-
Α ρε μάστορα θα μας μάθεις και στατιστική.
Φυσικά εννοούμε σε ένα μέσο εύρος απόστασης.
Για παραδειγμα πήγα από εδώ έως εκεί με 120 χλμ κλειδωμένα... Έκαψα τοσο
-
Μια χαρά τα είπε ο Mastoras.
Πώς ακριβώς το φαντάζεσαι αυτό; Περιμένεις κάποιος να βγει στην εθνική, να γεμίσει στον σταθμό ανάπαυσης, να πάει σταθερά 120 (μήτε πουλί πετάμενο να μη βρεθεί μπροστά του), να ξαναμπεί με 120 σε σταθμό και να γεμίσει, ώστε να μετρήσει στην αντλία όσα έκαψε στα 120χλμ/ώρα; Νομίζω πως ζητάς πολλά και μη ρεαλιστικά.
-
Ναι περιμένω να βάλει αυτοματο πιλότο όπως σε όλα τα αυτοκινητα, να μας πει την διαδρομή του, και χαρακτηριστικά αυτής αν δεν την γνωρίζουμε και στο τέλος να μας πει πόσο έγραψε.
Φοβερή επιστημονική ανάλυση δηλαδή.
Αν θέλετε βάλτε και τυπική απόκλιση τετραγώνου μέσα στις όσες φορές κάνατε αυτήν την διαδρομή .... Δεν με νοιάζει. Απλά να μας πει πόσο εκαψε
-
Να κρεμάσει επίσης το κινητό του στο στήθος και να τραβάει βίντεο ώστε να βλέπουμε τα 120 και την στιγμιαία κατανάλωση για όση ώρα γίνει η μέτρηση ώστε να ξέρουμε ότι δε 'κλέβει'.
Να πάρει και το κινητό της γυναίκας του το οποίο θα τραβάει τα δύο αλφάδια που θα έχει προσαρμόσει στην μέση του ταμπλό ώστε να έχουμε μια ιδέα για τις κατηφοροανηφόρες.
Στο τέλος του καπό να προσαρμόσει αυτό το κοκκοράκι το μετεωρολογικό μήπως και καταλάβουμε αν οι άνεμοι είναι ούριοι ή κόντρα. Θα το βλέπουμε από την πρώτη κάμερα την κρεμασμένη οπότε να μη κουνιέται πολύ ο οδηγός πέρα δώθε.
Επίσης να μας πεί σε ποιο βενζινάδικο γέμισε, την τιμή και αν είναι κατοστάρα. Να βάλει και αέρα στα λάστιχα. Επίσης να αναφέρει σωματικό βάρος και αν ξεκίνησε άχεστος.
Αν πετύχει άλλο όχημα μπροστά του να φροντίσει να τον προσπεράσει πάση θυσία χωρίς να κόψει! Μπορεί να κινείται με αλάρμ και κόρνα ώστε να του ανοίγουν δρόμο.
Για πλήρη διαφάνεια πρίν ξεκινήσει, να κάνει μια μέτρηση βάρους στην πλησιέστερη γεφυροπλάστιγα του τοπικού αγροτικού συνεταιρισμού
-
Έχω εντυπώσεις από σημερινή βόλτα με ολοκαίνουργιο Corolla TS (570χλμ στο κοντέρ) γύρω στα 14 χιλιόμετρα εντός πόλης με σχεδόν μηδέν κίνηση αλλά πολλά φανάρια και μικρά roundabout.
Μέση κατανάλωση στο πήγαινε 4.5, στο έλα 4.8. Το πάτησα λίγο παραπάνω αλλά έπαιζα και με τους αυτοματισμούς (acc, lane assist) και παρατήρησα ότι περισσότερη οικονομία κανεις με το πόδι.
Ειχα διαδρομές με μέγιστη 40, 60, 70 που την τηρούσα, είτε με το μάτι είτε με τον 'κόφτη' που όσο και να πατάς γκάζι μένει εκεί!
Γενικά παρά πολύ ξεκούραστο, για εμένα που το ζητάω αυτό δεν έχω βρει καλύτερη επιλογή. Πολύ καλή ανάρτηση να περνάς σαμαράκια και υπονόμους κλπ κλπ. Δεν έχει λακούβες, δεν ξέρω τι θα κάνει εκεί. Δεν ξέρω και τι ζάντες είχε δεν πρόλαβα να κοιτάξω
Αθόρυβο και ο κινητήρας σπάνια πήγε πάνω από τις 2000 στροφές. Θα έλεγα συνολικά ιιισως λίγο πιο θορυβώδης από αυτά που έχω οδηγήσει αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω αν είναι από τη μετάβαση ηλεκτρικό προς υβριδικό ή αν είναι όντως λίγο πιο θορυβώδης.
