-
Το καταλαβαίνω ότι είναι αστείο την 1η την 2η την 3η φορά την 10η φορά. Την χιλιοστή είναι απλά μια μ@λ@κι@. Ξεκολλάτε με τα κιλά επιτέλους. Έχω υπάρξει 200 οποίος έχει πρόβλημα ξυδακι. Δεν σας ζητήσαμε δανεικά με τα λεφτά μας τρώγαμε, νομίζω;
Στο προκειμενο τα κιλά παίζουν ρόλο μόνο στο πλάτος. Άρα μόνο στον αν θα κάτσει ανάμεσα από δύο χοντρούς ένας ως τρίτος στο πίσω κάθισμα. Στο μπροστά στο οποίο αναφέρονται όλοι εδώ ως υποψήφιοι αγοραστές οδηγοί μεσολαβεί κονσόλα οπότε θέμα στο πλάτος δεν παίζει. Άλλωστε όλοι λένε για χώρο στο κεφάλι και στα γόνατα τι σκατά μιλάτε για κιλά;
Ο άλλος είναι 1,92 λιποθυμάει και μένει όρθιος. Αν είναι 80 ή 140 κιλά βρίσκει διαφορετικά το κεφάλι του ή έχει πιο μεγάλα γόνατα και δεν βολεύεται; Άντε το πολύ πολύ να πει κανείς ότι στον εύσωμο είναι πιο έντονη η ανάγκη για να οδηγάει με πιο ανοικτά πόδια επειδή έχει πιο μεγάλα μπούτια!
Όπως και να έχει τι να κάνουμε κάποιοι δεν γεννήθηκαν για να φοράνε μολύβι στα παπούτσια μετά τα 4 μποφόρ. Ξυδακι άλλη μια φορά και ναι αυτός είναι λόγος που αξίζει δεύτερη παρατήρηση με κόκκινο υστερόγραφο. Κάποιος έπρεπε να μιλήσει για αυτό το ηλίθιο αστείο επιτέλους.
-
Δυστηχως ειναι και η κοιλιά καο τα χερια που δεν κλεινουν ευκολα. Αναγκαστικα ο πιο ευσωμος βαζει πιο πιαω το καθισμα το οδηγου απο οτι ενας στο ιδιο υψος αλλα λεπτός. Το εχω διαπιστώσει με φιλους που εχουν πολλα κιλακια και ειναι ιδιο υψος με εμενα. Βαζουν σχεδον τερμα πιαω το καθισμα και ξαπλωμενη την πλάτη για να χωρέσουν. Αποτέλεσμα απο ποαω τους δεν χωρα κανεις. Ενω σε εμενα χωρω εγω και εχω και γροθια στα γόνατα στο ιδιο αυτοκινητο.
Εγω ειχα κανει παρατηρηση για τα κιλα μονο για λογους υγείας. Και εγω εχω αυξομειώσεις στα κιλα μου και ολοι μας και φιλους και συγγενεις ιδιαιτερα ευσωμους. Μαλιστα ειναι αξιαγαπητοι ανθρωποι και μ αρεσουν εμφανισιακά ως ευσωμοι, ουτε που σκεφτηκα ποτε οτι ειναι κατι το ξεχωριστο, τωρα μου το θύμησες με τον αντιθετο λογο περι λεπτων και μολυβια στα ποδια. Δεν θα ηθελα να αλλαξουν παρα μονο για λογους υγειας αν το θελουν αυτοι και μονο. Μη θυμώνεις.
Αλλωστε παντα πρεπει να υπαρχει ενας ευρυστερνος στην παρεα οταν βγαινεις βραδυ. Νιωθεις ασφάλεια
Υ. Γ εχω διαπιστωσει εμπειρικα πως οι ευσωμοι ειναι ιδιαιτερως ευφυΐεις.
