστυχώς δεν είχαν ούτε ως τεστ ντράιβ ούτε ως εκθεσιακό. Τα πούλησαν. Αναμένουν αντικαταστάτες αρχές Σεπτέμβρη.
Ως αποτέλεσμα, κάναμε ένα τεστ ντράιβ το Yaris Hybrid, ως το πιο κοντινό, έτσι για να έχουμε μια άποψη για το υβριδικό σύστημα, μέχρι να έρθει το Corolla. Μας άρεσε αρκετά σε γενικές γραμμές, πέρα από:
- Τα υλικά του εσωτερικού και την γενικότερη φτήνια που το διακατέχει
- Πλήρης απουσία αισθητήρων παρκαρίσματος ακόμα και πίσω, παρά τα 20-21 χιλιάρικα της τιμής! (Το ίδιο ισχύει και για το Corolla)
- Εικόνα κάμερας οπισθοπορίας επιπέδου Game Boy Color... Δε ξέρω τι παίζει στην κατηγορία αυτή με τις κάμερες πάντως καμία σχέση με το Focus. Επίσης οι γραμμές δεν κινούνται. Είναι σταθερές.
- Τους χώρους στα πίσω καθίσματα οι οποίοι είναι οριακά αποδεκτοί. Το κεφάλι μου (1.86) χαιδεύει την οροφή αν κάτσω ίσια.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής προς κατόχους Corolla και άτομα που το έχουν δει από κοντά:
- Κατά πόσο είναι καλύτεροι οι χώροι πίσω σε σχέση με το Yaris;
- Η κάμερά του είναι έτσι χαμηλής ανάλυσης και με σταθερές γραμμές; Πως είναι γενικά το αυτοκίνητο στο παρκάρισμα και τις μανούβρες χωρίς καθόλου αισθητήρες και με αυτή τη κάμερα; Θα το παλέψει η κοπελιά ή θα έχουμε δράματα; Στο Yaris φάνηκε να μην ζορίζεται αλλά το Corolla έχει άλλο όγκο.
- Πως είναι το τιμόνι του στα στενά και στην πόλη; Είναι ιδιαίτερα μακρύ απ' ότι είδα στα νούμερα.
Τέλος και πιο σημαντικό:
Αξίζει κατά την γνώμη σας τα έξτρα χρήματα η έκδοση Style σε σχέση με την active plus; Οι ζάντες δεν με απασχολούν ιδιαίτερα. Με απασχολούν τα φώτα αν είναι αρκετά καλύτερα και για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος.
Εννοείται πως μόλις έρθει θα πάμε να το δούμε από κοντά. Από εκπτώσεις έτσι όπως είδα τον πωλητή δε πρόκειται να κόψει ούτε ευρώ! Κατά τα άλλα ιδιαίτερα ενημερωμένος και σωστός στη δουλειά του.
-
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής προς κατόχους Corolla και άτομα που το έχουν δει από κοντά:
- Κατά πόσο είναι καλύτεροι οι χώροι πίσω σε σχέση με το Yaris;
- Η κάμερά του είναι έτσι χαμηλής ανάλυσης και με σταθερές γραμμές; Πως είναι γενικά το αυτοκίνητο στο παρκάρισμα και τις μανούβρες χωρίς καθόλου αισθητήρες και με αυτή τη κάμερα; Θα το παλέψει η κοπελιά ή θα έχουμε δράματα; Στο Yaris φάνηκε να μην ζορίζεται αλλά το Corolla έχει άλλο όγκο.
- Πως είναι το τιμόνι του στα στενά και στην πόλη; Είναι ιδιαίτερα μακρύ απ' ότι είδα στα νούμερα.
Τέλος και πιο σημαντικό:
Αξίζει κατά την γνώμη σας τα έξτρα χρήματα η έκδοση Style σε σχέση με την active plus; Οι ζάντες δεν με απασχολούν ιδιαίτερα. Με απασχολούν τα φώτα αν είναι αρκετά καλύτερα και για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος.
Δημήτρη έπεσες μέσα 100%!! Ειδικά για το εσωτερικό.
-
Είναι αρκετά καλύτεροι οι χώροι. Δεν είναι κάτι το φοβερό για C Hatch (δεν είναι Φόκους), αλλά καμία σχέση με Γιάρις. Είμαι 1.82 - 80 κιλά και κάθομαι άνετα πίσω μου.
