-
Φανή το υποβραχιονιο είναι υφασμάτινο ή μου φαίνεται; επειδή την ίδια έκδοση περιμένω κ εγώ αν θυμάμαι καλά θα έπρεπε να είναι δερμάτινο κανονικά... Επίσης επειδή ειναι μέρα κ δεν φαίνεται, έχει ατμοσφαιρικό γαλάζιο φωτισμό; σε ρωτάω γιατί έχω δει περίπτωση που το αμαξι ήρθε χωρίς ενώ υπήρχε στη παραγγελία
-
Το υποβραχιόνιο είναι δερμάτινο (ή δερματίνη δεν ξέρω), όχι υφασμάτινο. Απλά δεν φαίνεται σωστά στην φωτογραφία.
-
Ναι έχει κανονικά τον γαλάζιο ατμοσφαιρικό φωτισμό.
-
-
Πες μας αν αξίζουν οι μεμβράνες φάνη. Τις σκεφτόμουν κι εγώ αλλά δε με παίρνει χρονικά να τις βάλω, βέβαια το αμάξι θα κάθεται στην αντιπροσωπεία (νέος κηφισσός βουλιαγμένης) για ένα διάστημα και αν τις προσφέρουν να πάρω να ρωτήσω.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση!
-
Μπραβο Φανη, την καλυτερη επιλογη εκανες!! Καλοταξιδη, απροβληματιστη και καλοπουλητη σε 2 χρονια που θα την πουλησεις .... Σοβαρα, απο ολα οσα ελεγες ηταν η καλυτερη επιλογη, ειδικα στα χρηματα που την πηρες
-
(παράλειψη μ) καλοτάξιδο με πολλά κ ασφαλή χλμ!
-
Πες μας αν αξίζουν οι μεμβράνες φάνη. Τις σκεφτόμουν κι εγώ αλλά δε με παίρνει χρονικά να τις βάλω, βέβαια το αμάξι θα κάθεται στην αντιπροσωπεία (νέος κηφισσός βουλιαγμένης) για ένα διάστημα και αν τις προσφέρουν να πάρω να ρωτήσω.
Είναι μια χαρά. Δεν ξέρω τι τύπος είναι (δεν πρόλαβα να το ψάξω), όμως κάνουν την δουλειά τους και αφού θα έβαζα έτσι και αλλιώς, προτίμησα να τις πάρω ως δώρο!
@Alenadros K.: Σε ευχαριστώ αγορίνα....2 χρονια!?!?! Λες να την κρατήσω τόσο πολύ? Αχαχαχα!! Μπορεί και 3-4 χρόνια...μου αρέσει, είναι αυτόματο και πολιτισμένο!
-
Καλορίζικο, καλοτάξιδο και να σου χαρίσει όμορφες εμπειρίες με την οικογένεια!
-
Καλοταξιδη, πολύ ωραίοι χρωματικοί συνδυασμοί και πολύ χαμηλή τιμή αγοράς.
-
Μερικές πρώτες εντυπώσεις. Έχω κάνει 700χλμ, τα 100 εντός πόλης και τα άλλα 600χλμ σε ταξίδι αστραπή (Σάββατο βράδυ με Δευτέρα πρωί) στην Αμαλιάπολη (google it εάν δεν ξέρετε που είναι).
Για την πόλη τι να πώ, το φυσικό της περιβάλλον. Άνετη, αγχολυτική και πολιτισμένη. Σου δίνει μεγάλη γεύση από το ηλεκτρικό μέλλον (χωρίς τις επιδόσεις όμως των ηλεκτρικών). Είναι για τον φίλο μου τον Saba, που τόσο του αρέσουν τα ηλεκτρικά. Έκανα μια βόλτα Κηφισιά Παρασκευή βράδυ που παρέλαβα και Σάββατο πρωί Αγ. Παρασκευή – Π. Ράφτη – Αγ. Παρασκευή. Σύνολο πόλης 102 χλμ με 77% κίνηση ηλεκτρικά και κατανάλωση 3.6λτ/100χλμ.
Το ταξίδι επίσης πολύ άνετο. Στο πήγαινε το ACC (για τον Λαπ αυτό!!) στα 120χαω (με μερικά ανοίγματα μέχρι τα 140χαω) και στην επιστροφή στα 130χαω με μερικά ανοίγματα μέχρι τα 150χαω (στρώσιμο γαρ). Μέση κατανάλωση 5.4λτ/100χλμ. Δηλαδή ναι στο ταξίδι καίει αρκετά παραπάνω από την πόλη και το ξέρουμε. Όμως όχι κάτι τραγικό, σε επίπεδα diesel (5.6 το ίδιο ταξίδι με την Μιτο και ίδια ταχύτητα) και σαφώς κάτω από τα αμιγώς βενζίνης.
