-
Δεν μ’αρεσει ο ασυνείδητος που παραβίασε κόκκινο φανάρι και τράκαρε τον πωλητή της εταιρίας,
Μ’αρεσει που δεν είχαμε τραυματισμούς.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Δεν μ’αρεσει ο ασυνείδητος που παραβίασε κόκκινο φανάρι και τράκαρε τον πωλητή της εταιρίας,
-
-
Μου αρέσει που φέτος ύστερα από χρόνια, ο Παοκ δείχνει πως θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει η σύμπτωση(!) πως την ίδια χρονιά τα σκόπια θα πάρουν επίσημα την Μακεδονική ιθαγένεια και γλώσσα!
-
Ασε που κάποιοι στο VMRO μίλησαν για Κερκόπορτα ...
Λέτε να έχουμε και ΠΑΟΚ Σκοπίων ?
-
Όλα είναι πιθανά. Με την παρούσα κυβέρνηση μπορούμε να δούμε ακόμη και 'Δυναμό Θεσσαλονίκης'
-
Δεν μου αρέσει να βλέπω μια τόσο θλιμμένη φατσούλα. Μου αρέσει όμως που οι πολλοί έβαλαν τα δυνατά τους να χαμογελάσει ο μικρός.
http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/ar ... aneis-pics -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μου αρέσει που φέτος ύστερα από χρόνια, ο Παοκ δείχνει πως θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει η σύμπτωση(!) πως την ίδια χρονιά τα σκόπια θα πάρουν επίσημα την Μακεδονική ιθαγένεια και γλώσσα!Αυτό είναι δεδομένο, εμείς τα παόκια το ξέραμε μετά το τέλος της προηγούμενης χρονιάς.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δεν μου αρέσει να βλέπω μια τόσο θλιμμένη φατσούλα. Μου αρέσει όμως που οι πολλοί έβαλαν τα δυνατά τους να χαμογελάσει ο μικρός.
http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/ar ... aneis-pics+1000
-
Μου άρεσαν οι 5 υπέροχες μέρες στη Σαλονίκη
Δεν μου άρεσε το ανύπαρκτο πάρκινγκ γύρω από την άνω Πόλη και οι πινακίδες 'μόνο για μόνιμους κατοίκους' -
Μ'αρεσε που γύρισα αρκετα βρεγμενος από τον αγώνα στα Μέγαρα την περασμένη Κυριακή συζητωντας με παλιούς συναθλητες. Άντε να δούμε και αυτή τη φορά, θα κρατήσει μπας και το ξανακάνω επιτέλους;
Δε μ'αρεσει που ξαναμενω από immobilizer μέσα σε σκάρτο 20ημερο. (Δια τα νεύρα μου, θα φάει ξηλωμα που θα πάει σύννεφο, defender του '50 θα τον κάνω να στρωσει)
Ίσως να νευρίασε επειδή το σκέφτομαι για N/2 και μου λέει 'θα σε κάνω εγώ να μου βάλεις άγραφο'... -
Μ'αρεσει που πέρσι Ρόδο έκλεισα και Ρόδο πήγα.
Δε ήθελε και πολύ να κατεληγα σε κανένα Katowice με την RyanΚΤΕΛ...
Δε , εδωκα τα διπλά φέτος στην Aegean (όχι ότι παίζει και κάτι άλλο δλδ) αλλά Ελλάδα πας, Ελλαδα θα βρεθείς...ΥΓ: Δεν είχα πληρώσει όμως την έξτρα χρεωση για ομαλή προσγείωση στο Διαγόρας και σκάσαμε ολιγον σαν micra K11 σε χωμάτινο αλμα...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μ'αρεσει που πέρσι Ρόδο έκλεισα και Ρόδο πήγα.
Δε ήθελε και πολύ να κατεληγα σε κανένα Katowice με την RyanΚΤΕΛ...
Δε , εδωκα τα διπλά φέτος στην Aegean (όχι ότι παίζει και κάτι άλλο δλδ) αλλά Ελλάδα πας, Ελλαδα θα βρεθείς...ΥΓ: Δεν είχα πληρώσει όμως την έξτρα χρεωση για ομαλή προσγείωση στο Διαγόρας και σκάσαμε ολιγον σαν micra K11 σε χωμάτινο αλμα...