Γκαζι σε αυτές τις ταχύτητες όσο θέλεις, βυθίζεις το πόδι και πετάγεσαι μπροστά, κανένα παράπονο.
Τα αυτόματα συστήματα:
Το ACC με ραντάρ στο προπορευόμενο αυτοκίνητο εντυπωσιακό, σταματάει ξεκινάει μόνο του. Καίει πιο πολύ γιατί κρατάει απόσταση σταθερότατη ενώ εγώ θα πήγαινα πιο χαλαρά και θα έβλεπα και λίγο παρακάτω πχ φανάρια στροφές φλας μπροστινού κλπ. Ενδεχομένως σε μεγάλη κίνηση να αξίζει τον κόπο του γκάζι/φρένου αλλά σε αυτές τις ταχύτητες όχι τόσο.
Lane assist: δε μου πολύ άρεσε, στρίβει μόνο του ναι αλλά δεν έχεις εικόνα τι κάνει αν θα το κάνει κλπ. Λίγο ένιωθα το τιμόνι πιο ασαφές επίσης.
Για τα δυο παραπάνω, πιστεύω βοηθάνε ως ασφάλεια: χάζευες και πλησιάζεις πολύ τον μπροστινό, θα σε κόψει πριν να είναι ώρα για φρενάρισμα ασφαλείας, χάζευες και βγαίνεις από τη λωρίδα σου. Πάντα όπως πρέπει να έχεις το νου σου.
Ο κόφτης: πολύ καλο για να μην ξεχνιέσαι και σε πιάσει κανένα ραντάρ. Βάλτο στα 60 ή 70 και πάτα όσο γκάζι/φρένο θες.
Αυτα για τώρα. Από έρευνα αγοράς, δεν υπάρχει αυτοκίνητο παρόμοιο με αυτόματο κιβώτιο σε αυτά τα λεφτά. Για την άνεση αυτή, μονόδρομος.
-
Λοιπόν για θέμα κατανάλωσης να σας πω την εμπειρία μου, (Lap ελπίζω να σε βοηθήσω σε αυτό), Αυτοκινητα, kia xceed 1.0 120 άλογα τούρμπο vs toyota chr 1.8 hybrid και τα 2 18αρες ζάντες. Ξέρω δεν είναι αυτά που συγκρίνετε αλλά είναι 2 αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας το ένα με downsizing κινητήρα και το άλλο με υβριδικο, δεν βάζω diesel στην εξίσωση γιατί μιλάμε για βενζίνη.
Ξεκινάω διαδρομή από 20 λεπτά σχέδον το καθένα με πόλη, εθνική, επαρχιακή οδό,ανηφόρες κατηφόρες, προσπάθησα όσο το δυνατόν να τα πάω με την ίδια ταχύτητα όπου πήγα, ανώτερη ταχύτητα τα 140χλμ
Καταναλωση,xceed 8.1 λιτρα,chr 4.8 λιτρα
Οδήγηση :και τα δύο πατούσαν πολύ καλά στο δρόμο καλύτερο άρπαγμα το kia
Θόρυβος :Δεν μπορώ να πω πως έκανε περισσότερη το chr και όταν έκανε δεν μπορείς να το πεις και ανηποφορο, περίεργο ναι
Συστήματα ασφαλείας :Πολύ καλύτερο το chr
Χωροι:Καλύτεροι το kia γενικά, μπροστά καλύτερο το chr, πίσω δεν είναι στενάχωρα που λένε πολλοι εκτός από τα μικρά παράθυρα
Μοντελο εγώ δηλαδή (χάχα) 1.81 ύψος και 102 κιλα
Ελπίζω να βοηθησα
-
Σε δρόμο καλό με στροφιλίκια επειδη στα ς πηγαινα ευθεια, το δικο μου, μου προτεινε μετα απο 15 λεπτα οδηγησης να κανω σταση για καφε και ξεκουραση. Πολυ πλακα τα νεα συστηματα!
-
Σε δρόμο καλό με στροφιλίκια επειδη στα ς πηγαινα ευθεια, το δικο μου, μου προτεινε μετα απο 15 λεπτα οδηγησης να κανω σταση για καφε και ξεκουραση. Πολυ πλακα τα νεα συστηματα!