Εδώ να πω – αν και αντίθετος αρχικά – ότι τα γκάτζετ δουλεύουν και δουλεύουν καλά! Ειδικά το ACC με το LTA σε ξεκουράζει πολύ (αν και το LTA με φοβίζει λίγο και το χρησιμοποίησα περίπου στο 20% της διαδρομής). Βάζεις το ACC στα 130χαω και δεν ασχολείσαι ξανά. Βγαίνει ο παππούς με το Αβένσις να προσπεράσει το φορτηγό που πάει με 80χαω και ο παππούς επιταχύνει στα 90χαω, το σύστημα επιβραδύνει να μην πέσεις πάνω του και μετά μόλις φύγει ο παππούς από την μέση, επιταχύνει πάλι. Το ίδιο και με τον επαγγελματία με το Astra Diesel Combi που κάνει προσπέραση σε ανηφόρα με το αριστερό χέρι έξω από το παράθυρο (άρα δεν κατέβασε ταχύτητα μάλλον) και το αυτοκίνητο πέφτει στα φρένα να γλυτώσουμε το πολύνεκρο.
Ο θόρυβος δεν υπάρχει, απλά επειδή κινείσαι με ελάχιστο θόρυβο (1-3.000σαλ.), μόλις πάει 4.000σαλ για να επιταχύνει σε ξαφνιάζει, γιατί χαλάει την ησυχία. Στην πράξη δεν κάνει περισσότερο θόρυβο από ένα κανονικό αυτοκίνητο που κατεβάζει σχέση (στο αυτόματο) για να επιταχύνει.
Εξαιρετικό κράτημα και ποιότητα κύλισης, καμία σχέση με τα αυτοκίνητα κατηγορίας B που κοίταζα εναλλακτικά. Γενικά πρώτες εντυπώσεις είμαι ενθουσιασμένος, καλύτερο από ότι το περίμενα στο ταξίδι. Πολιτισμός με μια λέξη. Ειδικά στην κίνηση που έφαγα στα διόδια για να μπω Α.Ο στην επιστροφή, απλά το αυτοκίνητο ξεκίναγε και σταμάταγε μόνο του, ηλεκτρικά φυσικά όλη η απόσταση γιατί πηγαίναμε με 10-30χαω. Πρώτη φορά δεν με ενόχλησε καθόλου το μποτιλιάρισμα (όταν μόνος στο αυτοκίνητο!). Όσο για το ύψος που διάβαζα ότι είναι χαμηλή, όλα είναι σχετικά. Περνάει άνετα από εκεί που η ΜιΤο έβρισκε μπροστά, οπότε για εμένα είναι ΟΚ. Σε σύγκριση με ένα Crossover/SUV προφανώς και είναι χαμηλή.
Ποιότητα πολύ καλή, μαλακούλια πλαστικά για όσους αρέσκονται σε αυτά. Εργονομία εξαιρετική (για εμένα), όλα στην θέση τους και φυσικά πλήκτρα για οθόνη, κλιματισμό κλπ. Τα φώτα πολύ καλά (LED μεσαία και μεγάλα) και το AHB κάνει δουλειά στους επαρχιακούς δρόμους. Ελληνικά στο μενού και στις φωνητικές εντολές, δεν το περίμενα.
Πιστεύω ότι στα €21.500 που μου στοίχισε ότι είναι εξαιρετικό VFM για αυτά που προσφέρει και για τις δικές μου ανάγκες.
Τι αρνητικά έχω εντοπίσει?
-
Τα λάστιχα (Bridgestone Ecopia 150) είναι επιεικώς μέτρια…αλλά τι να κάνουμε, δεν τα αλλάζω τώρα.
-
Μόνο μια θύρα USB (εάν έχει 2η δεν την έχω βρει)
-
Τα φώτα δεν έχουν ρύθμιση “off”, μόνο Auto, θέσεως και κανονικά.
-
Με το υποβραχιόνιο (συρόμενο) τελείως μπροστά χάνεται η μια ποτηροθήκη
-
Θα ήθελα να έχει αισθητήρες παρκαρίσματος, αλλά μπαίνουν μόνο εδώ και δεν το τόλμησα.
Ότι άλλο θέλετε, με ρωτάτε.
-
-
θα βρω μαχαιρι και γωνια και θα σε περιμενω
-
Καλορίζικη και καλοτάξιδη, Φάνη!
Μη σου πω ολόϊδια τη ζαχάρωνα και 'γω, αλλά με τον 2λιτρο (έβγαινε περίπου 25.200 με την έκπτωση).Ο ΦΠ είναι το θέμα...
Κι άσε μετά το γάτο να νιαουρίζει! χαχαχα...
στα αυγα σου εσυ, γιατρος, εμφανισιμος και νεος σε τουοτα. κανε το εικονα. ανατριχιασα...
-
θα βρω μαχαιρι και γωνια και θα σε περιμενω
Αχαχαχα!! Να στο κάνω εύκολο να έρθω στο γραφείο για καφέ!?!?!
