-
Χαλαρώστε και οδηγείστε το απλά. Ένα καθημερινό αυτοκίνητο είναι, όχι Formula 1...
χαχα! true!
-
REALZEUS wrote:
Χαλαρώστε και οδηγείστε το απλά. Ένα καθημερινό αυτοκίνητο είναι, όχι Formula 1...
χαχα! true!
Δηλαδή στα καθημερινά αυτοκίνητα δεν μπορείς να κάνεις λάθος χειρισμούς στις πρώτες ώρες λειτουργίας τους; Και σαν αποτέλεσμα να μειώσεις την μακροζωία του μοτέρ και των περιφερειακών του? Και όταν λέω μακροζωία δεν εννοώ μετά από 150-170κ χλμ να είμαι κάθε μήνα για καφέ στον μηχανικό!
-
Dublin wrote:
REALZEUS wrote:
χαχα! true!
Δηλαδή στα καθημερινά αυτοκίνητα δεν μπορείς να κάνεις λάθος χειρισμούς στις πρώτες ώρες λειτουργίας τους; Και σαν αποτέλεσμα να μειώσεις την μακροζωία του μοτέρ και των περιφερειακών του? Και όταν λέω μακροζωία δεν εννοώ μετά από 150-170κ χλμ να είμαι κάθε μήνα για καφέ στον μηχανικό!
Κοίτα τι λέει το manual, έχει τα πάντα που χρειάζεται το αυτοκίνητο του καθενός.
-
Εκτός του manual που λόγο covid το έχω διαβάσει 3 φορές, θα ήθελα να ξέρω και τι κάνουν και οι άλλοι με το θέμα στρώσιμο!
-
Εκτός του manual που λόγο covid το έχω διαβάσει 3 φορές, θα ήθελα να ξέρω και τι κάνουν και οι άλλοι με το θέμα στρώσιμο!
Το manual τι λέει;
Θα εμπιστευτείς έναν λογιστή/σεφ/μουσικό/ηθοποιό/δικηγόρο/ασφαλιστή/αγρότη που γράφει σε ένα φόρουμ από την κατασκευάστρια εταιρεία που φτιάχνει αυτοκίνητα εδώ κ έναν αιώνα;
Χαλαρά για κάνα χιλιαρι χιλιόμετρα, 1500, ποτέ κόκκινα αλλά να μην σου μένει και από δύναμη και θα είσαι εντάξει, δεν είναι όπως στρωναμε τα παπιά όταν βάζαμε κυλινδροπιστονα πριν 30 χρόνια!
-
Κάνουν διαφορά ανούσια πράγματα που διαδόθηκαν επί δεκαετίες από στόμα σε στόμα, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.
Αν και ότι περιορισμοί και οδηγίες υπάρχουν για ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ αυτοκίνητο που αγόρασες, θα είναι γραμμένοι στο εγχειρίδιο.
Αν δεν είναι εκεί, απλά δεν υπάρχουν. Μην ψάχνεις να βρεις κάποιο κρυμμένο κρίσιμο μυστικό, γιατί δεν υπάρχει.
-
Μπα με τόσα ηλεκτρονικά για καφεδάκι έξω από κανέναν ηλεκτρονικό θα μαζευόμαστε....
-
Ρε κάνε ότι λέει το manual βρέ bro αμάν βρε bro επιστήμη το κάναμε
-
Ρε κάνε ότι λέει το manual βρέ bro αμάν βρε bro επιστήμη το κάναμε
Χαχαχαχχααχ κλαίω 'bro' χαχχαχαχα...
Βλέπεις όμως εκτός από 1-2 που σου λένε κανε ότι λέει το μανουαλ όλοι οι άλλοι προσθέτουν και από κάτι!
Δε θα σας πω τι μου είπε για στρώσιμο ένας φίλος με κορολα του '06 ορκισμένος Ιάπωνολαγνος με 7κ/το χρόνο και κάνει κάθε 6μηνες αλλαγές λάδια... Παράνοια!!... Άκου εκεί... Bro... Xaxaxa
-
Mastoras78 wrote:
Ρε κάνε ι λέει το manual βρέ bro αμάν βρε bro επιστήμη το κάναμε
Χαχαχαχχααχ κλαίω 'bro' χαχχαχαχα...
Βλέπεις όμως εκτός από 1-2 που σου λένε κανε ότι λέει το μανουαλ όλοι οι άλλοι προσθέτουν και από κάτι!