Ναι και σε εμένα το έκανε αυτό και έβγαλε σηματάκι με καφεδάκι. Είχα και φρέντο στην ποτηροθήκη πανάθεμα το, γκαβό είναι ?
-
Εμενα αναβοσβήνει τις μπάρες δεξιά και αριστερά από το αυτοκινητο στο σχεδιάγραμμα στην οθονη. Και κάνει μπιπ μπιπ με ένα ψόφιο σπουργιτακι τελείως σπαστικό ήχο. Πρώτη φορά που το άκουσα νόμιζα ότι ξέχασε κάποιος κάποιο 3310 κάπου στο αυτοκίνητο και ερχόντουσαν απανωτά SMS...
Περίεργο, ενώ έχει καλή ποτηροθηκη δεν μου προτείνει να πιω καφέ.
Υ. Γ το Τ9 πρόσθεσε μόνο του ολόκληρη φραση(ψόφιο σπουργιτακι), τι φάση;
-
Υ. Γ το Τ9 πρόσθεσε μόνο του ολόκληρη φραση(ψόφιο σπουργιτακι), τι φάση;
Αν γράφεις συχνά γούτσου-γούτσου-ζουζουνιές στην γκόμενα ήθελε φαίνεται το Τ9 να σε διευκολύνει και έβαλε ότι νά' ναι.
Εγώ έγραφα αφροποιητής και το έκανε άφρο ποιητής με κενό. (Yo man ραπάρουμε) Και άλλα μου έχει κάνει που δε λέγονται γι' αυτό και αποφεύγω να γράφω από το κινητό.
-
Mastoras φίλε ειλικρινά σήμερα έχεις πάρει φωτιά σε όλα τα post που διάβασα. Σε χαίρομαι ειλικρινά.
-
Οντως δίνει ρέστα σήμερα.
Και καλά ρε μάστορα πες ότι γραφω στην γκομενα με τον όρο σπουργιτακι (σιγα μη το κανω αλλά λέμε τώρα) , το 'ψόφιο' που πηγιανε;
Υ. Γ Ωχτο τώρα το έπιασα .... 'Αετός' θα ηταν το πτηνό στην συζήτηση... Ααααααα!!!
Υ. Γ θα βγάλω κάποια φώτο το viber να δεις όλες τις συζητήσεις μας.
Για παραδειγμα
-Φέρνω σουβλακια
-αναβω θερμοσίφωνα
- οι μπατονετες τελείωσαν
-(ξανά) φέρνω σουβλακια
Κτλ κτλ κτλ
-
Μάγκες μου πρόσφεραν ετοιμοπαραδοτο corolla active plus εκθεσειακο, με τις 16ααρες ζάντες, με την παλιά προσφορά που μου είχαν κάνει πριν κάνα τρίμηνο, με τις 17αρες δείχνει πιο ωραίο το αμάξι.
-
Μάγκες μου πρόσφεραν ετοιμοπαραδοτο corolla active plus εκθεσειακο, με τις 16ααρες ζάντες, με την παλιά προσφορά που μου είχαν κάνει πριν κάνα τρίμηνο, με τις 17αρες δείχνει πιο ωραίο το αμάξι.
Σε ποιά αντιπροσωπεία? Χρώμα? Τιμή?
-
Μια χαρά τα είπε ο Mastoras.
Πώς ακριβώς το φαντάζεσαι αυτό; Περιμένεις κάποιος να βγει στην εθνική, να γεμίσει στον σταθμό ανάπαυσης, να πάει σταθερά 120 (μήτε πουλί πετάμενο να μη βρεθεί μπροστά του), να ξαναμπεί με 120 σε σταθμό και να γεμίσει, ώστε να μετρήσει στην αντλία όσα έκαψε στα 120χλμ/ώρα; Νομίζω πως ζητάς πολλά και μη ρεαλιστικά.
ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, δεν έχει κανένα νόημα το να δεις την στιγμιαία κατανάλωση,ούτε για στατιστικά...!!! Όταν έκανα το ταξίδι μου 480 χλμ. σύνολο, τα 380 το λιγότερο ήταν Εθνική οδό, Εγνατία από Θεσσαλονίκη προς Μέτσοβο και επιστροφή,+100 περίπου χλμ. από Μέτσοβο προς Μηλέα Κρανιά Κηπουργειό ορεινή ωραία διαδρομή και ξανά Εθνική, ο μέσος όρος της ταχύτητας μου όπως πολύ σωστά είπες ήταν 71 χλμ. την ώρα έτσι μου έδειξε το MyT που έχω...!!! Κάποιες στιγμές ήμουν με 40-50 κάποιες με 130+.Ακόμα και στην Εθνική όπως είπες κάτι θα τύχει,μα πουλί, μα βιολί,μα διόδια,κανένα φορτηγό,τροχαία και η πινακίδα να λέει 80-90 κάτι, δεν γίνεται...!!!
Αν κάποιος ψάχνει ελάττωμα στο κορόλα σε αυτόν τον τομέα,ας ψάξει την τύχη του αλλού.Όταν πάμε από ένα μέρος σε ένα άλλο λέμε πόσο έκαψε,όχι πόσο έκαιγε τη στιγμή που ήμουν με 120 ή με 220...!!! Απλή λογική...Αλλιώς θα μας έδιναν κι οι εταιρείες έναν πίνακα να μας λέει πόσο καίει στα 100 στα 101 στα 102 στα 103 στα 104............
Έχω ταξιδέψει όλη την Εθνική της Γερμανίας, από κάτω μπαίνοντας από Αυστρία μέχρι Βρέμη Αμβούργο.Παρά το ότι στην Εθνική τους δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας και όμως σε κάθε έξοδο είχε όριο 70-90-100 και όλοι εκεί γονάτιζαν γιατί εκεί δεν παίζουν, τα πρόστιμα είναι στο κεφάλι...!!! Από που θα σούρθει δεν ξέρεις.Αστυνομεύονται χωρίς να βλέπεις πράσινο αυτοκίνητο και στολή...!!! Αν θέλουμε το τογιότα μας για να πηγαίνουμε κάθε μέρα Σάλτσμπουργκ Αμβούργο ,ε μάλλον πρέπει να πάμε σε κάτι άλλο...!!! Η Ελλάδα μας είναι μια χαρά για το κορόλλα εκτός αν είστε πλασιέ και πηγαίνετε κάθε μέρα Ορεστιάδα Γύθειο...!!! Πιο απλά δεν γράφεται.Τώρα εγώ έκαψα 4,8 λίτρα ανά 100 χλμ. Ενδεχομένως αν το πίεζα παραπάνω να έφθανα 5-5,5...!!! Από Θεσσαλονίκη Χαλκιδική 4,2-4,3, τι άλλο να ζητήσω..?? Χωρίς τέλη 76 μικρογραμμάρια ο αριθμός των ρύπων.Στα 90 δεν είνα αυτοί που πληρώνουν..??
Ας γράψουμε και τίποτε άλλο για το κορόλα ,το εξαντλήσαμε το θέμα κατανάλωση μέχρι αηδίας....
Πάντως για να γράψω κάτι άλλο,έδωσα προσοχή σε αυτό που είπατε μερικοί ότι ο θόρυβος ο πολύς ίσως είναι από τα ελαστικά.Και όντως ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ, μετα τα 80-90,δοκίμασα σε διαφορετικές ασφάλτους και ο ήχος προερχόταν κυρίως από εκεί. ΟΜΩΣ δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι θυρυβώδη τα ελαστικά που έχουμε σε σχέση με άλλα και πόσο θα βελτιωνόταν αυτό το θέμα αν τα πέταγα πριν την ώρα τους βρίσκοντας τα πιο ήσυχα της αγοράς, που συνήθως είναι και τα πιο μαλακά τα μισελέν, με προβληματικό όμως πλαινό στα πεζοδρόμια μας,όπου θέλει προσοχή, τραυματίζονται εύκολα..!!!
-
Ολόκληρο ποστ.... Μπούρδολογιες.
Στο περίπου και ότι να ναι.
Ενα πραγμα ρωτήσαμε και μας το παίζεις μάγκας ρε συ τερρυ.
Σε ένα αλφα ταξίδι με κλειδωμένα χιλιόμετρα έγραψε τόσο. Αυτό ρωτήσαμε. Το που θα είναι θα μας το πεις και μόνοι μας θα κάνουμε τις αναλογιες με τα δικά μας σενάρια διαδρομών
Οχι τι είμαστε και τι δεν είμαστε, και πόσο μάγκες και τα ρέστα.....
Χαλαρωσε.