Λίγα για τα Τουότα, γιατί από του χρόνου ΟΛΑ τα Σουτζούκια Τουότα θα είναι με άλλο σήμα...επιτέλους θα γίνουν αυτοκίνητα της προκοπής!
-
αισθητηρες σκεφτομαι να σου τους βαλω εγω. με τα χερακια μου. και το χιουκσβαρνα των 45cm που καθαριζω κορμους στη παρνηθα. θα ταιριαζουν με το φανταστικο σου χρωμα. να εισαι σιγουρος. ποτε θα το φερεις να το δω απο κοντα? ε?
-
Φάνη καλοτάξιδο και συγχαρητήρια για την τόσο σωστή και προσγειωμένη επιλογή! Ωραίο χρώμα επίσης!
Αν ξενερώσω λίγο ακόμα με τις επιλογές που υπάρχουν για 4Χ4 που θέλουμε για δεύτερο, και καταλήξουμε πάλι σε χαμηλό, η corolla θα είναι στην κορφυφή των επιλογών νομίζω. Είδε η κοπελιά μια άσπρη με μαύρη οροφή και της άρεσε πολύ.
Η 1800 είναι; Γράψε αν θέλεις 2 λόγια για την δύναμη του μοτέρ. Φτάνει για ασφαλείς προσπεράσεις κτλ ή θέλει προσοχή;
-
Δεν έχει μέσα στο υποβραχιόνιο δεύτερη USB; Μαζί με 12βολτο;
-
....... και προσγειωμένη επιλογή!
οκ, εγω τον δουλευω, εσυ τον πετσοκοψες
-
Χαχα, με βάση αυτά που έλεγε πως ψάχνει, νομίζω πως έκανε την πιο σωστή και ορθολογική επιλογή!
-
Δεν έχει μέσα στο υποβραχιόνιο δεύτερη USB; Μαζί με 12βολτο;
Ειδα το 12v, δεν είδα το USB...αλλά ήταν βράδυ...θα κοιτάξω ξανά!
Η 1800 είναι; Γράψε αν θέλεις 2 λόγια για την δύναμη του μοτέρ. Φτάνει για ασφαλείς προσπεράσεις κτλ ή θέλει προσοχή;
Ευχαριστώ για τις ευχές. Πάμε στα άλλα σχόλια. Είπαμε η επιλογή έγινε όχι μόνο με το συναίσθημα, αλλιώς θα έβρισκα άλλα €8.000 να πάρω ένα Puma όπως το ήθελα, απλά πράγματα! Όμως όποιος κινείται καθημερινά στην ζούγκλα και κίνηση της Αθήνας και κάνει 45' για 6χλμ απόσταση καταλαβαίνει πόσο 'σωτήριο' είναι ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν το έχω πιέσει, το 'στρώνω', μέχρι 4.000σαλ έχω παει και 150χαω. Επίσης ναι το 1.8 είναι (μακάρι να ήταν το 2λιτρο!!). Δύναμη έχει, όμως θέλει να το 'μάθεις'. Εγώ έκανα μερικές προσπεράσεις σε φορτηγά στον επαρχιακό δρόμο πάρα πολύ άνετα, πιο γρήγορα από ότι έκανα με την ΜιΤο (η οποία είναι αργή ΟΚ, 85 άλογα μαζούτ). Περισσότερα σε λίγο καιρό (γιατί έχουμε και διακοπές χωρίς αυτοκίνητο) που θα έχω κάνει μερικά χλμ και θα έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα. Γενικά πάντως είναι πολύ καλύτερη στον δρόμο (και στην Ε.Ο) από αυτό που λέγεται γενικώς.
-
Αν θες πες μας λίγο στο ταξίδι πως σ φάνηκε από θόρυβο στη καμπίνα (όχι από κιβώτιο σε επιταχύνεις κτλ) που έχει αναφερθεί αρκετές φορές, από πόρτες η ελαστικά και γενική ηχομόνωση. Ενοχλητικό η σε νορμάλ πλαίσια;
-
με γεια και απο εμενα
Ιδιο χρωμα πηραμε, αλλα εγω σε TS 2,0. θα το ηθελα λιιιγο πιο σκουρο να σου πω την αληθεια
με την ευκαιρεια, μπορει καποιος να προσπαθησει να κλειδωσει με τα παραθυρα ανοιχτα, τον αφηνει?
Επισης κατι αλλο που εχω παρατηρησει και λιγο με χαλαει.
πχ ακουω spotify ενω παραλληλα εχω βαλει και εναν προορισμο στον χαρτη. σταματαω το spotify, δηλ δεν θελω να ακουσω αλλο, αλλα εαν παω να δυναμωσω τον ηχο, ξεκιναει παλι να παιζει. πως το αλλαζω αυτο?
δειτε και το βιντεο
https://drive.google.com/file/d/1Gii4eu8z5DjxPPc3iM2XR6Zp6ypHwDND/view
https://drive.google.com/file/d/1Gii4eu8z5DjxPPc3iM2XR6Zp6ypHwDND/view
Toyota Corolla 2019