-
ο ηλεκτροκινητηρας βοηθαει μεχρι καποια συγκεκριμενη ταχυτητα;
-
ο ηλεκτροκινητηρας βοηθαει μεχρι καποια συγκεκριμενη ταχυτητα;
όχι, συνέχεια μεχρι την τελική.
-
Ε τότε μια χαρά θα πηγαίνει και εθνική , φαντάζομαι θα διατηρεί 130-150 στις ανηφόρες της Εθνικής σαν ένα τουρμπάκι στις 3500 - 4000 άνετα και μάλιστα πιο οικονομικά , απλα δεν θα έχει απόθεμα να επιταχύνει δυνατά , αλλά και σε αυτό μιλάμε για τουρμπακια 150 άλογα και πάνω
-
Για τα 130 ( και λιιιιίγο παραπάνω) στην εθνική μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ.
-
Ε τότε μια χαρά θα πηγαίνει και εθνική , φαντάζομαι θα διατηρεί 130-150 στις ανηφόρες της Εθνικής σαν ένα τουρμπάκι στις 3500 - 4000 άνετα και μάλιστα πιο οικονομικά , απλα δεν θα έχει απόθεμα να επιταχύνει δυνατά , αλλά και σε αυτό μιλάμε για τουρμπακια 150 άλογα και πάνω
Αν και το έστρωνα (τωρα εχει 1.500χλμ), άνετα κράταγε (με το acc) 150χαω και στις ανηφόρες της ΕΟ. Απλα χωρίς acc το έκανα με λιγότερο θόρυβο. Και 160χαω το πήγα ανετα στην ανηφόρα μετά τα διόδια του Αγ. Στεφάνου.
Όπως ειπα ομως καιει, με τέτοιες ταχύτητες το 5.5-6 ειναι στο νερό (7.5-8 ειχε η 116 με ίδια οδήγηση και 6-6.5 η ΜιΤο). -
5,5 - 6,0 με 130 και πανω, ειναι χαμηλη καταναλωση γιατι λες οτι καιει;
-
Εννοώ καίει συγκριτικά με την οικονομία στην πόλη. Δηλαδή ενω στην πόλη βλέπεις 50-70% κάτω απο ένα άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο, στην ΕΟ η διαφορά ειναι 20%. Θέλω να πω οτι για χρήση κυρίως σε ΕΟ η διαφορά στην κατανάλωση δεν ειναι μεγάλη, ενώ στην πόλη είναι τεράστια.
-
Εννοώ καίει συγκριτικά με την οικονομία στην πόλη. Δηλαδή ενω στην πόλη βλέπεις 50-70% κάτω απο ένα άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο, στην ΕΟ η διαφορά ειναι 20%. Θέλω να πω οτι για χρήση κυρίως σε ΕΟ η διαφορά στην κατανάλωση δεν ειναι μεγάλη, ενώ στην πόλη είναι τεράστια.
20% κατω ειναι μεγαλη διαφορα για ΕΟ, εγω περιμενα οτι θα καιει παραπανω απο ενα 'συμβατικο' βενζινης σε αυτες τις ταχυτητες, λογω κιβωτιου.
Οταν βρισκεσαι σε ΕΟ με 120 χωρις acc και φθασεις σε εντονη κατηφορα, αν αφησεις το γκαζι, το αυτοκινητο θα επιβραδυνει φορτιζοντας την μπαταρια ή θα επιλεξει να κυλησει ελευθερα δηλαδη να επιταχυνει λογω κλισης του δρομου;
Το lane assist που εχει σε κραταει στο κεντρο της λωριδας διορθωνοντας το τιμονι ή απλα σε ειδοποιει οταν πας να βγεις εκτος λωριδας;
-
20% κατω ειναι μεγαλη διαφορα για ΕΟ, εγω περιμενα οτι θα καιει παραπανω απο ενα 'συμβατικο' βενζινης σε αυτες τις ταχυτητες, λογω κιβωτιου.
Οταν βρισκεσαι σε ΕΟ με 120 χωρις acc και φθασεις σε εντονη κατηφορα, αν αφησεις το γκαζι, το αυτοκινητο θα επιβραδυνει φορτιζοντας την μπαταρια ή θα επιλεξει να κυλησει ελευθερα δηλαδη να επιταχυνει λογω κλισης του δρομου;
Το lane assist που εχει σε κραταει στο κεντρο της λωριδας διορθωνοντας το τιμονι ή απλα σε ειδοποιει οταν πας να βγεις εκτος λωριδας;
-
Το κιβώτιο ως πλανητικό είναι εξαιρετικό.
-
Ανάλογα με την κλίση της κατηφόρας ή θα κοινηθεί με την ίδια ταχύτητα ή θα αρχίσει να επιβραδύνει ελαφριά δηλαδή το στάνταρ είναι η φόρτιση της μπαταρίας. Εάν επιλέξεις να πατήσεις το γκάζι ελάχιστα θα σταματήσει η ανάκτηση ενέργειας δηλαδή η φόρτιση της μπαταρίας και φυσικά δεν θα δουλεύει κανένα μοτέρ και το αυτοκίνητο θα κινείται ελεύθερα. Εάν πατήσεις και λίγο παραπάνω το γκάζι θα εμπλακεί ο ηλεκτροκινητήρας και το αυτοκίνητο θα επιταχύνει καταναλώνοντας φυσικά ενέργεια από την μπαταρία. Δηλαδή με το γκάζι μπορείς να ρυθμίσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνει το αυτοκίνητο.
-
Το lane assist σε κρατάει εντός της λωρίδας σου, δηλαδή στριπβει το τιμόνι. Μαζι με το acc ειναι ένα ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης, το οποίο εχει πλάκα αλλα δεν το χρησιμοποιώ!