-
Τα ίδια χάλια είναι η κάμερα, καμία σχέση με Φορντ (το Κούγκα του 2017 είχε πολύ καλύτερη και με δυναμικές γραμμές). Πανεύκολο στο παρκάρισμα, η γυναίκα μου δεν έχει κανένα θέμα (με 500ακι συνηθισμένη). Αλλά τους αισθητήρες θα τους ηθελα, έτσι ψυχολογικά. Μεγάλη βλακεία της Toyota Hellas που δεν τους έχει (ούτε ως έξτρα!) σε καμία έκδοση.
-
Κόβει πολύ το τιμόνι, δεν με έχει δυσκολέψει πουθενά. Γενικά είναι ευκολοδήγητη για το μέγεθός της.
Εαν μιλάς για το Γιάρις, ναι αξίζει. Εαν μιλάς για την Κορόλα όχι. Η α Αctive Plus εχει πολύ καλό εξοπλισμό (περισσότερο από τα βασικά), τα φώτα έχουν ελάχιστη διαφορά και για εμένα δεν αξίζουν την διαφορά τιμής. Από την άλλη αξίζει (για εμένα) η Active Plus σε σχέση με την Active.
ΥΓ: Και εγώ για Γιάρις πήγαινα, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι έχουν (όταν πήρα εγώ) €1.000 διαφορά στην τιμή η επιλογή της Κορόλα ήταν μονόδρομος ώς ένα αρκετά καλύτερο αυτοκίνητο.
ΥΓ2: Κακή περίοδος για Τογιότα τώρα, δεν υπάρχει προωθητικό (για το Γιάρις ποτέ δεν υπήρξε, δεν έχουν αυτοκίνητα - παράδοση Απρίλιο πλέον!!) για την Κορόλα. Ίσως βγει μέχρι τέλος του έτους.
Ό,τι άλλο θες με ρωτάς!
ΥΥΓ: οδήγησα την ηλεκτρική mustang....ΑΥΤΗ να πάρεις...ΣΟΚ!
-
Ναι η κάμερα είναι χαμηλής ανάλυσης και οι γραμμές σταθερές. Ναι η έλλειψη αισθητήρων τσούζει (το έχουμε αναλύσει αν ψάξεις παραπάνω). Στην πράξη παρκάρεις με καθρέφτες για γωνιές και κάμερα για να μη βρεις πισω. Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα αλλά έχω εκπαιδευτεί στα στενά της Αθήνας.
Το τιμόνι κατά την εμπειρία μου κόβει πολύ καλά, νομίζω από τα καλύτερα της κατηγορίας, 5.1 μέτρα ακτίνα αν δεν κάνω λάθος. Τι νούμερα βρήκες; Όταν λέω στην πράξη εννοώ στα στενά της πλάκας που κλείνεις καθρέφτες για να μη βρεις το βρηκα πολύ βολικό.
-
Αν πάμε σε Τoyota θα είναι σίγουρα hybrid οπότε έχει πάνω από 1 χιλιάρικο διαφορά η τιμή σε Yaris & Corolla
Νομίζω κάπου 20800 το πρώτο σε Chic (η ακριβότερη και αυτή που οδηγήσαμε) και κάπου 24000 το δεύτερο σε Active Plus.
Το Corolla Style κοστίζει 25300 περίπου.
Δεν είναι απαγορευτικό το ποσό για την ακριβή έκδοση αλλά με δεδομένο ότι θα είναι το 2ο μας να συμπληρώνει το Focus Station, και θα τρώει ήλιο και βροχή, θα παρκάρει σε σχολεία χωριών της Κρήτης (καμιά φορά κάτω από δέντρα) κτλ. σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερο να μη τα δώσουμε.
Επίσης όσο πιο ακριβό, τόσο πιο κοντά πλησιάζει στην τιμή του Vitara (27 χιλ το GLX), το οποίο θεωρώ πως είναι το απόλυτο δεύτερο όχημα για να συμπληρώσει το Focus. Με αυτό τον στόλο θα μπορούμε να κάνουμε πραγματικά πάρα πολλά πράγματα... Τι να κάνω όμως που στο αφεντικό φαίνεται ογκώδες και ακριβό το Vitara; Το οποίο έχει μικρότερο μήκος από την Corolla... Παράνοια...!
Και ένα highlight από την συζήτηση μετά το τεστ ντράιβ του yaris. Μου λέει μόλις μείναμε μόνοι 'Καλά τόσο καιρό γιατί οδηγούμε χειροκίνητα;' Χαχαχα... Άντε εξήγησέ της τώρα...
-
Αν πάμε σε Τoyota θα είναι σίγουρα hybrid οπότε έχει πάνω από 1 χιλιάρικο διαφορά η τιμή σε Yaris & Corolla
Και ένα highlight από την συζήτηση μετά το τεστ ντράιβ του yaris. Μου λέει μόλις μείναμε μόνοι 'Καλά τόσο καιρό γιατί οδηγούμε χειροκίνητα;' Χαχαχα... Άντε εξήγησέ της τώρα...