Δε θα σας πω τι μου είπε για στρώσιμο ένας φίλος με κορολα του '06 ορκισμένος Ιάπωνολαγνος με 7κ/το χρόνο και κάνει κάθε 6μηνες αλλαγές λάδια... Παράνοια!!... Άκου εκεί... Bro... Xaxaxa
ε, μα αυτό λέμε! μην τρελαθείς κι' όλας, να χαρείς το εργαλείο σου, όχι να σου φάει τη ζωή! πάντα με λογική!
-
Dublin wrote:
REALZEUS wrote:
χαχα! true!
Η απλή απάντηση είναι 'όχι'.
-
Εργοστασιακό αξεσουάρ υποβραχιόνιο για ClioV/Captur II. 180€ και μιά ώρα δουλειά.
-
δεν έχει υποβραχιόνιο; Authentic ή Expression?
Τελικά ζελατίνα ή χρώμα; αμφιβάλω ότι θα έβαζαν ζελατίνα σε 2tone αυτοκίνητο εργοστασιακά πάντως..
-
Οι φωτογραφίες είναι από το Clio μου, στα οποία καμία έκδοση δεν έχει υποβραχιόνιο, εκτός της Initiale Paris. Στα Captur νομίζω μόνο η Authentic δεν έχει υποβραχιόνιο...
-
Οι φωτογραφίες είναι από το Clio μου, στα οποία καμία έκδοση δεν έχει υποβραχιόνιο, εκτός της Initiale Paris. Στα Captur νομίζω μόνο η Authentic δεν έχει υποβραχιόνιο...
Σωστός! Δεν μας έδειξες και μέσα στο υποβραχιονιο τι χώρο έχει! Τρύπησε για να το στερέωση ή είχε αναμονή στο κάθισμα?
Πάντως μια βλακεια τόσο δα και πόσο μεγάλη διαφορά στην άνεση κάνει... Πως δεν είχα βάλει στην φώκια τόσα χρόνια!
@Dublin τους εφιάλτες με το χρώμα τους έχει ο Mambosix όχι ο asteris,!
-
Χαχα! Ναι, γενικά το ρώτησα μίας και ήμουν στα Renault και ξέρω ότι τα βλέπουν οι συγκεκριμένοι!
Υποβραχιονιο ωραίο πράγμα, Δικαίωμα στην τεμπελιά!
-
asteris wrote:
Σωστός! Δεν μας έδειξες και μέσα στο υποβραχιονιο τι χώρο έχει! Τρύπησε για να το στερέωση ή είχε αναμονή στο κάθισμα?
Πάντως μια βλακεια τόσο δα και πόσο μεγάλη διαφορά στην άνεση κάνει... Πως δεν είχα βάλει στην φώκια τόσα χρόνια!
@Dublin τους εφιάλτες με το χρώμα τους έχει ο Mambosix όχι ο asteris,!
Έχει αναμονή η λαμαρίνα του καθίσματος, κόβεις το αφρολέξ, τρυπάς το δέρμα και έτοιμος...
-
πές μου ειλικρινά , δεν ράγισε η καρδιά σου βλέποντας να το ξηλώνουν?
+1 Για την παρουσίαση , σ'ωραίος !
-
Τι εννοείς να το ξηλώνουν; Σιγά μην το άφηνα να το κάνει κάνας ατζαμής τεχνικός που θα την έκανε για πρώτη φορά την διαδικασία πάνω στο δικό μου αμάξι και μετά να μαλώναμε γιατί η τρύπα φαίνεται, ναι αλλά δεν είναι πολύ, την κρύβει το πλαστικό και δεν με νοιάζει να μου φέρετε νέο κάθισμα και άλλα τέτοια ωραία...
Εγώ το έκανα, μόνος μου, και έφαγα όση ώρα χρειαζόταν για να σιγουρευτώ ότι όλα γίναν όπως θέλω...
-
Αστέρη εισαι αστέρι με αστερία για κατοικίδιο!!!!
Εντωμεταξυ, ειδατε οτι ανοιγουν με φερμουαρ......wow!
Αυτο θα σε σωσει μετα απο πολλα χρονια αν χρειαστει μια ενισχυση με αφρολεξ στο εδρανο. Τρελο κολπακι το φερμουαρ.
Renault Captur II