-
Αυτά δεν έχουν καμία σχέση και καμιά θέση σε ένα αυτοκινητιστικό forum. Στην προσωπική του ζωή ο καθένας κάνει παρέα με όποιον γουστάρει. Εδω δεν μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί εμπαιγμό και στα πλαίσια ενός 'αστείου' για να βγάζει αναξιόπιστες απόψεις. Στον ένα φταίνε τα κιλά, τον άλλο το χαλάει αν μιλάει κάποιος όταν δεν έχει το συγκεκριμένο αμάξι ή αν δεν προτίθεται να το αγοράσει και οι περισσότεροι θεωρούν άγιο δισκοπότηρο τις επιλογές τους.
Δεν κανιβαλίζω άλλο το νήμα. Δεν θα αλλάξει τίποτα, έτσι λειτουργεί η φάση εδώ μέσα. Κάνεις άλλος δεν μιλάει οπότε σου λέει αν δεν γουστάρεις φεύγεις δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι.
-
Όντως μ@λ@κια αυτό με τα κιλά αλλά έχει καταντήσει μεγάλη μ@λ@κι@ και το συνεχές θαψιμο του αυτοκινήτου. Το εμπεδώσαμε δεν σας αρέσει, δεν χωράτε δεν, δεν... Απλά το ότι ασχολείστε τόσο πολύ με την Corolla ενώ δεν σας κάνει επίσης κάτι δείχνει για το αυτοκίνητο. Ενημερωτικά, στην κατηγορία του μια χαρά πωλήσεις έκανε τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα που κάτι σημαίνει εκτός και αν το αγοράζουν στρουμφάκια
-
Αισθάνομαι πολύ άβολα με την τροπή που πήρε η συζήτηση. Ο Χρήστος έχει δίκιο, δεν είναι αστείο.
-
Δυστηχως** ειναι και η κοιλιά καο τα χερια που δεν κλεινουν ευκολα**. Αναγκαστικα ο πιο ευσωμος βαζει πιο πιαω το καθισμα το οδηγου απο οτι ενας στο ιδιο υψος αλλα λεπτός. Το εχω διαπιστώσει με φιλους που εχουν πολλα κιλακια και ειναι ιδιο υψος με εμενα. Βαζουν σχεδον τερμα πιαω το καθισμα και ξαπλωμενη την πλάτη για να χωρέσουν. Αποτέλεσμα απο ποαω τους δεν χωρα κανεις. Ενω σε εμενα χωρω εγω και εχω και γροθια στα γόνατα στο ιδιο αυτοκινητο.
Εγω ειχα κανει παρατηρηση για τα κιλα μονο για λογους υγείας. Και εγω εχω αυξομειώσεις στα κιλα μου και ολοι μας και φιλους και συγγενεις ιδιαιτερα ευσωμους. Μαλιστα ειναι αξιαγαπητοι ανθρωποι και μ αρεσουν εμφανισιακά ως ευσωμοι, ουτε που σκεφτηκα ποτε οτι ειναι κατι το ξεχωριστο, τωρα μου το θύμησες με τον αντιθετο λογο περι λεπτων και μολυβια στα ποδια. Δεν θα ηθελα να αλλαξουν παρα μονο για λογους υγειας αν το θελουν αυτοι και μονο. Μη θυμώνεις.
Αλλωστε παντα πρεπει να υπαρχει ενας ευρυστερνος στην παρεα οταν βγαινεις βραδυ. Νιωθεις ασφάλεια
Υ. Γ εχω διαπιστωσει εμπειρικα πως οι ευσωμοι ειναι ιδιαιτερως ευφυΐεις.
Η κοιλιά είναι εξτρα ασφάλεια. Αν ήμουν πιο παχύς ίσως απενεργοποιουσα τον αερόσακο μου.
-
@sabas μαλλον 'τα παιρνεις' ευκολα τον τελευταιο καιρο, κανεις δεν θεωρω οτι σε έθιξε με κακο τροπο ουτε σε στοχοποιει προσωπικά.
Το αντιθετο μαλιστα, σε διαβαζουμε καθε φορα και εισαι πολυ ευχαριστος με την καυστικη σου ματια.