-
-
- Το lane assist σε κρατάει εντός της λωρίδας σου, δηλαδή στριπβει το τιμόνι. Μαζι με το acc ειναι ένα ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης, το οποίο εχει πλάκα αλλα δεν το χρησιμοποιώ!
[/quote]Ήμουν σίγουρος χαχαχχα
-
Στρίβει το τιμόνι μόνο αν έχεις και cruise control. Αλλιώς αν δεν κάνω λάθος κάνει μόνο ήχο.
-
Το ενα ειναι διαφορετικο απο το άλλο. Υπάρχει η προειδοποιηση εκτροπής απο την λωρίδα που ακουγεται ηχος ή/και εικονίδιο στην οθονη και υπαρχει και η υποβοήθηση διατηρηση στην λωριδα που στρίβει το τιμονι και επαναφερει. Το κορολα εχει το δευτερο και προφανως και το πρωτο.
Και υπάρχει και το κεντραρισμα στην λωριδα που δεν αφηνει το αμαξι να πηγαίνει πινγκ-πονγκ μεταξυ των γραμμών. Αυτό νομίζω δεν το εχει το κορολα. Ας το επιβεβαιωσουν οι κατοχοι.
-
- Ανάλογα με την κλίση της κατηφόρας ή θα κοινηθεί με την ίδια ταχύτητα ή θα αρχίσει να επιβραδύνει ελαφριά δηλαδή το στάνταρ είναι η φόρτιση της μπαταρίας. Εάν επιλέξεις να πατήσεις το γκάζι ελάχιστα θα σταματήσει η ανάκτηση ενέργειας δηλαδή η φόρτιση της μπαταρίας και φυσικά δεν θα δουλεύει κανένα μοτέρ και το αυτοκίνητο θα κινείται ελεύθερα. Εάν πατήσεις και λίγο παραπάνω το γκάζι θα εμπλακεί ο ηλεκτροκινητήρας και το αυτοκίνητο θα επιταχύνει καταναλώνοντας φυσικά ενέργεια από την μπαταρία. Δηλαδή με το γκάζι μπορείς να ρυθμίσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνει το αυτοκίνητο.
#amaxi_odigas_oxi_torno
-
Φάνη αν μπορείς ενημέρωσε με τι ακριβώς έγινε με την παραλαβή του αυτοκινήτου και πως σε ενημέρωσαν για καθυστερήσεις...
-
Φάνη αν μπορείς ενημέρωσε με τι ακριβώς έγινε με την παραλαβή του αυτοκινήτου και πως σε ενημέρωσαν για καθυστερήσεις...
Τι εννοεις δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες!;!;
Αρχικά μου ειπαν 9/6 αφιξη Ελλάδα και μετά απο 10 μέρες με πήραν τηλέφωνο κ μου ειπαν οτι εχει αλλάξει σε 7/7. Μετα με ενημέρωσαν τηλεφωνικά αρχες Ιουνιου οτι τελική ημερομηνία αφιξης εβγαζε το συστημα 25/6 και ετσι εγινε.
Μετά ειναι η γνωστή διαδικασία, εξόφληση και σε 4-5 μέρες εφτασε το αυτοκινητο στην έκθεση, έγινε το pdi , μπήκαν τα δώρα και την επόμενη παρέλαβα. -
Αυτό ήθελα να μάθω αν σε πήραν τηλέφωνο να σε ενημερώσουν γιατί εγώ το έμαθα ότι από 6/8 πάμε για 25/8 και βλέπουμε τυχαία όταν πήγα από εκεί να αλλάξω τον συναγερμό με φιμέ που λέγαμε....και μου έκανε εντύπωση και κάτι άλλο όταν τους είπα να μου πουν τις διαστάσεις του ελαστικού για την 17αρα ζάντα της αναβαθμισμένης active plus μου απάντησαν την αναβαθμισμένη είχαμε πει δεν το θυμόμουν...φαντάζομαι έχω δικαίωμα να μην παραλάβω αν μου το φέρουν με την παλιά έκδοση
-
Έχεις δικαίωμα να μην παραλάβεις για οποιονδηποτε λόγο! Ακόμα και γιατί άλλαξες γνώμη.
-
Αυτό ήθελα να μάθω αν σε πήραν τηλέφωνο να σε ενημερώσουν γιατί εγώ το έμαθα ότι από 6/8 πάμε για 25/8 και βλέπουμε τυχαία όταν πήγα από εκεί να αλλάξω τον συναγερμό με φιμέ που λέγαμε....και μου έκανε εντύπωση και κάτι άλλο όταν τους είπα να μου πουν τις διαστάσεις του ελαστικού για την 17αρα ζάντα της αναβαθμισμένης active plus μου απάντησαν την αναβαθμισμένη είχαμε πει δεν το θυμόμουν...φαντάζομαι έχω δικαίωμα να μην παραλάβω αν μου το φέρουν με την παλιά έκδοση
Απο ποιά αντιπροσωπεία εαν επιτρέπεται;
-
Ελπίζω να μην αρχίσουν τις καταπληκτικές δικαιολογίες που άκουσα με τα αυτιά μου σε μια κυρία που το είχε εξοφλήσει προ 2 μηνών ότι δεν έχουν τιμόνια (!!) να βάλουν στα αυτοκίνητα και για αυτό αργούν....
-
Ελπίζω να μην αρχίσουν τις καταπληκτικές δικαιολογίες που άκουσα με τα αυτιά μου σε μια κυρία που το είχε εξοφλήσει προ 2 μηνών ότι δεν έχουν τιμόνια (!!) να βάλουν στα αυτοκίνητα και για αυτό αργούν....
Toyota Corolla 2019