-
-
Μαρεσει που είπα να αλλάξω το ταξίδι στις Δαλματικες ακτές και να το κανω με γκρουπ αντί ιδιωτικά για λόγους ασφαλείας!
Δεν μαρεσει που το γραφείο ακύρωσε πριν λίγο την εκδρομή όπως και τα αλλά ταξιδιωτικά επειδή δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των ταξιδιωτών.
Κουβάς 1600 ευρώ,επιστρέφονται μεν αλλά άντε να βρεις ταξίδι σε 9 μέρες σε προορισμό εξωτερικού.
Έχω κλεισμένα και τα ακτοπλοϊκά επιστροφής από Παρο όποτε δεν μπορώ ούτε να κάτσω στο νησί μετά τις 25!
Γμθκ το σύμπαν φέτος! -
@pp said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μαρεσει που είπα να αλλάξω το ταξίδι στις Δαλματικες ακτές και να το κανω με γκρουπ αντί ιδιωτικά για λόγους ασφαλείας!
Δεν μαρεσει που το γραφείο ακύρωσε πριν λίγο την εκδρομή όπως και τα αλλά ταξιδιωτικά επειδή δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των ταξιδιωτών.
Κουβάς 1600 ευρώ,επιστρέφονται μεν αλλά άντε να βρεις ταξίδι σε 9 μέρες σε προορισμό εξωτερικού.
Έχω κλεισμένα και τα ακτοπλοϊκά επιστροφής από Παρο όποτε δεν μπορώ ούτε να κάτσω στο νησί μετά τις 25!
Γμθκ το σύμπαν φέτος!Άλλαξε τα στο κεντρικό πρακτορείο του νησιού.
Δεν αλλάζει είναι με εκπτώσεις της blue star 20 ευρώ το εισητηριο!Μου το ειχαν πει από όταν τα έκλεισα βέβαια από το πρακτορείο της Πάρου οι άνθρωποι δεν φταίνε!
-
Δεν αλλάζει είναι με εκπτώσεις της blue star 20 ευρώ το εισητηριο!Μου το ειχαν πει από όταν τα έκλεισα βέβαια από το πρακτορείο της Πάρου οι άνθρωποι δεν φταίνε!
Πόσο έχουν αν βγάλεις από την αρχή εισιτήρια ?
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πόσο έχουν αν βγάλεις από την αρχή εισιτήρια ?
250 ευρώ περίπου συν αυτά που θα χάσω και δεν επιστρέφεται το ποσο
-
Ευκαιρία για ένα αυθόρμητο Road trip σε μέρος της Ελλάδας που σου κάνει κέφι.
Ο προϋπολογισμός είναι υπεραρκετός -
@pp said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τότε αναγκαστικά γυρνάς πίσω και βάζεις ένα ταξιδιωτικό γραφείο να σου βρει άλλο προορισμό, όπως Ιταλία, Ουγγαρία, κλπ.
Είναι αργά και πανάκριβα δυστυχώς!
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ευκαιρία για ένα αυθόρμητο Road trip σε μέρος της Ελλάδας που σου κάνει κέφι.
Ο προϋπολογισμός είναι υπεραρκετόςΠηλίου ‘χω πάει πάει παντού και έχω ξενερώσει ούτως η άλλως !Αυριο θα δούμε!
-
Ευκαιρία να αλλάξεις προορισμό στα Βαλκάνια, πήγαινε μέχρι το Κότορ και από εκεί Σαράγεβο, Βελιγράδι, Σόφια π.χ. ή πήγαινε προς Ρουμανία μεριά.
Αφού ήσουν αποφασισμένος για road trip , αμαρτία να χαθεί, προορισμοί υπάρχουν ατελείωτοι.
-
Δεν μαρεσει που το γραφείο ακύρωσε πριν λίγο την εκδρομή όπως και τα αλλά ταξιδιωτικά επειδή δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των ταξιδιωτών.Δεν υπάρχει ασφάλεια στην Κροατία δηλαδή;
-
Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτο,προφανώς τα γραφεία ξέρουν καλύτερα και περισσότερα!