Εγω οταν βλεπω κειμενακγια καποιο αυτοκινητο απο εσενα, στρωνομαι να το διαβασω με ανεση και χαρα. Εχεις ωραια γραφη. Ειμαι σε φαση να πατω mute στην τηλεοραση για να το διαβασω με ανεση.
Αν εχεις κιλακια αυτο επηρεαζει την κριση σου στο διαθεασιμο χωρο οπως ακριβως αν καποιος ειναι ψηλος. Αυτο σχολιάζουμε.
Κανεις δεν είπε οτι δεν εισαι φοβερος, τυπάς και μια χαρα οπως και αν εισαι. Εχεις αρκςτους φίλους εδω στο forum οπως το διαβαζω εγω.
Υ.γ Σε εμενα αφηναν υπονουμενα οτι 'με ηλιθιους δεν ανοιγουν διάλογο' ..... Και σε ρωτω @sabas.....
ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;;;;;; ΟΕΟ;;;;;
Προσεχε τι θα γραψες.....
Υ. Γ. 1 Οταν εκανα μπ@@@λο το forum το εκανα διοτι θεωρησα οτι τιμωρήθηκα εν αδικω.... Οχι επειδη ειπαν με τον τροπο τους ηλιθιο
-
Είμαι 1.83 και πλέον 82 κιλα από 105 που ήμουν πριν 10 μήνες. Παιδιά μεγάλη η διαφορά στο πως χωράω στο κάθισμα. Πλέον ίσα ίσα που νοιώθω πίεση στους γοφούς και τα μπούτια από τα πλαϊνά του καθίσματος και ετσι εχω ρυθμίσει το κάθισμα πιο κοντά στο τιμόνι. Ένα μειονέκτημα σε σχέση με την προτερα κατάσταση είναι ότι στα μακρινα ταξίδια (2 ωρών και πάνω) πιάνεται ο κ@λος μου γιατί δεν υπάρχει πλέον αρκετό μαξιλαράκι από λίπος. Επίσης και πίσω όταν κάθομαι έχω περισσότερο χώρο στα γόνατα γιατί όπως προανέφερα δεν υπάρχει αυτό το μαξιλαράκι που σε σπρώχνει πιο μπροστά. Δεν είναι μόνο στο πλάτος το θέμα πιστέψτε με. Από εκεί και πέρα όπως έχω πει πολλές φορές ο καθένας δοκιμάζει εάν του κάνει, γιατί οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές όπως διαφορετικη είναι και η σωματική διάπλαση.Οπότε να πω εγώ ότι από πλευράς χωρών για μένα το corolla είναι μια χαρά δεν σημαίνει ότι κάποιος 1.83 και 130 κιλά θα είναι μια χαρά. Οι διαστάσεις είναι δεδομένες, δοκιμάζεις και αποφασίζεις.
-
Είμαι 1.83 και πλέον 82 κιλα από 105 που ήμουν πριν 10 μήνες. Παιδιά μεγάλη η διαφορά στο πως χωράω στο κάθισμα. Πλέον ίσα ίσα που νοιώθω πίεση στους γοφούς και τα μπούτια από τα πλαϊνά του καθίσματος και ετσι εχω ρυθμίσει το κάθισμα πιο κοντά στο τιμόνι. Ένα μειονέκτημα σε σχέση με την προτερα κατάσταση είναι ότι στα μακρινα ταξίδια (2 ωρών και πάνω) πιάνεται ο κ@λος μου γιατί δεν υπάρχει πλέον αρκετό μαξιλαράκι από λίπος. Επίσης και πίσω όταν κάθομαι έχω περισσότερο χώρο στα γόνατα γιατί όπως προανέφερα δεν υπάρχει αυτό το μαξιλαράκι που σε σπρώχνει πιο μπροστά. Δεν είναι μόνο στο πλάτος το θέμα πιστέψτε με. Από εκεί και πέρα όπως έχω πει πολλές φορές ο καθένας δοκιμάζει εάν του κάνει, γιατί οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές όπως διαφορετικη είναι και η σωματική διάπλαση.Οπότε να πω εγώ ότι από πλευράς χωρών για μένα το corolla είναι μια χαρά δεν σημαίνει ότι κάποιος 1.83 και 130 κιλά θα είναι μια χαρά. Οι διαστάσεις είναι δεδομένες, δοκιμάζεις και αποφασίζεις.