Και όχι δνε είμαστε πλασιέ ούτε κτηνοτρόφοι και τριπλάσια εισοδήματα μπορεί να έχουμε από εσένα και ολα τα καλά και απλα κοιτούμε την κατανάλωση από βίτσιο.
Πω ρε φίλε..... Έλεος. Που λέει και ο καρανικας.
Τεσπα κάποιος εκτός τερρυ που μπορεί να μας πει απλά και στράτα θα ηταν καλό.
Αν θέλει και ο τερρυ να μας πει αλλά χωρίς έξτρα σχόλια.
-
ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ του ανθρώπου, το δευτερόλεπτο που έγραφε το κοντέρ σας 120 αν μηδενίσατε εκείνη τη στιγμή το μετρητή κατανάλωσης,πόσο σας έγραψε στα επόμενα δεύτερα που δείχνει ενώ κρατούσατε σταθερή την ταχύτητα,αυτό θέλει ο άνθρωπος,εγώ δεν το έκανα...για μένα είναι ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΟ...!!!
Τα 4,8 που που είδα στο τέλος της βόλτας στα 480 χλμ. που έκανα δεν τον καλύπτουν,η μέση ωριαία ταχύτητα που έγραψα ούτε ,περιέγραψα τη διαδρομή πάλι δεν,.....δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο....
Το μόνο που μένει είναι η λύση του φίλου με τις φωτό,τα βίντεο, κ.λ.π....
Ελπίζω και πιστεύω πως όλοι όσοι είχατε την καλή διάθεση θα πήρατε μια εικόνα γενική,αλλά και περί κατανάλωσης για το τογιότα μας,ειδικά περισσότερο εσείς που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε,με μικροεμπόδια εννοείται,αλλά η κεντρική ιδέα σίγουρα θα βγήκε.
Προσωπικά σας ευχαριστώ όλους γιατί διαβάζοντας πάντα κάτι μαθαίνεις ή έστω παίρνεις το ερέθισμα για να ψάξεις να μάθεις.
-
Όλα τα αυτοκίνητα εδώ είναι εξωφρενικά ακριβά, η κορολλα που λέγαμε η πιο φτηνή υβριδική πάει στα (κρατηθείτε) 41.000 ευρώ. Ας πούμε κοντά στην Active Plus τη δικιά μας. Για να καταλάβεις γιατί παίζει τόσο ποδήλατο. Ολα αυτά είναι φόροι κλπ. Να φανταστείς ότι αν έφερνα το δικό μου και του έβαζα πινακίδες, θα έπρεπε να πληρώσω το 50% της εμπορικής αξίας ως φόρο, συν τέλη, ασφάλειες, πάρκινγκ κλπ. Όποτε το πούλησα στον αδερφό μου και εμεινα με τα ενοικιαζόμενα. Άλλοι μισθοί βέβαια αλλά είναι και πάλι ακριβά να τα δώσεις, παίζει πολύ δόση και παρά πολύ leasing ιδιωτικό. Χαμηλή ανεργία ισον ασφάλεια εισοδήματος άρα κάπως έτσι βάζεις το αυτοκίνητο στα μηνιαία έξοδα και πας παρακάτω.
Το χειμώνα... κρυώνουν. Δεν έχει τόσο βαριούς χειμώνες (φέτος μας πέθανε βέβαια) όποτε αντέχεις. Αλλά παίζει και πολύ λεωφορείο. Κατά τα αλλά αδιάβροχα παντελόνια, παπούτσια, και πάμε. Εφικτό αλλά όχι ευχάριστο.
-
Έχω εντυπώσεις από σημερινή βόλτα με ολοκαίνουργιο Corolla TS (570χλμ στο κοντέρ) γύρω στα 14 χιλιόμετρα εντός πόλης με σχεδόν μηδέν κίνηση αλλά πολλά φανάρια και μικρά roundabout.
Μέση κατανάλωση στο πήγαινε 4.5, στο έλα 4.8. Το πάτησα λίγο παραπάνω αλλά έπαιζα και με τους αυτοματισμούς (acc, lane assist) και παρατήρησα ότι περισσότερη οικονομία κανεις με το πόδι.
Ειχα διαδρομές με μέγιστη 40, 60, 70 που την τηρούσα, είτε με το μάτι είτε με τον 'κόφτη' που όσο και να πατάς γκάζι μένει εκεί!