-
ΧΙΛΙΑ δίκια για το χειροκίνητο...είναι τόσο αναχρονιστικό όσο και να ρυθμίζεις το αβάνς στην μηχανή και να τραβάς τσοκ!!
-
Ναι πλέον η διαφορά είναι τόσο, όταν το πήρα εγώ (με την παλιά τιμή και το προωθητικό η διαφορά ήταν €950!!). Εαν περιμένιεις προωθητικό για την Κορόλα θα πέσει στα €23.000 περίπου.
-
Δεν αξίζει η πιο ακριβή έκδοση, δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό σε εξοπλισμό.
-
-
Πρώτο ταξίδι 230 χλμ (274 σύνολο το αμάξι) και πήγαινα με μεγάλες αυξομειώσεις στην ταχύτητα όπως λένε οι οδηγίες μέχρι τα 1.000 χλμ. Καύσιμο 98 οκτάνια Shell.
Μόνιμα ECO πήγα που για εμένα είναι μια χαρά, ούτε καν Normal πόσω μάλλον Sport mode. Το ρεπρίζ με καλύπτει.
Κατανάλωση τελική 5.1/100 αλλά έπιασε και 4.3 κάποια στιγμή.
Εν τω μεταξύ τρελό να πηγαίνω με 120 χλμ και 1.000 σ.α.λ/λεπτό σε βενζινοκίνητο (140 με 1.800 σ.α.λ.)
Πίσω χώροι ανεπαρκείς. Επίσης δεν μου αρέσει που πρέπει να σκύψω μπροστά για να δω δεξιά αν έρχεται αμάξι.
Θέση οδήγησης πάρα πολύ καλή. Αεροδυναμικός θόρυβος μόνο μετά τα 165 και επίσης θόρυβος επιτάχυνσης μέσα στην καμπίνα ελάχιστος. Δεν καταλαβαίνω τον κακό χαμό με αυτό εκτός αν εμένα μου έβαλαν έξτρα ηχομόνωση!!!
Αναρτηση εξαιρετική, οποία λακούβα και να πατήσω η καμπίνα δεν έχει αίσθηση τραντάγματος.
Πολύ καλό κόψιμο τιμόνι και αίσθηση στην πόλη.
Δεν με ενθουσίασε το Lane Assist.
Προς το παρόν αυτά!
-
Το yaris εχει οντως πολυ πλαστικουρα ρε γμτ. Αυτη ειναι και η μεγαλυτερη διαφορα με το corolla και το βασικο μειων του κατα τη γνωμη μου.
Αποκει και περα, ναι δεν εχει τρελο χωρο πισω....αλλα yaris ειναι ρε παιδια, και συζηταμε για 1.86 ατομα μπρος και πισω? μην εχουμε και τρελες απαιτησεις.
Επισης η οθονη/καμερα ναι εχει χαλια αναλυση σε ολα τα toyota, αλλα το βρισκω ψιλο αδιαφορο. τη δουλεια της την κανει, δε θα παιξω και playstation.
Το corolla ειναι πιο αυτοκινητο παντου και το χειμωνα που ειχε και 900€ εκπτωση + αλλα 700 μειων επειδη το active plus το εδιναν με 16αρες ζαντες, ηραν ληστεια και εκανε το yaris να δειχνει ακριβο. Σημερα νομιζω αν δεν κολλας στην ποιοτητα εσωτερικου ειναι συμφερον το yaris.
-
Καο το corolla μέτριους χωρους έχει. Εγώ για παράδειγμα ε ιωθα στριμωχτα σαν αυτοκινητο του b seg. Αλλά το κυριοτερο....... αγοράζεις ανεξάρτητη ανάρτηση και δη καλόδουλεμένη,
Μπροστά σε αυτο ότι και να έχει το yaris είναι κάπως μάταιο, εκτός αν ψάχνεις ύψος από το έδαφος και μικρό μήκος για να παρκάρεις εύκολα.
Δύσκολη απόφαση.
-
Πρώτο ταξίδι 230 χλμ (274 σύνολο το αμάξι) και πήγαινα με μεγάλες αυξομειώσεις στην ταχύτητα όπως λένε οι οδηγίες μέχρι τα 1.000 χλμ. Καύσιμο 98 οκτάνια Shell.
Μόνιμα ECO πήγα που για εμένα είναι μια χαρά, ούτε καν Normal πόσω μάλλον Sport mode. Το ρεπρίζ με καλύπτει.