Έχασες 23 κιλά σε 10 μήνες;; Πώς;
-
Βασικά δεν τα έχασα σε 10 μήνες σε 6 τα έχασα. Απλά το πήρα απόφαση, διατροφή και γυμναστικη. Είχα από παλιά ένα υποτυπώδες home gym και από την αρχή της πρώτης καραντίνας ξεδωσα εκεί. Δύο μήνες πριν αρχίσει η καραντίνα είχα πάρει το auris που είναι ανάλογο χωροταξικά με το corolla. Μιας και συζητάμε στα τελευταία post για τους χώρους το εκανα συγκριση απευθείας στο μυαλό μου, πως χωραγα πριν 105 κιλά και αργότερα 82.
-
Ασχετο με το σημερινο μοντελο αλλα δειτε τι υπαρχει για το προηγούμενο....
Wow!
-
Για την ιστορία να επαναλάβω ότι μπροστά όλα τα Corolla τα ένιωσα άνετα. Το sedan δε ένιωθα μπρος πίσω βασιλιάς και το μόνο που με 'χαλάει' είναι η απόδοση των κινητήρων του και κυρίως η λειτουργία του eCVT. Το sedan με κλειστά τα μάτια θα το έπαιρνα αν φορούσε πχ έναν 1,5 ecoboost ή έναν 1,2 puretech. Για τους χώρους στο νήμα του CHR εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου όχι εδώ.
Δεν έχω καμία ανάγκη προσωπικά να μου χαϊδεύουν αυτακια, με μεγάλωσε Κρητικιά από χωριό και οξυγονοκολλητής στο Κερατσίνι δεν με έκαναν φλώρο. Απλά δεν μπορώ να μην μιλήσω όταν ζούμε στην εποχή που είναι προτιμότερο - κοινωνικά πιο αποδεκτό - να κάνεις επικίνδυνες σωματικές βλάβες (309 ΠΚ) σε άνθρωπο από το να έχεις το σκυλί σου με κοντό λουρί δεμένο σε αυλή ή να κλωτσίσεις αδέσποτη γάτα γιατί σου κάνει χαρακιές στο αμάξι ή να προσβάλεις λεκτικά gay μετανάστη λαθρομετανάστη πρόσφυγα roma inter juventus Milan κλπ κλπ κλπ. Πλέον κανείς δεν θα προσβάλει ούτε κάποιον κοντό ούτε κάποιον άσχημο. Μόνο τα κιλά παρέμειναν ως κοινωνικά αποδεκτό 'αστείο'. Ε λοιπόν δεν είναι!!
Ξέρουμε, όλοι 'για την υγεία μας' νοιάζεστε δεν είναι ότι σας κάνει να νιώθετε λίιιιγο καλύτερα που τα δικά σας 'προβλήματα' ΔΕΝ είναι εμφανή ώστε να σας τα τρίβουνε στην μούρη οι υπόλοιποι!!
Ε λοιπόν να ξέρετε ότι κανένας ΧΟΝΤΡΟΣ (το έγραψα με caps για να γουστάρετε περισσότερο) δεν έχει ανάγκη να του το υπενθυμίσετε γιατί ακόμα και σε οδοντίατρο να πάμε για τον κίνδυνο που αποτελούν τα κιλά μας μας λένε πριν μας βάλουν να κάτσουμε στην καρέκλα. Αυτά. Τα είπα και δεν ξαναενοχλω την καθεστηκυία τάξη του forum με το ζήτημα αυτό, έχετε τον λόγο μου. Μόνο μια μικρή πρόκληση ακόμα στο ΥΓ.