Τα χρήματα που χάνουν είναι αρκετα. -
Λόγω του γεγονότος με τον οπαδό της ΑΕΚ; Αν είναι λόγω αυτού μιλάμε ότι οι Κροάτες είναι για γέλια αν όχι για φαπες....!!! Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι!
-
Φυσικά γιαυτο!
-
Με αφορμή όσα γράφετε, μόλις μιλούσα με τον φίλο μου στη Ριέκα.
Κι εκεί οι σοβαροί άνθρωποι κατακρίνουν τους νεοναζί που ήρθαν στην Ελλάδα και τις οικογένειες τους που προσπαθούν να πιέσουν τους Κροάτες πολιτικούς να τους φέρουν πίσω, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που εκθέτουν την Κροατία, έχουν κάνει παρόμοια επεισόδια και σε άλλες χώρες. -
Μου αρέσει που βλέπω οικογένειες στην παραλία να κάνουν μπάνιο και ο πατέρας κουβαλάει σαν αχθοφόρος τα πάντα. Μιλάμε για μετακόμιση οχι αστεία.
Δεν μου αρέσει που καθώς τους κορόιδευα, κάηκα από τον ήλιο.
-
-
Δεν μου αρέσει να επεμβαίνουν στον γραπτό μου λόγο, στα κείμενά μου, από την στιγμή που ακολουθώ τους κανόνες λειτουργίας.
Όποιοι θέλουν να απολογηθούν για τις πράξεις τους ή τις ενέργειές τους ή για τις αποφάσεις τους, ας το κάνουν στο θέμα που οι ίδιοι διαχειρίζονται.
Διαφορετικά να κάνουν αντιπαράθεση με όποιο nickname επιθυμούν.
Λογοκρισία, επεμβάσεις και σχόλια μέσα στον γραπτό μου λόγο δεν δέχομαι από κανέναν.
Και αν αυτό σας ενοχλεί ενημερώστε με για να απομακρυνθώ μόνιμα από το φόρουμ σας.
-
Όταν έχουν αποκλείσει κοτζάμ πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, από σκατοSocial, μην έχουμε και απαιτήσεις, εμείς τα γατάκια!
Είπαμε, Πολιτική Ορθότης.. -
Μου αρέσει το αποτέλεσμα που έφεραν οι αντιδράσεις πολιτών και τοπικών φορέων στην Παρο σχετικά με την εκμετάλλευση των παράλιων από επιχειρηματίες και τις γνωστές παρανομίες.
Στις περισσότερες παραλίες του νησιού τηρούνται οι αποστάσεις και οι ελεύθεροι χώροι,ειδικά στις πολύ γνωστές.Σε άλλες υπάρχουν προβλήματα αλλά το πρόσημο είναι θετικό.
Μακάρι να συνεχιστεί κει του χρονου. -
Εμένα πάλι δεν μου αρέσει που η εφαρμογή των νόμων επαφίεται στη συνδικαλιστικη διάθεση των πολιτών.
Ότι η Αστυνομία και οι Εισαγγελείς σφυρίζουν αμέριμνα, όχι μόνο για 2 μήνες το χρόνο στις παραλίες, 24/7/365 παντού και στα κέντρα των πόλεων.
Δεν μου αρέσει που στο Μονακό του Παγασητικού το συνεχόμενο παράνομο παρκάρισμα σε όλες τις κεντρικές οδούς έγινε θεσμός και τώρα σιγά σιγά και το διπλοπαρκάρισμα, ενώ δεκάδεςμπαταστυνομικοί και Δημοτικόμπατσοι κάνουν βόλτες αμεριμνοι.
Δεν μου αρέσει που παρκάρουν μόνο στα αριστερά της Καρτάλη, ενώ θα έπρεπε να εφαρμόζουν μονούς ζυγούς μήνες ή να παρκάρουν παρανομα κι απ τις δύο μεριές, όπως στην Ιωλκού.
Μέχρι να αποφασίσουν οι μπατσικες και δημοτικές αρχές της πόλης ότι και το να περνάνε με κόκκινο, θα επαφίεται στη σχέση δημάρχου ψηφοφόρου...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]