Κατανάλωση τελική 5.1/100 αλλά έπιασε και 4.3 κάποια στιγμή.
Εν τω μεταξύ τρελό να πηγαίνω με 120 χλμ και 1.000 σ.α.λ/λεπτό σε βενζινοκίνητο (140 με 1.800 σ.α.λ.)
Πίσω χώροι ανεπαρκείς. Επίσης δεν μου αρέσει που πρέπει να σκύψω μπροστά για να δω δεξιά αν έρχεται αμάξι.
Θέση οδήγησης πάρα πολύ καλή. Αεροδυναμικός θόρυβος μόνο μετά τα 165 και επίσης θόρυβος επιτάχυνσης μέσα στην καμπίνα ελάχιστος. Δεν καταλαβαίνω τον κακό χαμό με αυτό εκτός αν εμένα μου έβαλαν έξτρα ηχομόνωση!!!
Αναρτηση εξαιρετική, οποία λακούβα και να πατήσω η καμπίνα δεν έχει αίσθηση τραντάγματος.
Πολύ καλό κόψιμο τιμόνι και αίσθηση στην πόλη.
Δεν με ενθουσίασε το Lane Assist.
Προς το παρόν αυτά!
Καλοτάξιδο φίλε μου με πολλά ευχάριστα χλμ.
Μια συμβουλή αν και δεν είμαι κάτοχος υβριδικου(ας με διορθώσουν τα παιδιά που έχουν) αλλά επειδή το είχα ψιλό ψάξει δεν είναι καλό να πηγαίνεις μόνιμα με eco ειδικά σε μεγάλες ταχύτητες περισσότερο νομίζω καίει απ ότι να το χεις στο normal και δεν κάνει καλό και στον κίνητηρα. Και πάλι ας με διορθώσουν τα παιδιά που έχουν γιατί μπορεί να είναι και μύθος αυτά που λεω
-
Είμαι 1.82 - 80 κιλά και κάθομαι άνετα πίσω μου.
Ψήλωσες ? Αδυνάτισες ?
-
Fanis75 wrote:
Είμαι 1.82 - 80 κιλά και κάθομαι άνετα πίσω μου.
Ψήλωσες ? Αδυνάτισες ?
Corolla... Δεν παχαίνει, ομορφαίνει!!
-
γνωριζει κανεις ποση ειναι η μεγιστη ισχυς με την οποια φορτιζεται η μπαταρια;
καλα ποσο χρεωνει την αλλαγη λαδιου 0W16; Ειδα οτι εχουν 100€/5 λιτρα!
-
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ, να επικεντρωνόμαστε στα γκατζετάκια και τις ευκολίες,το πόσο ποιοτικές είναι.Δε γίνεται να αγοράζουμε αυτοκίνητο και να έχουμε στα κριτήρια αγοράς την ανάλυση της κάμερας όταν βάζουμε όπισθεν...!!! ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.
Επίσης κάναμε τεράστιο θέμα αυτούς τους αισθητήρες παρκαρίσματος.Ένα χρόνο τους έχω ρε παιδιά,στο παλιό τους είχα έξι,είναι πάμφθηνοι και θέμα δεν είχα.Είδα και τους φουλ εργοστασιακούς στο νέο ΣΕΑΤ ΛΕΟΝ που έχει ο γιος μου.Εντάξει εντυπωσιακοί είναι,αλλά εγώ ΛΕΟΝ δεν θα έπαιρνα για χίλιους λόγους..!! Τώρα αν κάποιοι αποκλείετε το κορόλα γιατί δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος..?? Δείτε πως ταξιδεύει,πως στρίβει,πως φρενάρει,πόσο αξιόπιστο είναι,τι συστήματα ασφαλείας διαθέτει,τι εγγυήσεις έχει,πόσο καίει,τι μεταπώληση έχει, κ.λ.π.....κ.λ.π...
Όπως είπε και κάποιος ,δεν θα παίξουμε και playstation...!!!
ΥΓ. Και κάτι για το Γιάρις. Η γνώμη μου είναι πως είναι ένα αυτοκίνητο μιας άλλης μικρότερης κατηγορίας,που δεν αφορά ούτε χώρους ούτε διαστάσεις,αλλά την ποιότητα κατασκευής του και κύλισης.Και αυτή είναι αναμφίβολα μία κατηγορία κάτω από το κορόλα.Το τι πολιτική ακολουθεί η Τογιότα και έχει τόσο κοντά τις τιμές των δύο μεταξύ τους,νομίζω ότι εξαρτάται από τη ζήτηση σε κάθε χώρα που το πουλάει.
Toyota Corolla 2019