Γενικά παρά πολύ ξεκούραστο, για εμένα που το ζητάω αυτό δεν έχω βρει καλύτερη επιλογή. Πολύ καλή ανάρτηση να περνάς σαμαράκια και υπονόμους κλπ κλπ. Δεν έχει λακούβες, δεν ξέρω τι θα κάνει εκεί. Δεν ξέρω και τι ζάντες είχε δεν πρόλαβα να κοιτάξω
Αθόρυβο και ο κινητήρας σπάνια πήγε πάνω από τις 2000 στροφές. Θα έλεγα συνολικά ιιισως λίγο πιο θορυβώδης από αυτά που έχω οδηγήσει αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω αν είναι από τη μετάβαση ηλεκτρικό προς υβριδικό ή αν είναι όντως λίγο πιο θορυβώδης.
Γκαζι σε αυτές τις ταχύτητες όσο θέλεις, βυθίζεις το πόδι και πετάγεσαι μπροστά, κανένα παράπονο.
Τα αυτόματα συστήματα:
Το ACC με ραντάρ στο προπορευόμενο αυτοκίνητο εντυπωσιακό, σταματάει ξεκινάει μόνο του. Καίει πιο πολύ γιατί κρατάει απόσταση σταθερότατη ενώ εγώ θα πήγαινα πιο χαλαρά και θα έβλεπα και λίγο παρακάτω πχ φανάρια στροφές φλας μπροστινού κλπ. Ενδεχομένως σε μεγάλη κίνηση να αξίζει τον κόπο του γκάζι/φρένου αλλά σε αυτές τις ταχύτητες όχι τόσο.
Lane assist: δε μου πολύ άρεσε, στρίβει μόνο του ναι αλλά δεν έχεις εικόνα τι κάνει αν θα το κάνει κλπ. Λίγο ένιωθα το τιμόνι πιο ασαφές επίσης.
Για τα δυο παραπάνω, πιστεύω βοηθάνε ως ασφάλεια: χάζευες και πλησιάζεις πολύ τον μπροστινό, θα σε κόψει πριν να είναι ώρα για φρενάρισμα ασφαλείας, χάζευες και βγαίνεις από τη λωρίδα σου. Πάντα όπως πρέπει να έχεις το νου σου.
Ο κόφτης: πολύ καλο για να μην ξεχνιέσαι και σε πιάσει κανένα ραντάρ. Βάλτο στα 60 ή 70 και πάτα όσο γκάζι/φρένο θες.
Αυτα για τώρα. Από έρευνα αγοράς, δεν υπάρχει αυτοκίνητο παρόμοιο με αυτόματο κιβώτιο σε αυτά τα λεφτά. Για την άνεση αυτή, μονόδρομος.
ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ, όπου και έχω πάει,μόνο η τιμή του θα ήταν πιθανός ανασταλτικός παράγοντας για να μην το πάρεις.Αυστηρή η νομοθεσία για τα όρια ταχυτήτων. Όμως εγώ αλλού τάπαιξα ,8-10 ευρώ το μπουκαλάκι το νερό το μισόλιτρο από πλανόδιο στην Κοπεγχάγη..?? Α...πα...πα...πα....πα...για μας είναι τρέλλα....και 14 ευρώ ένα κυπελλάκι παγωτό στα όρθια εκεί στο Nyhavn....!!! Και πολύ ποδήλατο ρε φίλε ΠΟΛΥ ΛΕΜΕ,το χειμώνα τι κάνουν..??
-
Αμάν ρε συ τερρυ.
Το έχεις κανει το θέμα λες και σου ζήτησαν κάτι το φοβερό.
Γράφεις και με κεφαλαία σαν να βρίσκεσαι σε έξαρση.
Οι διαδρομές σου είναι πολύ μικτές διοτι αλλο γράφεις σε ταχύτητες 90 χλμ/ωρα που πας στην Χαλκιδική όπως λες και άλλο όταν ταξιδευεις εθνική και άλλο μετά μέσα στην πόλη όταν μπαίνεις και κινησε ηλεκτρικά.
Εγω ρώτησα ένα απλό σενάριο. Αυτό με ενδιαφέρει. Δεν ρώτησα την μικτη σου καταναλωση και σε άλλες διαδρομές εκτός από αυτήν που ρώτησα.
Τεσπα υπάρχει κάποιος αλλος που έτυχε να ψάξει το απίστευτα ακραίο σενάριο να μηδενίσει το trip computer πριν ξεκινήσει ένα ταξίδι και με κλειδωμένο το Cruise control στα 120-125 χλμ/ωρα να μας πει τι έγραψε το αυτοκινητο;
Toyota Corolla 2019