Έλυσα!!!
Πάντως με την RyanΚΤΕΛ θέλαμε λιγότερα από τα μισά € για τα αεροπορικάSent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Άστα, περσι 32 ευραιους 20 περίπου μέρες πριν, φέτος 70 60 μέρες πριν.
Άμα θες ξαφνικά αεροπλάνο από εκεί κλαφτα. Προτείνω για τους φίλους Ροδίτες crash course σε υπερελαφρά και λειτουργία γραφείων rent a plane...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Άστα, περσι 32 ευραιους 20 περίπου μέρες πριν, φέτος 70 60 μέρες πριν.Άμα θες ξαφνικά αεροπλάνο από εκεί κλαφτα. Προτείνω για τους φίλους Ροδίτες crash course σε υπερελαφρά και λειτουργία γραφείων rent a plane...
Έψαχνα εισιτήρια για να ανέβω τον Φεβρουάριο αυθημερόν. Δεν θες να ακούσεις τιμή..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τα αεροπορικά από Ρόδο-Κω κλπ προς Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι απλά φωτιά!!!
-
Και βέβαια οποίος δυσμοιρος πέσει στην ανάγκη του πλοίου θέλει (αεροπορικό κάθισμα) ροδο-πειραια και πίσω 137€ (εκατόν τριάκοντα και επτά)
Μιλάμε για τρελα...Με sea smiles πας και φέρνεις το αμάξι σου με 105€.Είμαι περίεργος τι τιμές θα παίξουν αυτό το καλοκαίρι, όταν πέρσι χάλασα 380€ αεροπορικά go light για 2 άτομα και...ένα Μπόμπο που χρεώνεται κανονικά γιατί ήταν σκάρτα 2,5 ετών.
-
Μου αρέσει που είδαμε και φέτος άσπρη μέρα ...
Δεν μου αρέσει που θα πρέπει να δούμε διάφορους που θα προσπαθούν να οδηγήσουν στο χιόνι και θα είναι θέμα .
Ελπίζουμε στον ήλιο...
-
Μου αρέσει που βρήκα γρήγορα νέα επαγγ. στέγη παρά την μεγάλη πίεση χρόνου.
Δε μου αρέσει η μόδα να δίνουμε ονόματα σε πολύ κρύο,ζέστη και κάθε μορφή κακοκαιρίας,λες κι έχουμε τους τυφώνες όπως στην Αμερική.Ποιος εγκέφαλος σκέφθηκε αυτή την αηδία; Δηλ. παλιά που δεν είχαν ονόματα δεν καταλαβαίναμε αν θα κάνει ψοφόκρυο,θα χιονίσει ή θα έχει καύσωνα; Ραφαήλ,Σοφία,Τηλέμαχος,Υπατία.. άντε, την επόμενη φορά να'ρθει ο Ξέρξης,ο Αλή πασάς,ο Τσένγκις Χαν κ.α΄... Τι ανοησίες!
-
Μ' αρέσει που είναι η 3η γενιά και από τον (σχεδόν) ιδρυτικό αναγνώστη φτάσαμε στον δις σχεδον εκ γενετης αναγνώστη.
ΥΓ: Τον περασμένο μήνα φτάνει στο άρθρο με τις Lotus. 'Μπαμπά εδώ μέσα έχει υπέροχες ιστοριες!'
Αλλά 3-4 μήνες πριν (δλδ 2,5 ετών) τον βλέπω έτσι θρονιασμενο.
'Τι κάνεις εκεί Μιμακο;'
'Κοιτάω να δω πως λειτουργούν τ'αματσα!'
Εύχομαι να τον διαβάσω στις πίσω (τις σωστες) σελίδες κάποτε, μιας και η κρίση στέρησε από εμένα την πορεία που ηθελα. Το μόνο που έχω δει στους 4Τ σε φωτο είναι μια παρμπριζοκολωνα μου και λιιιγο φτερακι πίσω απ' τον Κατσιμη προ 10ετιας+...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]