-
Το ίδιο συμβαίνει με οτιδήποτε προσδίδει κάποιο κύρος. Δες τα μήλοφωνα που τα αγοράζουν με δόσεις!
Δες τις απομιμήσεις τσαντών, κτλ κτλ
-
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Προ μασκας DAF με τεραστια νεφρα η μετα;
Προ φυσικά! Τωρα ειναι αθλιες αχεδιαστικά.
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καλα καλα πηγαινε τωρα να κανεις ενα τεστ ντραϊβ γιατι φερανε για να εχουμε και μεις ολοκληρωμενη αποψη
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το ίδιο συμβαίνει με οτιδήποτε προσδίδει κάποιο κύρος. Δες τα μήλοφωνα που τα αγοράζουν με δόσεις!
Δες τις απομιμήσεις τσαντών, κτλ κτλ
Σωστό, αν διορθώσεις σε "οτιδήποτε ΕΛΠΙΖΟΥΝ πως θα τους προσδώσει κάποιο κύρος" κι αν το αναλύσεις περισσότερο, είναι απλά μια ψυχική ανάγκη ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και ΕΝΤΑΞΗΣ σε κάποιο κοινωνικό σύνολο, να μην αισθάνεται "στην απέξω" της ομάδας στην οποία προσπαθεί να ενταχθεί κάθε άτομο.
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καλα καλα πηγαινε τωρα να κανεις ενα τεστ ντραϊβ γιατι φερανε για να εχουμε και μεις ολοκληρωμενη αποψη
Χαχα!
Δεν ασχολουμαι με bmw πια. Θα μας πει ο παγωμενος που ασχολειται ακομα και εχει και τις ακρες!
-
Χαχα!
Δεν ασχολουμαι με bmw πια. Θα μας πει ο παγωμενος που ασχολειται ακομα και εχει και τις ακρες!
Του παγωμενου του εχω απολυτη εμπιστοσυνη σε οτι εχει να κανει με την ποιοτητα των υλικων και γενικα οτι αρνητικο εχει το αμαξι θα το πει σιγουρα.Σε ποιοτητα κυλησης καταναλωσης κτλ κτλ εχουμε εσενα .
Πες πως φοβασαι μη γλυκαθεις και θυμηθεις τα παλια που αλλαζες αυτοκινητο ανα 2 με 3 χρονια -
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πες πως φοβασαι μη γλυκαθεις και θυμηθεις τα παλια που αλλαζες αυτοκινητο ανα 2 με 3 χρονια
Μα το ιδιο λεμε, απλα δεν εγραψα τον λογο!!
Bmw τελος για εμενα, τουλαχιστον για το προσεχες μελλον!
-
Η ίδια μάλιστα λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της, υπέδειξε τον 30χρονο ως γυναικοκτόνο της.
Τι μαλακιες ειναι αυτες που γραφουν οι αρδ ;
Η γυναικα υπεδειξε τον δολοφονο της .
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]