ΥΓ1: Μεταξύ άλλων χοντρών και εγώ τα καλύτερα μ@@νι@ στα χειρότερα κιλά τα έβγαλα. Άντε δώστε ban τώρα αλλά κλειδώστε μου μόνο την δυνατότητα να γράφω. Αφήστε με να συλλέγω πληροφορίες μέχρι να αλλάξω αμάξι. Άξιζε το κοκκινακι για το κύμα αλήθειας... #ΠΕΗΝ
-
Δεν τίθεται θέμα ban. Απλά να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των μελών και στην διαφορετικότητα του καθενός. Το 'αστείο' με τα κιλά και γενικά με τα χαρακτηριστικά του καθενός, ας σταματήσει εδώ, αρκετά κράτησε. Ο καθένας ξέρει πως είναι και εαν θέλει να αλλάξει κάτι...δεν χρειάζεται συμβουλές από κανέναν μάς. Οπότε ας περιοριστούμε στις συμβουλές για αυτοκίνητα!
-
Διαβάζοντας πάλι τα τελευταία post ήθελα να σημειώσω ότι σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να θίξω τα κιλά κανενος με τα σχόλια μου. Ελπίζω να μην ελήφθησαν ως τέτοια.
Lap ειλικρινά δεν περίμενα να υπάρχει καντράν από εξωτερικό κατασκευαστή
-
Είμαι 1.83 και πλέον 82 κιλα από 105 που ήμουν πριν 10 μήνες. Παιδιά μεγάλη η διαφορά στο πως χωράω στο κάθισμα.
Ρε φίλε τι συζητάμε εσύ έχασες το 22% του βάρους σου! Είναι τεράστια διαφορά είσαι 2-3 νούμερα μικρότερο παντελόνι στο αμάξι δεν θα καθοσουν πιο άνετα;....
Μπράβο σου για την θέληση μακάρι να τα κρατήσεις εκεί.
-
-
Υπάρχουν πολλές μελέτες /άρθρα στο internet ,κυρίως από Αμερική , που συσχετίζουν την αύξηση των μεγεθών των αυτοκινήτων (και στις τρεις διαστάσεις και στο βάρος) με την αντίστοιχη αύξηση του σωματότυπου των αγοραστών .
Επίσης η αύξηση πωλήσεων στα suv οφείλετε και σε αυτό όπως και στην αύξηση του μέσου όρου ηλικίας , η ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό που προσφέρουν σε περιπτώσεις μειωμένης ευλυγισίας είναι σίγουρα μεγάλο πλεονέκτημα .
Πάντως βλέπω να υπάρχει 'ρατσισμός'' και αντίστροφα ,πολλές φορές μικρά ,ελαφριά και χαμηλά αυτοκίνητα έχουν χαρακτηριστεί 'gay' , για γυναίκες , γραμματείς κλπ αν τα πάρεις δε και σε κόκκινο χρώμα ... για το αμάξι λένε αλλά στον οδηγό πάει το υπονοούμενο ... ψάχνεις να βρεις κόκκινο κάμπριο στις αγγελίες ούτε 10% ... όλα μαύρα ή ασημένια- γκρίζα
Να μην βγούμε και οφτοπικ , να ξέρετε η corolla προσφέρεται και με ένα εκπληκτικό κόκκινο μεταλλικό
-
Καλορίζικο! Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ηρθε και το δικο μου!!
ο σωστός οικογενειάρχης επιλέγει την σωστή έκδοση
είναι και αυτό ιδιαίτερο και ωραίο χρώμα στον ήλιο βγάζει μια πράσινη ανταύγεια
και οι ζάντες ωραίες
-
Tkin σε ευχαριστώ πολύ. Αυτή την πρόθεση έχω όσο είμαι υγιής.
S 2000 καλορίζικο και καλοτάξιδο !
Πανέμορφο. Να την πω την αμαρτία μου μου τρέχουν τα σάλια. Εάν είχα την οικονομική δυνατοτητα την TS θα έπαιρνα σε αυτήν όμως την έκδοση. Η 2.0 είναι;
Περιμενουμε εντυπώσεις
Toyota Corolla 2019